Krysia
|
Pozdravljene, čveke! evo, prej se slikce niso vidle, zdej jih pa vidim ... ful so lepi tile naši avgustovčki Miškolinček, lepo, da ste enega spravili iz plenic - drugi bo pa še mal počakal, a ne? anita, ful lepe slikce, fotograf je res profi, se vidi ... Pa fajn opravi pri zobarju - brez bolečin in hitro! Sandra123, tebi pa en pa da bi se uspela fajn naspat ... Jaz ti privoščim cel teden al pa mesec dobrih noči (samo ne vem, če se bosta T&T strinjali z mano ... pa za začetek bi bile že ene tri lepe noči zaporedoma v redu, kajne?) Tejkaz, fajn vozi na AC! Aja, a sestra od enga prof. si? Pol mate matematiko že v družini. Fajn to ... jst sm pa črna ovca pri nas No, to se pa grdo sliš, pa nisem tko mislila - sem hotla sam povedat, da sem pač edina v celi familiji ... Izpadanje las: meni sicer lasje izpadajo, ampak jih imam velik, tako da me to nič ne moti - razen tega, da jih je povsod dost ... zadnjič je Roku uspel, da me je zgrabil za lase, pa ni hotel spustiti lump ... sem mu jih komaj iztrgala iz roke ... in potem čez 10 minut zagledam en moj las med njegovimi prstki ... sem ga komaj ven dobila ... Zdej bi bil pa že čas, da se neš mali princ zbudi, da šibneva na en sprehod preden gremo k pediatru ... če bo še dolg spal, ga bom kr previla pa nafutrala, bo že pol v vozičku spal ... Hm ... men se zdi, da en kup cunj tamle vpije moje ime, ker so za zlikat, ampak se kar gluha naredim ... Grem še en mail napisat, potem pa akcija - likanje al pa sprehod ... le kaj bom izbrala
|