Zoja Miša
|
Jupiiiii!!! Miškolinček hvala!!! Uspelo je! Sem ful vesela! Upam, da me bodo punce še vedno prepoznale , kjub zamenjavi. Sem najprej študirala, ali čem to sliko gor dati, pa sem si mislila, klinc, sem pač ponosna mami! Pa še 2 slikici!!!! Danes na obisku! Imam delo z žabico! Pikica pančka, je zmatrana menda, je bila dolgo na luftu. Ko smo prišli domov, je še en čas spala pri odprtem oknu, ko se je zbudila, pa seveda takoj hrana in potem se je tako pokakala, da je vse na hrbtu ven pogledalo. Ni mi preostalo drugega, kot da jo skopamo. Itak smo se mislili zvečer, sedaj smo se pač malo prej . Sandra, lepo da si se oglasila. Pazite se babike in čim prej ozdravite! Sayuri, lepi ste ni kaj! No, bodite še zdravi! Pa nič praskanja, prosim! Anaya, luštna Neli. Ima pa isti termoflisek, kot Kaja Lina! Glede spanja sem se pa tudi jaz že spraševala, ali daste pod pižamico body (z dolgimi ali kratkimi rokavi)? Aradej, luštno se cartate! Tamy, lepo da si si spočila. Priden tvoj. Moj je tudi včeraj mi uslugo naredil, sem se šla v bano namočit po ful dolgem času - madona je pasalo, pa je moral poskrbeti za pikico, ker se je zbudila in želela jesti. Majči, je bila gužva na Bledu? Mene je mikalo, da bi šli, pa sem si potem premislila, in smo raje šli na obisk in zunaj se sončeku nastavljali! Grem gledat še malo Moje pesmi moje sanje! Ali ni to eden najlepših filmov, kar ste jih videle???