|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
2.9.2008 0:39:19   
arabela*
Pridno tu z vami čvekam,pa se bašem z sladkim.Zdaj sem že eno kremšnito zmazala,pa eno tortico.Njamiiiiiiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.9.2008 0:40:44   
arabela*
Preostali člani moje družine vsi spijo,jaz pa tu visim.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
2.9.2008 0:44:43   
arabela*
kahlo,pa ti misliš,da imam čas pisat porodno zgodbo?user posted image
Bom naredila kratek povzetek en dan zaenkrat.
Ko pa že sprašuješ,ti povem,da preden sem šla v P,sem pojedla 5 napolitank,pa en sladoled iz MC.tak da sem prišla tja čist sestradana,da sem jih dvakrat med popadki fehtala hrane.No,sem si izborila tri suhe kekse,pa sladkan čajuser posted image .Po porodu pa spet lakota in so mi dali dva kosa suhega kruhauser posted image .Tak da,raje redno jej obroke,da se ti isto ne zgodiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
2.9.2008 6:02:25   
gloria
Dobro jutro....ker ne morem več spati vam bom skuhala eno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 979
2.9.2008 6:03:37   
gloria
kuku in mali
se mal oglašam po zelooooooooooo dolgem cajtu

....živjo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 980
2.9.2008 6:04:45   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Živjo, tudi mene že sto let ni bilo tu gori - mogoče bo pa zdaj nekoliko več časa, ko sem končno nastopika v porodniško;
Vas pa vsake toliko berem, da vidim kaj se dogaja;
Čestitam vsem mamicam!!!
Pri meni se pdp ni spremenil, čakamo pa fantka - če bo slučajno katera še popravljala seznam.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 981
2.9.2008 6:09:42   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babeuser posted image
Otroci nafujtrani,previti,jaz pa spet visim na rr.
Danes se mi je moj user posted image  zrihtal se v spalnici internet,tak da bom ponoci lahko aktivnauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ti si res faca...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
2.9.2008 6:11:02   
gloria
Pa tudi imajo že tako tekoče blato,kako naj vem,da ma drisko??? Berem po knjigi o boleznih pa me zvije,ko pišejo same take,da dojenčki lahko umrejo v prvem mesecu,če je kaj narobe.

Kot sova sem,samo v njo gledam,da ne bo kaj!Začetek je res težek,še posebej ko je prvi .Sploh ne vem kaj bi.Upam,da se bom hitro navadla.

....tega je tudi mene strah....še poroda ne tolk kolk tega če bom znala z otrokomuser posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
2.9.2008 6:14:56   
gloria
sem bila v DM-u, imajo popust na vse (ali skoraj vse........ ) otroške izdelke (kreme, hrano, dude, flaške,šampone...........), edino za pleničke ne vem, sem pozabila pogledati.............

....hvala za informacijo...grem danes pogledatuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.9.2008 6:23:20   
gloria
...tko čvekice zdej pa eno vprašanje....ker skozi med nosečnostj pijem centramed mami me zanima kaj si je najbljš vzeti po porodu...ali najboljš ničuser posted image ...zdejle grem pa kavico skuhat,pa mojga zbudit za en hiter čvek pol pa gre v službo....se beremo kasneje...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.9.2008 8:08:52   
gloria
...ni še nobene z pojstle ali ste mogoče že v Puser posted image user posted image user posted image ....kr neki kandidatk se je ponudilo da bi šleuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.9.2008 8:22:31   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Sem si kupila silikonske nastavke za bradavice, za vsak slučaj. No, in me zanima, kako se jih sterilizira. A bi šlo klasično s hladno vodo do vretja al mogoče tud z mikrovalovko? In če ja, kako? A je katera to tud počela?

Silikon ne bo razpadel, je enak kot pri dudah in cucljih, samo da je veliko bolj tanek. Glede sterilizacije:
1. sem sigurna, da na pakungi piše, kateri načini so primerni.
2. če se še prav spomnim, sem jaz te nastavke razkužila kar s kosom vate in alkoholom. Je najmanj packarije, alkohol hitro shlapi in so suhi. Pa itak ni za pričakovat, da bi na novih nastavkih bile kake patogene bakterije.
3. Drugače pa bi jaz dala v parni sterilizator za mikrovalovko, po navodilih sterilizatorja. Čas je odvisen od moči mv. Samo moraš potem res počakat, da se posušijo, preden jih v škatlico zapreš. Pa zna se zgodit, da ostanejo fleki od kapljic gor user posted image . Jaz sem še vedno za alkohol, vsaj za 1. uporabo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.9.2008 8:25:50   
*bubi*
ker skozi med nosečnostj pijem centramed mami me zanima kaj si je najbljš vzeti po porodu...ali najboljš nič

Kaj pa jaz vem.... v bistvu lahko vse, kar je za user posted image , ješ tudi med dojenjem. Elevit imajo še največ železa, če boš slabokrvna. Pa največ vitamina A, če potem user posted image  ne boš dajala AD3 kapljic.

Po drugi strani pa niti ni potrebe, da bi karkoli jedla. Bo treba bolj na čaje za dojenje in podobno prešaltat user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.9.2008 8:26:50   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Malo pa joka,ampak ne tolko.Strah me postane,da ni kaj narobe.Še jaz se zjočem od skrbi.Patronažna je rekla,da je to vse od tega,ko se doji,da preveč zraka povleče noter.Jaz pa ne jem ne vem kaj,da bi ji škodla.Ampak je vseeno smotano gledat,ko se napenja.To naj bi se začelo že po dveh tednih.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi user posted image  imajo že tako tekoče blato,kako naj vem,da ma drisko???user posted image user posted image user posted image Berem po knjigi o boleznih pa me zvije,ko pišejo same take,da dojenčki lahko umrejo v prvem mesecu,če je kaj narobe.user posted image

Kot sova sem,samo v njo gledam,da ne bo kaj!Začetek je res težek,še posebej ko je prvi user posted image .Sploh ne vem kaj bi.Upam,da se bom hitro navadla.user posted image

Če ti pri dojenju preveč zraka povleče, je čist možno, da tišči v želodčku. <poskusita podreti kupčka. Lahko tudi vmes med dojenjem, drugače pa včasih user posted image kupčka podreje tud pol ure po dojenju. Poskusi večkrat. user posted image Držim pesti, da čimprej mine.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
2.9.2008 8:27:46   
gloria
bubi hvala

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 990
2.9.2008 8:29:33   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babeuser posted image
Otroci nafujtrani,previti,jaz pa spet visim na rr.
Danes se mi je moj user posted image  zrihtal se v spalnici internet,tak da bom ponoci lahko aktivnauser posted image user posted image

Saraya dobrodošla. Si carica.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Pf, dobrodošla. Želim, ti, da se čimprej vrneš na stare tire, glede energije in moči. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
2.9.2008 8:45:21   
*bubi*
Saraya, saraya, ti res ne rabiš nič spanja? user posted image  Grem stavit, da zdaj še godrnjohaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
2.9.2008 8:47:37   
Čarli08
Punce, katero nadomestno mleko je najboljše in kje se ga dobi?
Jaz sem se odločila, da bom vseeno kupila eno škatlo.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 993
2.9.2008 9:41:23   
petrax
Pozdravljene!

Saraya in Pf pozdravljene nazaj. Veliko cartanja vama želim.
Jaz sem se pa včeraj spravla in spakirala za v porodnišnico. Bravo jaz. user posted image user posted image user posted image Je bil že čas. Kar moram skočit še enkrat v Millerja po še kšn moderček za dojenje. Sem zadnjič samo enega kupila, da sem pol doma vidla a je dober. In celo je. Tako da bom verjeten kar zdej skočila v avto pa hop ponj. Upam da me kaj ne prime tam v ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 994
2.9.2008 9:43:36   
Bambi D
Dobro jutro, pupe!

Danes me pa obišče patronažna sestra, ki se je prejšnji teden prijazno napovedala. Sem bla prav presenečena, ko je poklicala in me vprašala, kdaj mam rok in če lahko pride na obisk. Baje, da to bolj poredko počnejo, ker ne dobijo podakov, mene so kontaktirali, ker so jim iz moje ginekološke ambulante dali podatke. Če ma katera kako vprašanje, naj hitro pove, da jo vprašam user posted image .

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 995
2.9.2008 9:51:53   
KAHLO
Ojla!!!

Me to you v četrtek mam spet pregled, prejšnji teden mi je g rekla da če do takrat ne rodim, me bodo kar not poslali, tako da računam da me bo za vikend pustila še doma in me v ponedeljek not poslalauser posted image user posted image user posted image user posted image drgače si ne moram predstavlat, je pa se mala dodatno poredila za 400g, tako da jih je prejšnji teden imela 3600 g, sicer sem zdaj že polno punc slišala k so rodile z bejbiji k so tehtali bistveno več tud čez 4000g....pa ni blo nekih problemov pr rojevanju.....skratka, jaz se sploh ne obremenujem več al bom rodila z naravnimi popadki ali umetnimi, jaz si samo srčno želim da se že  začne, ker me to večerno ščipanje in tiščanje že prav živcira, čez dan pa tak miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edino kar mi je rekla da je zdaj tud nekak s hrbtom obrnjena ali da je v hrbet obrnjena in da če se ne obrne bo šla z obrazekom neprej ven....tako da....ampak sploh nič več ne razmišljam o tem, enostavno sem se sprijaznila da bo pač bolelo k treba bit, da pa bl k bo bolelo prej bo pikica pr meni in pol jo bom tako stiskala da se me bo še ona naveličalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jjasna oz. enanobenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah evo nas pusti moj bejbi čakat.....pa takooooooooooooo smo že vsi firbčniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya zadne čase pa res toliko pojem ..da če me prime da res ne bi smela bit lačna tam v P, včeraj se mi je tako biskvit luštal da sem si šla rolado pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara
...madonca ti pa pridno futraš tega tvojega kačona, se mi zdi da je iz tistga črvička ornk žval zraslauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 996
2.9.2008 9:55:30   
KAHLO
BambiD....a boš ti rodila v lj!?!? veš kaj sem opazila, no mogoče sem jaz tud narobe zastopila da rabim za bejbija za iz porodnšnice 5 pleničk za enkratno uporabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa nimam pojma zakaj pet, a pol moram že s sabo v bolnico vzet pleničke....jih tam ne dobiš, a ni zadost če vzamem maks. 2 plenički za enkratno uporabo za iz porodnišnice!!?!?! Pa saj te stvari za bejbija iz porodnišnice prnese očka k pride po mamico in bejbija zraven ali moram to že od začetka met tam zraven?!?!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.9.2008 9:56:02   
meta21
Če ma katera kako vprašanje, naj hitro pove, da jo vprašam .

Jaz se zdaj sigurno ne bom nič spomnila. Jaz bi mela eno malo patronažno kar v žepu, da bi jo sproti, ko mi bo kaj na pamet padlo, vprašam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.9.2008 9:58:05   
Bambi D
Oj, bom vprašala patronažno, kaj in kako glede tega. Jaz sem zasledila, da rabiš 3 kose teh za enkratno uporabo in da jih daš v torbico, ki jo prinese očka, tko da po mojem tudi ni fora, da jih rabiš tolko. Ja, sicer pa bom rodila v lj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.9.2008 9:58:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Me pa zadnje dva dni tko trtica boli.Tko ko se vsedem.Po mojem naše dete tko nizko leži in pritiska.

Mene trtica boli že od 3. meseca. Na trdem sploh ne morem sedet. če se mi pa uspe naštimat pa pol komaj vstanem. Upam, da bo po porodu to minilo. Mojo svakinjo je trtica bolela 2 leti skupaj (pa še nima otrok in ni noseča). Je hodila po blokade in na vse mogoče preiskave pol je pa enkrat čez noč zginilo. Upam, da bo meni (in seveda tebi) prej!!!user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?