|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
20.10.2008 8:57:13   
gajka
A v album na RR? Tole sem skopirala:
Obiščeš rubriko Albumi, klikneš na Dodaj album. Določiš albumu ime in s klikom na Išči poiščeš fotografije na svojem računalniku - jih označiš za prenos – izbereš jih čim več, lahko tudi vse naenkrat – z enim klikom jih preneseš na Ringarajo v samo svoj album.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.10.2008 8:58:31   
tejkaz
Tatly, tako hitro pa ne gre. Danes imam 15. in 16. uro. Občinske imam pa 29.10. Drugače nas je bilo pa na krstu 25 odraslih in 6 otrok.

Gajka, mogoče je spet kakšna Mozzila fora?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.10.2008 9:02:00   
gajka
tejkaz - sem pravkar preverila z Explorerjem, pa je isto, samo, da je tam križec namesto pike. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.10.2008 9:02:55   
tatly
tejkaz-kaj ce ze na vtocesti vozis?se dobro da jih pri nas v blizini ni,ker ce bi se jaz spravla tja vozit bi bla katastrofauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
20.10.2008 9:03:10   
tatly
gajka-hvala bom probala

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
20.10.2008 9:09:10   
anita goitan
jutro,
jaz bom hitra včeraj bil čudovit dan, 8 otrok bilo pri Sv.krstu, Zoja bila pridna, nič jokala proti koncu zaspalauser posted image , praznovali smo doma, 21 nas je bilo, mal peciva, narezkov in pečenje na žaruuser posted image , fotografije sledijo 1x ob priliki ker nas je fotografiral kolega-fotograf, za pokušino samo to: http://www.foto-olki.com/2008/10/19/dan-sv-zoje/

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
20.10.2008 9:12:08   
gajka
anita - res ful , ful lepe fotke. Se vidi, da ste imeli enega profi fotografa. user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
20.10.2008 9:21:59   
ozziebo
Jutro!! Sem še vsa crknjena od vikenda, najbolj od vožnje do Prekmurja in nazaj, tamaladva sta bila ves čas ful pridna!!
Krst je bil ful lep, Lara pridna, ves čas je gledala okrog, nič jokcalauser posted image , potem pa kosilo za povabljene, pa je šel dan mimo, včeraj pa mal sončka, pa nazaj.

Slikce še moram dat na računalnik, pa še malo pospravit, pa do konca razpakirat..user posted image  se mi nič ne da, pol pa na sonček, pa v miru prebrat čvekice na RR user posted image

Samo na hitro, Anita, ful dobre slike!!

Matejchi seznamček za Laro (5.8.08), 1. mesec 4460gr, 56cm,
                                               2.mesec 5040 gr, 61 cm

Sayuri, čim prej prebolite kozice

Pa lep sončen dan vsem!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
20.10.2008 9:22:30   
tejkaz
Tatly, danes grem prvič na avtocesto. Me je tudi malo strah, ampak bo že.

Naše slikice:  http://tejkaz.moj-album.com

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.10.2008 9:44:54   
dojenč
dobro jutro! lep seznamček, samo se mi zdi da sem ta seznam že vidla pri eni izmed skupinic septemberke ali res nevem no, tu nekje.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.10.2008 9:58:51   
majči22
No danes pa tudi mi nismo spali ponoči. No v prvo rundo je spala od 22-4, ampak sm jest vstala že ob 2, dasm si spumpala. No ampak od 4 naprej je bil pa obup. Na eno urouser posted image user posted image . Sm dons čist fertik.

ZojaMiša na Bledu je bilo kar veliko ljudi, ful družinic. Drugač na cesti pa nobene gužve. Sva iz Logatca prišla v 45min na Bled. Naredili smo cel krog pa še na eno pijačko smo šli. Res je bilo lepo vreme.
No film sm si pa tudi jest ogledala, res je lep.
tatly zaenkrat je še nimam v kombinezonu. Jo pa kar oblečem, saj je naša zelo zmrzjena. Ponavadi ji oblečem bodi(dolg rokav)+majčko(tanko)+jaknico in hlačke(podloženo)+nogavičke+copatke+kapico.
naty13 ma sej mal je pa moral pokazat, da je prišel prvič v cerkevuser posted image . Ma sej ponavad je tko, da mal pojokcajo, saj je kar velika sprememba že sam vonj v cerkvi. Drugač pa super, da je bilo ok.
miškolinček super za brez pleničk. No pa boš imela eno rito manj umazano.user posted image
anita goitan tele slike bodo a res fantastične. Se vidi da jih je naredila prava rokauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.10.2008 10:00:07   
majči22
anita goitan nism hotla dat tega smeškota,ampak tegaleuser posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.10.2008 10:05:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

anita goitan nism hotla dat tega smeškota,ampak tegaleuser posted image user posted image

user posted image hvala

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
20.10.2008 10:21:32   
anita goitan
Ob 13.30 mam zobarja, Zoja bo šla z menoj, sej je nimam kje pustituser posted image , upam da ne bove preveč dolgo čakale in da bo zobarca hitra, no sej če bo jok bo morala bituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2939
20.10.2008 10:27:40   
anaya
Dobro jutro punce...

Mi smo malo boljše, pa nisem še nič naredla, kaj bi šele blo če bi kaj delala na tem, bom danes dala kamilice v sobo (hvala tejkaz), mam verjetno srečo ker Neli še zmeraj večino dneva prespi, da se ji zgleda s spanjem stanje izboljšuje. Sem pa naš aspirator danes prvič na sesalec priklopla (prej sem zmeraj z usti vlekla), pa sem potegnila ven kak kg žnodra, pa brez ene same spolzice, tako hitro je blo mimo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejkaz pa tatly: nič se sekirat ker se bojita avtoceste, jaz mam izpit že 10 let pa se avtoceste na VELIKO izogibam. Moja najdaljša tura je bla MB- CEuser posted image user posted image Nisem lih neki voznik, ampak za nujne stvari pa za MB je pa super met izpit.

Smo pa danes, ko je ati animiral Neli nekaj posneli..... še malo....
user posted image

in imamo ga.... prvi posnet nasmešek...user posted image user posted image user posted image
user posted image

...no potem pa je bruhala, ampak tega vam ne bom kazala, smo pa ujeli tut to na posnetekuser posted image user posted image .

Tamy30: brez zamere Neli , ampak naša punca ne diši po dojenčkih , vsaj večino časa ne, ker skoz poliva pa bo bruhanju smrdiuser posted image user posted image user posted image , ampak smo se navadli, pa upam da bo kmalu konec

Neposredna povezava do sporočila: 2940
20.10.2008 10:28:30   
anaya
smo že ugotovili zakaj se slike ne vidijo???

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
20.10.2008 10:29:25   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

smo že ugotovili zakaj se slike ne vidijo???

Dns spletna stran shrani ne delauser posted image oz nekaj ga svira

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.10.2008 11:13:23   
sayuri
Pozdravčekuser posted image

Ful ste lepi na slikcah user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.10.2008 11:36:36   
anaya
sayuri: to je bla zdaj šala al ti res vidiš slikice???user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.10.2008 11:53:52   
gajka
Očitno RR spet dela normalno in se slikice spet vidijo. user posted image Sem mogla še vse slikice za cel vikend nazaj pogledat, ker jih zjutraj nisem mogla videt. Vse so luštne! user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.10.2008 11:55:03   
anita goitan
Tukaj pa še belo oblačilo:moja mama skleklala, sveča in konfeti

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.10.2008 11:55:23   
Krysia
Pozdravljene, čveke!

evo, prej se slikce niso vidle, zdej jih pa vidim ... ful so lepi tile naši avgustovčki user posted image user posted image

Miškolinček, lepo, da ste enega spravili iz plenic - drugi bo pa še mal počakal, a ne? user posted image user posted image

anita, ful lepe slikce, fotograf je res profi, se vidi ... Pa fajn opravi pri zobarju - brez bolečin in hitro!

Sandra123, tebi pa en user posted image pa da bi se uspela fajn naspat ... Jaz ti privoščim cel teden al pa mesec dobrih noči (samo ne vem, če se bosta T&T strinjali z mano ... pa za začetek bi bile že ene tri lepe noči zaporedoma v redu, kajne?)

Tejkaz, fajn vozi na AC! Aja, a sestra od enga prof. si? Pol mate matematiko že v družini. user posted image Fajn to ... jst sm pa črna ovca pri nas user posted image No, to se pa grdo sliš, pa nisem tko mislila - sem hotla sam povedat, da sem pač edina v celi familiji ...

Izpadanje las: meni sicer lasje izpadajo, ampak jih imam velik, tako da me to nič ne moti - razen tega, da jih je povsod dost ... zadnjič je Roku uspel, da me je zgrabil za lase, pa ni hotel spustiti lump ... sem mu jih komaj iztrgala iz roke ... in potem čez 10 minut zagledam en moj las med njegovimi prstki ... sem ga komaj ven dobila ...

Zdej bi bil pa že čas, da se neš mali princ zbudi, da šibneva na en sprehod preden gremo k pediatru ... če bo še dolg spal, ga bom kr previla pa nafutrala, bo že pol v vozičku spal ...

Hm ... men se zdi, da en kup cunj tamle vpije moje ime, ker so za zlikat, ampak se kar gluha naredim ... user posted image user posted image

Grem še en mail napisat, potem pa akcija - likanje al pa sprehod ... le kaj bom izbrala user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.10.2008 11:56:58   
gajka
tejkaz, tatly - nič se ne bat avtocest! Vožnja po AC je navadno še najmanj stresna! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.10.2008 11:58:14   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Tukaj pa še belo oblačilo:moja mama skleklala, sveča in konfeti

user posted image

anita - ful lepo! user posted image Tvoja mama se je pa res potrudila.

Neposredna povezava do sporočila: 2949
20.10.2008 12:09:02   
sayuri
anita, res lep prtiček. Moja dva bosta imela tudi prtiček -  ročno delo njune prababice, ki pa je žal umrla 14 dni pred njunim rojstvom user posted image user posted image user posted image  Me je pa skoz gnjavila, da naj vprašam na UZju, kaj pričakujemo, da jima za vsak slučaj prej naredi prtičke. In res je blo tko...kot bi slutila user posted image user posted image user posted image . Bosta pa imela L&Z lep spomin na njo. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?