|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
10.11.2008 20:07:53   
tassi1
Zarja1- če me hočeš, lahko pridem jes v petek ,sam  lahka šele okrog 18, ker delam do 17,  pol pa še moram prit do Celja, pa se parkirat, pa prej še avto od dedeca nafehtat,..

Kaj pa če se vse borke dobimo v PETEK 14.11 2008  user posted image user posted image user posted image

ALi STE ZA DEJT?? 

DEJTE POVEDAT; POL SE BOMO PA ZMENLE, user posted image user posted image user posted image SAMO DOBILE BI SE PA LAHKO TUDI 22.11.2008,DA SE SPOZNAMO ŠE Z MIKLAROM ,A NE DA !!

NAVIJAM, NAVIJAM ZA POLNO PLUSKOV user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.11.2008 21:05:01   
zarja1
Tassi kaj pa če bi ve povedale kdaj boste v Mb na pregledih pa se tu dobimo? Itak bo zdaj full akcija.
Drugače pa JAAAAAAAAAAAAA lahko v petek, 22/11 pa moram jaz na rojstno čago!!!!!

Dajte babe - kdaj ste tu fraj!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.11.2008 7:03:11   
talika81
hali, halo!

jaz lahko tudi v petek, 14.11.2008.

ni problem.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.11.2008 7:29:12   
tassi1
evo, smo že tri za petek user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte se še javit in povedat kdaj imate čas!!

VABILO VELJA TUDI ZA  NAŠE NOVE ČLANICE:Arual, db, bambi75, a.jrad, serendipity, daga11, mala81, pikovit, in vse ostale , ki se nam hočejo pridružit user posted image user posted image user posted image

PIvo bo teklo (saj imajo zadosti na zalogi user posted image user posted image  ) ,pa kakšen dodatek bo tudi padel,user posted image user posted image

DOBRODOŠLE NA FEŠTI STOLETJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.11.2008 11:04:56   
miklarom
no punce lepo se spoznajte v soboto, sam meni je hudo ko vas ne bomuser posted image user posted image user posted image , ker morem delat, začnem že ob 18.00, če pa katera lahko 22.11. pa bi bila vesela in bi 1000% prišla ker sem fraj. lahko pa me v soboto pridete pogledat malo v mcdonald's, ko ste glih v Celju, sej me boste takoj spoznale sem edina ki imam modro srajco in tablico z imenom in priimkom ter napisom vodja izmene, ne morete me zgrešiti. bila bi full veselauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.11.2008 13:46:10   
beba75
ojla!! Tudi men dajte ba spisek v petek, sem še v bolniški ta teden in imam časa na razpolago.

Če katera rabi prevoz iz MB do CE pa naj mi sporoči!

Ej komaj čakam da se spoznamo! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.11.2008 14:12:23   
bambi75
Beba a ti imaš ta teden preveč časa. user posted image  No jaz grem jutri v MB na UZ in če imaš čas se lahko oglasiš v bolnici in mi preganjaš dolgčas.

Tassi jaz bi v petek lahko šele po 19 uri sem sicer v Celju do takrat ampak nimam prej časa.Tak da če še bote do takrat se lahko tudi jaz pridružim.

Miklarom ko bom pa po Celju zraven nečaka hodila v McDonalds pa pogledam za tabo.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 357
11.11.2008 14:18:22   
bambi75
Beba a ti imaš ta teden preveč časa. user posted image  No jaz grem jutri v MB na UZ in če imaš čas se lahko oglasiš v bolnici in mi preganjaš dolgčas.

Tassi jaz bi v petek lahko šele po 19 uri sem sicer v Celju do takrat ampak nimam prej časa.Tak da če še bote do takrat se lahko tudi jaz pridružim.

Miklarom ko bom pa po Celju zraven nečaka hodila v McDonalds pa pogledam za tabo.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 358
11.11.2008 14:20:13   
bambi75
no najprej mi noče poslat nato mi pa kar dvakrat objavi user posted image  Mislim ta RR user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.11.2008 14:31:07   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

AHA PA TE IMAMuser posted image Ti bi spet na čago a?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.11.2008 14:41:00   
beba75
bambi75 kdaj pa imaš UZ. Jutri kuham kosilo (čufte) za 9 ljudi pa da vidimo če lahko pridem, ker načeloma mam bolnice že poln kufer pa se rajši dobiva potem ko boš fertig na kavi.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.11.2008 14:49:26   
tassi1
Dobrodošle beba 75 in bambi 75( glej,glej isti letnik user posted image user posted image )

Ja, najboljš da se kar zmenimo za ob 18 v Planetu TUŠ -kje natančno,se bomo pa še zmenle.

Predlagam, da se bolj natančno zmenimo preko zs !user posted image

papa, mam vas rada  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.11.2008 15:02:40   
beba75
jaz sem zauser posted image ob 18 v Planet tuš. Kje pa določite ve ker jaz ga ne poznam in mi potem pošlite na zs.

bambi75 seveda bomo še ob 19 uri tudi tam, saj tak hitro ne bo ta čvek gotov. Ti samo pridi!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.11.2008 18:41:18   
zarja1
zarja1 user posted image

titleAndStar(2570,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 2570
Član od: 22.8.2007
Kraj: maribor
Status: prisoten user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
babe....Mb ambulantke imamo srečanje tudi v petek v Celju.......se lahko kje najdemo na sredini????????

Una lokacija od zadnjič na Vranskem tudi ni bila slaba.
Pa še dober vtis smo naredile, a ne Dejzi user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaa, je katera za?????????user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.11.2008 18:42:22 >

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.11.2008 19:29:15   
september1
pozdravljene

včeri sem bla sprejeta nardili so mi 2x UZ,EKG ostala brez hrane cel dan,danes čakala do 15:30 nakar se mi opravičijo in mi rečejo da so za dans končali z operacijami in da lahko grem domov in  naj v petek pokličem da bom v ponedeljek ponovno sprejeta in da bom v torek prva na programu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za jutr majo pa že vse splanirano.

tko da v ponedeljek spet jovo na novo.Na UZ mi je G ugotovila da imam maternico nazaj obrnjeno.in ne morjo nardit THL,ampak bojo šli direkt na laparo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.11.2008 19:45:26   
tassi1
September1- bila sem v strari porodnišnici 2 dni  v pripravljenosti na abrazijo, pa so me še kar prestavljali dokler se tam sred hodnika nisem razjokala vpričo vseh- no pol sem pa bila še isti dan na vrsti!
Se mi je takrat zdelo,ko niso več našli utripa mojega bejbija(8 tednov) ,da se naj samo konča že enkrat in da lahka grem domov!Je bila ena na oddelku,ki so jo prestavljali cel teden-čakala je na histero in ker to ni najbolj nujna OP,je bila lačna in žejna cel teden(prišla je nedeljo,na vrsti pa je bila v petek!!)
Boš videla, v ponedeljek boš pa prva na vrsti in še nekaj: ŠLA BOŠ Z NAMI NA PIJAČKO V PETEK 14.11.08  user posted image user posted image

POVEJ:SI ZA STVAR  user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo se imej

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.11.2008 19:47:18   
zarja1
September1 to pa so te matrali......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.11.2008 19:53:27   
beba75
september1 ponavlja se ti moja zgodba. Naj te potolažim ti pokliči v četrtek (tako sem jaz) in sem potem res bila v pon. spet noter in v torek prva na vrsti. Samo ko pokličeš  POVEJ da si že bila tam in ven padla, prav tako ko prideš v pon. noter to povej (da ne bojo imeli izgovora da so pozabili).

Vem da nisi danes najboljše volje( jaz sem bila čisto aut) ampak če se le da daj probaj priti v petek z nami na kavo!

Drži se in en velik objemček zateuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 368
11.11.2008 22:39:05   
bambi75
september1 upam da bo v torek vse ok in da boš prva na vrsti.

Beba 75 lahko se dobiva potem na kavici ja. Lahko pa pridem kar k tebi na kosilo. Mam paprike al pa čufte ful rada. Ti napišem z.s.

Blanči a ti me še pa tukaj najdeš. Saj veš da kjer se pije moram bit zraven.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 369
12.11.2008 7:27:16   
talika81
september1, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  zelo mi je žal zate, da se ti je to zgodilo.

user posted image  samo zate. upam, da te bodo pa v ponedeljek res sprejeli in da boš resnično v torek prva na vrsti. boga ti, se mi prav smiliš, ker se ti bo agonija samo podaljšala.

da se boš malo razvedrila, se nam pridruži na kavi v petek, da te spravimo v dobro voljo! sporoči, če maš čas.

to pa ni preveč dobro, da je maternica nazaj obrnjena, a ne? a to lahko popravijo? kak pa pol sploh zgleda, če maš maternico nazaj obrnjeno?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.11.2008 12:39:25   
september1
za kavo v petek 14.11. lahko računate name 100%

talika81
kaj točno pomeni da imam maternico nazaj obrnjeno nevem točno kaj bi pomenilo,imela sem jo namen po operaciji vprašat ampak potem se je vse "skozlalo",neuradno sem samo slišala da je to prirojeno in da ne bi smelo predstavljat večje nezmožnosti za zanositev.jo bom pa zdaj po op zagotovo vprašala.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.11.2008 12:39:57   
september1
aja pa vsem najlepša hvala za vzpodbudne besede.

Neposredna povezava do sporočila: 372
12.11.2008 14:36:54   
tassi1
SESTANEK +PIJAČKA 14.11.2008 OB 18.00 V PLANETU TUŠ- KAFIČ NA GLAVNEM VHODU!!user posted image

PROSIM, ČE SE UDELEŽENKE PETKOVE FEŠTE POSEDETE V OBLAZINJENE STOLE V NOTRANJOSTI KAFIČA-bom pogledala,kako se imenuje user posted image

RAZPOZNAVNI ZNAK : SMEH IN DOBRA VOLJA user posted image user posted image

OSEBNI OPIS :pošljite ga mi na ZSuser posted image

Hvala in se vidimo v Celju

Neposredna povezava do sporočila: 373
12.11.2008 14:41:16   
september1
samo predlagam oz.lahko se kasneje presedemo.lahko bi šle tja kjer imajo slaščice in sladoled in tudi udobne in oblazinjene stole.poleg fast fooda in tekočih stopnic.(v palnetu tuš seveda)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.11.2008 15:05:58   
tassi1
JA,sem se glih kar spomnla, ko sem gledala predstavitev Planet tuš na netu.

POPRAVLJAM OBVESTILO: SESTANEK BO V SLAŠČIČARNI V PLANETU TUŠ -NAJVEČJA MIZA user posted image user posted image user posted image

MIKLAROM- KAKO DELAŠ V PETEK 14.11.2008? Ali se nam boš pridružila, saj  za kratek čas?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?