Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 18:54:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria zarja pa si ti delala testek ne, ni blo baje O ta mesec..... zdaj sem pa čist v pričakovanju, ta pa neki štrajka..... In ti si že v nizkem štartu?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 18:55:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babike, obstaja kakšno zdravilo, ki sproži .......meni je že tečno čakat!!!!!! primolut nor, prometrium, dabroston... ampak karkoli od tega ti mora G predpisat. nekaj dabrostona imam še doma, ker mi je ostalo ko mi je ET odpadel.....misliš, da lahko kar vzamem? zakaj pa dabroston??????Jaz ga sedaj jem ko sem nosečka ,ker naj bi oblažil krvavitve oz.male rjavkaste izcedke,ki se pojavljajo ko se vse širi in veča,ko predre naprej Abra:se bomo imele lepo ti pa tudi uživaj vsak dan posebaj Ja Dabroston dajo baje tud ko noče prit.......ironija a ne?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 18:58:01
|
|
|
|
zarja1
|
Sonček 85 prav lep trebušček maš......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:00:18
|
|
|
|
netka34
|
Ajaj,Lara;prizanesi no, s tako stimulacijo, čene boste brali o krvavih otokih, ki se zlivajo v Vipavo!! No, vsaj še par dni!! Mlinčka, midve sva bili pa že prejšnjič čisto z ramo ob rami, ane? Zarja, ja res, ne seri s kakimi tabletami. Tist malinov čaj pij, pa v mir se dej, bo že prišla. Sej čakaš na pingvine, ane? To bo pa itak ful hitro, pa še špike maš pršparane!! WP, želim ti čimmanj dela ponoč.... Pikovit, želim ti nepozabne trenutke, čimmanj solzic (čeprav solz sreče), sej veš, mejkap pa to... In upam da maš dobrega fotkiča, da bo slik za prodajat!!! Gloria, vidm d si še kar v akciji Kako pa je z današnjimi borkami, nism opazla, d bi se kera kej javila?? LP, D
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:05:37
|
|
|
|
netka34
|
Ja ma zarja, sej veš d v medicini je vse mogoče....jaz bi vseeno delala test. sej kr unga tapoceni kupš.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:10:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sonček 85 prav lep trebušček maš...... hvala ,sem se odločla da dam slikico gor ko mi je pa tako lep buši.Da se malo považim.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:12:18
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Ajaj,Lara;prizanesi no, s tako stimulacijo, čene boste brali o krvavih otokih, ki se zlivajo v Vipavo!! No, vsaj še par dni!! Sonček 2, lep mini trebušček Jest sem tudi za test, Zarjica! Šibaj! T1979? Jaz nisem videla poročila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:14:46
|
|
|
|
zarja1
|
Pa babe, kaj bom s testom....to je v nasprotju z naravo in logiko....Saj obljubim ne bom več gušla vsem po vrsti, bom rajš tiho.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:15:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sonček 85 prav lep trebušček maš...... hvala ,sem se odločla da dam slikico gor ko mi je pa tako lep buši.Da se malo považim. joj si kar mislim kako lepo mora bit...daj ga še mal za mene pobožaj...buši buši....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:17:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Zarja, ja res, ne seri s kakimi tabletami. Tist malinov čaj pij, pa v mir se dej, bo že prišla. Sej čakaš na pingvine, ane? To bo pa itak ful hitro, pa še špike maš pršparane!! sem kupla čaj po Larnih navodilih + Woman power.......ZDAJ PA BO ...PRIŠLA....SUPER
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:18:12
|
|
|
|
zarja1
|
T1979 bo poročala v ponedeljek, ker čez vikend nima dostopa do rač.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:19:04
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pa babe, kaj bom s testom....to je v nasprotju z naravo in logiko....Saj obljubim ne bom več gušla vsem po vrsti, bom rajš tiho. super si
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:19:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sonček 85 prav lep trebušček maš...... hvala ,sem se odločla da dam slikico gor ko mi je pa tako lep buši.Da se malo považim. joj si kar mislim kako lepo mora bit...daj ga še mal za mene pobožaj...buši buši.... evo sem rekla da ga zarjap ozdravlja in pobožala.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:20:08
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 bo poročala v ponedeljek, ker čez vikend nima dostopa do rač. Joj, sem rešeto.... saj je rekla....hvala!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:22:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sonček 85 prav lep trebušček maš...... hvala ,sem se odločla da dam slikico gor ko mi je pa tako lep buši.Da se malo považim. joj si kar mislim kako lepo mora bit...daj ga še mal za mene pobožaj...buši buši.... evo sem rekla da ga zarjap ozdravlja in pobožala. PRIDNA MAMI.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:25:28
|
|
|
|
zarja1
|
DAKEC, DAKEC KAKO SI KAJ?
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.9.2008 19:31:03 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:27:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pa babe, kaj bom s testom....to je v nasprotju z naravo in logiko....Saj obljubim ne bom več gušla vsem po vrsti, bom rajš tiho. super si a sem bla že preveč a ne? Joj pa kaj me ni vsaj ena pošteno sk****la.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:31:13
|
|
|
|
Dakec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 DAKEC, DAKEC KAKO SI KA? Evo me, evo me. Sem en mal mogla uč vržit za nazaj, da mal vem zakaj se gre. Kaj dobro slikco si mi prilimala. Hvala. Jst sem ok, pravkar mal grešim z čipsom. Pa ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:32:21
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 DAKEC, DAKEC KAKO SI KA? Evo me, evo me. Sem en mal mogla uč vržit za nazaj, da mal vem zakaj se gre. Kaj dobro slikco si mi prilimala. Hvala. Jst sem ok, pravkar mal grešim z čipsom. Pa ti? sem obljubla, da neham gušit...tko da FANTASTIČNO SEM........ Pa mal morš grešit, če ne je brezveze, a ne?
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 5.9.2008 19:33:01 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:34:58
|
|
|
|
Dakec
|
Ma sej zato smo pa tu da nas (gušiš). Čak bo abra dala ven kuglo pa bo tvoja prišla. Koliko zamuja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:36:27
|
|
|
|
Pija76
|
Punce pa ve tolk naklofate, da to ni res. A ste vse doma al nobena nič ne dela na šihtu? Čez vikend bo pa spet zatišje Joj mene tako navija po trebuhu, da imam včasih občutek da mi bodo vsa kinderjajčka ven ušla Hvala vsem spet za navijanje, zlate ste! Daisy danes ja kod Karmen....vse enako...QL. Ti pa da kar tkole sanjaš, to nekaj zgleda pomeni! Mismis to imaš dobrega frizerja, pa mu boš povedala razlog, zakaj hočeš tako popolno storitev ? Pikovit kot že rečeno: SREČNO ZA VEČNO!!!!!!!!! V ponedeljek se pa lahk začneva pogovarjat, ko boš razumela, kako je vse drugačno Gigi a si vse uredila v zvezi z M? POzdravček. Abra nič nisi bila omenjena. Želvica ko se jaz enkrat zbudim sem kot čuk, bi mogel imet REško pisarno en štuk pod mano, da bi šla lahk nazaj pančkat Sonček 1 in 2, nosečki naši, kako sta? Ja itak da QL, Sonček 1 lahko kako pivičko čez vikend? Pleaseeeeeeeeeeeeee......... Gospodarica dobrodošla! Se boš vklopila, boš videla. Oktavija a je kej boljš? Dajamaja, KCSI, T1979, Pika, Arneja, Mlinčka, Zarja, Bambi, Grety, Skuša,Sabsa, pa še vse nehote nepomenjene pozdravček in uživajte vikend!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:37:39
|
|
|
|
Pija76
|
Dakec ojla!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:38:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec Ma sej zato smo pa tu da nas (gušiš). Čak bo abra dala ven kuglo pa bo tvoja prišla. Koliko zamuja? ja...8 dni je mim
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:39:15
|
|
|
|
Pija76
|
Danes se mi poje: Nitko te nikad neče voljet ko ja..........
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:40:22
|
|
|
|
Dakec
|
Pija76, bejba spet v akciji. Kr tako naprej. Špikanje je pa del rituala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?