|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
24.9.2008 17:41:44   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kaj delate medtem ko hranite svoje otročičke? Jih samo gledate in opazujete ali kaj?

Jaz ga opazujem in pa mal pobožam, govort ne smem, ker je firbec in takrat neha jesti in posluša. user posted image   Pa po prstkih ga mal požgečkam,pa mi potem Jošt prstek stiska. user posted image  Mal ga crkljam zraven. user posted image  Aja pa z nejcem imam tudi takrat veliko za opravit. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.9.2008 17:42:14   
bambi14

Velja user posted image

Spet imam eno vpašanje: vem, danes samo sprašujem

Kaj delate medtem ko hranite svoje otročičke? Jih samo gledate in opazujete ali kaj?

...gledam tv in malo ji govorim kak in kaj, pa zdaj berem zraven forum, pa zagovor dipl. ponavljamuser posted image ,.....ja vse kar jo zanima neuser posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.9.2008 17:43:22   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Velja user posted image

Spet imam eno vpašanje: vem, danes samo sprašujem

...gledam tv in malo ji govorim kak in kaj, pa zdaj berem zraven forum, pa zagovor dipl. ponavljamuser posted image ,.....ja vse kar jo zanima neuser posted image .

...ja pa božam jo po glavici in rokicah. V glavnem obe uživava v tem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
24.9.2008 17:55:27   
anaya
Hej...
Tudi za nami je prva posvetovalnica, zredila se je za 650g torej jih ima zdaj 3890g. Zrasla ni ničuser posted image user posted image user posted image , še vedno je 52 cm, zdaj pa ne vem al res ni zrasla al pa so jo v porodnišnici narobe zmerli. Vse ostalo je ok.... zdaj pa grem jest kosilo ker je bla štala z vsem danes, od zdravstvene kartice pa do... ne to je touser posted image user posted image . Jer blo treba laufat, sem pa dobla preventivno  svečke proti vročini, kaj to dajo vsem??? aja pa slavne AD3 kapljice juhuuuhuuuu...

Mejte se....

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
24.9.2008 19:39:50   
Neža7
Lep pozdrav mamice user posted image

Konce je še en lep dan. Mala mi že lepo spi in jaz se grem dat pod tuš in v posteljo user posted image  Možek komaj ob 23. uri pride domov.
Jutri bo baje spet deževni dan user posted image  Kaj naj delam, če bo dež user posted image  Bova pač veliko knjig prebrale  in se pogovarjale user posted image
Mene hoče bolet spodnji del hrbta user posted image  joj! sama, da ne bom imela spet isti problem kot pred user posted image
V soboto bova imela obe družine na kosilo user posted image  potem v nedeljo gremo na Bled ali Logarsko dolino, ker baje bo lepo vremeuser posted image

Kaj jaz delam med hranjanje user posted image  hmmm..... se pogovorajam, ampak ne preveč user posted image  bistvu smo občudujem svojo pužiko. Kako se veliko zadnje časa pogovarja. Še posebaj, ko ji pleničko zamenjam user posted image .

Danes zjutri sem možu rekla, da naj da bodi na tamalo in žabice.... Jaz grem mleko gret in slišim kako prihajata v kuhinjo. Pogledam Nežiko in je še vedno v pižami user posted image  "kje je bodi" ga vprašam. Možek reče "pod pižamo...... potem se mala Nežika nazaj obrne proti mene in spusti glas kot, da bi mi rekla WHY.... (zakaj po slovensko) tako sem se morala user posted image  SILLY DADDY!!!! user posted image user posted image

Jaz grem pod tuš.

LAHKO NOČ

Neža7

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
24.9.2008 19:47:22   
naty13
Čer.

Tudi mi spimo. user posted image  Me pa malo skrbi, da se bo Jošt kmalu zbudil, ker ni kupčka podrl, pa še kakal ni, ga je med hranjenjem šravfalo. user posted image  Pa zelo malo je pojedel. Če bo pa spal, bomo pa videli, kdaj bo lačenuser posted image  Nejc pa spančka od 18.30 user posted image

Jaz pa čakam, da pride user posted image , da bo varuška user posted image  Se bom v banjo spravla, pa lase moram umiti,.... dela veliko. user posted image

Anaya user posted image  za gramčke. ja, možno, da so jo narobe izmerili, mogoče tudi danes. ajbolje po oblačilih vidiš, da raste. user posted image

Neža7 tudi jaz se sprašujem kaj bom z dvema otrokoma cel dan notri počela. user posted image  Že vidim, kako bomo sitnarili. user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
24.9.2008 19:48:22   
naty13
Matejchi vidim te. Bo kakšen vic padel. ga že dolgo ni bilo. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.9.2008 20:13:25   
anaya
Naty: sej v tem je finta da mi še skoz 56 nosimo pa ni nič premajhno, zdaj je ni narobe zmerla ker sem bla zraven, pa je mogla vajo ponovit ko sem se začudla kako to da ni nič zrasla. Tako da ostane samo še varianta da so jo ob porodu narobe zmerli al pa da res nič ni zrasla (kar pomoje ni ok).

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.9.2008 20:15:17   
tejkaz
A dež bo jutri?

No, meni je vseeno, ker sem itak že skoraj cel teden notri. Z izjemo ZD-ja.

Eva spi, Jaša še kolca.

Možek je malo prej prišel domov in je za računalnikom. Še dobro da je imal čas kosilo pojesti. Jaz pa pod tuš in pred TV.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.9.2008 21:00:10   
naty13
Tejka pri nas je pa namesto računalnika TV. user posted image user posted image user posted image  Aja glede kosila pa pri nas celo večnost je - počasssssss, da jaz že marsikaj naredim vmes. user posted image  Se vidi po komu je Jošt. user posted image user posted image user posted image

Anaya naš je velik 56, pa nosi 62, pa ga je tako na hitro zmerla v ZDju. user posted image  Se mi zdi bolj dolg kot Nejc tolk star, pa je mel Nejc 58user posted image  Kar nekaj. V glavnem, da so zdravi, siti, spočiti in zadovoljni. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.9.2008 21:02:10   
tejkaz
O Naty, jaz sem še vedno tukaj. Klepetam po messengerju user posted image Sem se odselila tako daleč da imam samo še virtualne prijatelje user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.9.2008 21:07:16   
naty13

O Naty, jaz sem še vedno tukaj. Klepetam po messengerju user posted image Sem se odselila tako daleč da imam samo še virtualne prijatelje user posted image

A je Jaša priden, se kar sam zamoti. Meni ga pa Jošt zadnje dni sračka in kar nekaj sitka, če je buden, razen v vozičku.

Ja ja res si daleč šla. user posted image  Saj si rekla, da je do Medvod 15min, edino če Velenje misliš. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.9.2008 21:07:59   
naty13
A sva mogoče spet samo midve tukaj gor. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.9.2008 21:11:01   
tejkaz
Velenje mislim. V Medvodah imam nekaj kolegic, pa se bolj malo slišimo na žalost. V Velenju imam pa nekaj tapravih prijateljic.

Jaša je pa od kar je Eva doma res zelo priden. Kar sam se zamoti. Večinoma kar opazuje okoli, malo brca, ko pa mineta dve uri, pa opozori da bi rad malo zaspal.

A Nejc ti še spi čez dan? Evo tako težko spat spravim. Vedno se trma in joče.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.9.2008 21:11:59   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

A sva mogoče spet samo midve tukaj gor. user posted image user posted image user posted image

Verjetno. Samo midve tole temo pokonci drživa. Drugače bi se zjutraj na drugi strani našle

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.9.2008 21:20:34   
naty13
Nejc mi danes ni nič spal čez dan. Če je priden ga kar pustim. Zunaj se pa kar zamoti, ampak ko je treba it z vozičkom, bi šel on vedno v drugo smer kot bi šla jaz. user posted image

Jošt pa uživa na previjalni, bi bil najraje cel dan gor. user posted image user posted image user posted image  V ležalniku po določenem času protestira, potem pa sitnari, no saj tudi opazuje, ampak velikokrat potem joka, ker Nejc cvili in nagaja.  Mi pa popoldne še kar lepo spi. Buden je bolj dopoldne in potem od 17h ali 17.30 naprej. Naprimer včeraj je bil zvečer v ležalniku tiho kot miška in opazoval. Se je poznalo, da je bil nejc zunaj. user posted image

Ja ne morem se posvetit Joštu 100%. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.9.2008 21:31:30   
naty13
Tejka zdej si pa še ti šla.

Nič grem pa pogledat kaj user posted image  počne. Je ene papirje skupaj dajal. user posted image

Se beremo jutri.

Nočko.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.9.2008 22:12:00   
dojenč
oj, sem vas malo prebrala. hvala za odgovore sayuri in erin.
vsi ki ste ale slikegor,taki lepi so.
kaj jaz delam med hranjenjem?gledam tv-limonade.končno sem jih nehala gledat, zdaj pa spet
nič, moram iti ker me moj že preganja lahko noč

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.9.2008 22:21:35   
bella02
tejkaz, jaz jo včasih samo gledam in se čudim moji lepotički. To je takrat, ko jeva v spalnici,. Sva user posted image dala ven, ko sem rodila. Če pa jeva v dnevni, pa gledam TV. Se pa tudi zgodi, da vmes telefoniram. Dam na zvočnik, da lahko vmes podirava kupčka in greva na drugo stran. Dojiva se namreč leže. Včasih pa jo ogovarjam in se topim, ko me gleda s tistimi lepimi učkiuser posted image .

naty in tejka, saj bi se vama pridružila, pa vedno pridem kasnej gor

Zoja Miša, citiram:
Tako da sem se sprijaznila, da je pač naša princeska nekaj posebnega!  in zato jo imem samo še bolj rada! Da pa bo razvajena mi je sedaj jasno!
Jaz se res počutim čisto fino in sem vesela da imam tako posebnega otroka!

Te tvoje besede so meni in verjetno še kateri dale mislit. Sem sama precej razmišljala o tem, kaj pa, če ne bo vse Ok z user posted image . Verjetno bi najprej razmišljala, zakaj se je to zgodilo ravno nama. Tvoje besede pa so mi povkazale, da se na stvar da pogledat tudi iz drugega zornega kota. Hvala, da si me razsvetlila in mi ogrela srce s temi besedami. Tebi in tvoji pikici želim, da se to čimprej uredi tako, da ne bo nobenih posledic. To je samo za vas tri!!!

user posted image
No, midve sva se šli danes spet pokazat k zdravniku, se mi je zdelo, da težko diha. Sprva je bila saturacija precej slaba, ko pa jo je sestra razjezila in se je stulila, je bila tudi saturacija uredu. Pljučka so čista, le kašlja še sem ter tja kar grdo. Torej še vedno fiziološka in malo jo bomo mogli pustit jokat. Saj res nič ne joka, še pol ure na dan ne. Sem se pa res ustrašla. Zdaj panča. Včeraj je spala od 9h do 3h, potem pa se je zbudila spet ob 7h. HB za take noči.
Za krst se nisem še nič šla menit, ta vikend še odpade. Pa težko verjamem, da se bo župnik strinjal kako drugače kot tretjo nedeljo v mesecu. Bomo videli.
Moj možek je imel danes rojstni dan. Ker je delal popoldne, sem mu za malico pripravila riž in kitajsko omakico s piščančkom. Sva mahnjena na kitajske jedi.
No, da vidim, če je katera še gor.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.9.2008 22:31:40   
bella02
No, očitno že spite. Upam, da so ostale punce uredu in uživajo ob svojih pikicah. Kar malo pogrešam našo Erin, pa Majo T., Katjo, Mukllo, Ano P, Čipko in še katero. Verjamem, da nas berete, samo časa nimate za oglašanje. Se mi zdi, da sem bila tudi jaz pri 1. user posted image precej bolj zasedena. No, zdaj se grem pa stisnit k našemu slavljencu!
Lepo nočko vsem!
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
25.9.2008 8:54:01   
tejkaz
Jutro

Ena kavica za vse vasuser posted image user posted image

Naša noč je bila odlična. Jaša je spal 6 ur in pol v kosu. Ko sem se zbudila sem mislila da mi bo prsi razneslo. Pravo olajšanje ko je potegnil. Nato je spal 4 ure in zdaj je že 3 ura. No, pa se zbuja.

Eva ga je malo bolj svirala. Je nekaj v spanju jokala skoraj eno uro.

Bella, jaz bi z veseljem klepetala malo kasneje, vendar me ponavadi že ob devetih zmanjkuje. Včeraj sem zaspala še preden je mož iz kopalnice prišel. Sem pa tudi jaz pri prvi imela veliko več dela. Veliko bolj sem komplicirala.

Za mano je druga ura vožnje. Bilo je super. Sem bila že na cesti. Po nekih naseljih do Golnika. Vozila sem že 90 user posted image user posted image Malo mi je žal, ker ne gre to hitreje. Naslednjo uro imam šele v ponedeljek. Je pa rekel da bom pri 25 urah že ziher imela izpit. Malo mi še volan nagaja, prestavljanje in speljevanje pa user posted image Ma, res mi je všeč vozit.

No, naš zaspanček se joka

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
25.9.2008 9:03:24   
Vilika
Jutro babnice!
Joj, je bila naša tema skoraj na dnu strani user posted image ...

Bom pa jaz prvič skuhala kavico user posted image user posted image user posted image za vse ki jo pijete. Za ostale pa čajček ali pa kakav.

Imam za spremembo čas za računalnik da ne bosta samo naty in tejka kle gor. Očitno res drži da se 'zverzirane' mamice bolj znajdete user posted image .

Je pa pri nas tako da sem zbolela in smo zato začasno nastanjeni pri mojih domačih (ker moja mami obvlada vse kar se tiče Vida, tašča pa nič).
Moja mami je ZAKON.
Včeraj ponoči me je neznosno bolel trebuh in to kar 4 ure skupaj, nakar sem so me peljali na urgenco, tam sem dobila infuzije proti bolečinam, pa še nekaj proti stresu, pa še nekaj za pomiritev želodca...

Zdravnik je sklepal da imam blažjo poporodno depresijo. Sebi se ne zdim depresivna, lahko pa da je kaj v podzavesti, kaj jaz vem.
Potem sem bila pri svoji zdravnici včeraj dopoldan in je rekla da je tist doktor čist adijo...

Tako imam zdaj ena zdravila proti rani na želodcu in za uravnavanje kisline, bomo videli če bo bolje, me pa še vedno vse skupaj malo boli.
Pa še na strogi dieti moram biti - jem samo prepečenec, kašice, kuhano zelenjavo, juhe...

Evo grem zdaj jaz malo k Vidku - je bil celo noč z mami v sobi in ga prav pogrešam.

CAU BAU!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
25.9.2008 9:04:19   
anita goitan
jutroo,
ma kašen dan bo pa danesuser posted image , kje je sonceeeeuser posted image user posted image !!
Jaz sem še vedno v pižami, danes sva se hranile samo ob pol 1ih in ob 5ih, na to pa zjutraj, Zoja spala do 8ih in sedaj se trudi v gugalniku zaninat.
Med hranjenejm jo jaz samo mal božam, se pa tudi kaj pogovarjave, tale najina pupa je firbčna in zgovorna, pa mal pojamra in postoka in kašno na temo Verboten, Urška Bačovnik in te zadeve ala huda stroka rečeveuser posted image user posted image

Uf punce, celo nosečnost sem odlašala z izpiti za mag. in sedaj tud nimam časa oz beri: ne ljubi se mi, ampak 1x bo treba se poglobit v bukle in svetovni splet (ne samo RRuser posted image ) in začet študirat oz pisatuser posted image .
Jutri pa pokličem na Infekcijsko za rezultate izvidov blata, od krvi (za razne alergije) bodo bolj pozno, sem pa čitala če bo punčka alergična na kravje in te zadeve imajo punce podaljšan porodniški, čeprav grem raje z 11m delat kot pa da ima Zoja potrjeno alrgijo!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
25.9.2008 9:04:38   
Vilika
No očitno prepočasi tipkam -me je tejka prehitela. Ti packa ti user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
25.9.2008 9:15:32   
naty13
Tejka hvala za user posted image . Super za vožnjo. user posted image user posted image user posted image  Pa za super noč. user posted image user posted image user posted image

Vilika user posted image  mamice so zakon. user posted image  Aja tudi tebi hvala za user posted image .

Naša noč je bila kar v redu. Jošt spančkal od 19.30-4.30 pojedel potem pa šravfanje. Sem mu naredila sladkano vodo se je pomiril in zaspal ob 5.15. Je pa popil 30ml. Rezultat je bil zutraj v plenici, ne vem pa kdaj ga je pridelal. user posted image  Potem je spal do 7.45, a kaj ko je pa takrat ko Jošt spančka Nejc zgoden. danes že ob 6.45 user posted image user posted image user posted image  Sem vsa čudna, sem malo spala, ker sem šla spat malo čez 23h. Sem user posted image  pomagala mal papirje rihtat, ima danes inšpektorja. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?