|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:53:01
|
|
|
|
netka34
|
Pa da vidmo če rata........... LUNINA OVULACIJA Gre nekako točno takole… Razlagam kar moj primer, da bo bolj jasno… Rojena sem 14. 8. 1973. Točno ta dan je bila luna polna! Se pravi- tisti mesec v letu, ko pade polna luna na 14, je največja možnost, da zanosim. 200% pa naj bi bilo takrat, ko imam na ta dan še mojo redno ovulacijo. No, to se mi je zdelo malo kr neki, pa sem šla računat. No, lahko sem šla, ker imam že dva škrata!! =)) Se pravi: CASSIE sem zanosila oktobra 1989, ker je rojena julija 1990. OKTOBRA 1989 JE BILA 14 POLNA LUNA!! Ok, ok, slučaj si mislim, pol pa pogledam še za malega. SAŠKOTA sem zanosila decembra 1997, saj je rojen septembra 1998. DECEMBRA 1997 JE BILA 14 POLNA LUNA!! To je bil pa že višek zame!! Sm padla s stola!! Seveda se lahko zgodi, da v letu ni nikoli polna luna na 14. Letos pa se bo to zgodilo oktobra, pol pa do leta 2013 nič!!, in na to js računam. Je še edina bilka, katere se krčevito oklepam!! Ker se tudi dr. zdi čudno, ker se že 2x ni nič prijelo, glede na to, da sem bila že (4x – 2xSS!!) noseča! Seveda pa morate vedeti, da to ne drži za vse, ki so noseče in imajo otroke, js sm pač očitno malček čiračara!! =)))))))D
|