Alfabeta
|
Čer! Najprej....anitav....DOBRODOŠLA!!!!!!!!!!! A si malo zamenjala forum , mislim dodala še enega klepetka....bom še jaz rekla hvala za recept katarinas....ja res nam je hudo ker imaš še vedno bodi.....Hallllooo, a misliš da sem ti dala zadnjega? Ti kaj imej, ko se vidimo mi ga boš pa dala, saj ni panike dašabina...sem spregledala ali nisi še nič napisala o vrtcu in sprejemu? Ste dobili že kaj ali ne? Aja pa House...je bilo vredno ali ne? hranjenje ..naša niti pod razno noče ničesar mlečnega, to niti enkrat v dnevu, mislim razne kašice žitne, pa tiste od Hippa za lahko noč, pa Fruchtzwerge pa Linote pa te fore....NI ŠANS!!!!! Naša bi salamo, pa sir, pa kruh. Kaka marmelada ipd ji ne gre. Mah saj bo. Sicer pa se ne davi, ji dam košček kruha, pa tega kar sem naštela in zelo lepo poje. Kdaj nam bo uspelo kaj od mleka pa ne vem. Še to sem hotela povedati...pri nas dokler je Filip še lahko jedel mlečne izdelke je bila vedno kriza ponoči kadar je bil zadnji obrok mlečni. Nismo nič spali, je kar hotel nekaj celo noč, pa bi pil, pa kar nekaj No, mi3 smo pa sami do sobote...my mož gre v Deutchland.... Pa sem spet sama za vse, vidiš limma, tako je to pri nas.... aJa vaney.....kaj čmo, takle mamo katee, upam da je luna popustila in da je stanje kaj boljše Ja, tud zato jih imamo ( namreč) da nas kdaj razočarajo in da ugotovimo, da ne more biti vedno lepo. Ja, nekdo mora popravljati krivuljo razpoloženja. Če bi nam bilo prelepo bi bilo že kičasto. Malo heca, za boljšo voljo. Ne bodi huda name. anchikaa, za zdravje koala naša bi grizla vse po vrsti. Pri nas zaleže strogi NE. In odneha. Sicer pa tako ugrizne, da smo vsi modri. Aja, še to-.......Pri nas zgleda da rine ven spodnja desna dvojka, 7.zob ker je tečnitis in kot piranha je....bi zgrizla vse. Danes se je ulegla v dnevno na tla in se prijela za nogo od klubske mizice in zagrizla vanjo in jo dolbla kot en termitek Pošljem...
|