|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.9.2008 18:25:15   
anita goitan
bi tud jaz fotko gor dal, tko za ženitvene zadeveuser posted image sam kaj ko mi skoz na rami Zoja visi

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.9.2008 18:26:31   
naty13
Sayuri, da se Anita zdej ne bo tebi smejala. user posted image

Sta pa luštkana Zara in Lovro. user posted image user posted image  Pa kako rasteta. user posted image  pri nas pa obratno, jošt je zaspal šele ob 15h-17h. Prej pa samo v avto do KR in potem nazaj. V trgovini je bil pa buden. user posted image  Je moral povedat, če mamici sedejo majčke in hlače. user posted image user posted image user posted image

Vilika tudi jokati morajo dojenčki, da krepijo pljuča. user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.9.2008 18:27:17   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

bi tud jaz fotko gor dal, tko za ženitvene zadeveuser posted image sam kaj ko mi skoz na rami Zoja visi

Jo bo Jošt že v živo pogledal. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.9.2008 18:55:25   
Zoja Miša
user posted image
user posted image

Evo najprej slikici moje princeske.

Potem pa vam povem, da smo bili danes pri pedatru in naš zakladek ima razporek mehkega neba.user posted image Sicer majhen, a vseeno!  Sem že cel popoldan volje, za user posted image user posted image user posted image .
Sem se na netu pozanimala pa je to operativno čisto popravljivo. Ne moram pa vedeti kako grozno je (pediater je rekel, da ni grozno, glede na to, da ne poliva skozi nos in je skozi normalno flaško), ampak vseeno moramo iti na stomatologijo in tam nam bodo povedali kako je in kako naprej. Jutri pokličem, da se lahko naročimo za pregled. Je pa vse vedno odvisno od primera do primera, eni otroci so operirani porej, drugi kasneje, vsekakor pa ne prej kot s 6 meseci. Sedaj mi je jasno zakaj se ne morava dojiti in zakaj tako cmoka, ko je in...joj, saj bom spet jokala, tako da....user posted image
... glavnem nisem volje, da bi bila kakor koli družabna, tako da kar koli ste danes načvekale bom preverila jutri in kaj pokomentirala.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.9.2008 19:25:41   
bella02
anita goitan, ni nič narobe, če naši fantje že zdej spoznajo taščo  user posted image user posted image user posted image
Mene pa tako glava boli, da bi najrajš šla user posted image . Je prej še Teja kar nekej časa jokala, morda sem dala včeraj preveč čebule v omako za makarončke. Sem si naštimala čaj Winter time in je tako dober!!! Nora sem na vonj cimeta in božiča!!! Letos bo sploh čaroben, ko bo z nami tudi naša mala princeska.

Pa nekej opažam zadnje dni. Tjaša je še posebej glasna takrat, ko dam Tejo v zibelko. Pa ko se ukvarjam s Tejo, mi non stop odvrača pozornost nase. Pa jo dobi dovolj, morda še celo preveč in je začela zdaj to izkoriščat. Ni kaj, zakriti znaki ljubosumja.

Če me bo kaj manj glava bolela, pridem še prebrat, kaj se vam bo dogajalo, če ne pa bom samo sklopila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.9.2008 20:09:04   
bella02
user posted image
smejko

user posted image
smejko

user posted image
pasem kravice

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.9.2008 20:35:42   
naty13
Čer.

Naša dva fanta pančkata. user posted image

Zoja Miša kako je fletkana Kaja Lina. pa kakšni dolgi gosti laski. user posted image user posted image user posted image  En user posted image  za slabe novičke pri P. Saj te razumem, naj pa te potolažim, da je od kolegice kolegica imela pri punčki še večji sr.... Sploh ni mela punčka zg. neba, pa so pri 6ih mesecih naredili operacijo in poštimali. user posted image  Kar prespi, jutri boš bolj trezno razmišljala. user posted image  Aja, a so ti v porodnišnici rekli, da ne smeš dojiti, ali Kaja lina ni mogla jestiuser posted image  Se je že v porodnišnici videlo, pa niso hotli povedatuser posted image

Bella kako fajn se smeji teja. user posted image  Je pa pri nas nekaj podobnega pri nejcu. ravno to dela kot Tjaša. Kar cvili in išče pozornost. Jošt je pa potem ves preplašen in joka. Danes je bil z možekom zunaj, sva bila proti večeru sama z joštom notri, pa je Jošta mal šravfal preden se je pokakal, pa tudi pisnil niuser posted image  Sem mislila, da ratuje Jošt ena sitka, je pa le tavelik mulček kriv. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.9.2008 20:50:19   
naty13
Včeraj - kaj pa je touser posted image  Opazujem viseče pajacke

user posted image

Danes popoldne - spančkam v ležalniku user posted image

user posted image

Danes - ko sem prišel iz sprehoda user posted image

user posted image

Pa še pretegovanje pred kopanjem user posted image

user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
23.9.2008 21:02:19   
naty13
Nikjer nobeneuser posted image

Tejka kako ste opraviliuser posted image  Že cel popoldne mislim na vas. user posted image

Potem grem pa mal pred TV rit parkirat. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.9.2008 22:35:15   
bella02
naty, jaz sem po dr. Housu rit odparkirala user posted image in sem šla obešat cunje. Pa še eno rundo nesem dol k tašči, da se posuši. Se mi je na hodniku počasi sušilo in sta se spet nabrala 2 stroja user posted image .

Zoja Miša, mislim na vaju in pojma nimam, kaj to pomeni. Boš jutri povedala. Res je najbolš prespat in potem zadihat naprej. Verjamem, da se bo vse uredilo! Naj bo tale angeleček tvoji Kaji Lini za srečo!!!
user posted image

Zdaj pa spat! Vsem želim lahko noč!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 23.9.2008 22:36:08 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
24.9.2008 1:26:05   
nyna84
Pozdravček vsem!!!

Vidim, da imate danes razstavo svojih user posted image . user posted image user posted image user posted image  Se vam z veseljem pridružim. user posted image

Ko sem dobre volje...
user posted image

Po kopanju...
user posted image

Nobena kravca mi ne more utečt...
user posted image

Gaja in Lana
user posted image
Meni se je moje vnetje HB izboljšalo, tako da ne boli več, ko se dojiva. user posted image
Sem opazila da imate vse probleme s tem, da se kar naprej pestvate. Pa sem se bala da smo pri nas razvajeni, ker hoče bit ves čas na rokah... user posted image  Mene pri naši Lani najbolj moti to, da bi se ves čas dojila, dude pa sploh noče več. Se začne še bolj dret, če ji hočem dat dudo v usta. user posted image  Pa smo ji jo kupil s tem namenom, da ne bo imela mene za dudo. user posted image  In zvečer je vedno fuuul sitna, tako da smo vsi veseli, ko končno zaspi. user posted image  Danes jo je zgleda nekaj matralo, tako da je šele zdej v redu zaspala in grem lahko končno tudi jaz spat.

Nočko! user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
24.9.2008 8:11:17   
naty13
jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Noč standatdna Zbudili se ob 3.15 pojedli in pali do 7h. Spat pa klasika - zgodaj. user posted image

Nyna kako je Lana že velika. user posted image user posted image user posted image user posted image   Naj se ti čimprej uredijo večeri. user posted image user posted image

Bella pri meni se tudi perilo suši tako dolgo, da je že naslednji stroj na vrsti, potem pa veliko za likat naenkrat. user posted image

Tejka kmalu boš med pogrešanimi. user posted image

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
24.9.2008 9:11:01   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

user posted image
user posted image

Evo najprej slikici moje princeske.

Potem pa vam povem, da smo bili danes pri pedatru in naš zakladek ima razporek mehkega neba.user posted image Sicer majhen, a vseeno!  Sem že cel popoldan volje, za user posted image user posted image user posted image .
Sem se na netu pozanimala pa je to operativno čisto popravljivo. Ne moram pa vedeti kako grozno je (pediater je rekel, da ni grozno, glede na to, da ne poliva skozi nos in je skozi normalno flaško), ampak vseeno moramo iti na stomatologijo in tam nam bodo povedali kako je in kako naprej. Jutri pokličem, da se lahko naročimo za pregled. Je pa vse vedno odvisno od primera do primera, eni otroci so operirani porej, drugi kasneje, vsekakor pa ne prej kot s 6 meseci. Sedaj mi je jasno zakaj se ne morava dojiti in zakaj tako cmoka, ko je in...joj, saj bom spet jokala, tako da....user posted image
... glavnem nisem volje, da bi bila kakor koli družabna, tako da kar koli ste danes načvekale bom preverila jutri in kaj pokomentirala.

jutroo, čakam na obiske.user posted image
OOO kašen crtek je kaja Lina, pa Zoja ima tud tak kompletek iz H&M

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
24.9.2008 9:42:08   
tejkaz
Dan

Več ob 12.00 ko eva zaspi

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1264
24.9.2008 9:48:00   
tatly
punce to mleko ki ga spumpam lahko dam v hladilnik--kak dolgo?pa kak ga lahko segrejem ?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
24.9.2008 9:48:53   
sayuri
Jutro

Moram najprej potolažit Zojo Mišo user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da si bila včeraj čisto brez volje in da te skrbi za Kajo Lino. DAnes boš že veliko bolj realno razmišljala.user posted image Res ni nič hudega ta razpok neba. Res, da bo morala Kaja Lina na operacijo, ampak to se danes tko lepo strokovno popravi, da ne bo hudega. JAz sem tud mislila, da me bo konec v porodnišnici, ko so mi povedali, da Lovru črevesje uhaja v jajčka. PA sem se sprijaznila z mislijo, da se z operacijo da to poštimat. HVala Bogu ste odkrili vzrok težav pri dojenju in fajn je, da vsaj po flaški lepo poje obrok. Tolaži se z mislijo, da bi bilo lahko huje. En velik objemček za tvojo lepotičko in tudi zate user posted image . Me ti bomo stale ob strani in te spodbujale. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1266
24.9.2008 9:54:46   
sayuri
NAša noč je bila spet eno samo visenje na joškah user posted image  Ne vem, kaj sta zdaj to čist iz red padla. Pa kako se jezita, če jima slučajno joško ven vzamem user posted image . Zjutraj mi je bilo kar slabo od vstajanja in utrujenosti. Okrog 6h sem tako trdno zaspala, da nisem slišala moža in Filipa ko sta se v vrtec ob 7h rihtala user posted image user posted image . Potem smo se ob 8h vsi trije zbudili, se nahranili in zdaj spita. Mene pa tamle čaka sesalec, da posesam stanovanje. user posted image

Drugače ste mi pa spet cukr dvignile s svojimi piškotki user posted image . Joj, kako so prisrčni. PA tkoooo luštni.... user posted image  PA tko mi je všeč, ko so vsi približno enako stari in imajo podobne fore. user posted image  Tole pasenje kravic....men je tko luštno, ko tako na veliko odprejo učke user posted image . PA pretegovanje .....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
24.9.2008 9:57:15   
miškolinček
čao,

Naty,nisem šla nič v Kranj,ker sem ponoči slabo spala,tamal hoče sam jesti. ko bom šla ti sporočim.

Sayuri,možno da imata tvoja dva pri tebi premalo. Če ti kaj pomaga,moj poje mleko naštimano iz 120 ml vode,to je 130 ml. Občasno se naredi da ne poje vsega ampak zelo redko. Mi pa že 2 dni zahteva tudi še več,običajno mu moram en obrok dneva naštimat še dodatnih 30 in vse poje,ponavadi je to sredi dneva ko je full  zaspan. Se pa tega izogibam če se le da,ker je to prevelika doza za tako majhnega.Včasih mi uspe tako da ga dam v voziček in greva ven in mal pozabi,včasih mi pa tudi ne uspe.

Lepe slikce od vseh,Erin kako se je tvoj Tilen spremenil,zdaj je bolj mamici podobenuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
24.9.2008 10:35:46   
cebrca
Evo včeraj smo bili leteči.
Najprej P, kjer smo se vagali in imamo 5480g in 58cm. Smo bili pridni in brez problemov. Lepo napredujemo: na previjalni se že obrača s hrbta na bok in se že hoče pogovarjat in oblikuje prve glasove! Je pa pokazal vse kar zna. Ko je bil na vagi se je najprej izdatno polulal potem pa še pokakal in to na zadno tetra pleničko, ki jo je imela sestra v sobi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še vaga je bila vsa umazana!user posted image user posted image user posted image
Aja pa cepivo smo naročili proti rotavirusom. Ga bodo cepili, ko bo star 3 mesece!
Potem smo leteli naprej na slikanje kolkov in JUHUHU oba kolka 1auser posted image user posted image user posted image in smo od danes naprej brez pleničke za široko povijanje!!user posted image user posted image user posted image Sem se bala, da ne bo miren na mizi, pa se je smejal na vsa usta, ko mu je delal ultrazvok, kot da bi ga žgačkalo!
Pa smo spet leteli naprej, ker je imela mami pregled pri G in smo dobili dovoljenje za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je bilo pestro cel dan, ker sem morala vmes dvakrat iskat prostor kjer sem ga preoblekla in dojila.

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še bravo za mami (da se pohvalim) Ta teden nam je uspelo da smo pri dojenju ukinili nastavke!!! JUHU nič več plastike in skrbi kje bomo to umivali!

Pa še enkrat moram pohvalit Mulerjeve pleničke. Ko sva prišla domov, je bil pokakan kot še nikoli, pa je plenička samo ob robu čisto malo spustila, pamperska bi že eksplodirala!

Pa še eno resno vprašanje: ker lateksa očitno ne prenesem me zanima, če slučajno katera ve kje bi lahko dobila kondome brez lateksa? Hvala za pomoč.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 1269
24.9.2008 10:35:57   
cebrca
anita sem bila prehlajena, pa grlo me je bolelo za znoret. Nisem imela nič čez usta in tri dni kasneje je imel Ivan svečke iz nosa. Nosek se mu je pucal tri dni (seveda je mami pomagala) in to je bilo to!
user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse u redu na Pediatrični in da vaju ne bodo preveč matrali!!!

gajka Notri oblečen: majčka, body (oboje dolg rokav, bombaž), Pajacek brez rokavov in žabice čez (tudi oboje bombaž). Na ležalmiku ima dekico čez noge ker če mu dam nogavičke ima mrzle nogice. Za ven pa oblečem bolj debelo in toplo jopico s kapuco in še ene hlačke, dekico in v zimsko vrečo.

bambi ja sem narobe napisala, imam doma ta Bebival ki si ti naredila linkuser posted image user posted image

tejkaz  bravo za vožnjo! Je užitek a ne!

Evo prvi del sem uspela, drugega sem začela, sem napol branja. To mi je zdajle nekako uspevalo od sedmih do zdaj, vmes ko je Ivan buden, zdaj pa bo treba očitno dojit, pa še zajtraka nisem imela oreng. Če mi uspe pridem še potem nazaj, ni pa nujno, ker imamo danes meso od bika za pospravit.
Ne me cukat za ušeca, če vas ne dohajam!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.9.2008 10:39:43   
Erin
Madonca pikapolonca mamo lepe otročičeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sladki so, prav vsi!user posted image

Mali Tilko vinilko user posted image je sedaj moja kopija ja. Pri rojstvu je bil pa izrezan ati. Kako se spreminjajo vizualno. ME zanima komu bo podoben če naslednjih 6 tednov?user posted image Poštarju?user posted image No, ampak pravijo da so ob rojstvu itak vsi otroci atiju podobni- da jih ne morejo zatajituser posted image user posted image user posted image

NAš mali ima še vedno krčke ampak ko spančka je bolje- danes je spet spal rekordno - od 21 do 7 zjutrajuser posted image , je bil pokonci do 10 sedaj pa spet aja. No ampak to gotovo zato ker včeraj popoldne ni nič spal pa še kopal se je pred spanjem. Smo ga popolnoma izmučili.
Pa še v trgovino smo šli atiju kupit darilo za roj.dan ki ga ma jutri - vrtalnik, da se bo izživljal nad stanovanjem in pohištvomuser posted image user posted image - pa je bil mali celo nakupovanje priden in tiho, čeprav je bil zbujen- čudež- no ko smo bili pri blagajni je pa začel jokcat da smo jo hitro ven ušliuser posted image ..ti kar nerodno postaneuser posted image

Sedaj ga gledam kako lepo aja pa zraven v prazno sesauser posted image , pa usta ima postrani..joooooj ga moram kar slikatuser posted image če nisem od malega naredila že 1000 slik user posted image user posted image sem čist zalublena u mojga sinkauser posted image

Zoja Miška - saj bo vse uredu s Kajo Lino... user posted image vse se da popravit in sedaj ko so mali je vse toliko  lažje ker mala se manj zaveda in tkivo se hitreje celi ker še raste. Je pa zanimivo da niso prej opaziliuser posted image Kot je sayuri napisala - me smo ob tebi.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.9.2008 10:47:14   
ozziebo
Zoja Miša user posted image , glavno, da so ugotovili, kaj je narobe, pa zdaj se da vse tako lepo poštimat, da čez par mesecev še vedli ne boste več!!

A ste mele včeraj razstavo malih cukrov??Joj, so vsi krasni, moram še mojo slikat, ko bo budna, zaenkrat na vseh slikah spiuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.9.2008 11:21:28   
bambi14
Jutro oz. dober dan,

spal smo ok, že 3 dni nimamo zvečer operetuser posted image user posted image user posted image , a mislite, da je konec krčkov- hmmmm, da se prehitro ne hvalim. Po hranjenju samo malo pojamra in se malo premetava po meni in potem zaspi- pa to je luksus. No spali od 11- 4, in potem sem zaspala z njo v natočju in se zbudila ob 6 ter jo dala v njeno posteljo in spali do 9. Prrrrrroooooooooosim še več takih noči.user posted image user posted image user posted image

Glede spreminjanja izgleda otrok,...tudi naša ne zgleda kot novorojenček, ko je bla bogica prvi dan:

user posted image

prvo je zadihala, potem pa ni hotla več,...so pravo paniko zagnali, ker je postala plava in je dobla maskico,...mamici je dala lupčka in so jo odpeljali. No čez 1 uro pa jo je šel moj slikat in sem se pomirla, da je vse ok.

In po 1 mescu in pol smo že prav poskočni:

user posted image

in uživamo v kopanju, če le ni preveč lačna.user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.9.2008 11:45:29   
naty13
Erin pa saj ne morem verjet. Vaše noči so superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tilen spi že kot velik fant. user posted image user posted image user posted image user posted image  Čimveč takih. user posted image

Bambi kako je fletna Elanina. user posted image  pa tudi vam želim čimveč takih noči. user posted image

Miškolinček ni panike, se slišiva, ko boš mela čas.user posted image jaz sem tako hitro v KR. user posted image user posted image

Cebrca super za gramčke in centimetre. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem bila z otrokoma zunaj, je tako fajn toplo na sončku. user posted image  Jošt mi še panča na balkončku v vozičku, Nejc je šel pa z user posted image .

Danes moram še po položnico na faks, da se vpišem za novo študijsko leto. matr teh položnic ni konec. user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.9.2008 11:49:35   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

NAš mali ima še vedno krčke ampak ko spančka je bolje- danes je spet spal rekordno - od 21 do 7 zjutrajuser posted image , je bil pokonci do 10 sedaj pa spet aja. No ampak to gotovo zato ker včeraj popoldne ni nič spal pa še kopal se je pred spanjem. Smo ga popolnoma izmučili.
Pa še v trgovino smo šli atiju kupit darilo za roj.dan ki ga ma jutri - vrtalnik, da se bo izživljal nad stanovanjem in pohištvomuser posted image user posted image - pa je bil mali celo nakupovanje priden in tiho, čeprav je bil zbujen- čudež- no ko smo bili pri blagajni je pa začel jokcat da smo jo hitro ven ušliuser posted image ..ti kar nerodno postaneuser posted image

Sedaj ga gledam kako lepo aja pa zraven v prazno sesauser posted image , pa usta ima postrani..joooooj ga moram kar slikatuser posted image če nisem od malega naredila že 1000 slik user posted image user posted image sem čist zalublena u mojga sinkauser posted image

Zakaj pa ni nasmeška pri spanju od 21-7.  user posted image user posted image user posted image

Pri nas je enako ko gremo v trgovino, je v vozičku čisti čukec in tiho kot miška user posted image , na blagajni se začne dret user posted image , potem je pa spet dobro. user posted image  Očitno že vejo naši navihančki, da je blagajna strup in nam odžira evrčke. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?