|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
12.11.2008 15:31:33   
miklarom
september1 - en full velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in mi je res žal, da so ti tako naredili, za ponedeljek pa ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image da se bo vse izteklo o.k. tako kot se ti seveda mora.

tassi - men je res full žal user posted image user posted image user posted image user posted image za petek ampak začnem delati ob 18.30 in ne morem priti. kar user posted image user posted image user posted image user posted image od žalosti.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.11.2008 18:46:49   
september1
miklarom hvala!
kaj pa če prideš pol urce prej v službo, magari da nas spoznaš,vem pa da ti bo hudo ko boš morala oditi na delovno mesto in nas boš opazovala kako se imamo lepo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.11.2008 7:11:24   
talika81
miklarom, user posted image   user posted image   user posted image  ker moraš v službo.  samo pa res, a bi res lahko prišla ob 18. uri v planet in pol v službo ob 18.30?

sej verjamem, da ti ne bo fajn, ker boš mogla it v službo pol, sam bi prišla sam tolko, da bi se spoznale.

punce, torej se jutri dobimo pri slaščičarni ... kera prva pride, naj se res usede za največjo mizo in nam špara platc. user posted image   user posted image   user posted image

že komaj čakam, da tudi v živo poklepetamo ... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.11.2008 9:24:52   
september1
jutro

če ne se pa dve dve mizi skup data in bo tud cool.mam že izkušnje s tem.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.11.2008 10:48:05   
miklarom
talika 81 - res bi zelo rada prišla samo ob pol sedmih že morem začet delat, ker prevzamem izmeno, pa še preobleči se moram.
a bi lahko katera prišla 22.11. pa se spoznamo, ker bi res rada.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.11.2008 11:38:08   
beba75
ej punce komaj čakam da se spoznamo!!!!!!!!

miklarom jaz ne vem če bom lahko 22.11 sicer pa se lahko potem zmenimo tudi še kdaj kasneje oz. v decembru pa se bomo takrat spoznale. Enkrat pa ja bomo mele čas da še tebe spoznamo!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.11.2008 13:23:28   
miklarom
velja potem se bomo pa zmenile za december , samo res ker bi bilo cool, pa še tako lep mesec je december, poln presenečenj in dogajanj

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.11.2008 13:29:42   
talika81
jaz sem tud zato, da se decembra ponovno dobimo in malo poklepetamo ...

user posted image   user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.11.2008 15:57:30   
september1
meni tudi ustreza še za eno srečanje v decembru.

so me pa iz MB klical da morm v ponedeljek spet v bolnico na sprejem in da me v torek potem prvo operirajo.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 384
14.11.2008 7:24:10   
talika81
september1, potem pa ti želim, da bi bila res v torek takoj na vrsti ... user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
14.11.2008 13:14:33   
talika81
kje ste, čveke?

a se vse pripravljate na današnje srečanje al kako? user posted image   user posted image

le glejte, da se ne boste preveč nališpale ... user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 386
14.11.2008 13:27:26   
Arual
Ojla.
Mi2 z mojim sma imela danes pregled v ambulanti. Oddaja sperme je bla kr težka, kr me je  hotel moj met zraven, vendar ni in ni šlo, tak da sem na koncu raje šla ven in da naj kr sam z revijo opravi. user posted image  No mu je takoj ratalo.
Pri zdravnici sma bla kr hitro na vrsti, razlaga izvidov, spermiogram dober, vse ok z njim. Z mojimi izvidi tudi super, tako da sem zdrava. Mi je pa dala napotnico za HSG, da prever kako je kaj z prehodnostjo, pa čeprav je rekla da misli, da je vse ok z njimi. No razlog zakaj ne morem zanosit so moje ovulacije, ki ji ni in ni. Tako da bomo delali na tem da bodo, ampak zaenkrat do februarja nič razen HSG. Tud shujšala sem in je bla vesela, je rekla le tako naprej. Drugače pa če do februarja ne bo user posted image , gremo na iseminacijo. Tako zdaj komaj čakam, da pride user posted image  - no če je ne bo bom tudi vesela, če bo pravi razlog zakaj je ni, - da pokličem za HSG. Joj zdaj pa sem se razpisala. Danes sem res vesela, da je vse ok.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 387
14.11.2008 13:46:21   
talika81
arual, user posted image   user posted image  za tvojga, da je hitro opravil ...

je, super, da je s tabo vse o.k.

pri nama je blo enako kot pri vama. z mano in z mojim user posted image  naj bi blo vse o.k. jaz mam tud ovulacije, tako da je tudi glede tega vse o.k.

tud hsg ni pokazal nič narobe, tako da je tudi naju dala potem v IUI postopek.

in verjamem, da če vama je tko obljubila, da bosta tudi vidva šla v IUI postopke, če ne rata do februarja. močno držim pesti, da bi vama  ratalo. mogoče bo hsg pomagal, nikol ne veš. user posted image  user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.11.2008 14:12:08   
tassi1
Babe žabe- a se že kej pripravljate na čvek partijo?user posted image

še malo, še malo in bo konec službe in   štart proti Celju user posted image user posted image

Arual- boš vidla, do bo hitr februar in šla boš v uspešen boj za bejbija! pa čestitke tvojmu za uspešno hm hm user posted image

Lepo se imejte, vas bomo imele v mislih( beri čveku user posted image user posted image user posted image )
papa

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 389
14.11.2008 14:52:23   
september1
arual super glede izvidov,ovulacijo boste pa tud zrihtal.a ti je predpisala kako zdravilo?no držimo pesti da ne bo treba it na HSG-čeprav ni noben bavbav, in boš srečka user posted image

no tudi jaz se že veselim dananšnjega čveka.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 390
14.11.2008 15:10:33   
miklarom
arual - sem vesela da so izvidi vse o.k., zdaj pa le v akcijo , in vse naj,naj, za naprej priuser posted image .

talika81, september1,tassi1, beba75 - lepo se imejte vse skupaj na čveku, in mislite name, ko bom delalauser posted image , pa kakšno user posted image še zame spite.

Neposredna povezava do sporočila: 391
14.11.2008 15:26:28   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

arual - sem vesela da so izvidi vse o.k., zdaj pa le v akcijo , in vse naj,naj, za naprej priuser posted image .

Se tudi jaz pridružujem tem besedam in želim vse najboljše!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 392
14.11.2008 15:31:27   
beba75
miklarom seveda bomo zate tud spileuser posted image in pojedle torticouser posted image , če pa bojo še druge zato pa te bomo prišle pogledat ( ker drugače se jaz tak zgubim in nebi najdla).

Vse ostalim pa še 2,5 ure inse vidimo!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 393
14.11.2008 17:50:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Babe žabe- a se že kej pripravljate na čvek partijo?user posted image

še malo, še malo in bo konec službe in   štart proti Celju user posted image user posted image  

Lepo se imejte, vas bomo imele v mislih( beri čveku user posted image user posted image user posted image )
papa

srčice meni je takooooooooooooooooo žal...jaz sem zdaj komaj domov prišla in sem zbita kot cunja...saj ne zamerite, ne?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
15.11.2008 13:46:26   
tassi1
September1, beba75, talika81, miklarom- vesela sem , da sem vas spoznala.

Je moj reku, ko sem končno prišla domov, če je že potres zunaj-od samega čveka user posted image user posted image user posted image
Upam ,da bomo kdaj še ponovile naše srečanje in tudi upam in VEM , da bomo vse naslednje leto  srečke nosečke user posted image .

Beba75- močno, močno držim pestke , da ti test v ponedeljek pokaže ta tako težko pričakovan ++.

Imejte lep vikend  in mejte se fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.11.2008 20:30:16   
beba75
tassi1 hvala da misliš name in držiš pestke! No zaenkrat še dobenih znakov za tečkouser posted image tak da res upam da je ne bo. Sigurno vam takoj javim kak bo test.

Moj je že spal ko sem prišla domov, samo je takoj zjutraj pogledal kako je vreme (dež, toča,bliskanje...)in ker je bilo sonce je rekel da moremo to še večkrat ponovit ta naš čvek. Jaz sem tudi za to in upam da nas bo naslednjič še več!

september1, tassi1,talika81,miklarom tudi jaz sem vesela da sem vas spoznala morem vam pa povedati da sta bambi75 in db tudi full fajn punci in upam da bosta nasljednjič prišle.

september1 držim pesti za tebe in da bo vse vredu v bolnici!

Imejte se lepo in prijetno nedeljo vam želim!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.11.2008 22:38:15   
bambi75
Slišim, da ste se fino načvekale včeraj in žal mi je , dan nisem mogla priti, ampak moj avtoček je res rabil novo obutev. Tak da upam, da vas pa decembra lahko spoznam.user posted image

Beba75 tudi jaz držim pestke za pozitiven test.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 15.11.2008 22:40:24 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.11.2008 15:04:06   
miklarom
SEPTEMBER1, TALIKA81, TASSI1 IN BEBA75 - tudi jaz sem zelo vesela, da sem vas spoznalauser posted image , in še bolj ker ste prišle k meni v službo, kar nisem mogla verjeti od presenečenja, in bila sem full vesela. vse ste mi super punce in bi si želela, da bi se večkrat tako dobile in kakšno rekle.

beba75 - zate držim pesti jutri da ti pokaže en velikuser posted image , in da boš srečnauser posted image user posted image

september1- tudi zate držim pesti za jutri, da bo vse dobro potekalo in bo vse vredu. ko pa prideš iz bolnice, pa nam se javi.user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 398
16.11.2008 16:46:00   
september1
joj punce moje tud men je blo zlo lepo čvekat.še več takih srečanj bi mogle met.
miklarom hvala.me smo vedle kaj mormo nardit.user posted image
beba75 držim pesti za jutr. čeprav bom šele v sredo zvedla kak je.če ti bo pa dolg čas pa me lahko prideš obiskat,zdaj veš katera sem.user posted image
bambi in zarja1 res škoda da niste mogle pridet.pa saj bo deceber 1,2 tuki.sam predlagam da bi se v začetku meseca dobile,sajvete kak je pol.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.11.2008 7:29:02   
talika81
živjo, punce!

kako smo kaj na ta turoben ponedeljek?

no, da se še jaz pridružim mnenju - tudi jaz sem zelo vesela, da smo se tudi v živo spoznale in tudi upam, da bomo večkrat ponovile naš čvek. vse ste vredu punce, katere smo se spoznale v petek ...

upam pa, da se nam bodo lahko naslednjič pridružile tudi miklarom, bambi75 in db, da bo še bolj veselo in zabavno ... user posted image   user posted image   user posted image

september1, drži se v bolnici in upam, da bo čimprej minilo.

beba75, in????? kaj je pokazal test? jaz upam, da en velik plus. hitro poročaj ... me smo nestrpne .... user posted image

miklarom, me veseli, da ti je bilo všeč presenečenje. je pol šiht kar bolj hitro minil, a ne?  

tako da punce, veselim se že našega morebitnega srečanja v decembru, ko bo še bolj veselo .... user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......