Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 9:34:28
|
|
|
|
cebrca
|
Dobro jutro! Tako počasi berem, da ste me vse prehitle med tem. Se pozna, da je imel včeraj van dan za znoret zaradi krčev. Je potem spal od 22h do 7h zjutraj brez prekinitve celih 9 ur v kosu! Zdaj mi pa že od 7H naprej jodla zaradi krčev. Saj je tako bogi in se mi tako smili. Očitno bo spet naporen dan, bo pa potem vsaj noč dolga! tejkaz ja mi je rekel da bo treba enkrat na pot, ampak ta teden najbrž še ne, ima še veliko dela. Pa če ne zameriš bi počakala da pri tebi mine epidemija noric! Se pa še definitivno selišimo prej in se napovemo! In poleg vsega naštetega dela in celodnevenega hitenja in brez pomoči imaš še čas za RR in še slikce limat (ki so zelo fletne) Faca si! Pa hitro se pozdravite! IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Spet imam eno vpašanje: vem, danes samo sprašujem Kaj delate medtem ko hranite svoje otročičke? Jih samo gledate in opazujete ali kaj? Večinoma, ker če ga ogovarjam ali pojem ali se mu nasmehnem, se mi obvezno nasmeje nazaj in spusti joško . Včasih pa vmes malo TV škilim in takrat se večinoma kar hitro naje, ker ga ne motim! OK toliko sem uspela z Ivanom v naročju, zdaj pa grem probat, če mi bo uspelo kakšen zajtrk skupaj vrečt! Se bremo jutri, ker durgače ni časa!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 9:54:53
|
|
|
|
anita goitan
|
kje pa ste vse, moja Zoja nina še na gugalniku jaz bi pa komot kaj čvekala
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:11:44
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro, kakšen zaspan dan! Lara je spala od 20-3-6-8, zdaj pa spet spi. Meni je tudi skoraj joške razneslo . Komaj čakam nedeljo, gremo za pet dni v Strunjan, upam, da bo lepo vreme, pa da se malo nadihamo morskega zraka. Tejka pa Cebrca, za spanje! Vilika, čimprej se pozdravi!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:12:11
|
|
|
|
tejkaz
|
Cebrca, saj ne da bi bila preveč zverzirana. Mislim da je to prednost majhnega stanovanja in nimam kje otrok lovit, računalnik je non stop prižgan, ker sva z možem na vezi preko g-maila, pa še zelo hitro tipkam in mimogrede kaj natipkam Saj zdaj vas sploh ne povabim na obisk. Najprej morajo norice Mimo. Eva ni več kužna, Jaša bi jih naj pa po pravem danes dobil. Bomo videli, zaenkrat nič ne kaže.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:14:21
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan kje pa ste vse, moja Zoja nina še na gugalniku jaz bi pa komot kaj čvekala Tolk počakaj, da Joštu dam za papat, potem pa priletim gor.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:18:39
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Cebrca, saj ne da bi bila preveč zverzirana. Mislim da je to prednost majhnega stanovanja in nimam kje otrok lovit, računalnik je non stop prižgan, ker sva z možem na vezi preko g-maila, pa še zelo hitro tipkam in mimogrede kaj natipkam Saj zdaj vas sploh ne povabim na obisk. Najprej morajo norice Mimo. Eva ni več kužna, Jaša bi jih naj pa po pravem danes dobil. Bomo videli, zaenkrat nič ne kaže. pravijo, da je 15. dan najbolj pogost, da jih dobiš. kateri pa je danes
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:25:03
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan kje pa ste vse, moja Zoja nina še na gugalniku jaz bi pa komot kaj čvekala Tolk počakaj, da Joštu dam za papat, potem pa priletim gor. ja na, mislm ti naši mulčki bi bli lohk mal usklajeni, Zoja se zdej nafutrala, spet fajn pokakala in zdej mi kupčka na rami podira, potem pa greve v knjižnico vrnt CDje in na hitro mal na okrog, hm sam vidm da ma folk dežnike.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:27:11
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan kje pa ste vse, moja Zoja nina še na gugalniku jaz bi pa komot kaj čvekala Tolk počakaj, da Joštu dam za papat, potem pa priletim gor. ja na, mislm ti naši mulčki bi bli lohk mal usklajeni, Zoja se zdej nafutrala, spet fajn pokakala in zdej mi kupčka na rami podira, potem pa greve v knjižnico vrnt CDje in na hitro mal na okrog, hm sam vidm da ma folk dežnike. pri nas je tudi dež padal, zdej se jasni, še mal počakam, da še sonček bolj pokuka, potem pa vennnnnnnnn
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:27:27
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Evo, moja princeska je zaspala (spet meni na rokah , mislim, da bom pravi body builder ratala, če bo šlo tako naprej), jaz pa hitro na RR. Bella, hvala ti za te lepe besede! Vesela sem, da so se ti vtisnile v spomin in ti dale misliti. Sem kar jokala, ko sem videla, da razumeš in da so te ganile. Hvala za vspodbudo, ter da si to povedala in mi dala nov zagon ter moč! Tejkaz, super za vožnjo! Lepo da uživaš zraven. Sicer pa itak ne razumem tistih, ki ne. In hvala za kavico. Vilika tudi tebi. Saj ne vem katera je boljša. Pazi na svoj želodec, sedaj pa res ni čas, da te boli! Naty, kaj pa dela tvoj, da ima inšpekcijo. No, sam firbec sem, saj ni treba povedati. Anita, držim pasti, da Zoja ni elergična na kar koli! Cebrca, jupi za prespanih 9 ur. A drugič ne na konto krčev! Sam tale barva je pa res čisto mimo! In to bo do zime tako?! Mislim bela?! Ali mislite, da se lahko kje pritožimo
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:28:14
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Cebrca, saj ne da bi bila preveč zverzirana. Mislim da je to prednost majhnega stanovanja in nimam kje otrok lovit, računalnik je non stop prižgan, ker sva z možem na vezi preko g-maila, pa še zelo hitro tipkam in mimogrede kaj natipkam Saj zdaj vas sploh ne povabim na obisk. Najprej morajo norice Mimo. Eva ni več kužna, Jaša bi jih naj pa po pravem danes dobil. Bomo videli, zaenkrat nič ne kaže. pravijo, da je 15. dan najbolj pogost, da jih dobiš. kateri pa je danes Aja? Jaz sem pa slišala da 7 dan. Danes je sedmi dan.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:30:36
|
|
|
|
anita goitan
|
Punce tiste k dojite, kdaj ste ta rdečo dobile no sej men je kul da je še ni
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:31:42
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Naty, kaj pa dela tvoj, da ima inšpekcijo. No, sam firbec sem, saj ni treba povedati. kmetija - ja smo s kmetov pa pri največ dela še inšpektor hodi, da jih ni sram, pa v vsak papirček se vtaknejo
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:32:47
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Naty, kaj pa dela tvoj, da ima inšpekcijo. No, sam firbec sem, saj ni treba povedati. kmetija - ja smo s kmetov pa pri največ dela še inšpektor hodi, da jih ni sram, pa v vsak papirček se vtaknejo super, mi rabmo kmete, sam ne une z mukicami, jaz rabm blitvo, špinačko, domač korenček, tako kar zajčki jedo
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:33:18
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Punce tiste k dojite, kdaj ste ta rdečo dobile no sej men je kul da je še ni Jaz je še nisem. En dan sem imela en izcedek pa sem mislila da bo, vendar ni bilo nič. A katera ve, ali je nujno potrebno da se KT začne jemati prvi dan M? Ker tele cerazete se jemlje tudi med M tako da po mojem ni tako nujno potrebno. No, saj jaz jih danes dobim, bom prebrala navodila.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:34:38
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Punce tiste k dojite, kdaj ste ta rdečo dobile no sej men je kul da je še ni Jaz je še nisem. En dan sem imela en izcedek pa sem mislila da bo, vendar ni bilo nič. A katera ve, ali je nujno potrebno da se KT začne jemati prvi dan M? Ker tele cerazete se jemlje tudi med M tako da po mojem ni tako nujno potrebno. No, saj jaz jih danes dobim, bom prebrala navodila. http://delo.si/clanek/67439 mogoče tuki piše se me ne ljubi čitat
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:36:47
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Naty, kaj pa dela tvoj, da ima inšpekcijo. No, sam firbec sem, saj ni treba povedati. kmetija - ja smo s kmetov pa pri največ dela še inšpektor hodi, da jih ni sram, pa v vsak papirček se vtaknejo super, mi rabmo kmete, sam ne une z mukicami, jaz rabm blitvo, špinačko, domač korenček, tako kar zajčki jedo pri nas dobiš samo mukice in mlekca
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:38:51
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Punce tiste k dojite, kdaj ste ta rdečo dobile no sej men je kul da je še ni Jaz je še nisem. En dan sem imela en izcedek pa sem mislila da bo, vendar ni bilo nič. A katera ve, ali je nujno potrebno da se KT začne jemati prvi dan M? Ker tele cerazete se jemlje tudi med M tako da po mojem ni tako nujno potrebno. No, saj jaz jih danes dobim, bom prebrala navodila. http://delo.si/clanek/67439 mogoče tuki piše se me ne ljubi čitat ko sem začela s tabletkami pri 18ih sem mela tretji dan M in mi je rekla naj jih kar začnem jesti. Torej ni nič narobe.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:38:58
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Naty, kaj pa dela tvoj, da ima inšpekcijo. No, sam firbec sem, saj ni treba povedati. kmetija - ja smo s kmetov pa pri največ dela še inšpektor hodi, da jih ni sram, pa v vsak papirček se vtaknejo super, mi rabmo kmete, sam ne une z mukicami, jaz rabm blitvo, špinačko, domač korenček, tako kar zajčki jedo pri nas dobiš samo mukice in mlekca jah potem do izvidov krvi se ne bomo nič zmenile za biznis, če pa bo vse ok pa prideve z Zojo s kangelco po mlekca, ok
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.9.2008 10:39:36 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:39:23
|
|
|
|
tejkaz
|
anita, eno vprašanje, če želiš ti ni treba pisati o tem. A bo Zoa tudi vegetarjanka? Poznam namreč mamico ki je veganka in mora biti vegan tudi njena hči.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:41:00
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz anita, eno vprašanje, če želiš ti ni treba pisati o tem. A bo Zoa tudi vegetarjanka? Poznam namreč mamico ki je veganka in mora biti vegan tudi njena hči. ma ki pa, sploh ne, je njen oče tak gurman in dober kuhar da bi se mu srce strgalo da hči ne bi jedla meska , ma sej jaz samo krvi ne jem, jem ribe, jajca,..sam kot kaže bom začela jest tud piške, kure,..
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:44:46
|
|
|
|
tejkaz
|
Joj, sem preimenovala Zojo. Očitno prehitro tipkam
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 10:59:25
|
|
|
|
tatly
|
punce kaj naj nasi pupi naredim da nebo podnevi spala???ker mi pol ponoci ne spi
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 11:02:41
|
|
|
|
tejkaz
|
Tatly, tvoja punčka je pa še tako majhna, da mora še čez dan veliko spati. Moj mali je skoraj mesec starejši od tvoje, pa je čez cel in noč mogoče buden 5 ur vsega skupaj. Dve uri zjutraj, eno čez dan in dve uri zvečer. Se spomnim da sem Evo čez dan budila, da bi ponoči spala, pa sem samo napako naredila. Zvečer je bila tako utrujena, da zaspati ni mogla. Čez dan jo kar pusti. Edino zvčer recimo dve uri pred kopanjem jo imel budno in se z njo igraj.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 11:16:08
|
|
|
|
tatly
|
tejkaz saj vem da je tak da bi mogla cel dan spat .ampak ona spi celi dan edino kaj se hranima,zvecer pa noce zaspat..zadnje dni kaj dela je spi in se joce fullll slabe volje mi deluje pa nevem z6akaj
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.9.2008 12:42:11
|
|
|
|
sayuri
|
En deževen pozdravček čvekice . Ste pa kar načvekale od včeraj. NAša dva čmrlja sta zdajle vsa utrujena zaspala. DAnes smo imeli prvič fizioterapijo v Kočevju . V avtu sta lepo zaspala, potem sta bila pa čisto nezadovoljna, ker smo ju tam prebudili . Zara je pokazala vse svoje pevske zmožnosti , Lovro se je pa tud nekaj repenčil . Fizioterapevtka je zlo prijetna, pokazala nam je pravilno slačenje, oblačenje, polaganje, dvigovanje, hranjenje in nošenje. MI je všeč, ker ona z enim dela, jaz z drugim. PA vsako stavr sem jo 100x vprašala , ker sem ziheraške sorte. NAslednji obisk je čez 14 dni. Sem pa v tem dežju z obema lupinicama komaj sfolgala . Še dobro, da pozna "skrivni vhod" v ZD , da sem čisto do vrat zapeljala. tejkaz med hranjenjem sem običajno brez besed in samo gledam otročka. Oba - Lovro in Zara me gledata direkt v oči - kadar hranim po flaši. Če dojim (največkrat leže), pa enostavno ne delam nič. Počivam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
NosečnostxtinchyAli ste čutili, da ste noseči že pred izgubo menstruacije?da (
52%)
ne (
48%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!