|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 19:36:27
|
|
|
|
Pija76
|
Punce pa ve tolk naklofate, da to ni res. A ste vse doma al nobena nič ne dela na šihtu? Čez vikend bo pa spet zatišje Joj mene tako navija po trebuhu, da imam včasih občutek da mi bodo vsa kinderjajčka ven ušla Hvala vsem spet za navijanje, zlate ste! Daisy danes ja kod Karmen....vse enako...QL. Ti pa da kar tkole sanjaš, to nekaj zgleda pomeni! Mismis to imaš dobrega frizerja, pa mu boš povedala razlog, zakaj hočeš tako popolno storitev ? Pikovit kot že rečeno: SREČNO ZA VEČNO!!!!!!!!! V ponedeljek se pa lahk začneva pogovarjat, ko boš razumela, kako je vse drugačno Gigi a si vse uredila v zvezi z M? POzdravček. Abra nič nisi bila omenjena. Želvica ko se jaz enkrat zbudim sem kot čuk, bi mogel imet REško pisarno en štuk pod mano, da bi šla lahk nazaj pančkat Sonček 1 in 2, nosečki naši, kako sta? Ja itak da QL, Sonček 1 lahko kako pivičko čez vikend? Pleaseeeeeeeeeeeeee......... Gospodarica dobrodošla! Se boš vklopila, boš videla. Oktavija a je kej boljš? Dajamaja, KCSI, T1979, Pika, Arneja, Mlinčka, Zarja, Bambi, Grety, Skuša,Sabsa, pa še vse nehote nepomenjene pozdravček in uživajte vikend!
|
|
|