tejkaz
|
PABLO, lepo da si se javila. Oba tvoja sinčka sta prava lepotca. javi se večkrat, če ti bo le uspelo. Tamy in ostale mamice, včeraj smo bili pri P in sem vprašala kaj narediti, ker Jaša kaka enkrat na teden. Je rekla naj mu po treh dneh dam 50 ml sladkih kamilic. Danes zjutraj sem mu po žlički dala 50 ml sladkih kamilic in v pol ure se je tako pokakal da je Eva skoraj bruhala zraven Glicerinskih svečk pa naj tako majhnim še ne bi dajali, razen če res ne gre drugače. To so samo informacije od moje P. Dojenč, ko podirava kupčka, bi tudi Jaša že kar sam glavico držal in gledal naokoli, vendar je zaradi njihovih hrbteničk to še prekmalu. Super da je Žana tako močna, vendar jo še vseeno imej več v ležečem položaju. Tamy, mehčalec jaz uporabljam od vsega začetka in tudi njegovo perilo perem zraven našega. Nell, mi imamo plivit D3 kapljice. Dajali jih bomo tri na dan ko bo dopolnil tri mesece. Anita, ja svašta mamic vidiš takole po zdravstvenih domovih. Zojo pa poskušaj navaditi da bo spančkala v postelji. Na tvoji rami ni dobro da spi. Zaradi njene hrbteničke. Jesta pa verjetno tako pogosto, ker ti premalo ješ. meni se na mleku pozna vsak izpuščen obrok. Vem da imaš hudo dieto, vendar se kljub temu najde hrana, ki jo lahko ješ, ne samo riževi vaflji. Pa sori, če sem preveč ostra. Erin, super da ste se tako dobro uštimali. Zdaj boš lahko pa več z nami klepetala. Smo te pogrešale, veš. Pa luštkanga fanta imaš. Naty, tudi jaz ne likam cot od tamalih dveh. Takoj ko sušilc neha, jih zložim. Likam tetra plenice, srajce, serviete, najine hlače. Še tako je veliko. Anita, jaz sem dobila te tanove tabletke cerazette. V Sloveniji se jih že da dobiti. Jaz sem šla po njih v Medvode, so rekli da jih jutri dobim, so jih morale naročiti. Moram pa počakati prvo M. Včeraj je bilo po televiziji da je ena punca za hrvškem umrla zaradi KT Yarina. Jih katera ima? Vilika, tvoj fant je tudi lepotec. Sayuri, tudi tvoja dva sta luštna. Vidim da si ju že oblekla Nista nič več tako vroča Zoja Miša, tvoja deklica je pa sploh luštkana. Zate en velik . Sicer ne vem nič o razpoku mehkega neba, so ti pa že druge punce povedale da ni nič nevarnega. Zdravniki znajo to poštimati in kasneje se to ne bo prav nič poznalo in vedelo. Kako pa kaj rastete? IIi, Bella, kako se pa že vaša punčka lepo smeji. Naš še pa nič samo nasmiha se, to je pa vse. Je izgleda bolj resen. Housa, pa včeraj kar nisem mogla gledat. Bruhanje mi ne sede najbolj. Naty, tvoj tamali fant je pa tudi vedno večji lepotec. Nyna, še komplimenti tvoji punčki. Super luštni ste. Cebrca, ste pa res bili leteči. Super za gramčke. kdaj se boste oglasili pri nas? Sva se s tvojemu možeku tako dogovorila. PikaPola, sem šele zdaj videla, da imaš ti zelo majhno razliko med zakladkoma. Kako folgaš? Luštni ste. No, zdaj pa še mi. Včerajšnji dan je bil hudo naporen. Eva je bila cel dopoldan sitna, Jaša je veliko jokal, jaz sem imela pa celo stanovanje za pospravit, pomit, perilo za zlikat. Imeli smo napovedane lastnike da pridejo popoldan na obisk. Sem hitela, vmes še otroka animirala, malo ju pustila jokati,... Kasneje smo šli k Pediatru in smo izvedeli zakaj je bila Eva sitna, revica ima poleg noric še vneta ušesa, tako da je na AB. Dobila je Hiconcil. Norice se dobro sušijo, kužna ni več, ta teden in naslednji teden bo še doma, da se čisto pozdravi in da do konca poje AB. Jaša ima res popkovno kilo, vendar ni tako hudo kot sem mislila. Je rekla da ga ona ne bi dala operirati, razen če želim iz estetskega razloga. Svetovala mi je da najbolje da počakam do prvega rojstnega dne in bomo videla kaj bo potem. Potem smo dobili obisk. Eva je na žalost pokazala vse svoje vragolije. Mi je bilo kar malo nerodno. Potem je prišel še moj brat pomagat mojemu možeku nekaj na računalnik, mene je začela glava boleti od trme, joka in tega da jih že cel teden sama rihtam, ker moj hodi domov ko gre Eva že spat. Za povrh še jaša ni ob osmih zaspal, je šele ob desetih in se ob enih že prvi zbudil. nato ob 3.00, ob 4.00 sem vstala ker sem morala dati Evi AB, ob petih je bil Jaša pokonci, ob šestih pa še Eva. Gregor je šel v službo, mi pa "ponovi dan". Zdaj pa še položnice po kliku plačam in grem malo noge dol dati, če ne bo kdo pokonci prej