Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 18:53:40
|
|
|
|
arabela*
|
Glede teh znakov poroda pa je tako,da nikoli ne mores vedet.Jaz sem se res nonstop na ta dan pripravljala,skrbela za sebe,se redno brila,skratka bila pripravljena.Pa me je ravno tak dan doletelo,ko pa nisem bila na nic pripravljena,zdaj se sprasujem,kako sem sploh upala toliko kolovratit naokoli. Ma ni sans,ko ti,ce ti odtece voda je traba pa res previdno.Jaz sem se samo umila,pa vzela stvari,pa sla v P.Naj se nebi niti gibale
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 19:14:23
|
|
|
|
meta21
|
Ja, saj smo ti napisale da bejži v P. Ti si res faca, da si tolk v gibanju in vedno polna energije. Se čudim, da nimaš bolj hiperaktivnih otrok . Daj mi povej, kako je pol s popadki, če ti voda odteče. A pridejo pol za tem al ti dajo umetne?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 19:18:38
|
|
|
|
arabela*
|
HHe,nisem si misla res,da je treba takoj v P. Ko pa se je zgodlo,sem hotela it takoj
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 19:19:58
|
|
|
|
arabela*
|
Ja,popadki pridejo,no,naj bi kar hitro zatem.Meni so sicer dodali se sredstvo za sprozitev popadkov,tisto pa te zazene,te odpre na brzino
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 19:23:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
AMor real...... sem prebrala tvojo štorjo....... ma sem prow vesela zate.... Pa še vprašanje zate in tudi za KAHLO..... a ste diplomsko ste napisale?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:15:29
|
|
|
|
meta21
|
Ja, kaj je zdaj? Pa menda niste šle vse, od veselja k je že september, kar rodit? Jah, prav grem pa še jaz!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:34:24
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ja, kaj je zdaj? Pa menda niste šle vse, od veselja k je že september, kar rodit? Jah, prav grem pa še jaz! Ne, Meta21, sva pa šla z na kar dolg sprehod, je prepričan, da moram hodit, da bom lažje rodila. Ja, ni kej, ko pa ma tolk izkušenj.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:38:24
|
|
|
|
meta21
|
Ooooooo, pa je še ena tukaj.... No pol pa še ne grem... Lepo da te dragi sprehaja. Mojemu ne bi uspelo, ker se mi nič ne daaa...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:39:49
|
|
|
|
ključek
|
pa res me zanima katera gre naslednja v P, ker zdej je pa res september tu in je to to jaz bi šla, jaz....................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:45:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa res me zanima katera gre naslednja v P, ker zdej je pa res september tu in je to to jaz bi šla, jaz.................... Mal bo treba še počakat! Lepo po vrsti... Nas je še kar nekaj neučakanih pred tabo! Pa firbčnih ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:49:51
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ooooooo, pa je še ena tukaj.... No pol pa še ne grem... Lepo da te dragi sprehaja. Mojemu ne bi uspelo, ker se mi nič ne daaa... Ja, saj to počneva na ljubo. Jaz bi drgač kar na kavču obsedela. Ma zdaj je res zagrabla prava porodna mrzlica. Se vidi, da je aktivno prisoten zdaj zadnji mesec. Me pa skoz sprašuje, kako sem, se zbuja ponoči, ko se jaz obrnem, če me je treba že v PO peljat. Prav smešno, no.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:50:56
|
|
|
|
ključek
|
Me pa skoz sprašuje, kako sem, se zbuja ponoči, ko se jaz obrnem, če me je treba že v PO peljat. Prav smešno, no. enako..............ko pridem iz wc, ves prestrašen sedi na postelji-je vse ok, je kej narobe...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 20:53:27
|
|
|
|
meta21
|
Meni se zdi, da ima moj vsega že počasi dost. Je bil celo nosečnost krasen, zdaj se mi zdi pa da bi že kaj otipljivega rad. Po eni strani ga je strah, po drugi se mi pa zdi, da bi rad da že rodim in da se začne to, na kar se že cel čas pripravlja(va).
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:21:24
|
|
|
|
anckabancka
|
Joj, kake čveke ste septembrke! Emi*, ne boj se za svojo punčko. Redko blato je na začetku normalno. Mojima prvima je prve mesece vse skoz prišlo. Sta bila oba dojena. Sem pa proti krčem pila veliko čaja iz janeža, kumine in komarčka. Mogoče je pomagalo, ker s krči nismo imeli večjih težav. Pa masiranje trebuščka je tudi fino. Kupček pa je treba obvezno podreti - vsaj enega. Res je očitno, da je moj drugi rok za porod bolj pravi, kot ta ki mi ga je G postavil na morfologiji. Evo, postala bom septembrka.Sedaj samo še čakam. Jutri imam še zadnji ctg pri mojem G, pote pa se bom hodila kazat v porodnišnico. Seveda, če se ponoči ne bo kaj zgodilo. Ampak nimam takega občutka.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:26:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa kam se vam zdaj vsem mudi? Kaj se nismo zmenile, da sem zdaj jaz na vrsti? No, jaz sem še lepo tukaj, se mi še nikamor ne mudi. Sem se odločila, da jutri še ne grem. Mi je pa bubi zvečer v postelji rekel: ni še prišel , mogoče bo pa jutri. Kaj sem hotela drugega rečt kot: mogoče pa res. Pa me prej čisto resno vpraša: ej, kaj si mislila s tem, da pride jutri?
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:26:50
|
|
|
|
ključek
|
Res je očitno, da je moj drugi rok za porod bolj pravi, kot ta ki mi ga je G postavil na morfologiji. jaz imam 3 datume............. ...........30.8.-datum glede na UZ (velikost ploda); 6.9.-datum glede na nuhalno;14.9.-datum po izračunu G................prvega so falili, čakam kako bo vnaprej...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:27:51
|
|
|
|
ključek
|
Pa kam se vam zdaj vsem mudi? Kaj se nismo zmenile, da sem zdaj jaz na vrsti? bi te rade vse prehitele po desni.................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:28:27
|
|
|
|
ključek
|
Joj, kake čveke ste septembrke! smo pridne, ne???
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:34:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Res je očitno, da je moj drugi rok za porod bolj pravi, kot ta ki mi ga je G postavil na morfologiji. Evo, postala bom septembrka.Sedaj samo še čakam. Jutri imam še zadnji ctg pri mojem G, pote pa se bom hodila kazat v porodnišnico. Seveda, če se ponoči ne bo kaj zgodilo. Ampak nimam takega občutka. Oj.. ma kaj nisi ti takoj na začetku že bla septembrka pa so ti potem prestavli rok na avgust?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:42:52
|
|
|
|
ključek
|
če katero zanima............... če mora katera še kej nakupiti - otroška prehrana ali za nego otroka................v Dm imajo od 1.-7.9.2008 akcijo-15 % popust, na označene izdelke (zaradi 15 let Dm)...........jaz šibam dons, pa sporočim, kaj sploh je v akciji..............upam,da ne sam roba, ki jim drugače ne gre v prodajo............. preden boste nakupile, rečete za zloženko na blagajni, kjer so kuponi, da lahko uveljaviš popust........ sem bila v DM-u, imajo popust na vse (ali skoraj vse........ ) otroške izdelke (kreme, hrano, dude, flaške,šampone...........), edino za pleničke ne vem, sem pozabila pogledati.............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:43:29
|
|
|
|
ključek
|
Lara, sami sva ostali.............vse se pobegnile..............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:45:04
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ bejbike!! Saraya jaz pa še kr čakam da boš svojo porodno zgodbo pisala pa ne pozabi napisat kaj si tokrat jedla preden si šla v p, ker klko si spomnim si pri aneji šnicle jedla midva sva jih cel vikend in sem še zmeraj tukaj v enem kosu Lara hmmm...moja diploma, moram it po naslov konec septembra k mentorju, k zdaj majo itak počitnice, pol pa se mu takoj uštulim tam pr pisarni ,Jaz pa sem včeraj dobila na obisk dve sošolki iz osnovne šole sta prišli ob 15. razšle pa smo se ob 23. uri....najprej smo ble pr meni sta spile en šampanjček, jaz pa valda vodico zraven, ker se pa pr nas doma ne kadi pa smo še šle mal v kafič in tam popolnoma zabluzle unidvi sta reklame za pivovarno delale, jaz pa sem verjetno vse vode in sokove poskusla nasmejale pa smo se tako da so me pol rebra, trebuh in vse kar je v tej višini bolelo ko sto ma jo blo tako lušno kako smo obujale spomine no zdaj si pa tud ena od teh želi postati mamica, tako da smo na koncu postale melanholične ker smo ugotovile da smo že kr malo stare No danes sem pa se prekladala v pižami k me to you, pol sem pa uvidla da bo treba v trgovino ....in kuhat, nardila sem rižoto, in pol me je kr prpopalo k šporhetu pol sem še nardila rolado, pol pa sem se še spravla sok iz breskev delat................kr nekaj..........še nikoli me ni zgrabla taka kuharska vročica, moj je pa ves vesel s kavča gledal, je rekel da je prav vesel da si je zbral tako ženičko sem rekla, da pa sem jaz verjetno pozabla prebrat droben tisk pr njemu "sem bil športnik in mam zjahano hrbtenico!" tako da mu je vrednost zdaj malo padla
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:48:22
|
|
|
|
ključek
|
in kuhat, nardila sem rižoto, in pol me je kr prpopalo k šporhetu pol sem še nardila rolado, pol pa sem se še spravla sok iz breskev delat................kr nekaj..........še nikoli me ni zgrabla taka kuharska vročica, moj je pa ves vesel s kavča gledal, je rekel da je prav vesel da si je zbral tako ženičko da ne boš ti jutr odfrčala proti P.................sem brala, da prou čutijo, kdaj bojo rodile, in zadnje dni delajo, kuhajo, pucajo..............k nore..............mene še nč ne grabi, zgleda mam še cajt............. .......čeprov-skrinja je polna, sem že nakuhala, pucam vsak dan.............kaj pol še doma delam?????
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:51:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara, sami sva ostali.............vse se pobegnile.............. Ja in še jst čitam vašo prvo sezono, ku mene še ni blo z vami....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:52:28
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you......jutri še ne smem do večera it v P, mam namen filane paprike nardit pa zamrznit, da bo mej moj ded kaj za pod zob, da ne bo sam sendvičev, jajc pa hrenovk jedel, pa da ga ne mami prišla vsak dan futrat Drgače si pa srčno želim da pikica do četrtka pride na svetek, ker bi rada da bi se začela akcja doma, ne da bom mogla v porodnišnici čakat na začetek dogajanja, s kakimi umetnimi popadki.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?