Tamy30
|
dober vecer, pablo jaz uporabljam sampon Mustela, in je res ucinkovit. Je malce dragi, 10€, se pa splaca. Nic vec mazanja z oljem, samo samponiram, in sperem. Sem mu pred dvema tednoma, pa prejsnji teden se enkrat, pa se mi zdi da so cist izginile. Kremico za licka, pa jaz uporabljam kar od Bebivala, je take bele barve, pa lepo disi. Zdaj sploh pride prav ko je tunaj mrzlo, pa da licka ne popokajo. KOLKI, mi smo imeli 1a kolke, pa nas pediatrinja ni se poslala na kako dodatno slikanje. AndrejaBoris hm, sem tudi rodila v mariborski, pa mi niso ob odpustu nic rekli, za ponovno slikanje cez 3 mesece. Jaz sem kao na siroko povijala 1 mesec, pol pa sem ukinila. Je blo na zacetku res hecno, ko ga nisem vedela kako ga naj primem ko je mel naenkrat tako malo ritko. Je pa mu bilo fejst vroce z tolkimi plenicami. Na zacetku sva opustila tako da sva na siroko povijala samo se ponoci, pol pa cist brez, torej samo pampers plenicka. ZojaMiša tudi jaz uporabljam kengurujcek, ampak se ga nisem ko je dezevalo. Prejsnji teden si ga je nadel moj dragi, pa je MArtina obrnil tako da je bil obrnjen s hrbtom proti njemu. Sicer ga je fajn naslonil na sebe, ker se glave ne drzi cisto sam pokonci, je pa bil ful vesel, samo smejal se je, ko je videl se marsikaj drugega kot pa drugace samo moje joske Moj tamali spi, mam ga na varuski. Dragi se uci za izpite, madonca je priden, jaz pa se malce gledam slike, kako nas mali hitro raste in se spreminja. Bom poskusila danes iti prej spat. Nocko
|