|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
23.9.2008 15:41:21   
naty13
sayuri kolk obrokov pa imata Zara in lovro na dan -od 00.00 do 24.00user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.9.2008 15:47:13   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

sayuri kolk obrokov pa imata Zara in lovro na dan -od 00.00 do 24.00user posted image

Če je normalen da, jih imata v 24 urah 7.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.9.2008 16:07:26   
Erin
Evo pa  še nekaj fotk našega nagajivcauser posted image user posted image user posted image

VEdno bolj sem mamici podoben...vizualno...in pa firbčnouser posted image
user posted image

Igram se...
user posted image

Lep dan vam želiiiiiiiiiiiim! user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 23.9.2008 16:08:33 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
23.9.2008 16:23:11   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

naty jaz od ta malih dveh nič ne likam. Posušim v sušilcu in zložim.

Hvala bogu za sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tud 0 ne likam, sem lene sorte. Pa plenic tud ne: dam v sušilca, da jih fajn segreje in vzamem ven ter obesim, pa so ko zlikane(če malo skoz prste pogledašuser posted image ).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
23.9.2008 16:25:13   
naty13
Erin kakšen cartkan fantek je Tilen. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kakšna fletna lička in user posted image  pogled. Čist po mamici. user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.9.2008 16:26:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

naty jaz od ta malih dveh nič ne likam. Posušim v sušilcu in zložim.

Hvala bogu za sušilca user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tud 0 ne likam, sem lene sorte. Pa plenic tud ne: dam v sušilca, da jih fajn segreje in vzamem ven ter obesim, pa so ko zlikane(če malo skoz prste pogledašuser posted image ).

Bambi sama sebi boš pa že skozi prste pogledala. user posted image user posted image user posted image  Elanina tako še ne ve, kaj je likanje. user posted image  Za user posted image  je pa hitro dobro. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
23.9.2008 16:30:12   
anita goitan
Evo sva iz sprehoda, mi lepo spančka v vozičku jaz si pa kuham vele kosilo: testenine in špinačo ter korenček na vodi kuhan samo z oljem, juhu čez pol ure bom spet lačna.user posted image
Glede obrokov sta prej mele debato sayuri in naty: hm 7 obrokv, sam potem je moja Zoja fejst lakota, ima jih 10 in več, če je deževen dan bi na uro in pol jedlauser posted image .

Ok šibam jest, se beremo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
23.9.2008 16:40:01   
naty13
Pri nas je nehal dež padat, je celo sonček posvetil, Jošt pa spančka. Bova potem pojedla, pa mal ven šibala, je pa mrazzzzzzzz. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
23.9.2008 16:54:47   
kaja02
zoja miša, gajka....- evo pa mam električni aspirator, sedaj pa me zanima, s katerim nastavkom ve to ven spravljate, pri roza nastavku mam občutek, da gre predaleč pa me je posledično strah, da jo bom poškodovala!user posted image

glede uporabe mehčalca, jaz ga uporabljam od prvega dne dalje, prav tako pralni prašek, perem vse cunje skupaj ( naše in njene, da ne bo pomote), nasploh ne živimo v sterilnem okolju, ker tudi v sanjah to ni mogoče

mam pa danes probleme z mlekom, ga imam ful preveč, je včeraj kar naprej zizala in danes moje mlekarne mislijo, da morjo proizvest mleka za vsaj 5 otrok, karnaprej si morem hodit stiskavat, ker mam občutek, da jih bo razneslo, mala pa že skoraj cel dan spi ( je bolj zaspane sorte po atiju), jo moram budit za jest, pa kar v spanju je, ponoči bo pa veselicauser posted image

erin- user posted image  za prespane noči in za čudovitka sinčka

pablo- lepo da se nam še kaj oglasiš, a je gradnja oz. preureditev stanovanja že končana, je miza že na svojem mestu?

tak sedaj pa boste tako ali tako vse zapustile RR in mi pobegnaleuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
23.9.2008 17:00:16   
anita goitan
še neki da vam zaupam, dns na Pediatriji, no mogoče sem maluser posted image nestrpna do drugih ampak, eni študentki je sestra ful zatežila k njen 3m fantek še ni imel urejenega zz-kartice in ji naročila naj kliče domov na domač zzs in bla bla če ne bo plačala, no čisto druga zgodba, pridejo Romi, cigani in meni nič tebi nič nič se razkomotijo čez previjalne mizice, brez kartice brez vsega, še podpisat se mama od dojenčka ni znala, pa jim nihče ni nič težiluser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
23.9.2008 17:47:39   
anita goitan
naty mene pa zanima če si že bila pri gin.al sem danes ali kadarkoli prej spregledalauser posted image user posted image in za katero kontracep.si se odločilauser posted image

in vse tiste ki dojite in ste že opravile svoj prvi po porodni ginek.pregled- KATERO kontracepcijo imate?? KAJ pa tiste NOVE tabletke ki jih lahko jemlješ ob dojenju, a to ŽE obstaja v SLOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.9.2008 17:49:49   
Vilika
Še jaz imam čes da napopam nekaj fotk...

Erin - Tilenček je pravi sladkorček, se je ful spremenil. Super da se zdaj tako fajn rihtate in super da so šli stran izpuščajčki. user posted image

Tukajle spančkam kot user posted image

user posted image

Se prebujam

user posted image

Tukaj pa sam držim flaško - 10 dni sem bil star (požerušček in pol)

user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.9.2008 17:56:19   
sayuri
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vilika in Erin, kakšne lepe slikice user posted image user posted image user posted image . Med avgustovčki so sami lepotci in lepotičke. KAr nekaj virtualnih ženinov in nevest za našo Zaro in Lovra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
23.9.2008 17:56:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Še jaz imam čes da napopam nekaj fotk...

Erin - Tilenček je pravi sladkorček, se je ful spremenil. Super da se zdaj tako fajn rihtate in super da so šli stran izpuščajčki. user posted image

Tukajle spančkam kot user posted image

user posted image

Se prebujam

user posted image

Tukaj pa sam držim flaško - 10 dni sem bil star (požerušček in pol)

user posted image

uf  kolk je user posted image user posted image user posted image ta vaš Tilen

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.9.2008 17:58:00   
sayuri
anita, to je Vid od Vilike user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.9.2008 17:58:13   
anita goitan

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vilika in Erin, kakšne lepe slikice user posted image user posted image user posted image . Med avgustovčki so sami lepotci in lepotičke. KAr nekaj virtualnih ženinov in nevest za našo Zaro in Lovra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image hudo sayuri ti jih boš pa kmal wženilauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.9.2008 17:59:17   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image user posted image user posted image hudo sayuri ti jih boš pa kmal wženilauser posted image

jAh, si moram jst to kot bodoča tašča prej zagarantirat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.9.2008 18:00:55   
anita goitan

anita, to je Vid od Vilike user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilka se PARDONIRAM in ti sayuri se nič ne reži, okuser posted image user posted image user posted image user posted image , mah sem pomešala,samo fotke so mi padle v oči, ja Tilen od naše erin je tud luštkan. Jaooo mene se mi že pozna da živim samo od testenin brez ničuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.9.2008 18:07:28   
naty13
Anita sem imela G en teden nazaj. imam KT in sicer Logest, Tejka pa ima tiste KT ki jih lahko ješ tudi če dojiš. Jaz čakam samo, da pride M.

Vilika luštkan fantiček. user posted image  Pa enaka flaška kot pri nas. user posted image

Smo bili zunaj. Nejc je še z atijem, jaz in jošt pa sva notri. user posted image  je bilo tako fajn. user posted image  Še malo pa pride kopanje na vrsto. Meni se mlečen rižek kuha za večerjo - ga imamo vsi radi. Anita verjetno sem ti lušte nardila. Prav smiliš se mi. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.9.2008 18:08:39   
Vilika
user posted image user posted image user posted image sayury in anita user posted image user posted image user posted image faci sta

nič ne zamerim anita - važno da ti je naš fantič všeč, pa tud če bi mislila da je Franci user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
23.9.2008 18:10:10   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Vilka se PARDONIRAM in ti sayuri se nič ne reži, okuser posted image user posted image user posted image user posted image , mah sem pomešala,samo fotke so mi padle v oči, ja Tilen od naše erin je tud luštkan. Jaooo mene se mi že pozna da živim samo od testenin brez ničuser posted image

Sem hotla že napisat, da ti tile makaroni že škodijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1246
23.9.2008 18:14:14   
sayuri
Že vidim, da bom ponoči spet dežurala. Zara že od 14h spi in to v lupinici - tko, kot sem jo prinesla domov. Lovro pa od 15h user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
23.9.2008 18:16:44   
sayuri
No, tkole spi naša Zaronja

user posted image

PA še ena današnja - žurka pod vrtiljakom

user posted image

Slike so malo slabše, ker so iz telefona. Smo še vedno brez fotoaparatauser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
23.9.2008 18:17:50   
sayuri
Ups, kaj sm pa nardila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.9.2008 18:22:37   
Vilika
Hahaha, sedaj sem poiskaka še eno..

Tukaj vam bom pa verjetno manj všeč
user posted image

Drugače se pa tudi mi ne bomo branili kakšne izmed prikupnih avgustovskih deklic (čez nekaj let - a ne Sayuri in anitka?)

Bodte pridne babike, se oglaša naš mišonček...

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?