Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:31:40
|
|
|
|
Tejchy
|
Ima kera kaj pojma o prsnih črpalkah?? Ma nimam pojma,kaj naj kupim,po moje najboljše tisto navadno iz lekarne,za to kaj bom pumpala jaz,samo toliko da s teh bolečin rešim po moje kr navadno Aventovo.... ročno......... jo hvalijo razeč, če boš kupovala električno
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:31:59
|
|
|
|
arabela*
|
Grem malo Anejo pocartat,se vrnem
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:32:30
|
|
|
|
gloria
|
tejchy kol ctg si ti imela do zdej....sprašujem zaradi tega ker imamo pdp na isti dan.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:32:52
|
|
|
|
arabela*
|
Ma ne vem,eno tisto čist navadno sem imela z lekarne,je po moje Aventova boljša.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:34:52
|
|
|
|
Tejchy
|
......... ma js morm it se počasi spravit........... grem po opravkih popoldan....... aja coko - moja posteljnina je OK .......... ajde babe, se tipkamo........ ........ upam, da ne rodim kje na poti
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:36:36
|
|
|
|
ključek
|
...ti bi že šla v P.....komu se bomo pa javle da smo rodile komot meni..............imam na mobiju tud internet povezavo, drgač pa mojmu možeku razlagam, kako in kaj bo moral urejati tle na RR, za tistih par dni, k me ne bo doma...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:36:37
|
|
|
|
Tejchy
|
tejchy kol ctg si ti imela do zdej....sprašujem zaradi tega ker imamo pdp na isti dan..... jutri imam prvega .......... ... in tudi edinega pri svoji G......... ker gre 4.9. na dopust.......... ....... sicer pa so tile CTGji menda malo tko............ enim dopoldan nič ne pokaže, pa gredo popoldan rodit... jih je treba mal z rezervo jemat...........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:40:54
|
|
|
|
ključek
|
jutri imam prvega .......... ... in tudi edinega pri svoji G......... ker gre 4.9. na dopust.......... ....... sicer pa so tile CTGji menda malo tko............ enim dopoldan nič ne pokaže, pa gredo popoldan rodit... jih je treba mal z rezervo jemat........... jaz bom v četrtek mela že 5.................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:41:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy tejchy kol ctg si ti imela do zdej....sprašujem zaradi tega ker imamo pdp na isti dan..... jutri imam prvega .......... ... in tudi edinega pri svoji G......... ker gre 4.9. na dopust.......... ....... sicer pa so tile CTGji menda malo tko............ enim dopoldan nič ne pokaže, pa gredo popoldan rodit... jih je treba mal z rezervo jemat........... ....jaz sem imela prvega v 34 tednu pač kontrola....zdej bo pa drugi ta teden upam v četrtek ko imam še uz...res je treba vse z rezervo jemat....hvala ti...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:42:04
|
|
|
|
gloria
|
komot meni..............imam na mobiju tud internet povezavo, drgač pa mojmu možeku razlagam, kako in kaj bo moral urejati tle na RR, za tistih par dni, k me ne bo doma............... ...si ga zdresirala lepo ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:42:31
|
|
|
|
Bambi D
|
Se bom potrudla sporočit, če bom le lahko, do takrat pa upam, da mi uspe kaj poklepetat z vami. Že ko smo pri debati, meni se zadnje čase zvečer brcke oz. premiki tako na hard stopnjujejo, da imam včasih občutek, da mi bo tamala kar skozi trebušček pokukala na svet. Me prav utrudi vse tisto intenzivno premikanje, čeprav se ji hkrati smejiva, k je tko simpatična s tistimi malimi okončinami... Se tudi vam to dogaja? Pa požrešna sem zadnje cajte kot nevemkaj, bi lahko nehali zdej počasi tehtat pr ginekologu, k se pol skozi sekiram, kolk bo naslednjič pokazala vaga .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:53:06
|
|
|
|
ključek
|
Se bom potrudla sporočit, če bom le lahko, do takrat pa upam, da mi uspe kaj poklepetat z vami. Že ko smo pri debati, meni se zadnje čase zvečer brcke oz. premiki tako na hard stopnjujejo, da imam včasih občutek, da mi bo tamala kar skozi trebušček pokukala na svet. Me prav utrudi vse tisto intenzivno premikanje, čeprav se ji hkrati smejiva, k je tko simpatična s tistimi malimi okončinami... Se tudi vam to dogaja? Pa požrešna sem zadnje cajte kot nevemkaj, bi lahko nehali zdej počasi tehtat pr ginekologu, k se pol skozi sekiram, kolk bo naslednjič pokazala vaga . ne sekiraj se za kilograme, saj bojo že izginili.............. super, da ti tok brca..............naš brca oz. sedaj se revček bolj premika sem in tja (saj veš, pomankanje placa ), bolj poredko, ampak takrat konkretno..........ravno včeraj zvečer mi je trebuh dvakrat prav zaplapolal sem in tja................tako zanimivo za vidit............ampak ko naštimam, da bi posnela..............pa neha...........vedno!!! kot bi vedel / vedela!! .....mučlk.............že zdej je šefe.............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 12:55:15
|
|
|
|
ključek
|
če katero zanima............... če mora katera še kej nakupiti - otroška prehrana ali za nego otroka................v Dm imajo od 1.-7.9.2008 akcijo-15 % popust, na označene izdelke (zaradi 15 let Dm)...........jaz šibam dons, pa sporočim, kaj sploh je v akciji..............upam,da ne sam roba, ki jim drugače ne gre v prodajo............. preden boste nakupile, rečete za zloženko na blagajni, kjer so kuponi, da lahko uveljaviš popust........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.9.2008 12:56:38 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:02:49
|
|
|
|
alysa
|
Se tudi vam to dogaja? Pa požrešna sem zadnje cajte kot nevemkaj Moj je še ful aktiven, pa brca in se premika z ene strani trebuha na drugo stran, se po moje razteguje mal sem mal tja ... Pa tut js še vedno velko pojem, čeprav me G ne tehta več , ker hodim sam še na pa ctg-je ... se pa sama doma s težavo spravim na vago ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:06:01
|
|
|
|
Bambi D
|
............ sj nismo nič slabega mislile..... ............... ...........eh..... sem mela napisan komentar, pa rajš ne bom.......... Tejchy in gloria, prosim ne me razumet narobe, nisem mislila reči, da je kdokoli mislil kaj slabega, samo opisat sem želela občutke nekoga, ki ni bil v preteklih mesecih toliko dejaven in s tem nekako upravičit svojo molčečnost, pa čeprav po naravi še zdaleč nisem molčeča. Me to You, tudi pri nas so gibi bolj sunkoviti (tko da kar valovi vse skupaj), mi je pa zadnjič uspelo en posnetek celo ujet, čeprav je tudi meni vedno nehala, ko sem jo hotela posnet. Hvala za info za DM-ov popust, morda pa res skočim še kaj kupit...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:15:59
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D ............ sj nismo nič slabega mislile..... ............... ...........eh..... sem mela napisan komentar, pa rajš ne bom.......... Tejchy in gloria, prosim ne me razumet narobe, nisem mislila reči, da je kdokoli mislil kaj slabega, samo opisat sem želela občutke nekoga, ki ni bil v preteklih mesecih toliko dejaven in s tem nekako upravičit svojo molčečnost, pa čeprav po naravi še zdaleč nisem molčeča. Me to You, tudi pri nas so gibi bolj sunkoviti (tko da kar valovi vse skupaj), mi je pa zadnjič uspelo en posnetek celo ujet, čeprav je tudi meni vedno nehala, ko sem jo hotela posnet. Hvala za info za DM-ov popust, morda pa res skočim še kaj kupit... Jaz tut dolgo časa praktično nisem sodelovala - potem pa sem se malo vključila. Itak pa, da tiste, ki so tukaj od samega začetka aktivne - več vedo ena o drugi ipd...., sam jaz nism v tem videla čist nič slabega. Nikoli pa se zato nism počutila kot outsider. Jaz imam celo taka obdobja - da ko sem dost utrujena in se pikec/pikica preteguje v trebuščku - že malo boli vse skupaj - za brcanje pa tko nima več prostora .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:36:29
|
|
|
|
Bambi D
|
Prav danes sem imela ctg, pa me je ena sestra kar malo razkurila, k je vsa nejevoljna skoz neki težila, da sm slabo postavljena, pa da nej se prevračam iz boka na bok. Se mi zdi, da je precej odvisno od tega, kako ti tiste napravce postavijo na trebušček... Moja je obrnjena na glavico in ima trup malo bolj v desno (vsaj tko se mi zdi), pa mi senzor za utrip postavijo vedno tja, kjer je po mojem glava. Sem danes prav vprašala G, če je možno, da sestra slabo postavi merilce in da so zato rezultati slabši. Je rekla, da je prav možno, ampak da naj se ne sekiram zato, ker so bili rezultati mojih meritev čisto ok, čeprav mi je sestra malo pred tem zatrjevala, da sploh niso ok. Morm pa sicer povedat, da mi je moja G v zadnjem času prav prirasla k srcu, k je zelo prijazna in strokovna ženska, škoda samo da je ta sestra malo prevečkrat slabe volje...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:44:33
|
|
|
|
Bambi D
|
Saj pravim, da ne vidim nič slabega v tem, samo težko je potem začet debatirat nazaj, sploh ko je vse že nekako sklenjeno... Kot praviš ti, tudi mene včasih že prav bolijo ti premiki in raztegi. Pol se ji pa še kolcat vsake tolko začne .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:51:01
|
|
|
|
najina pikica*
|
kuku in mali se mal oglašam po zelooooooooooo dolgem cajtu,sm vidla da ste full pridne pri čvekanju jst enostavno ne sfolgam,vsake tolk časa samo preberem da sm mal na tekočem,drgač pa nenostavno nimama cajta se spravt za rač. pisat......poleg malega navihanca Nikca k je star 2 leti in mi pomaga da se mi cel dan nekaj dogaja ,še napolno zidamo prizidek k naši hiški,da bo ja čimprej vse gotovo ko bo prišla naša mala princeska na svet...(cajt pa teče in teče če bo vse tako kot so napovedano,se bomo mu crklali 14.9 čeprav si želim da bi bilo vse skupaj že včeraj....k mama včasih tako težke dneve da bi najraje kr po p...) dragč pa še ČESTITKE tistim mamicam k se že cartkate s svojimi .... ld
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 13:56:32
|
|
|
|
ključek
|
se mal oglašam po zelooooooooooo dolgem cajtu, ojla!!!! dobrodošla...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 14:19:40
|
|
|
|
lana luna
|
ojla... se javljam na raport po pregledu sm prou ponosna nase, k sm dvignila raven železa v krvi (seveda brez naše *bubi* ne bi šlo ). pa poleg železa je tut vse ostalo BP. moja G je tut men skos bolj všeč, tko da upam da taka ostane mi je vzela bris za streptokoke, pa je to brezplačno pa so vsi neki pravli da se to plača dala mi je napotnico za CTG 15.9., pa za amnio 26.9., pa za porod. kar tri napotnice. medtem k jih je pa pisala, je pa mene zadelo kot strela z jasnega, da je to to. da se bo kmalu ornk začelo aaaaaaaaaaaaa... KOMEJ ČAKAM!!!! je pa tut rekla, da se je že začelo malo prpravljat tam spodi, pa zoret... tko da, jest sem se odločla, da rodim 27.9!!!! upam da me bo dete ubogalo. aja druga alternativa je pa 17.9. takoj po polni luni
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 14:21:53
|
|
|
|
lana luna
|
saraya in pf dobrodošli doma me veseli da ostaja aktivni forumašici tudi po porodu zdej pa čakamo (ampak zelo potrpežljivo, ker vemo da je z veliko dela, pa da je treba mao k sebi pridt) porodne zgodbe, pa slikice
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 14:22:41
|
|
|
|
lana luna
|
pa res me zanima katera gre naslednja v P, ker zdej je pa res september tu in je to to
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 15:28:32
|
|
|
|
amor real
|
da jaz nekaj napišem, glih, da ne zginemo iz prve strani na forumu
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 15:40:20
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna pa res me zanima katera gre naslednja v P, ker zdej je pa res september tu in je to to Ah me k smo s konca seznama - imamo še dooost časa .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?