|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
1.9.2008 21:53:40   
KAHLO
Lara.....kako pa to da nas nisi že prej zvohalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.9.2008 21:55:26   
ključek
Drgače si pa srčno želim da pikica do četrtka pride na svetek, ker bi rada da bi se začela akcja doma, ne da bom mogla v porodnišnici čakat na začetek dogajanja, s kakimi umetnimi popadki.

a če do četrka ne bo nič naravne akcije..............boš dobila umetne popadke al kako?? kok pa je težka vajina princeska??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.9.2008 21:56:15   
Anonimen
Moram malo pozdravit...
KAHLO
, vsak dan gledam, če si že med novopečenimi mamicami, pa te kr ni.... pa tko si obljubljala, da bo najbrž malo prej - že v avgustu. Da te ne preseneti in boš čez rok. user posted image user posted image user posted image

Srečno v vsakem primeru. Vsem vam septemberkam kolikor vas je še ostalo. user posted image

Lp, ex EnaNobena (tolk da boš vedela katera sem user posted image )

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
1.9.2008 22:10:01   
anckabancka

[/quote]
Oj.. ma kaj nisi ti takoj na začetku že bla septembrka pa so ti potem prestavli rok na avgust? user posted image

[/quote]

Ja, res je. Očitno je prvi rok bil bolj točen. Mah sej bo. Ta mesec sigurno user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 954
1.9.2008 22:15:04   
amor real
OOO, čvekice! DOBER VEČER!

Jaz pa sem danes šla še zadnjič po večjih nakupih za gospodinjstvo, da ne bom potem mojemu težila za vse malenkostiuser posted image
Zdaj pa sem utrujena kot osel, sicer bom prišla hitro k sebi, obljubim user posted image

Ja, LARA jaz sem diplomirala 4/7 user posted image . Končno sem se rešla šole user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 955
1.9.2008 22:16:00   
bark
Kako ste kaj babe.
Jaz sem cel vikend okrog bluzla.
Včeraj sem spekla še eno veeellllllllllliiiiiiiiikkkkkkkkkkoooooooo torto za sodelavki,ki sta danes praznovali, no in dane sem se ves dan potepala.
Zjutraj sem imela še pregled pri G.Meni so že petič delal CTG in seveda še ničuser posted image user posted image .
Zdej se vidmo v petek.Je rekla,da takrat bo pa pogledala,če se mi je že kaj maternični vrat zmehčal.Drugač pa men nič ne "šari" tam dol.
Me pa zadnje dva dni tko trtica boli.Tko ko se vsedem.Po mojem naše dete tko nizko leži in pritiska.
Drugače sem pa prebrala še eno luštno knjigico-Rojstvo brez nasilja.Je tko luštna,pa kratka,ker je pisana kot v nekakšnih verzih.Razlaga pa v tem smislu,da je problem v tem,da mamice vedno pred porodom gledamo samo na naš strah pred porodom(egoizem), ne pomislimo pa kaj prestaja dojenček,ko prihaja na svet.Res luštna knjigica.user posted image

Kahlo a ne bi ti mene počakala,pa greva skup rodituser posted image user posted image , seveda 9.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.9.2008 22:16:14   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Lara.....kako pa to da nas nisi že prej zvohalauser posted image user posted image user posted image

Ma zato, ker sem se bolj na MONu zadrževala.... pol mi je pa ratalo ful brezveze in sem pršla na RR... user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.9.2008 22:43:37   
amor real
Kaj sem sama tle?

Neposredna povezava do sporočila: 958
1.9.2008 22:56:31   
morango
Kaj sem sama tle?
Ne ne Amor real. Nič bat, smo še tle.
Jaz mam pa eno vprašanje. Še sreča, da Bubi ne misli it rodit jutri. user posted image user posted image user posted image

Sem si kupila silikonske nastavke za bradavice, za vsak slučaj. No, in me zanima, kako se jih sterilizira. A bi šlo klasično s hladno vodo do vretja al mogoče tud z mikrovalovko? In če ja, kako? A je katera to tud počela?

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.9.2008 22:57:19   
morango
Se bojim, da bo ta silikon ob visoki temperaturi kar razpadel.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 960
1.9.2008 22:58:51   
morango
[/quote]Ma zato, ker sem se bolj na MONu zadrževala.... pol mi je pa ratalo ful brezveze in sem pršla na RR... user posted image user posted image [/quote] No, in ko si prišla, si ful popestrila naš forum.user posted image user posted image user posted image Zdaj vsaj vemo, kako se kačone futra.

Neposredna povezava do sporočila: 961
1.9.2008 22:59:25   
morango
A zdaj sem pa jaz sama?

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 962
1.9.2008 23:00:36   
Lara Croft
Sem si kupila silikonske nastavke za bradavice, za vsak slučaj. No, in me zanima, kako se jih sterilizira.

Jst sem jih vrgla v vodo in pustila da so mal pokuhale.... ne vem pa, iz kakega materiala so.... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 963
1.9.2008 23:02:31   
morango
Jst sem jih vrgla v vodo in pustila da so mal pokuhale.... ne vem pa, iz kakega materiala so....
No, fajn. Pol jih bom jst jutri tud povrela, ne vem, kako to z mikrovalovko deluje. A je flaško tud treba v P vzet?

Neposredna povezava do sporočila: 964
1.9.2008 23:03:21   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Ma zato, ker sem se bolj na MONu zadrževala.... pol mi je pa ratalo ful brezveze in sem pršla na RR... user posted image user posted image
No, in ko si prišla, si ful popestrila naš forum.user posted image user posted image user posted image Zdaj vsaj vemo, kako se kačone futra.

Hvala, hvala.... user posted image user posted image

Ma sem zdej ugotovila, da se prišla že v prvi del...... yihaaaaaaaaaaaaaaa.... samo tam nekje na stoti strani ki..... Sem se tudi na srečanje takoj uštulila.... user posted image user posted image user posted image

Joj, ta moj kačon.... včeraj je kr visečke miš pojedu.... se mu ni dalo priti dol... čak, bom eno fotko nalimala.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 965
1.9.2008 23:06:08   
Lara Croft
Upam, da jo bo telo povečat.... ima miš v ustih.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 966
1.9.2008 23:24:19   
amor real
brrrrrrr, ke škifo ta šerpente user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 967
1.9.2008 23:25:24   
Lara Croft
O kaku meni zdej tačke lepo po lubenici dišijo.... user posted image user posted image Nč.... grem mal prjatle gledat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
1.9.2008 23:26:12   
amor real
ciao, morango

Jaz imam aventov sterilizator za v mikrovalovko, samo ne vem kako je, če boste zdaj sterilizirale, rabile stvari pa kasnejeuser posted image . V navodilih od aventa piše, da ostane sterilizirano 24 ur, če ne odpiraš pokrova, če pa prekuhavaš pa nimam pojma koliko časa, ampak ne verjamem, da ostane dolgo steriliziranouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 969
1.9.2008 23:27:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

brrrrrrr, ke škifo ta šerpente user posted image

muči, muči.... pravi lepotec je.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
1.9.2008 23:27:22   
amor real
torej grem še jaz ....

NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Neposredna povezava do sporočila: 971
1.9.2008 23:46:44   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

ciao, morango

Jaz imam aventov sterilizator za v mikrovalovko, samo ne vem kako je, če boste zdaj sterilizirale, rabile stvari pa kasnejeuser posted image . V navodilih od aventa piše, da ostane sterilizirano 24 ur, če ne odpiraš pokrova, če pa prekuhavaš pa nimam pojma koliko časa, ampak ne verjamem, da ostane dolgo steriliziranouser posted image
Jah, nič, bom enkrat prekuhala, kar bo, pa bo. Če pa nimam pojma, kdaj bom šla v akcijouser posted image , kako naj pol še pravi datum za prekuhavat dobimuser posted image
Ej, ta kačon je prav simpatičen, pa miška je bla prej verjetno tud, boga reva.user posted image Pri mački pa psu ni občutka, da so male žverce, ko jih z briketi futram.

Neposredna povezava do sporočila: 972
1.9.2008 23:48:34   
morango
Sterilizatorja pa jaz še nisem kupila. Če bo dojenje steklo, ga itak ne bom.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.9.2008 23:51:06   
morango
Je počasi čas za spat it. Včeraj sem tolk fajn spala, šele ob petih sem šla na WC. Upam, da bom danes tud, sem pol tolk dobre volje čez dan, drgač sem pa že zjutraj vsa tečna. Lahko noč, punce.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 974
2.9.2008 0:38:19   
arabela*
ja babe,kje ste mi vse????????user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?