bella02
|
tejkaz, jaz jo včasih samo gledam in se čudim moji lepotički. To je takrat, ko jeva v spalnici,. Sva dala ven, ko sem rodila. Če pa jeva v dnevni, pa gledam TV. Se pa tudi zgodi, da vmes telefoniram. Dam na zvočnik, da lahko vmes podirava kupčka in greva na drugo stran. Dojiva se namreč leže. Včasih pa jo ogovarjam in se topim, ko me gleda s tistimi lepimi učki . naty in tejka, saj bi se vama pridružila, pa vedno pridem kasnej gor Zoja Miša, citiram: Tako da sem se sprijaznila, da je pač naša princeska nekaj posebnega! in zato jo imem samo še bolj rada! Da pa bo razvajena mi je sedaj jasno! Jaz se res počutim čisto fino in sem vesela da imam tako posebnega otroka! Te tvoje besede so meni in verjetno še kateri dale mislit. Sem sama precej razmišljala o tem, kaj pa, če ne bo vse Ok z . Verjetno bi najprej razmišljala, zakaj se je to zgodilo ravno nama. Tvoje besede pa so mi povkazale, da se na stvar da pogledat tudi iz drugega zornega kota. Hvala, da si me razsvetlila in mi ogrela srce s temi besedami. Tebi in tvoji pikici želim, da se to čimprej uredi tako, da ne bo nobenih posledic. To je samo za vas tri!!! No, midve sva se šli danes spet pokazat k zdravniku, se mi je zdelo, da težko diha. Sprva je bila saturacija precej slaba, ko pa jo je sestra razjezila in se je stulila, je bila tudi saturacija uredu. Pljučka so čista, le kašlja še sem ter tja kar grdo. Torej še vedno fiziološka in malo jo bomo mogli pustit jokat. Saj res nič ne joka, še pol ure na dan ne. Sem se pa res ustrašla. Zdaj panča. Včeraj je spala od 9h do 3h, potem pa se je zbudila spet ob 7h. HB za take noči. Za krst se nisem še nič šla menit, ta vikend še odpade. Pa težko verjamem, da se bo župnik strinjal kako drugače kot tretjo nedeljo v mesecu. Bomo videli. Moj možek je imel danes rojstni dan. Ker je delal popoldne, sem mu za malico pripravila riž in kitajsko omakico s piščančkom. Sva mahnjena na kitajske jedi. No, da vidim, če je katera še gor.
|