Anonimen
|
Pozdravček po dolgem času ! Vedno manj časa presedim za rač., tako da priznam, da ne sledim več tako dosledno avgustovskim stranem. Sem pa še vedno tukaj . Seznam s podatki, kako napredujejo naši cukrčki, se mi zdi zelo v redu. Sem se pred kratkim ravno to spraševala. Imam pa en predlog. Da bi se pisalo na začetku porodno težo, nato pa bi dodali tudi konkretne vrednosti, koliko je kateri otrok pridobil na teži in višini ob vsakem merjenju v posvetovalnici. Npr., ko mene kdo vpraša koliko je pridobi Otmar na teži, mu ne razlagam vedno koliko g je imel ob rojstvu in koliko g ima sedaj, ampak povem, da je prvi mesec pridobil cca 1,5 kg, v drugem pa cca 600 g. Namreč (že res, da vas je kar nekaj matematičark tukaj ), ampak meni (in morda še kateri) iskreno povedano se ne da za vsako računat in se mi zdi končna vrednost boljši primerjalni podatek. No, to je samo moj predlog. Drugače pa, čeprav naju je matejchi preskočila in Otmarja ni dala na seznam , vseeno dodajam podatke: porodni podatki: 3490g 52 cm. 1 posvetovalnica 5050g (+1560g) 58 cm (+ 6 cm). 2 posvetovalnica 5620g (+ 570g) 61 cm (3 cm). Vidim, da vas je že veliko imelo svečani dogodek za vaše sončke. Čestitke vsem, ki ste že imeli sveti krst oz. ga imate v kratkem! Vsi ful lepi na slikcah in lepe torte ste imeli! anita goitan - pohvale tvoji mami, je res lepo skleklala belo oblačilo in super dobre slikce! za kolega - fotografa. Vam dostikrat prav pride, a ne? Mi se še ne pripravljamo na krst. Imeli ga bomo verjetno nekje okrog 5 ali 6 meseca, tako kot pri Erazmu. anaya - kako luškan nasmešek vaše Neli! sayuri - enkraten in čudovit spomin na prababico! Upam, da se čim prej pozdravite! Smo si pa tudi pri nas včeraj zvečer malo oddahnili, ko je bil praznični vikend pri koncu. Smo namreč po malem od petka praznovali Erazmov 4 RD. Bilo je super, vendar se kar utrudiš od vsega - pospravljanja, priprav, nakupov, itd.....Častimo z virtualno torto - dober tek ! In še veselje ob sladki Streli McQueen: in še tamali škratek in še bratca skupaj .
< Sporočilo je popravil PABLO -- 20.10.2008 15:03:10 >
|