Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:53:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara.....kako pa to da nas nisi že prej zvohala
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:55:26
|
|
|
|
ključek
|
Drgače si pa srčno želim da pikica do četrtka pride na svetek, ker bi rada da bi se začela akcja doma, ne da bom mogla v porodnišnici čakat na začetek dogajanja, s kakimi umetnimi popadki. a če do četrka ne bo nič naravne akcije..............boš dobila umetne popadke al kako?? kok pa je težka vajina princeska??
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 21:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram malo pozdravit... KAHLO, vsak dan gledam, če si že med novopečenimi mamicami, pa te kr ni.... pa tko si obljubljala, da bo najbrž malo prej - že v avgustu. Da te ne preseneti in boš čez rok. Srečno v vsakem primeru. Vsem vam septemberkam kolikor vas je še ostalo. Lp, ex EnaNobena (tolk da boš vedela katera sem )
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:10:01
|
|
|
|
anckabancka
|
[/quote] Oj.. ma kaj nisi ti takoj na začetku že bla septembrka pa so ti potem prestavli rok na avgust? [/quote] Ja, res je. Očitno je prvi rok bil bolj točen. Mah sej bo. Ta mesec sigurno
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:15:04
|
|
|
|
amor real
|
OOO, čvekice! DOBER VEČER! Jaz pa sem danes šla še zadnjič po večjih nakupih za gospodinjstvo, da ne bom potem mojemu težila za vse malenkosti Zdaj pa sem utrujena kot osel, sicer bom prišla hitro k sebi, obljubim Ja, LARA jaz sem diplomirala 4/7 . Končno sem se rešla šole
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:16:00
|
|
|
|
bark
|
Kako ste kaj babe. Jaz sem cel vikend okrog bluzla. Včeraj sem spekla še eno veeellllllllllliiiiiiiiikkkkkkkkkkoooooooo torto za sodelavki,ki sta danes praznovali, no in dane sem se ves dan potepala. Zjutraj sem imela še pregled pri G.Meni so že petič delal CTG in seveda še nič . Zdej se vidmo v petek.Je rekla,da takrat bo pa pogledala,če se mi je že kaj maternični vrat zmehčal.Drugač pa men nič ne "šari" tam dol. Me pa zadnje dva dni tko trtica boli.Tko ko se vsedem.Po mojem naše dete tko nizko leži in pritiska. Drugače sem pa prebrala še eno luštno knjigico-Rojstvo brez nasilja.Je tko luštna,pa kratka,ker je pisana kot v nekakšnih verzih.Razlaga pa v tem smislu,da je problem v tem,da mamice vedno pred porodom gledamo samo na naš strah pred porodom(egoizem), ne pomislimo pa kaj prestaja dojenček,ko prihaja na svet.Res luštna knjigica. Kahlo a ne bi ti mene počakala,pa greva skup rodit , seveda 9.9.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:16:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara.....kako pa to da nas nisi že prej zvohala Ma zato, ker sem se bolj na MONu zadrževala.... pol mi je pa ratalo ful brezveze in sem pršla na RR...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:43:37
|
|
|
|
amor real
|
Kaj sem sama tle?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:56:31
|
|
|
|
morango
|
Kaj sem sama tle? Ne ne Amor real. Nič bat, smo še tle. Jaz mam pa eno vprašanje. Še sreča, da Bubi ne misli it rodit jutri. Sem si kupila silikonske nastavke za bradavice, za vsak slučaj. No, in me zanima, kako se jih sterilizira. A bi šlo klasično s hladno vodo do vretja al mogoče tud z mikrovalovko? In če ja, kako? A je katera to tud počela?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:57:19
|
|
|
|
morango
|
Se bojim, da bo ta silikon ob visoki temperaturi kar razpadel.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:58:51
|
|
|
|
morango
|
[/quote]Ma zato, ker sem se bolj na MONu zadrževala.... pol mi je pa ratalo ful brezveze in sem pršla na RR... [/quote] No, in ko si prišla, si ful popestrila naš forum. Zdaj vsaj vemo, kako se kačone futra.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 22:59:25
|
|
|
|
morango
|
A zdaj sem pa jaz sama?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:00:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem si kupila silikonske nastavke za bradavice, za vsak slučaj. No, in me zanima, kako se jih sterilizira. Jst sem jih vrgla v vodo in pustila da so mal pokuhale.... ne vem pa, iz kakega materiala so....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:02:31
|
|
|
|
morango
|
Jst sem jih vrgla v vodo in pustila da so mal pokuhale.... ne vem pa, iz kakega materiala so.... No, fajn. Pol jih bom jst jutri tud povrela, ne vem, kako to z mikrovalovko deluje. A je flaško tud treba v P vzet?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:03:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ma zato, ker sem se bolj na MONu zadrževala.... pol mi je pa ratalo ful brezveze in sem pršla na RR... No, in ko si prišla, si ful popestrila naš forum. Zdaj vsaj vemo, kako se kačone futra. Hvala, hvala.... Ma sem zdej ugotovila, da se prišla že v prvi del...... yihaaaaaaaaaaaaaaa.... samo tam nekje na stoti strani ki..... Sem se tudi na srečanje takoj uštulila.... Joj, ta moj kačon.... včeraj je kr visečke miš pojedu.... se mu ni dalo priti dol... čak, bom eno fotko nalimala....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:06:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Upam, da jo bo telo povečat.... ima miš v ustih....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:24:19
|
|
|
|
amor real
|
brrrrrrr, ke škifo ta šerpente
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:25:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
O kaku meni zdej tačke lepo po lubenici dišijo.... Nč.... grem mal prjatle gledat...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:26:12
|
|
|
|
amor real
|
ciao, morango Jaz imam aventov sterilizator za v mikrovalovko, samo ne vem kako je, če boste zdaj sterilizirale, rabile stvari pa kasneje . V navodilih od aventa piše, da ostane sterilizirano 24 ur, če ne odpiraš pokrova, če pa prekuhavaš pa nimam pojma koliko časa, ampak ne verjamem, da ostane dolgo sterilizirano
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:27:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real brrrrrrr, ke škifo ta šerpente muči, muči.... pravi lepotec je....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:27:22
|
|
|
|
amor real
|
torej grem še jaz .... NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:46:44
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real ciao, morango Jaz imam aventov sterilizator za v mikrovalovko, samo ne vem kako je, če boste zdaj sterilizirale, rabile stvari pa kasneje . V navodilih od aventa piše, da ostane sterilizirano 24 ur, če ne odpiraš pokrova, če pa prekuhavaš pa nimam pojma koliko časa, ampak ne verjamem, da ostane dolgo sterilizirano Jah, nič, bom enkrat prekuhala, kar bo, pa bo. Če pa nimam pojma, kdaj bom šla v akcijo , kako naj pol še pravi datum za prekuhavat dobim Ej, ta kačon je prav simpatičen, pa miška je bla prej verjetno tud, boga reva. Pri mački pa psu ni občutka, da so male žverce, ko jih z briketi futram.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:48:34
|
|
|
|
morango
|
Sterilizatorja pa jaz še nisem kupila. Če bo dojenje steklo, ga itak ne bom.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 1.9.2008 23:51:06
|
|
|
|
morango
|
Je počasi čas za spat it. Včeraj sem tolk fajn spala, šele ob petih sem šla na WC. Upam, da bom danes tud, sem pol tolk dobre volje čez dan, drgač sem pa že zjutraj vsa tečna. Lahko noč, punce.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 0:38:19
|
|
|
|
arabela*
|
ja babe,kje ste mi vse????????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?