|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
19.10.2008 11:15:12   
majči22
No lepo pozdravljene, tudi jaz vsem ki danes krstite svoje sončke želim, čim lepši in mirni dan!

Zoja Miša nisi nič pozna s predlogom, saj še vedno nič točno neveva kam se bomo odpravili. Ja na Rakitni je pa res lepo,.in sva ponavadi bla kar velikokrat tam gor. Sva bla enkrat poleti nazadnje in so me eni psi napadli in takrat kar nočem it goruser posted image Drugače sm pa iz Logatca. Zaenkrat bova verjetno šla kar na Bled, sam upam da bo vreme zdržalo.
sayuri a jih še nisi prebolela? joj upam, da se motiš. No upam da bo mož kmalu vredu. No sam da sta tvoja sončka boljše in da ni bilo hujše oblike. Drugač pa držite se!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
19.10.2008 11:17:47   
Zoja Miša
Miškolinček, saj to je, kje hudiča naj dobim tako malo slikico?!?user posted image  Še na telefonu je predobra resolucija!user posted image  Na shrani.si, pa je tudi ne moreš tako pomanjšati, da bi šlo skoziuser posted image . Ne vem kako naj to izvedem?user posted image

Sayuri, saj ne morem verjeti! Revica! Tvoji pa tudi. Res je, starejši, kot si, težje prenašaš in v hujši obliki jih dobišuser posted image . Nič, zdržite in pazite nase. En user posted image  za vas!

Naša palčica ima 4000g!user posted image user posted image user posted image  Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2877
19.10.2008 11:40:22   
tatly
tejkaz-mi das tisti naslov one lekarne za kapljice proti krcem

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.10.2008 11:40:22   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Sandra, kje si?

Evo mene, ZojaMišauser posted image , lepo, da si me pogrešalauser posted image
Pri nas vse po starem...neprespane noči, je spet luna vplivala in zmešala ritem mojih sončicuser posted image ...T&T sta še vedno prehlajeni, tako, kot tvoja Zara, Sayuri...no, zdaj je malo boljše, ko jima dajem AQUA MARIS...se jima vsaj dobro sčisti nosek potem...pa tale aspirator je res zakonuser posted image user posted image user posted image , si ne predstavljam, kako bi jima sredi noči čistila zamašen nosek, če ga ne bi imelauser posted image ...
Danes imamo krst nečaka, je šel moj user posted image za botra, jaz pa sem se odločila, da bom rajši doma z mojimauser posted image user posted image , ker mi nekako ni do tega, da bi bila cel dan od doma z njima...je kar malo umetnost potem obe nahraniti, ker obe histerično jočeta, če ne dobita mleka pri prsihuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tako, da danes kuham kosilo samo zaseuser posted image ...Tina je še vedno prehlajena, spet ful kašlja, posledično je nervoza pri hiši, ker ne more biti stran od user posted image user posted image in potem še oni dve kasirata od njeuser posted image user posted image user posted image

Sayuri...pa ne se hecatuser posted image user posted image user posted image ...a jih še nisi prebolelauser posted image ...No, ti in tvojuser posted image se pa še 10x bolj čuvajta, da ne bosta s kakšno vročino ven hodila, ker tele norice pri odraslih lahko povzročijo tudi Herpes Zoster (pasavec), ki pa zelooooooooo boli in povzroča še dodatne težave...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa čuvajte se vsi in čimprej okrevajte...pa gsm kaj v roke vzemiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 19.10.2008 11:42:16 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.10.2008 11:42:02   
sandra123
Jaz grem zdaj malo perilo rihtat...spet gora perilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.10.2008 11:42:22   
anaya
Jutro...

Kaj se lahko da otročku staremu 2 meseca za kašelj?? Neli tako grozno kašlja in hrope da jo je kr groza poslušat.user posted image Upam da se kak bronhitis ne razvje iz tega al pa kaj podobnega. vročine pa nima, zato ne vem al naj grem jutri k zdravniku al ne. Pa normalno je živahna. Zgleda je le malo hujši prehlad, ker tut očke ma čist rdeče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.10.2008 11:49:28   
sandra123
Anaya, kolikor je meni znano, ni nobenega zdravila za user posted image user posted image user posted image , ki bi jim olajšalo izkašljevanje...poskusi malo navlažiti sobo v kateri spi user posted image -mokre brisače na radiator, čisti nosek s fiziološko...če dobi vročino, pojdi k dr., drugače pa še malo počakaj, da vidiš, kaj se bo razvilo...dr. ponavadi kar antibiotike predpišejo, kar pa tudi ni preveč dobro za tako majhnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.10.2008 11:53:04   
anaya
In še slikica kako zgledam ko grem ven.... (da bo spet kaka slikica)user posted image

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.10.2008 12:12:22   
sayuri
anaya, joj kako je luštna Neli user posted image . Povej, kje si tole jaknico kupila. A je debelejša? JSt bi nekaj takega Zari in Lovru morala kupit.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.10.2008 12:17:28   
tatly
anaya-neli je res full lepo oblecena-kje si kavbojkice kupla?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.10.2008 12:25:17   
sayuri
Sem zopet ravno pri urejanju slikic user posted image

NAša najmlajša norčka

user posted image

user posted image

Ob branju pravljic

user posted image

Takole pa spi naš starejši norček user posted image

user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.10.2008 13:16:40   
miškolinček
Miškolinček, saj to je, kje hudiča naj dobim tako malo slikico?!?user posted image  Še na telefonu je predobra resolucija!user posted image  Na shrani.si, pa je tudi ne moreš tako pomanjšati, da bi šlo skoziuser posted image . Ne vem kako naj to izvedem?user posted image

Upss,tle ti pa ne vem pomagatuser posted image ,mogoče ti bo cebrca vedla,ker tisto kar ima zdaj za avatr vem da je enkrat na forumu pokazala,tako da predvidevam da je morala za avatar še zmanjšat in verjetno ona to zna.  A imam prav Cebrca??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.10.2008 13:20:48   
miškolinček
Sayuri ,fletne norčke imaš pri hišiuser posted image .

Vprašanje: Mene pa zanima koliko oz.kaj oblečete malčkom ponoči za spanje in ali jih potem samo s kovtrčkom pokrijete ali tudi z odejo???
Pri nas na Gorenjskem je ponoči že kr hladno,pa še kurimo ne ponoči in jaz ga kr fajn oblečem pa je še vedno mrzel,sam ga očitno nič ne moti ker ne spi nič drugače kot ponavadi,prej kako uro več kot pa ko mu je vroče.

Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.10.2008 13:23:04   
miškolinček
Aradej,vidim te? Kako si,a imaš moža že doma??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.10.2008 13:35:08   
anaya
Sayuri: kak so bogi tvoji lumpiuser posted image . Zara ma iste pižamice kot Neli, ta z princesko je full lepa.user posted image  Trenerkica je zgorni del, taka iz flisa, je malo debelejša kot ostale stvari, ampak ni pa full debela, ma spodaj oblečen bodi pa majčko pa pol to čez, zdaj ko je snček še. Je pa iz H&M, tatly tut kavbojkice so iz H&M (vsaj mislim no , po etiketah se mi zdi, ker je vse to dobila). Sicer ma pa tak vse stvari od tam, al pa kake plišaste pajacke še iz Kik trgovine.

Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.10.2008 13:38:45   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Upss,tle ti pa ne vem pomagatuser posted image ,mogoče ti bo cebrca vedla,ker tisto kar ima zdaj za avatr vem da je enkrat na forumu pokazala,tako da predvidevam da je morala za avatar še zmanjšat in verjetno ona to zna.  A imam prav Cebrca??? user posted image

Sem ugotovila kako gre. Jaz sem na shrani.si pomanjšala na najmanjšo velikost,mislim da je 80 in je ustrezala za avatar,pol je bla velika 3 kb,največ pa je lahko 20. Tisto sliko sem potem najprej prilepila v sporočilo,kliknila predogled da sem videla kako slika izgleda. Potem pa sem si jo od tam shranila med moje slike,zato da sem jo potem lahko poiskala ko sem nastavljala avatar.
A razumeš al sem preveč zakomplicirala. Če ti kaj ni jasno potem vprašaj bom poskusila bolj enostavno povedat.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.10.2008 13:44:24   
anaya
Pa še ena slikica, ko sem ji kapo probala, pa mi je opica zaspala, pa ji ne upam dol vzet ( tak da zdaj spi z kapo v postlci)user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.10.2008 13:48:45   
aradej
miškolinček moža še nekaj časa mislim da ne bo domov. kakšen teden ali več ga gremo pa danes obiskat. bo imel pol familije razširjene seveda na obisku.
lep avater je luškan filip bi rekla diana

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.10.2008 13:54:37   
aradej
user posted image
tako se mi cartamo

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.10.2008 15:43:04   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

user posted image
tako se mi cartamo

Fletni sta obe. Lucija je pa tudi že ornk punca user posted image ,sicer ne vidim dobro samo se mi zdi da sta si ful podobne.
Avatar sem pa samo za probo zamenjala,da vidim če znam slike pomanjšat pa pol zamenjat avatar pa mi je nekako uspelo,Zoja Miša pravi da njej ne gre. No,upam da ji bo zdaj šlo.
Avatar bom verjetno zamenjala nazaj ker bolj paše k vzdevku.user posted image
Lepo se imejte na obisku.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.10.2008 15:45:14   
miškolinček
Aradej,pa tam kjer imaš napisano član ringaraje od:...... imaš moj poročni datum,samo letnica ni pravauser posted image Matr mam cajt take stvari dons gledat,ker se je nas tamalček odločil da bo kr cel dan spal,potem ga bova pa ponoči žurala, boga jaz,...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.10.2008 17:17:41   
Tamy30
ojla punce,
hehe spet mi tamali spi, no se sama sem po kosilu zaspala, se dobro da imam tako zlatega dragega da je tacas na tamalega popazil, user posted image in se sama nisem mogla verjeti da sem spala dve uri in pol skupaj, pa sem rekla da bom samo malce zadremuckala pokosiluuser posted image
Martin pa je zaspal baje pol ure za mano.
Dopoldne smo bili na sprehodu. Smo tudi dali celo Ruse skozi. In je kar spal in spal. Hehe je jedel ob 8 zjutraj in naslednjo sele ob 13.30. Priden ne, da tako dolgo zdrziuser posted image Ocitno mu je pasal svezi mrzli luft.

No se dobro da so mi tiste dve velikanski sliki zbirsali. Mi je bilo res malce nerodno, pa sem vse lepo zmanjsala, no mozno da bi morala eno po eno prilepiti, pa sem vse naenkrat, pol pa je nastal ogromen feleruser posted image .
Zunaj se ze kostanji pecejo, moj pa se vedno spi. Grem sem malo posladkat. Pridite na kostanjev piknikuser posted image

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.10.2008 17:19:00   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Jutro...

Kaj se lahko da otročku staremu 2 meseca za kašelj?? Neli tako grozno kašlja in hrope da jo je kr groza poslušat.user posted image Upam da se kak bronhitis ne razvje iz tega al pa kaj podobnega. vročine pa nima, zato ne vem al naj grem jutri k zdravniku al ne. Pa normalno je živahna. Zgleda je le malo hujši prehlad, ker tut očke ma čist rdeče.user posted image

... torej za izkašljevanje tak ne moreš nič dat, ker ne znajo izkašljevat.
- le idi se pokazat dohtaru, da jo malo posluša, ker le on te bo pomiril in ocenil kako je stanje.user posted image

Kupi slezove koreninice in skuhaj čaj in ji daj po žličkah, to ji bo obložilo sluznico ter je kašelj ne bo tako dražil.

...pa to kaj pravi sandra123

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.10.2008 17:39:02   
majči22
No mi smo iz Bleda že nazaj. Je bilo res fantastično. Tako zelo toplo, pa še user posted image je bila res zelo pridna. Zdej se pa mal igra na blazini jest pa za računalnikom.user posted image
anaya
jest bi se šla kar mal pokazat k zdravniku. Ker pri teh tamalih nikoli neveš kaj se izcimi.
Tamy30 ja mal prej bi mogla povedat, da imate piknik, da bi lahko prišliuser posted image
miškolinček pri nas ponoči ni nič bolj oblečena kot podnevi. je pa pokrita s kovtrom in zelo tanko dekico. Imamo pa okoli 20 stopin.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.10.2008 18:02:12   
Zoja Miša
Jupiiiii!!! Miškolinček hvala!!! Uspelo je! Sem ful vesela! Upam, da me bodo punce še vedno prepoznaleuser posted image , kjub zamenjavi. Sem najprej študirala, ali čem to sliko gor dati, pa sem si mislila, klinc, sem pač ponosna mami! user posted image

Pa še 2 slikici!!!!

user posted image Danes na obisku!
user posted image Imam delo z žabico!

Pikica pančka, je zmatrana menda, je bila dolgo na luftu.
Ko smo prišli domov, je še en čas spala pri odprtem oknu, ko se je zbudila, pa seveda takoj hrana in potem se je tako pokakala, da je vse na hrbtu ven pogledalo.user posted image Ni mi preostalo drugega, kot da jo skopamo. Itak smo se mislili zvečer, sedaj smo se pač malo prejuser posted image .

Sandra, lepo da si se oglasila. Pazite se babike in čim prej ozdravite!user posted image

Sayuri, lepi ste ni kaj! No, bodite še zdravi! Pa nič praskanja, prosim!user posted image

Anaya, luštna Neli. Ima pa isti termoflisek, kot Kaja Lina!

Glede spanja sem se pa tudi jaz že spraševala, ali daste pod pižamico body (z dolgimi ali kratkimi rokavi)?

Aradej, luštno se cartate!user posted image

Tamy, lepo da si si spočila. Priden tvoj. Moj je tudi včeraj mi uslugo naredil, sem se šla v bano namočit po ful dolgem času - madona je pasalo, pa je moral poskrbeti za pikico, ker se je zbudila in želela jesti.

Majči, je bila gužva na Bledu? Mene je mikalo, da bi šli, pa sem si potem premislila, in smo raje šli na obisk in zunaj se sončeku nastavljali!

Grem gledat še malo Moje pesmi moje sanje! Ali ni to eden najlepših filmov, kar ste jih videle???

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?