Zoja Miša
|
Oj punce! Res je, danes sem bolje! Hvala vam vsem, ki ste me tolažile za vzpodbudne besede, objemčke... to mi res veliko pomeni! Sedaj sem se malo pozanimala okoli tega odprtega mehkega neba in je pač tako, da otroke operirajo, ko je otrok za to zrel (najprej okoli 6 meseca, najkasneje okoli 2,5 leta odvisno od otroka). Glede ne to da Kaja Lina res nič čez nosek ne spušča ko je in je normalno, lepo napreduje (glavica 36, po porodu 32; velike 52,5, ob porodu 47) tako da je to vse o.k.! Imamo pa že datum za pregled na stomatološki (sem danes klicala in so ful prijazni tam ) in to je 8.10. in takrat bom zvedela vse podrobne infomacije, ki se tičejo prav nje. Drugače na splošno pa sem prebrala, da imajo ti otroci probleme s hranjenjem (naša za enkrat ne - hvala bogu!) in lahko imajo probleme s sluhom (kolikor se meni zdi sliši o.k.) ter kasneje z govorom (ki se po operaciji hitro izboljša!). Tako da sem se sprijaznila, da je pač naša princeska nekaj posebnega! in zato jo imem samo še bolj rada! Da pa bo razvajena mi je sedaj jasno! Jaz se res počutim čisto fino in sem vesela da imam tako posebnega otroka! Pravkar pa sem vesela, ker sta moja mami in ati na obisku in sta tamalo na sprehod peljela, jaz pa sem vse pospravila ! Nazaj sem prebrala, slikice sem pogledala - vsi avgustovčki so pravi bombončki!!! Pablo imaš super jedilnico, mi je zelo všeč!!! Vse ostalo sem prebrala bolj na hitro zato se opravičujem ker ni komantarjev, a saj me razumete, tale dva dni sta bila zame malo drugačna. A sem zato, kar se nam je zgodilo, samo bolj močna in zelo vesela, ker imam vas, ki mi stojite ob strani in vsaj malo razumete kako mi je. Ja Sayuri, res ne moremo nič zato, le zbrati moči in pomagati načim zakladekom po najboljših močeh. Tako kot Kaja Lina bo tudi Lovro zrav in močen fantek, ter niti eden niti drugi ne bosta za nič prikrajšana! Res se ti naredi cmok in jaz sem imela kar mehke noge, a sem sedaj o.k. in grem novim zmagam na proti!!! Šibam, sprehoda je konec