Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:42:26
|
|
|
|
Dakec
|
[/quote] ja...8 dni je mim [/quote] Hmmmm. Pa res nebi delala testa? No, al sta vidva nepojasnjena neplodnost? Če boš odgovorila pritrdilno, potem ti jst kupim CB
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:43:02
|
|
|
|
Pija76
|
A mi boš kaj nalimala ?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:43:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Danes se mi poje: Nitko te nikad neče voljet ko ja..........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:44:03
|
|
|
|
Dakec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 A mi boš kaj nalimala ? Ja seveda. Čak mal.........še mal........ sam še mal.......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:44:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec Hmmmm. Pa res nebi delala testa? No, al sta vidva nepojasnjena neplodnost? Če boš odgovorila pritrdilno, potem ti jst kupim CB draga...
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.9.2008 19:45:30 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:45:57
|
|
|
|
Dakec
|
Jeeeee noseča si
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:46:39
|
|
|
|
Pija76
|
čakam čakam čakam, čez ene 20 dni a prav??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:46:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec Jeeeee noseča si jej jej jej
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:48:22
|
|
|
|
Pija76
|
Zarja a si tele iz Kosova uvozila?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:48:29
|
|
|
|
Dakec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 čakam čakam čakam, čez ene 20 dni a prav?? Zmenjeno. Ti jih bom kar 10 prilimala, da bo za ziher.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:48:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja a si tele iz Kosova uvozila? pa daj glej kolk so luštni.............................
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:50:19
|
|
|
|
zarja1
|
Grem jaz .....se beremo kasneje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:50:35
|
|
|
|
Dakec
|
Naša Sayuri, pa je sigurno 100% zasedena, da nima časa za RR.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:53:17
|
|
|
|
Dakec
|
Hmmm PIKOVIT, sej vem da danes ne boš imela trdnega spanca zato se nam pridruži v čvekanju na RR. Drugače pa ti iz srca zaželim da boš jutri imela najlepši dan. Sonce bo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:56:51
|
|
|
|
Pija76
|
Zarja ne jokaj, luštni so, gleh komentar je bil od Bregovičevega koncerta pa sem asociacijo dobila. Sorči... Dakec VAŽI!!! Grem spet nekaj jest, danes sem ene kalamare runkla v oštariji pa sem lačna neki....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:57:16
|
|
|
|
lara light
|
O Dakec! Pa Pija je tukaj ...kako dami? Dejta malo Zarji zacoprat , da se ji končno ulije, no...nič več ne pomaga, mogoče pa bi res Abra lohk kuglo ven vzela... Pikovitek, uživa zadnje single trenutke...ju3 bo sonce itak, bo ona sijala za tri!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:01:00
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoooj Evo me doma. Ta teden je bil res naporen. Sem kar v 7ih nebesih, da se je končal. Pa še po 3eh dneh rib sem si privoščila tatarca. Je blo treba meso jest, pa kar surovo. Mi je beljakovin čist zmanjkal
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:01:33
|
|
|
|
Pija76
|
Lara jaz sem super, zdele nekaj pojem, pol pa mal ven. Kako ste vi3-je? A je bila kaj gužva v postelji?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:06:00
|
|
|
|
Dakec
|
Larči, smo se en mal preoblekli? Luškano. Midve sva ok, mal sva čipsa jedle zdej pa mi je en mal hudo in mi samo maščobo gor meče. Bljek.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:07:40
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Dakec kako si? Pija thks. Mamo vse v rokah. Bo pa - pa HB ne prehud. A ti je še slabo? Larica pa ti kakšni so občutki? Ma tole ni normalno kolk klofate. Splo več ne dohajam
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:07:46
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Lara jaz sem super, zdele nekaj pojem, pol pa mal ven. Kako ste vi3-je? A je bila kaj gužva v postelji? jaz več al manj kavčam...paše za spremembo ...uživaj zunaj in spij eno pivo še zame!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:08:43
|
|
|
|
Dakec
|
Ahoj Gigi. Jst sem na morju jedla vsak dan ribe in ti poem, da sem komaj čakala čevapčiče, kotlete perutničke, skratka vse kar ni riba. Ti si kr privošči tatarca.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:11:34
|
|
|
|
Dakec
|
Pija, a si bla na koncertu Bregoviča včeraj? Baje je blo noro. Lara, ti pa noge v luft.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:12:29
|
|
|
|
gigi1
|
Netka kaj je s to lunino ovulacijo in ET oktobra? Jaz bom tud mela et oktobra, pa firbcam Miška moja majcena. A si se nasprehajala s kužonom? Moje še ni konec. Saj se je šele dobro začela...to traja pri meni kar 6-7 dni. Navijam, da bo dr.D končno opravil obljubljeni ET. Pol pa ma da rata Ozone dobra kokoška T1979 upam, da si dobro opravila in, da ni bilo prehudo. Javi se, če lahko...drugače bomo pač morale počakat do ponedeljka. Želvica a si že bila na kakožetelovadbi? Gospodarica in paddy wlcome Lučka kako si? Je šla depra rakom žvižgat? Kar njih naj zabava. Me je ne rabimo, a ne? Sonček2 uuuuu kolk lep buši . A ga tvoj skoz lupčka? Gretka saj zdej se boš pa malo spočila od nočnih . A tvojga pa izkoriščaš kljub bolečem hrbtu. Ti, ti potrebnica ti Sonček1 kje si mi ti? A fotkaš bušija za v album? Ajsika a si šla spat? Zarja bemtiš pa pejd že 1x palčko polulat. Nikol se ne ve . Če bo pa - boš tolk huda na , da bi prec prišla
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:12:32
|
|
|
|
lara light
|
Dakec, nič bat, malo svinjarije mora bit, so pol lepši otroci menda Gigi, si se nagarala revica, jaz pa samo poležavam...imam prav slabo vest ...lepo si odpočij . Jaz sem v redu, vsake toliko me špika in malo boli, mislm, da od punkcije...a sem vsako uro bolje. MMM, tatarca bi tudi jaz Lepotičke, jaz moram dol, ker me moj krega, da bi bil cajt in da je dost tega sevanja...kako je zaščitniški, kaj šele bo, moj bog Prelep vikend! Nažurajte se še zame!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.