|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
15.10.2008 20:48:05   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
hranjenje ..naša niti pod razno noče ničesar mlečnega, to niti enkrat v dnevu, mislim razne kašice žitne, pa tiste od Hippa za lahko noč, pa Fruchtzwerge pa Linote pa te fore....NI ŠANS!!!!! Naša bi salamo, pa sir, pa kruh. user posted image Kaka marmelada ipd ji ne gre. Mah saj bo.

Če bi imeli doma mlekarno bi jedla mlečno tako pa....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ja....al ona je Poli salamo!user posted image   Mož se pa za glavo drži zakaj to svi....kupujemuser posted image user posted image user posted image

katarinas...ti si dala za Pedenjpeda a ne?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
15.10.2008 20:50:47   
Alfabeta
mml, kakšen cukerček je Manca IIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
15.10.2008 20:50:48   
vaney
še nekaj...

katarinas, alfabeta, dašabina in ostale, ki se takoj po porodniški vračate v službo; kdaj pa bodo šli vaši sončki v vrtec? datumsko mislim? Anže gre takoj po novem letu, mislim, da 3. januarja, ga bo Grega peljlal na uvajanje, ker meni je že zdaj težko, ko samo razmišljam, da gre čez 2,5 meseca že v vrtec in bi mu stvar samo otežila

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
15.10.2008 20:52:46   
Alfabeta
vaney, naša bi morala po koncu moje porodniške, to je 26.12, ker pa je datum tako trapast, da pade ravno med praznike, sem se odločila, da bo dečva najprej uvajana v pravo delo in bo z mano delala v firmi inventuro, potem bo šla pa 5.1 (prvi delovni dan v 2009) v vrtec user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 15.10.2008 20:53:05 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
15.10.2008 20:56:16   
Alfabeta
Pozabila sem povedat, da sem danes prodala akvarijuser posted image user posted image user posted image  sunny v tvoj konecuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
15.10.2008 21:01:54   
sani1
Dober večer...

Evo zjutraj sem se javila in hotela it kuhat kavo, a sem prvo pila v mestu pri Mačku s kolegico. Sem jo po res dolgem času zopet videla in poslušala kje vse je potovala in kam se odpravlja v zimskih dneh. Super ji vse lepo znese.
Manja je bila pridna in je lepo zaspala. Potem pa sva se šli še malo potepat, nakupovat, jest in zopet kofetkat. Se vidi, da sem ful dolgo stanovala v strogem centru mesta in imam tam kar nekaj prijateljic oz. vem za vse luknje...  Domov sva prišli pa kar pozno in sva se igrali in od vsega hudega ter od buč za večerjo je mala zaspala...

mala pikica- sem te hotela poklicat kdaj prideš v Lj pa nimam tvoje telefonske številke.  Pol sem pa seveda tako zabluzila, da sem na vse skupaj pozabila.
Bi lahko ljubljano kontaktirala ampak sem se to spomnila šele, ko sem prišla domov...

ljubljana- oprosti za zadnjič ampak s to kolegico se nisva videle že dve leti in sva se končno dobili. Sicer tud če se nebi. Se bomo pa mi sigurno še kdaj videli na tistem koncu, ker jaz kar večkrat tja zavijem. Mi je všeč ambient zunaj in tudi hrano imajo dobro, kot si sama omenila...

katee- ti bom poslala mail.  Upam, da se čimprej pobotata z dragim. Boš vidla posle svađe je sve slađe...

koala- hvala ti za te lepe besede in za rožico.  In mi smo res kot ena mala družina.Vse vas imam rada.  Pa da ti samo povem, da je ravno ta kolegica rekla, da je brez veze ta forum in da nič pametnega ne pišemo in skratka vse slabo o nas, ki smo tukaj. Pol sem ji pa jaz lepo povedala, da se mi vse poznamo in da smo imele piknik in da se imamo res super. Pol je pa bla tiho. Ne bom več o njej. Zaključena tema...  Glede grizenja pa ti nebi znala svetovat. Pri nas tega še ne počne in lahko samo upam, da tako tudi ostane... Sem pa jaz ravno tak odklop, da bi jo res nazaj...

mml- veš po malem smo že vse radovedne... da pa si zamenjala dneve pa nič hudega samo, da se je vse dobro izteklo na koncu. Je bilo lepo?

limma- ti pa danes ne boš mogla spat, ko si tolko kave popila. Popij zdej zvečer en metin čaj boš videla, da boš lažje zaspala...

triš- ja mene je tega strah kako bo, ko bo mogla it v vrtec in bo tam vse lepo jedla z žlico. Bo že nekako... Se pa tudi jaz podpišem pod tvojo izjavo...

anitav- dobrodošla. Zdej pa le pridno čvekaj tukaj, da nas dohitiš v zvezdicah...

alfabeta- hvala, ker si me nasmejala...

luša in klaja- nič nisem jezna na vaju in je prav, da mi povesta svoje mnenje. Ga zelo cenim. Res je, da se včasih ne znamo dobro izrazit.  Enostavno v tistem trenutku ne najdemo prave besede. In vem, da smo vsi občutljivi ko gre za naše  otroke. Tudi sama sem bolna in sem včasih občutljiva če kdo kaj reče. A ker tega  ne obešam na velik zvon, še bljižni včasih pozabijo in tako sem pred parimi leti, ko je bilo pri meni stanje kar hudo(seveda tega nihče ni vedel) dobila od svoje tete takšne pikre besede, da sem obnemela. Takrat je moja mami prvič povzdignila glas pred vsemi in ko ga je je bilo teti v trenutku žal. Ampak besed ko so enkrat izrečene se ne da izbrisati.  Skratka to sploh ni važno...Nebi pa nikomur tudi največjemu sovražniku želela, da je bolan.
 Vem, da ti otroci niso bogi in se mi ne smilijo, ker "živijo". In  jaz bi znala odgovoriti zakaj sem v tistem trenutku rekla kar pač sem.  In  otroci z davnovim sindromom so "posebni". So sladki in vračajo vse kar jim daš. Imamo soseda na koroškem in tudi sama delam včasih z takšnimi ljudmi. Nikoli pa če rečeš, da je otrok bošček to ne rečeš slabonamirno. In še manj kar pa je, da tisti človek potem tebi in tvojemu otroko želi slabo.
Luša pri tebi ne vem kaj in kako je bilo, ker tvoje zgobe ne poznam in tudi klajine ne. Vem pa to, da sta res obe mamici z veliko začetnico.
Vse mame smo pizadete če se izreče kakšna napačna beseda to pa zato, ker imamo vse rade naše sončke in tako je tudi prav. Smo pa tudi me tiste, ki izbiramo kolegice in jih lahko tudi izbrišemo iz seznama. Hvala bogu.
Jaz res nič slabega ne mislim, ker že delam v tašnem poklicu in sem tudi takšen človek, ki vedno gleda pozitivno. Obe vaju imam rada in sem res vesela, da mi povesta svoje mnenje. ( Bi pa lahko o tem debatirali in debatirali, a ne? Ampak bo to zdaj zaključena zgodba)
Mogoče tudi tukaj nisem najbolje tega napisala in si lahko vsaka po svoje to razlaga. To je le računalnik v živo pa je vse lažje boljše in včasih tudi smešno...  Rada vaju imam!

Ja res je bil zdaj močan vpliv te lune... Nisem si mislila, da me bo tako iztiril...

klepetka- danes sem popila toliko metinega čaja, da se mi že počasi j...  za cel svet...  Kdaj ste zmenjene za petek in kje? Mogoče se še midve pridruživa...

Zdej grem pa še malo kmetijo pogledat...

Se še kaj oglasim...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
15.10.2008 21:02:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
hranjenje ..naša niti pod razno noče ničesar mlečnega, to niti enkrat v dnevu, mislim razne kašice žitne, pa tiste od Hippa za lahko noč, pa Fruchtzwerge pa Linote pa te fore....NI ŠANS!!!!! Naša bi salamo, pa sir, pa kruh. user posted image Kaka marmelada ipd ji ne gre. Mah saj bo.

Če bi imeli doma mlekarno bi jedla mlečno tako pa....user posted image user posted image user posted image user posted image

Si mi iz ust vzela... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Alfabeta in Triš ter tudi Sunny me se poznamo že iz drugega foruma.user posted image

Ja, ja. user posted image  Na čvek v živo te pa itak pričakujemo, tako kot je rekla vaney.

Pa za obletnico
user posted image

Alfabeta naša pa ubija za mlečno...čisto je nora...poje pa fullllllllllllllll. Od 6.10. do danes je pridelala celih 500g. user posted image  

user posted image user posted image user posted image za prodajo akvarija.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
15.10.2008 21:05:37   
Sunny Morning
Aja, pa vse štiri zobeke zgoraj pričakujemo. Dvojkice so že skoraj zunaj in bo nekaj časa "drakulin nečak". user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
15.10.2008 21:12:18   
sani1
Evo toliko časa sem pisala, da sem celo kmetijo zamudila...user posted image   Zdaj pa ne vem kdo je prvi tekmovalec...user posted image

alfabeta- od kje ti beseda dečva. Vi tudi tako rečete? Ker je to čisto koroška beseda- a ne limma?  Sva pa tudi medve sami tako, da nič kaj preveč ne jamraj. Sej smo sposobne ženske.user posted image user posted image user posted image

vaney- moja pupa gre tudi v vrtec 5.1. no takrat začnemo z uvajanjem...  Ja bo zanimivo...

sunny- pa je hudo, ko rastejo zobki? 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2609
15.10.2008 21:13:53   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

alfabeta- hvala, ker si me nasmejala...

A res? Me veseliuser posted image user posted image  S čim že?user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
15.10.2008 21:15:00   
sani1
mml- sem pozabila. Kar celo predstavo so imeli? To pa je res pohvalno tako za sončke kot za vzgojiteljice...user posted image   Manca pa je prava navihanka ni kaj...

Kolko vas je danes tukaj...  bomo malo smetile...user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
15.10.2008 21:16:21   
Alfabeta

Evo toliko časa sem pisala, da sem celo kmetijo zamudila...user posted image   Zdaj pa ne vem kdo je prvi tekmovalec...user posted image

alfabeta- od kje ti beseda dečva. Vi tudi tako rečete? Ker je to čisto koroška beseda- a ne limma?  Sva pa tudi medve sami tako, da nič kaj preveč ne jamraj. Sej smo sposobne ženske.user posted image user posted image user posted image

Dekla je prvi dvobojevalec

Od kje mi beseda...neeee, mi ne rečemo dečva, rečemo babauser posted image . Hecam se, moj brat namreč kliče mojo pupo baba. Aja, zdej je pa že pupa...to je pa po čigavo?user posted image  Nimam pojma od kje mi, že nekaj časa jo imam na jeziku

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 15.10.2008 21:18:11 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
15.10.2008 21:17:34   
Alfabeta

Kolko vas je danes tukaj...  bomo malo smetile...user posted image user posted image user posted image

Snaga ima razpisuser posted image  Al nas bodo spet izgnale, a ne antismetarke?user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
15.10.2008 21:18:06   
sani1

Aja, še to-.......Pri nas zgleda da rine ven spodnja desna dvojka, 7.zob  ker je tečnitis in kot piranha je....bi zgrizla vse. Danes se je ulegla v dnevno na tla in se prijela za nogo od klubske mizice in zagrizla vanjo in jo dolbla kot en termitek

S tem...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
15.10.2008 21:19:16   
Alfabeta

Aja, še to-.......Pri nas zgleda da rine ven spodnja desna dvojka, 7.zob  ker je tečnitis in kot piranha je....bi zgrizla vse. Danes se je ulegla v dnevno na tla in se prijela za nogo od klubske mizice in zagrizla vanjo in jo dolbla kot en termitek

S tem...

Ajjjjaaaaauser posted image  .Mene pa skleroza daje in pozabim kaj sem napisala. Sorči, važn da si se nasmejalauser posted image

Aja pa...zdejle se posipam s pepelom ker je na zadnji strani nekam pogosto Ajdina slika ....v avatarju namreč. Katera me bo sunila nekam?user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 15.10.2008 21:20:46 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
15.10.2008 21:20:19   
sani1

Snaga ima razpis  Al nas bodo spet izgnale, a ne antismetarke?

Hvala za odgovor...  Ja pupa je primorsko, če je, sej ne vem. Dečva je koroško. Evo baba pa je povsod...user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
15.10.2008 21:26:32   
sani1
Vidim, da vse samo berejo in nič ne pišejo.
Se grem pa jaz raje francoščino učit...

Nočko...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
15.10.2008 21:31:37   
Sunny Morning
sunny- pa je hudo, ko rastejo zobki? 

Se mi ne zdi, da bi bila kaj bolj ekstra tečna, ker je itak ves čas tečna. user posted image  Ji pa dam zvečer, kadar opazim, da manjka samo še malo, kar Daleron.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
15.10.2008 21:39:24   
koala
Alfabeta nikamor te nebomo suvale. Jaz rada vidim, da se kaj dogaja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2619
15.10.2008 21:40:24   
Alfabeta

Pozabila sem povedat, da sem danes prodala akvarijuser posted image user posted image user posted image  

sunny v tvoj konecuser posted image

sunny, tega pa nisi videla?user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
15.10.2008 21:41:01   
katarinas
Vaney Lara bi šla v vrtec januarja, točno pa ne vem ker sploh ne vem če bo takrat sprejetauser posted image
Alfabeta v bistvu smo dali v Rdečo kapico vlogo.

Jst tud včasih rečem dečvauser posted image

In sedaj še nekaj fotoreportaže:
Takole je izgledal sprehod se kengurujčkom:
user posted image

Ko je bil na obisku en fantek (se vidi kdo je šefica, kajneuser posted image )
user posted image

Mami, ti bom jaz pomagala oprati posodo
user posted image

Kako se je fino zaviti v mehko brisačko (oprano s Perwolomuser posted image )
user posted image

In še ena stoječka
user posted image

Evo to je to (ali: takle mamo!user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2621
15.10.2008 21:42:16   
majra
Čer!

Sem samo nahitro preletela, me boli glava za popizuser posted image , ampšak oglasit se pa moram vseeno user posted image
Danes smo se potepali po Lj. Je imel user posted image  neko izobraževanje, pa sva se prištulili zraven. Sva bili na obisku pri Lenartu in Ursulini. Kaki cukri so sedaj ko so bolj mobilni. No ja, naša malo manj oz. na svoj način user posted image
Potem smo sli na obisk k moji najboljši prijateljici, pa malo v shoping in je dan minil kot bi mignil.
Je pa končno ven prikukal 5.zobek, leva dvojkica. Desno pa pričakujemu danes, jutri.

Alfabeta, svetovna prispodoba za Ajdino pričakovanje zobkov.

Anitav dobrodošla!

D & BK, zdaj je zadnji cajt, da se zmenimo za kafe, da še novo članico spoznamo user posted image

Bolančki, pozdravite se čimprej user posted image user posted image user posted image

Slavljenčki zadnjih dni, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Ostalo pa jutri prekomentiram....bo zgleda čas, glede na vremensko napoveduser posted image

Nochka, nochka-sem čisto v bajbi toku user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
15.10.2008 21:42:23   
nana35
anitav,z veseljem te sprejmemo med nas,vesele smo vsake nove mamice s svojim sončkom.Seveda si dobrodošla in poklepetaj z nami.Upam,da se boš pogosto oglašala,ker nekatere naše januarčice so žal nehale klepetati z nami. Ampak veliko pa nas je še ostalo.Napiši več,kdaj se je tvoj sinček rodil in vpiši njegove mere po mesecih,kot jih imamo me,pa na svoj rojstni dan ne pozabi,da ti bomo lahko čestitale.

user posted image
klepetka,ti pa res samo nekaj pečeš pri treh otrocih si res dobra. Pošlji kakšen paket štručk na moj naslovuser posted image ,jaz nisem za take podvige.Ampak,če pa si bo moj Klemen zaželel karkoli,pa obljubim,da bom dala vse od sebe,pa če bom potem imela vso kuhinjo umazano.Bom že preživela.
Upam,da si že poslala martinci tisti mailuser posted image .

martinca,ograjo sem dobila,sem pa morala vprašat,kje jo imajo in na otroškem odd.so me poslali na tisti oddelek s popusti,Ikea Family.Tam jih imajo.No,sem si potem dala narediti še kartico in vzela tisto leseno,pa sem imela 8€ popusta,tako da me je prišla pribl.isto kot bela.Mama si je kupila regal za knjige 220cm visokuser posted image ,sem mislila,kako ga bova domov spravili,pa je šlo nekako,pa omaro za TV,oboje belo in res poceni,pa tudi zelo lepo. Jaz pa sem kupila enojno korito,ker zdaj dela R.pomivalni stroj v kuhinjo in rabim enojno, pa pipa je bila zraven,dala sem pa samo 20€ za oboje.Pa neke malenkosti za kuhinjo,3 nože,3 košarice v kompletu,za katere ne vem kje bodo,eno Mega box pleničk,take kot sva že 1x kupile,pa ene kapljice Oleovit,vanilijeve svečke pa še kaj bi se našlo.Škoda da nisi šla z nama.

Pošiljam 1.del.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 15.10.2008 21:44:49 >

:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
15.10.2008 21:50:14   
katarinas
Sunny a lahko nalimaš kakšno slikco od vašega novega vozička, me mal firbec matra?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
15.10.2008 21:54:23   
vaney
majra, a ti tudi pogrešaš družbo oz. kofetkanje z našo zasedbo? Jaz nisem sončkov videla že skoraj 2 meseca in jih sploh ne bom več prepoznalauser posted image  A se nismo dogovarjale za eno soboto ali celo piknik, saj ne vem? Ja, no, fajn bi bilo se spet dobit, jaz vas že prav pogrešam....no, ko se boste kaj dogovorile, pridem, če se bo le dalo (beri vikend ali naslednji teden po 13.uri)

zdaj grem pa spat...

nočka vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.