košuta
|
Oj! Po dolgem času spet jaz. Ne vem, a sem jaz tako zanemarila net (tako je), al ste ve take čveke. Situacijo z visenjem na računalniku zvečer pa poznam: moj pride iz službe, mali že itak spi, on k računalniku... Jaz pridem na vrsto šele po deseti, pol enajsti. Takrat se mi pa ne da več, ker tudi jaz dol padem. Pa kje imate sonček? Pri nas je že dva dni kislo (beri: občasen dež), ampak midva s teotom greva vseeno ven - v kenegurujčku, seveda. Anita - a potem ste ga vi tudi kupili? Midva sva zunaj po dve uri dnevno in moram reči, da sem vesela, ko mineta (ker mi hoče križ ven vreč) . Anaya - Pri nas smo šli na 3, ko je imel mali malo čez 5kg. Je 2 zmanjkalo, 3 pa na zalogi. Savinjčanka, pač. Zaenkrat so še v redu, premočile ene parkrat, ampak ni panike, pač preoblečemo. Bella - Kakija ne jem, ker mi ni všeč. Tudi pomaranč in ostalega sadja razen banan in jabolk (redko) ne jem. Radler je mešan z limonado, tako da... Poskusi. Mogoče ne bo nič. Jaz veliko raje kar kako "ta pravo" pivičko spijem. Tudi je bolj ziher... Jaz grem zdaj malega previt in ga vlečem ven. Bom vetrovko čez kenguruja zapela, da ga ne napiha. Upam, da pridem naslednjič pogledat, preden boste napisale naslednjih 30 strani... Aja, za seznam, ker še nisem sporočila: 1. mesec: 4,4kg 57cm 2. mesec: 5,4kg 61cm Za tretji mesec sporočim čez 2 tedna! Stari bomo že 3 mesece!