|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
8.11.2008 10:48:55   
zarja1
ne vem no kak bodo sestre odreagirale....vsega so že navajene. Glede na to kaj vse žensko čaka (preiskave, postopek in po možnosti še kakšna operacija) je pa res mala žrtev, da on malo sam brez tvoje pomoči davi purana...user posted image user posted image user posted image . Saj vedno tega ni počel z žensko?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.11.2008 10:50:18   
zarja1
Arual lahko pa tud doma opravita svoje in tja prineseta lonček. To sva midva drugič nardila, ko sma zvedla da je tak tud lahko.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.11.2008 11:02:03   
Arual
Res, pol bi pa jaz to tudi nardila. Kaj si jim sama rekla, da bi rada da od doma prineseš lonček?

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.11.2008 11:07:48   
zarja1
Arual tja morata po lonček, pol pa v roku 30 minut tja prinest vse plavalčke...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.11.2008 11:08:00 >

Horny Teddy

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.11.2008 11:13:05   
Arual
A v 30 minutah, pol pa ne vem če bo to šlo. Je vedno gužva na cesti pa bi blo več kot 30 minut. Pol pa naj kr samo opravi to delouser posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.11.2008 11:13:32   
beba75
september1 THL ti delajo pod splošno narkozo tak da ti lepo ajaš med tem . Potem te dajo v intenzivno in ko se zbudiš ti lepo vse povejo kak je bilo. Pač nič ne boš mogla prisluškovat( med operacijo), pa še bolše je tako, verjemi manj stresno.

arual vaterpoliste za spermiogram lahko prineseta zraven, samo zmen se v naprej za to. Ker ne smejo biti "stari" men so rekli da v pol ure jih morajo oni dobiti več ne smejo biti stari. Posodico pa dobiš pri sestri Mariji( kar lepo po njo).

glede mojega user posted image pa tak sva tisti dan in še drugi dan ampak je mene full špikalo tak da ni bilo ravno fajn. Bom pa se še danes potrudila, potem pa možgančke na pašo in user posted image takrat ko nam bo pa še lepše bo.

user posted image sem za 15 v Planetu Tuš v Celju, ob 17uri ( pač predlagam). Tudi jaz bi rada vas spoznala.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.11.2008 15:13:02   
miklarom
arual- najbolje je da gre kar tja in sam opravi s svojimi plavalčki, je bolj ziher. sej mu bo šlo , če pa ne naj si nese kakšno revijo zravenuser posted image , tak si je moj pa je hiter šlo.

beba75- jaz 15. ne morem k delam že ob 18.00 uri -začnem pa do treh ponoči, imam pa v soboto 22.11. fraj pa bi takrat če bi vam pasalo, ker bi res rada da se spoznamo in pokramljamo obuser posted image .
jaz sem se malo pomirila samo user posted image imam pa tak močno da kar lije iz mene me vse boliuser posted image , verjetno od tega ko je tako dolgo nisem imela.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 332
9.11.2008 7:39:44   
beba75
miklarom in vse ostale jaz sem ta teden v bolniški (mislim da bom do konca tedna) pa bi se lahko kaj dobile že med tednom. Sem iz MB doma blizu bolnice pa če ima katera kakšen opravek ali pa kako drugače pa se bi lahko zmenile zauser posted image , drugače pa mi je tudi vseeno kje bi se dobile(MB ali CE).

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 333
9.11.2008 8:31:29   
september1
aural moj user posted image je že trikrt bil na spermiogramu in vedno sem bila zravn v kabini.prvič je sestra vprašala če me potrebuje zraven in je reku  da ja,pol pa ni več spraševala.samo skup sma šla not.oprvita pa to v kabini za UZ kjer se ti drgač pripraviš za UZ.
beba75 hvala za info.če ti bo pa dolg časko si na bolniški me pa lahko obiščeš v H.user posted image .pa pesti stiskam da bi vama uspelo zagledat user posted image

glede user posted image men paše al 15. ker pol bom vrjetn šla v anglijo za en teden.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 334
9.11.2008 8:34:26   
sonček85
možno je tudi da si imela ss pa sploh nisi vedela ,da si user posted image ,saj nekatere so rekle in tudi piše marsikje da po ss imaš pol malo bolj močmoM.Upam da pri tebi ni bilo tako.Rada te imam in mislim nate draga mikliuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 335
9.11.2008 10:25:57   
Arual
Punce hvala, bomo vidli če bo lahko brez mene al pa mu grem jaz pomagat. user posted image
Sem pa res zdaj ravno prišla v O čas, tako da zdaj se še naj sprazne od ponedeljka dalje je štrajkuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 336
9.11.2008 16:11:32   
miklarom
sonnček85- hvala, da me imaš rada, tudi jaz imam tebe. ne nisem imela ss,močno pa imam verjetno zato, ker je tako dolgo ni bilo. pa saj upam da nama enkrat uspe in končno dočakama najiniuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 337
9.11.2008 16:17:33   
miklarom
beba75-jaz sem sicer v sredo v MB ker imam tečaj za službo v mcdonald'su - v mestu, grajski trg, samo grem tja z vlakom nazaj pa me moj šef pelje, in sem odvisna od njega , če pa bi bila s svojim avtom, pa bi se lahko zmenile in bi bilo cool. grem pa 9.12. spet tja na tečaj samo morem pol spet hiter šibat nazaj za Celje ko delam že ob enih. v MB pa imam pregled 19.12.ob 11.40,takrat pa imam čas, če si doma blizu bolnice.
pa saj se moramo prej dobiti a ne, a lahko pride katera 22.11. sem fraj cel dan

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.11.2008 7:27:42   
tassi1

user posted image
                      SREČANJE MARIBORSKIH  BORK

ime                                15.11.       22.11.           kraj    

1.tassi1                           user posted image                  user posted image                         Celje 
2.september1                 user posted image                                               Celje
3.miklarom                                              user posted image                      Celje
4. talika81                       user posted image                                               Celje/MB
5. beba75                        user posted image                                             MB/ Celje
6.Zarja                                                                              MB/Celje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Datum: 15. ali 22.11.2008
Nove punce,vpišite se za srečanjeuser posted image user posted image
SEj veste:več nas bo,lepše bouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
10.11.2008 7:32:05   
talika81
uh, punce, ste ble pridne med vikendom ...

očitno bom mogla tud med vikendom mal pokukat na ringarajo... si bom mogla utrgat 5 minut časa ...

beba75, user posted image  in lepo počivaj, če si na bolniški. naj ti čas hitro mine do dneva za test. močno držim pesti, da bi vama uspelo.

september1, drži se v bolnici in upam, da se bo pokazalo, da je vse o.k.

arual, moj je tudi šel sam v kabino in opravil. verjetno pa ne bi blo nič narobe, če bi jaz šla zraven. takrat, ko je šel moj na spermiogram, sem opazila, da so vsi moški šli sami v kabino. zagotovo pa sestre ne bi imele nič proti, če greš tudi ti zraven.

miklarom, dobro vem, kako je to, da maš močno user posted image . sem na istem, in jaz mam še orng bolečo zraven. tak da drži se in upam, da bo čimprej mimo, ta tečka user posted image .

glede user posted image  ... jaz 22.11. ne morem, ker imajo moji starši koline in je treba it pomagat ... tako da bi jaz še vedno bila za 15.11. al pa 16.11.

glede kraja pa mi je vseeno.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 340
10.11.2008 8:08:30   
db
živijo, glede nato da sm v mb bolj nova in ne poznam poslopja,ami lahko kera pove kje se dela uz,kje so tiste kabine

hvala,

Beba 75,če imaš v petek čas se lahko vidiva ,jaz imam uz ob 9:30,pol pa greva na kavico

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 341
10.11.2008 8:21:40   
talika81
db, kabine so zraven ambulante ... tako da jih ne rabiš iskat po poslopju ... ko prideš ven iz ambulante in greš proti izhodu, zaviješ takoj na levo in še enkrat na levo - na vratih piše KABINE. in tam maš kabine 1 in 2. po zvočniku pa ti tko pove, v kero kabino morp it.

lahka pa tud sestro vprašaš, ko ji daš kartico in ti bo lepo povedala.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 342
10.11.2008 9:06:04   
beba75
db zmenjeno za kavico, se pa bova še v četrtek vse dogovorile da se bova spoznali. Lahko pridem v bolnico da ti ne bo tak dolgcajt .

Vsem ostalim pa se vidimo  v soboto!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 343
10.11.2008 11:00:12   
miklarom
jest 15.11. res ne morem ker začnem delati že ob 18.00 pa delam do 03.00 in 16.11. isto, tak da žal takrat ne morem, če pa lahko katera 22.11. pa takoj pridem ker sem takrat fraj.

beba75- držim pesti za vaju da vama uspeuser posted image

september1- drži se in javi nam se ko prideš iz bolniceuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 344
10.11.2008 11:03:20   
miklarom
talika81 - hvala za tvoje lepe besede, kako pa je kaj s teboj. jaz sem sedaj kolikor toliko dobro, kaj pa hočem, treba je iti dalje in upati na vse naj,naj.
juter grem vplačat dopust za januar, grema z mojim malo smučat, da se spočijem in skoncentriram potem pa upam da bom že dobila za v MB da gremo po user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 345
10.11.2008 11:37:08   
talika81
jaz sem o.k. se držim, kolker se da ...

skušam čim manj mislit na celotno zadevo, in se skušam prepričevat, da ne smem bit preveč obremenjena s tem ... nekak mi uspeva, čeprav tu pa tam začnem mislit na to, ker dan ciklusa je in podobno.
ampak pol začnem neki delat in pozabim na vse skupaj.

ja, se strinjam s tabo. potrebno je it naprej, z vsem upanjem, ki ga premoremo. ker druga nam itak ne preostane, a ne?

in še dobro, da nismo same v tem, da imamo punce tukaj na forumu in naše potrpežljive fante/može, da nas podpirajo. je kr lažje potem vse skupaj.

mogoče pa boste s smučanja prišli že trije in sploh ne boš rabla hodit v mb ... nikol ne veš ... user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 346
10.11.2008 12:03:51   
beba75
miklarom jaz načeloma lahko tudi 22.11.user posted image pače je še katera se pa dobimo 15 in22 pač dvakrat, samo se mormo zmenit za kasnejšo uro (18 H) ker jaz delam dopoldan do 15ure in da imam pol še cajt prit. Ne morem pa 100% obljubit bom vedela to sigurno nekje naslednji teden proti koncu.

tassi1, september1 in talika81 me se pa vidimo 15.11.user posted image

NOVE PUNCE vpišite se da nas bo več!!!!!!!!!!!!!

Če katero skrbi zaradi prevoza naj do MB pride dalje pa lahko gre z mano( in tako nazaj).user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 347
10.11.2008 13:18:41   
db
ok velja ti pošlem svojo št na zs

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 348
10.11.2008 13:55:59   
talika81
beba75, velja ...

za uro pa se še zmenimo ... user posted image   user posted image   user posted image

že komaj čakam.user posted image   user posted image   user posted image

sej se lahko tud še pol kdaj dobimo na user posted image , ko bomo vse imele čas. mogoče v veselem decembru, a ne, punce?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 349
10.11.2008 17:08:20   
zarja1
srčice a v petek pa nobeni ne paše?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?