Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 15:41:21
|
|
|
|
naty13
|
sayuri kolk obrokov pa imata Zara in lovro na dan -od 00.00 do 24.00
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 15:47:13
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 sayuri kolk obrokov pa imata Zara in lovro na dan -od 00.00 do 24.00 Če je normalen da, jih imata v 24 urah 7.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:07:26
|
|
|
|
Erin
|
Evo pa še nekaj fotk našega nagajivca VEdno bolj sem mamici podoben...vizualno...in pa firbčno Igram se... Lep dan vam želiiiiiiiiiiiim!
< Sporočilo je popravil Erin -- 23.9.2008 16:08:33 >
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:23:11
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri naty jaz od ta malih dveh nič ne likam. Posušim v sušilcu in zložim. Hvala bogu za sušilca Jaz tud 0 ne likam, sem lene sorte. Pa plenic tud ne: dam v sušilca, da jih fajn segreje in vzamem ven ter obesim, pa so ko zlikane(če malo skoz prste pogledaš ).
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:25:13
|
|
|
|
naty13
|
Erin kakšen cartkan fantek je Tilen. Pa kakšna fletna lička in pogled. Čist po mamici.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:26:32
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: sayuri naty jaz od ta malih dveh nič ne likam. Posušim v sušilcu in zložim. Hvala bogu za sušilca Jaz tud 0 ne likam, sem lene sorte. Pa plenic tud ne: dam v sušilca, da jih fajn segreje in vzamem ven ter obesim, pa so ko zlikane(če malo skoz prste pogledaš ). Bambi sama sebi boš pa že skozi prste pogledala. Elanina tako še ne ve, kaj je likanje. Za je pa hitro dobro.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:30:12
|
|
|
|
anita goitan
|
Evo sva iz sprehoda, mi lepo spančka v vozičku jaz si pa kuham vele kosilo: testenine in špinačo ter korenček na vodi kuhan samo z oljem, juhu čez pol ure bom spet lačna. Glede obrokov sta prej mele debato sayuri in naty: hm 7 obrokv, sam potem je moja Zoja fejst lakota, ima jih 10 in več, če je deževen dan bi na uro in pol jedla . Ok šibam jest, se beremo
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:40:01
|
|
|
|
naty13
|
Pri nas je nehal dež padat, je celo sonček posvetil, Jošt pa spančka. Bova potem pojedla, pa mal ven šibala, je pa mrazzzzzzzz.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 16:54:47
|
|
|
|
kaja02
|
zoja miša, gajka....- evo pa mam električni aspirator, sedaj pa me zanima, s katerim nastavkom ve to ven spravljate, pri roza nastavku mam občutek, da gre predaleč pa me je posledično strah, da jo bom poškodovala! glede uporabe mehčalca, jaz ga uporabljam od prvega dne dalje, prav tako pralni prašek, perem vse cunje skupaj ( naše in njene, da ne bo pomote), nasploh ne živimo v sterilnem okolju, ker tudi v sanjah to ni mogoče mam pa danes probleme z mlekom, ga imam ful preveč, je včeraj kar naprej zizala in danes moje mlekarne mislijo, da morjo proizvest mleka za vsaj 5 otrok, karnaprej si morem hodit stiskavat, ker mam občutek, da jih bo razneslo, mala pa že skoraj cel dan spi ( je bolj zaspane sorte po atiju), jo moram budit za jest, pa kar v spanju je, ponoči bo pa veselica erin- za prespane noči in za čudovitka sinčka pablo- lepo da se nam še kaj oglasiš, a je gradnja oz. preureditev stanovanja že končana, je miza že na svojem mestu? tak sedaj pa boste tako ali tako vse zapustile RR in mi pobegnale
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:00:16
|
|
|
|
anita goitan
|
še neki da vam zaupam, dns na Pediatriji, no mogoče sem mal nestrpna do drugih ampak, eni študentki je sestra ful zatežila k njen 3m fantek še ni imel urejenega zz-kartice in ji naročila naj kliče domov na domač zzs in bla bla če ne bo plačala, no čisto druga zgodba, pridejo Romi, cigani in meni nič tebi nič nič se razkomotijo čez previjalne mizice, brez kartice brez vsega, še podpisat se mama od dojenčka ni znala, pa jim nihče ni nič težil
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:47:39
|
|
|
|
anita goitan
|
naty mene pa zanima če si že bila pri gin.al sem danes ali kadarkoli prej spregledala in za katero kontracep.si se odločila in vse tiste ki dojite in ste že opravile svoj prvi po porodni ginek.pregled- KATERO kontracepcijo imate?? KAJ pa tiste NOVE tabletke ki jih lahko jemlješ ob dojenju, a to ŽE obstaja v SLO
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:49:49
|
|
|
|
Vilika
|
Še jaz imam čes da napopam nekaj fotk... Erin - Tilenček je pravi sladkorček, se je ful spremenil. Super da se zdaj tako fajn rihtate in super da so šli stran izpuščajčki. Tukajle spančkam kot Se prebujam Tukaj pa sam držim flaško - 10 dni sem bil star (požerušček in pol)
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:56:19
|
|
|
|
sayuri
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vilika in Erin, kakšne lepe slikice . Med avgustovčki so sami lepotci in lepotičke. KAr nekaj virtualnih ženinov in nevest za našo Zaro in Lovra .
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:56:20
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Še jaz imam čes da napopam nekaj fotk... Erin - Tilenček je pravi sladkorček, se je ful spremenil. Super da se zdaj tako fajn rihtate in super da so šli stran izpuščajčki. Tukajle spančkam kot Se prebujam Tukaj pa sam držim flaško - 10 dni sem bil star (požerušček in pol) uf kolk je ta vaš Tilen
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:58:00
|
|
|
|
sayuri
|
anita, to je Vid od Vilike
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:58:13
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vilika in Erin, kakšne lepe slikice . Med avgustovčki so sami lepotci in lepotičke. KAr nekaj virtualnih ženinov in nevest za našo Zaro in Lovra . hudo sayuri ti jih boš pa kmal wženila
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 17:59:17
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vilika in Erin, kakšne lepe slikice . Med avgustovčki so sami lepotci in lepotičke. KAr nekaj virtualnih ženinov in nevest za našo Zaro in Lovra . hudo sayuri ti jih boš pa kmal wženila jAh, si moram jst to kot bodoča tašča prej zagarantirat
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:00:55
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri anita, to je Vid od Vilike Vilka se PARDONIRAM in ti sayuri se nič ne reži, ok , mah sem pomešala,samo fotke so mi padle v oči, ja Tilen od naše erin je tud luštkan. Jaooo mene se mi že pozna da živim samo od testenin brez nič
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:07:28
|
|
|
|
naty13
|
Anita sem imela G en teden nazaj. imam KT in sicer Logest, Tejka pa ima tiste KT ki jih lahko ješ tudi če dojiš. Jaz čakam samo, da pride M. Vilika luštkan fantiček. Pa enaka flaška kot pri nas. Smo bili zunaj. Nejc je še z atijem, jaz in jošt pa sva notri. je bilo tako fajn. Še malo pa pride kopanje na vrsto. Meni se mlečen rižek kuha za večerjo - ga imamo vsi radi. Anita verjetno sem ti lušte nardila. Prav smiliš se mi.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:08:39
|
|
|
|
Vilika
|
sayury in anita faci sta nič ne zamerim anita - važno da ti je naš fantič všeč, pa tud če bi mislila da je Franci
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:10:10
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: sayuri anita, to je Vid od Vilike Vilka se PARDONIRAM in ti sayuri se nič ne reži, ok , mah sem pomešala,samo fotke so mi padle v oči, ja Tilen od naše erin je tud luštkan. Jaooo mene se mi že pozna da živim samo od testenin brez nič Sem hotla že napisat, da ti tile makaroni že škodijo
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:14:14
|
|
|
|
sayuri
|
Že vidim, da bom ponoči spet dežurala. Zara že od 14h spi in to v lupinici - tko, kot sem jo prinesla domov. Lovro pa od 15h
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:16:44
|
|
|
|
sayuri
|
No, tkole spi naša Zaronja PA še ena današnja - žurka pod vrtiljakom Slike so malo slabše, ker so iz telefona. Smo še vedno brez fotoaparata
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:17:50
|
|
|
|
sayuri
|
Ups, kaj sm pa nardila
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 23.9.2008 18:22:37
|
|
|
|
Vilika
|
Hahaha, sedaj sem poiskaka še eno.. Tukaj vam bom pa verjetno manj všeč Drugače se pa tudi mi ne bomo branili kakšne izmed prikupnih avgustovskih deklic (čez nekaj let - a ne Sayuri in anitka?) Bodte pridne babike, se oglaša naš mišonček...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?