|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
31.10.2008 9:17:12   
zarja1
Beba75 jaz sem full piva spila in pridelala 20 celic!!!! Ziher pomaga.

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.11.2008 13:27:56   
beba75
Tak, jaz sem pridelala samo eno celico, pa še ta  je komaj dovolj velika. Vseeno grem v sredo na 2IUI ( jutri si pa dam stopko).

Upajmo na najboljše pa da bo dozorela in bo v sredo vse ok. Včasih je tudi ena dovolj za uresničitev želja.( malo se moram sama sebe spodbujat).

Vsem pa ki boste delale jutri teste želim user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.11.2008 17:08:54   
tassi1
beba75-navijam ,da je ta taprava borka in da boš čez 3 tedne zagledala en velik plusss

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.11.2008 18:22:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

beba75-navijam ,da je ta taprava borka in da boš čez 3 tedne zagledala en velik plusss

Beba75 dost je sam ena. Močno stiskam pesti, da pokažeuser posted image  in da ostane pikica pri tebi še 9 mesecev!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.11.2008 18:57:46   
miklarom
beba75-tudi jaz navijam zateuser posted image user posted image user posted image in,da ti ta mala pikica vstane v tebi in dočakaš malouser posted image
tassi1-kako pa si kaj ti. jaz sem zaenkrat dobro samo mislim da nič ne bo sem naredila test pa je  ___samo M mi pa zamuja že šestnajst dni, in ne vem kaj storiti, ali mi ne pokaže točno ali pa me ta user posted image malo zeza, sem imela že primer ko sem bila user posted image pa mi je CB pokazal __ na hcg pa je bilo + tak da ne vem kaj naj . bom še malo počakala pa bom potem šla k G. pa da me da na test krvi. sem že obupana ker ne vem več kaj je narobe
.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.11.2008 19:10:17   
talika81
živjo, punce!

da se še jaz malo javim.

beba75, močno držim pesti, da bi bila ravno ta celica prava in da bi res čez tri tende zagledala en velik plus!!!

miklarom, tebi tudi , da bi se ti končno pokazal en velik user posted image .

zarja1, kako pa je s tabo?

moram vam tudi povedati, da nama tudi tokrat ni uspelo. user posted image  user posted image  user posted image  tako da greva v nove boje naprej. je danes pritekla user posted image  v vsej svpji količini in bolečini. sem kr nekak čutila, da bo prišla, ker so me nehale bolet joške in bradavice, pa tisti izcedek znan sem opazila dva dni pred user posted image . tako da je bila kr pričakovana.
mogoče bo pa november najin (oz. naš) mesec.

punce, kdaj gremo zdaj na kavo?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.11.2008 19:19:34   
zarja1
Talika saj veš. Vse smo več ali manj dale to skozi. Ni besed za tolažbo, je razočaranje preveliko. Samo pupa saj bo boljše, s časom. Ti zdaj samo pozitivno glej naprej....

Ziher - november je pravi mesec za user posted image user posted image . Je treba Dedku Mrazu in Božičku pisat.....
jaz čakam drugouser posted image  ( ta je HB mimo), tam okrog 23.11. pol pa vija po moje pingvinčke. Če bo šlo vse tako kot treba je test glih okrog Božička.

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.11.2008 19:19:49   
beba75
tassi1, zarja1 , miklarom in talika81 hvala vam za navijanje in za pestke upam res da bi sedaj ratalo.

miklarom to pa pomojem že nekaj pomeni če ti tak dolgo zamuja. Kateri test si pa uporabila. Tisti ta poceni iz trgovin ne zaznajo takoj, boljše je da greš v lekarno in kupiš tam ( pa ne clearblu) tistega drugega (sem pozabila kako se mu reče) ki je zelo občutljiv in baje tudi že po 14dneh pokaže.

Sicer pa  da neboš predolgo v dvomoh kar idi na krvne teste in boš točno videla kako in kaj. Držim pesti da si srečnauser posted image .

talika 81  mi je zelo žal da vama ni ratalo- ti pošiljam velikuser posted image user posted image user posted image . Verjamem da bo november naš mesecuser posted image user posted image !!!!

Zauser posted image pa smo nekako rekle v soboto 8.11. upam da to še drži?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.11.2008 19:27:05   
zarja1
test v mullerju je VIOLA.....ta pokaže tud  nižji betaHCG

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.11.2008 19:36:43   
tassi1
Punce moje, da mal   poiščem naš seznamček:
user posted image
                           SREČANJE MARIBORSKIH  BORK

ime                    dan                             8.11            15.11.                  kraj    

1.tassi1              sobota:pop.                                   user posted image                             Celje 
2.september1     vseeno kdaj                                                                Celje
3.miklarom          po praznikih                                                              Celje
4. talika81          sobota/po praznikih                                                   Celje/MB
5. beba75          sobota/ po praznikih                                                    MB/ Celje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Datum: 8 ali 15.112008
vpište se in gas na kofe!!user posted image user posted image
Lokacija: prosim za predloge( ne poznam glih najbolj Celja)user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.11.2008 19:38:37   
miklarom
talika81-zelo mi je žal zate , ampak vseeno se drži in pojdi dalje, mi bomo vedno s teboj, a ne punce. skupaj bomo premagale vse ovire in dočakale naše male user posted image

zarja1 in beba75- ja se kupila test v lekarni in to CB pol pa še v DM-U FS test, imam pa še dva doma na zalogi in sice BABY CHECK, pa bom še katerega drugega kupila pa bomo videli. samo čudno se mi zdi k nimam ne vem kakšnih znakov ne za user posted image in ne zauser posted image , samo malo več hodim na wc in križ me pogosto boli,pa učeri in danes mi je malo zapasalo kislo, tak da bom videla kaj bo čez par dni

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.11.2008 19:43:16   
miklarom

user posted image

ime                    dan                             8.11            15.11.                  kraj    

1.tassi1              sobota:pop.                                   user posted image                             Celje 
2.september1     vseeno kdaj                                                                Celje
3.miklarom          po praznikih                 user posted image                                              Celje
4. talika81          sobota/po praznikih                                                   Celje/MB
5. beba75          sobota/ po praznikih                                                    MB/ Celje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Lokacija: prosim za predloge( ne poznam glih najbolj Celja)user posted image user posted image

ni problema ti bom pomagala za predloge, samo povej kaj poznaš v Celju

< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.11.2008 19:45:28 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.11.2008 19:48:21   
beba75
Jaz sem za user posted image 8.11 vseeno kje. 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.11.2008 20:18:28   
zarja1

user posted image

3.miklarom          po praznikih                                                              Celje

6. Zarja              jaz sem bolj za petek 14/11                                         MB/CELJE

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.11.2008 20:18:50   
tassi1
user posted image

ime                           8.11.             15.11.                  kraj    

1.tassi1                                                user posted image                    Celje 
2.september1                                                               Celje
3.miklarom                   user posted image                                             Celje
4. talika81                                                                     Celje/MB
5. beba75                    user posted image                                              MB/ Celje

Datum: 8 ali 15.11.2008
Nove punce,vpišite se za srečanjeuser posted image user posted image
SEj veste:več nas bo,lepše bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.11.2008 20:26:39   
tassi1

user posted image

ime                           8.11.       14.11.      15.11.                  kraj    

1.tassi1                                                user posted image                    Celje 
2.september1                                                               Celje
3.miklarom                   user posted image                                             Celje
4. talika81                                                                     Celje/MB
5. beba75                    user posted image                                              MB/ Celje
6.Zarja                                       user posted image                                 MB/Celje

SEj veste:več nas bo,lepše bouser posted image user posted image user posted image
Lahko se dobimo tudi v petek-popoldne,jes lahko pridem po 17.30h 14.11.2008

user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.11.2008 7:45:13   
talika81

user posted image

ime                           8.11.       14.11.      15.11.                  kraj    

4. talika81                                                    user posted image             Celje/MB
6.Zarja                                       user posted image                                 MB/Celje

Lahko se dobimo tudi v petek-popoldne,jes lahko pridem po 17.30h 14.11.2008

user posted image

torej, glede na to, da so me moji starši prosili, če jim lahka pomagama pri enem opravilu, bi mi zato bolj pasal datum 15.11. (pa tudi zato, ker bom sama doma - gre moj v vojsko).

Če pa bo deževalo, pa seveda lahko tudi 8.11.

kraj: jaz predlagam v celju mogoče planet tuš. je tak fajn vzdušje. lahko pa seveda kje drugje. samo bi pa tudi predlagala, da se rezervira prostor - saj veste, da je martinovo in bo gužva.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
3.11.2008 7:46:40   
talika81
sem še nekaj pozabila ...

hvala vsem za objeme in tolažilne besede ... še hvalabogu, da nas je več takih in da tako vidim, da nimam samo jaz teh težav ... pa tudi to je, da ste nekatere dale že mnogo več čez ...

tako da punce drage, november mora biti naš mesec, a ne? user posted image   user posted image   user posted image

pogumno naprej v nove zmage! user posted image   user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.11.2008 7:25:15   
tassi1
talika 81-sam en velik user posted image  ti pošiljam

Kaj je zdaj, ali se bomo zmenle al ne user posted image user posted image user posted image   Stanje je neodločeno, kaj pa če naredimo 2 sestanka user posted image user posted image

Jes res ne morem 8, zato ker ima nečakinja RD, pa more teta prinest torto, pa še v Šentjur morma iti, tako da me pred 8 ne bo mimo Celjauser posted image user posted image

Eno kavico user posted image  za vse vas zaspanke , zdej pa veselo na delouser posted image user posted image
Vas mal počekiram zvečer, lep dan vsem

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.11.2008 10:35:34   
september1
talika81 en velik user posted image zate.
beba75 boš videla da bo ta ena in edina dovolj za user posted image

glede user posted image men bolj pasal 15.11. ker zdaj 8. imamo koline.

miklarom kaj te ta tvojauser posted image heca zdaj.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.11.2008 12:18:52   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

user posted image

4. talika81                                                    user posted image             Celje/MB
5. beba75                    user posted image                           user posted image                MB/ Celje

user posted image

Men je v bistvu vseeno kdaj ali 8ali15.11 pač takrat ko nas bo več. Sem pa za planet tuš ker za to vem kje je v celju pa še fajn se mi zdi tam. Sicer pa prostor odločite ve ki Celje poznate in ga lahko po možnosti še rezervirate.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.11.2008 17:34:15   
miklarom
evo mene, tukaj sem. da vam povem , da mojeuser posted image še vedno ni v četrtek imam pregled pri mojem g. v trbovljah, da končno izvemo kaj je zdaj to ali bo user posted image , ali pa me user posted image na vso moč jezi.takoj ko izvem vam vse sporočim. z user posted image že nestrpno čakava kaj bova izvedela. upava na najboljše.
za user posted image pa takole. jaz lahko 8.11 alipa 22.11 ker druge dneve delam ponoči od 18.00 ure dalje ali pa popolda od 14.00-22.00, 1211. pa imam v MB tečaj za službo pa bi mogoče lahko tudi popoldan. ali pa 13.11. sem fraj , drugače pa se pripeljite do mene pa bomo pri meni user posted image , ni problema.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.11.2008 17:49:22   
beba75
miklarom držim pesti da bouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.11.2008 19:06:22   
zarja1
Miklarom bi ti kako palčko polulala? Držim pesti!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.11.2008 20:00:20   
miklarom

hvala za pestkeuser posted image , pustimo se presenetit

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?