bella02
|
andrejaboris, pokaži nam svojo novo kuhinjo carol11, dobrodošla med branjevke brez zelenjave miškolinček, je ta tvoj sinek že zdaj pravi šarmer erin, zakon slika!!! cebrca, najprej zate. Te čist razumem. Jaz zmeraj vse preberem in si komentarje delam sproti, ponavadi tud cel dan. Sem pa n aRR dopoldne, ko mala spi in zvečer, popoldne pa le, če Teja spi in mi Tjaša in mož ne težita. Mož itak ne hodi na računalnik, rad gre le k bratu v spodnji štuk kak film pogledat. Jih on dol vleče z neta. Imam pa tudi jaz tak občutek, da govorim sama sebi. Če pa imam kakšno vprašanje, pa ponavadi dobim odgovor, pa četudi ga moram postavit še enkrat. Če boš pa kaj domov hodila, se pa javi, si zelo blizu mene, če se ne motim. Tejo sem dala v sobo spat, pa se že prebuja. Jezna sem, nama hladilnik nekaj nagaja, pa šele 4 leta je star, od tega je 2,5 leta v uporabi. Včeraj sem kupila novo blago za na likalno desko, se je staro strgalo. Dobra stran tega je, da sem čisto pri koncu z likanjem! Me pa kar želodec boli, ker ugotavljam, da se Teja dost mal redi. 16. 9. je imela 5250g, 14. 10. pa 5720. Dons jo bom stehtala in sem v dvomih, če ima 6kg. Sem se začela nalivat s čajem, do zdaj planinski in šipek, pa sem imela ponoči tako mokro majico, kot bambi zadnjič. To se mi ni že dolgo zgodilo. Sem si pa zdaj skuhala mešanico za doječe matere iz Mullerja in moram ta liter spit do 2h, da za Tjašo in moža druzga skuham. Da slučajno možu kje kaj ne priteče zvijanje v C: se kateri še zdi, da se njen sonček bolj zvija v eno stran? Kaj lahko sama naredim, da bo bolš? Saj imam drug teden P, pa bi rada že sama kaj naredila na tem. Pa zmerej pozabim vprašat Grem še zadnji obrok likat, dokler se Teja ne zbudi. Lep dan želim!
|