bella02
|
tejkaz, tudi Tjaša je bila vedno na spodnji meji, samo ji je že pri enem mesecu pokazalo alergijo na mleko . Teja se je prvi mesec dost zredila. Pa sej računam, da se je prvih šest tednov zredila skor 1,5kg, tako da mislim, da ni panike. Je pa res, da vseskozi poliva in je morda razlog tudi v tem. Bom v torek točno vedela, pri čem sem. Čakam, da se zbudi in da jo stehtam. Potem pa čof čof Z mojo alergijo je trenutno uredu, jemljem Claritin, po eno tableto na dan. Me pa prijatelji z vseh strani opozarjajo, da imam verjetno garje . Nimam jih, so drugačni znaki. Pa v tesnem telesnem stiku sem le s Tejo im možekom, grem pa tud skor nikamor ne. Torej? Je pa res, da v času dojenja ne moremo ugotavljat, kaj bi to bilo. Po tednu, ko bom končala s Claritinom, pa bom v primeru ponovne pojavitve izpuščajev verjetno mogla it na strogo dieto. Pa upam, da ne bo treba. Pa lepo prosim za brošuro IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Hm,... Vsi ki ga pestvujejo, ga morajo izvajati. Če ga ne bodo, bo tilen po liniji najmanjšega upora delal kot njemu paše, to je C oziroma kifeljček. Ja, sam men se ne da skoz taščo popravljat, kako jo drži. Sama jo držim v "lupinci". Bomo videli. Je pa ena prejšnji teden dala gor pravilni handling, sam men je linija prepočasna in nisem nič videla. Erin, jest bi tud mandarino , pa ne upam , čeprav drugače res jem skoraj vse. Vilika, jaz imam prijateljico blizu Kočevja, ki je slaščičarka in doma peče zelo dobre in lepe torte. Če te zanima, sporoči. Pa zame, je perilo zlikano. Sam en stroj spet visi, eden se pa pere. Začaran krog, kaj čmo .
|