tejkaz
|
Sandra Jaz ti želim res polno prespanih noči. Naj ti kakšen dopoldan kdo pelje T&T na sprehod, ti pa vse odklopi in se malo spočij. Res upam da se punci kmalu navadita spati. Super mamica si, res. Naty, super za uspešen krst. Tatly, si že ulovila miško? Katja, meni izpadajo lasje, vendar še ne preveč. To je normalno. sicer se nič ne pritožujem, ker jih imam preveč. Miškolinček, saj ne vem koga bi imela, sta oba tako luštkana Moja dva ponoči super spita, Evo je minilo ljubosumje in se čez dan sama zamoti. Se igram z njo, ampak večinoma hoče vse sama. Potem jo pa pustim. Jaša je pa tudi zadovoljen s tem da je sit in previt. Zdaj je večinoma v ležalniku ali na igralni podogi in brca in tepe igračke. Vsake toliko mu jih malo menjam, da se ne naveliča. Bella, tudi jaz tašče ne morem tikat. Sploh ni stara, ampak res ji ne morem reči TI. Jaz ga tudi še ne dam v kombinezon. Včeraj je bil prvič, ampak to je druga zgodba. Tato: ww.shrani.si Izbereš slikico S kljukico jo pomanjšaš na 320 izbereš kodo za forum in jo prilepiš v okence v katerega pišeš Zoja Miša, Jaša spi ponoči v pižamci, spalni vreči, pokrit je pa s kovtrčkom. Pri nas smo vsi zmrzljivci. Anaya, v sobo postavi veliko posodo vročih kamilic in jih enkrat ponoči menjaj. Boš videla da se boste kmalu izkašljali. K zdravniku pa čimkasneje, ker kot je Sandra napisala, tam takoj dobiš AB in ko enkrat dobiš AB, jih boste imeli celo jesen. Tatly - http://www.lekarnadeteljica.com/narocilnica.html Zoja Miša, super za kilogramčke Naš ima pa točno 1kg več. Včeraj sva ga zvečer tehtala in ima 5kg. Sayuri, ubožica. Upam da jih dobro preneseš. Bodi pozorna, če bi jih kdo ob vas dobil v očeh. Takrat je treba nujno k zdravniku. Nyna, super se rihtate. Večkrat se nam javi. Matejchi, jaz sem za to, da se dodajo še bratci in sestrice. Pa če bodo še ostale za: Eva 26.11.2006 Zdaj pa še mi: Včeraj smo uspešno prenesli krst. Ni niti enkrat zajokal, prebedel pa skoraj cel obred. Krsti so bili trije, vsi so bili pridni, eden se je malo oglasil, drugače je bila tišina. Eva si je malo cerkev pobliže ogledala, malo na glas komentirala, ampak je bila vseeno pridna. Kosilo je Jaša prespal, po kosilu smo ga pa malo crtljali, malo v vozičku vozili, Eva je divjala, mi smo se malo pogovarjali, malo se sončku nastavljali, otroke naokoli lovili in je dan minil. Žal mi je bilo edino, da sem se pustila pregovoriti tašči in mami, da ga oblečem v kombinezonček. V cerkvi je bilo toplo, kar malo preveč. Me pa še danes boli roka, ker sem ga celo uro držala. Možek mi je nekaj uštimal z računalnikom. Sploh ne vidim slik. Samo en okvirček z rdečo piko. Zdaj nalagam slike v moj album in bodo kasneje na ogled. Zdaj pa šibam malo pospravit po stanovanju, potem pa brat pride čuvat Jaša, da grem jaz malo na avtocesto.