|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
4.11.2008 20:04:43   
miklarom
ja bi polula palčko sam grem rajši v četrtek na krvni test, k tam meni pokaže na test pa mi ne, sem že imela tako , ko sem bila pred 4.leti na IVF pa mi je CB POKAZAL   - negativno pol sem pa čez dva dni šla na krvni test pa je bila nosečnost, tak da v te teste ne verjamem preveč, samo potem sem žal zaradi LJ g. RODILA V 22. TEDNU NOSEČNOSTI MRTVEGA FANTEGA. pri moji kolegici je bilo isto, ko ji CB ni pokazal kri pa. tak da bom počakala še do četrtka potem pa bom tako izvedela kaj je. vam takoj javim kakršen koli bo rezultat.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.11.2008 20:22:21   
miklarom
punce grem se počasi uredit za v službo, sem spet cel teden nočnauser posted image , lepo mi bodite veliko nocojuser posted image , samo ne preveč, da se mi ne bo Celje treslo ponoč, pol bo še mene kaj zamikalo, pa ne bom mogla do mojega dragega.
se čujemo jutri.
lahko nočuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.11.2008 13:46:20   
september1
moja user posted image je tud ponovna prišla,in klicala sem že tudi v MB pa leppo prosila sestro Boženo če bi lahko zdaj prišla na vrsto.pa je rekla da bo poskusla ampak obljubi nič ne.zdaj pa držime pesti jutr ko bojo določal.

miklarom javi nam veselo novičko.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.11.2008 13:52:47   
talika81
september1user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.

zdaj pa res upam, da boš prišla na vrsto. drugače pa žnari, dokler ti ne povejo datum.

ja, miklarom, ko boš vedela kaj novega, sporoči.

beba75, kako pa je kaj s tabo? a je bla že inseminacija al ne? upam, da je šlo vse po načrtih in da nam boš proti koncu novembra lahka povedala veselo novico. močno držim pesti za to. user posted image

jaz pa se ne počutim najboljše, že včeraj se nisem. ne vem, kaj je z mano. čist možno je, da se me loteva prehlad. pa utrujena sem non stop za znoret. mogoče je pa vreme krivo, ko je tak butasto.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.11.2008 17:19:55   
beba75
talika81 sem danes imela IUI ampak so mi naročili da moram še domauser posted image ker še nisem imela O pa jo pričakujejo danes ali jutri. Ej mam pa srečo nobena stvar v tem ciklusu ni primla (potekala) tako bo moglo, upam da finale pa le bo uspešno.

september1  user posted image user posted image user posted image zate in upam da ti pa sedaj le uspe priti na vrsto. Za vsak slučaj pa še jutri enkrat pokliči ali pa če je možno kar idi tja. Zgubit ni kaj.

miklarom mislim nate in močno upam da nam jutri poveš tisto najbolj veselo novicouser posted image !

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.11.2008 20:57:25   
db
živijo a gre katera 14.11. v mb jaz grem imam uz

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.11.2008 21:11:59   
zarja1
Miklarom res kruta in žalostna zgodba. Nimam besed pupa. Želim ti, da se potrdi user posted image user posted image  in da user posted image  mine mirno, sproščeno in zdravo. Draga močno ti držim pesti.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 307
6.11.2008 7:16:24   
talika81
joj, beba75, ako močno držim pesti, da bi ti tokrat uspelo. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

miklarom, da boš hitro povedala dobro novico. držim pesti, da bi kri pokazala, da si srečka user posted image  ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
6.11.2008 15:00:06   
september1
ha ha mene so pa iz MB klical da mam v ponedeljek sprejem.user posted image

db v petek 14 mam tud jst posvet pr G glede izvidov od THL(jih bom prosila da mi jih ob odpustu že kr dajo).

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 309
6.11.2008 18:50:43   
beba75
miklarom  kaj je s tabouser posted image ? Kakšna je tvoja novica? Daj povej nam da si srečna user posted image , držim pesti!!!!!

september1 no končno pa si le dočakalauser posted image . Sedaj pa kar pogumno ne se bat ker to ni noben bav bav. V nedeljo pa že malo manj jej ker ti bo potem v pon. boljše in ne boš rabla dosti na wc hodit.

Neposredna povezava do sporočila: 310
6.11.2008 18:59:09   
miklarom
evo , da se vam javim. žal imam slabo novico, mojauser posted image je prišla ravno danes, pol ure prej preden sem hotela iti k svojemu g. prišla je z vso svojo bolečino. tak da žal ni ničuser posted image user posted image user posted image . pa kaj čemo, pač imamo takšno usodo, da nam mati narava ne da zanositve po naravni poti, da nam bo le pomagala medicina.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 311
6.11.2008 19:01:47   
miklarom
september1 - lepo da so te klicali iz MB in da že greš. a to boš začela že s postopkom, kak dolgo si pa čakala , kdaj si šla na seznam. meni so obljubili šele po novem letu

Neposredna povezava do sporočila: 312
6.11.2008 19:35:46   
tassi1
Kaj zdaj , punce ali se bomo zmenle al neuser posted image user posted image

Miklarom- pošiljam ti en velik user posted image ,stisni se k možeku,pa bo boljše!!

September1- držim pesti zate
Beba 75- fejst se mejta rada user posted image user posted image user posted image
 Ostalim pa želim lep večer

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.11.2008 21:30:02   
september1
punce hvala vam.
beba75 hvala za info.
miklarom junija sem bla na HSG-ju pa so izvidi bli dvoumni,pa me ja G poslala na THL čakala se 4 cikluse.
do petka morm "nafehtat" za izvide ker mam v petek posvet z G glede teh izvidov in spermiogram če so spermiji sploh primerni za IUI, če ne, gremo pa V IVF ali ICSI postopek.
miklaromo pa en velik user posted image zate.očitno nam res ni namenjen po naravni poti do user posted image
pa hvala bogu imamo vsaj medicino ki nam omogoča.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.11.2008 0:11:29   
beba75
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe. Če ne gre tak pa hvala bogu nam bo medicina pomagala. Tudi jaz se bolj zanesem na to.

user posted image ja kaj je zdaj s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 315
7.11.2008 8:58:00   
talika81
punce, zdravo!

včeraj se vam nisem mogla pridružit pri pogovoru, ker sem bila službeno v portorožu.

september1, user posted image   user posted image   user posted image  za naslednji teden. upam, da bo THL pokazal, da je vse o.k. ...

beba75, kako si kaj? a sta kaj pridna pri user posted image ? upam, da bo tokrat ratalo.

miklarom, user posted image   user posted image   in en velik user posted image  zate. žal mi je zate. drži se in naj ti v naslednjem krogu rata. očitno res nismo med tistimi srečnicami, ki jim rata takoj postati user posted image .
nam bo pa medicina pomagala do našega cilja, pa bo. a ne? user posted image   user posted image

ja, pa res ... kdaj bomo šle zdaj na kavico? naslednji teden?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.11.2008 13:02:56   
bambi75
Miklarom žal mi je  da ti tokrat ni uspelo.  user posted image  Še slabše je če te user posted image   tako dolgo zeza.

Beba soletnica a si fejst  user posted image ? Upam da ti tokrat uspe. Saj veš slab začetek, dober konec.

September upam , da bo THL pokazal, da je vse ok.

db jaz grem v MB 12 -tega.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.11.2008 15:35:40   
miklarom
vsem vam najlepša hvala za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , resm mi zdajle pridejo prav. sem kar žalostna ko je po tako dolgam časuuser posted image prišla, ko sva že oba upala da je uspelo. pa kaj si morem, grem naprej in ne bom sploh več mislila na to in se bom prepustila medicini in čakala da me čimprej pokličejo.
res ste vsed punce super, user posted image še enkrat hvala.user posted image

ja saj res kdaj bomo zdaj šle na user posted image . jaz že komaj čakam da se dobimo

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.11.2008 16:15:57   
tassi1
Kaj je zdaj s user posted image  ?

dejmo se že zment, jes sem žejna ,.....

Povejte ali 8 ali 15 ?
dejte že,men se pije  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.11.2008 17:18:55   
september1
beba75 neki me zanima.G mi je rekla da mi bojo pod narkozo to delal zdaj pa ne vem al bo sam lokalna al bo kaj več(bom lepo spala)?ker rada bi bila budna in kaj vprašala med posegom in slišala kaj se bojo pogovarjali.

za user posted image bi jst bla 15.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.11.2008 17:51:19   
zarja1
Miklarom....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 321
7.11.2008 17:54:02   
Serendipity
Sem še sem malo pokukala - in vidim, da tudi tu ni nič kaj lepih novičk - pupe - user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.11.2008 10:41:33   
Arual
Oj.
Nekaj me zanima, a je bil vaš partner na spermiogramu v Mb? Zanimi me kako poteka v Mb in če smo lahko ženske zraven?! Moj ga ima drugi teden, pa ga kr stiska.user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.11.2008 10:43:41   
zarja1
ja moj je bil tam ....pa gre kr sam v tisto sobico, kjer maš ti UZ-ke. A ti bi mu malo pomagalauser posted image user posted image user posted image . Bo kr sam zrihtal........

Horny Teddy

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.11.2008 10:46:54   
Arual
Veš da bi mu pomagalauser posted image , saj vrjetno lahko greš zraven? Bomo vidli kako bodo sestre rekle.user posted image  Drugač pa nja kr sam opravi. A v tisti sobici al v tistem predprostoru ko se pripravimo za Uz?

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?