Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:54:34
|
|
|
|
ključek
|
Ostajam optimist..... sej je treba.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:56:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Za Sarayo pa čist vrjamem da ji je dolg cajt po RR upam, da je bila zadovoljna z rojstvom in oskrbo v MB porodnišnici.....pa da čimprej gresta s pupo domov!!! komaj čakam kakšna bo njena porodna zgodba, če bo podobna k pr aneji k je en dva tri rodila ....kar se oskrbe v mb porodnišnici tiče....lahko rečem samo to, da je bilo vse OK, niti ene sestre ni bilo, ki ne bi bila prijazna,... Čisto drugače kot prvič...... Tisti, ki pravijo, kako slabo je...... po moje lažejo sami sebi.... Tudi glede vložkov, hlačk in wc papirja..... niti enega ni zmanjkalo ..pa sem bila noter 10 dni...... ....aja...sem dobila v info račun...... 2.677 EUR.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:00:32
|
|
|
|
ključek
|
....aja...sem dobila v info račun...... 2.677 EUR....... toliko stane CR???????????
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:07:27
|
|
|
|
ključek
|
nočko..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:09:21
|
|
|
|
KAHLO
|
Me to you................jah saj to je za znoret.....k sva bla v prejšnjem bivališču tud ni hodla k nama, smo šli kje na kak kofe....itak tud ni blo prostora, pol k sva se sem preselila tud ni strašila redno tukaj, zdaj k pa je moja nosečnost v finišu........pa se vsak dan pojavi, al na telefonu al pa se najavla da bo pršla in pol tud pride ..................jaz je mam poln kuferrrrrrrrrrrr.....no tako da sem danes izbruhnila in mojmu povedala za vse njene opazke k so me zmotile, kot tudi da se pr nama doma malo preveč domače počuti in da tega ne maram!!! je rekel da bo razčistil z njo....poleg tega se je še nekaj s tastom skregala in pol k sta bla včeraj tukaj na obisku ga je pred nama začela nekaj jahat, sem tud rekla da mi ni prav, da naj svoje stvari urejata doma ne pa pred nama in še najmanj da naju not meša!!!!! mislim.......................pr meni je zdaj spet pogorela na celi črti!!! mater danes mam pa dam doli vse razbolelo, me boli križ pa celo matrnico mi misli raznest!!!! zgleda da sem malo pretiravala k sem čistla in brisala tla, ampak sem mogla nekam to jezo in frustracijo prenest, no pa jo je metla pol prenašala, pol pa še moj, k se je spet najavlala da bo jutri cel popoldan pr nama ždela................!!!! ampak ni šans, sem že mojmu rekla da me pol ne bo tako hitro s pregleda, ker je ne mislim poslušat in ne gledat!!!!! bo pa mel cajt ji svoje povedat!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:11:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....aja...sem dobila v info račun...... 2.677 EUR....... toliko stane CR??????????? jap
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:13:17
|
|
|
|
meta21
|
Kahlo, ne daj se! Drugače te pa lahko vse tišči tudi od sekiranja in ne od dela, tak da se sprosti. Pikica se sekira s tabo. Če ne drugače, pa kakšen povšter pretepi. Meni pomaga!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:17:32
|
|
|
|
gold fish
|
bubi - imam eno vprašanje...mogoče veš odgovor..... s čem nas namažejo v bolnici preden obrijejo? Jaz bi to rada vedela...sem že hotela v P poklicat.... ma nikol se mi nič ne spusti ven ...ne prvič ne zdaj...pa so me čisto na nulo pobrili..... če se pa doma bilo kak, pa ... Al naj se kar tam v P za frizurco dogovarjam? Nič.... ...zdaj pa počasi na delo veselo..... Avent ročna črpalka....da bo mali pikec imel kaj jest..... Pridne bodite, božajte bušije..... dokler še lahko ... Nočko,
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:31:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
pač...............ene hočejo takoj obiske ali pa ne upajo reči ne, ene smo pa malo drugačne, imamo rade svoj mir, da se stvari vsaj malo "naglihajo" na stare tirnice....... Tudi mi tako.... ma v bistvu velja to samo za sorodnike, ki pričakujejo postrežbo.... mi2 že zdej velikokrat ne odpirava vrat, če folk prej ne pokliče... Ma sva žleht.. Moji in njegovi frendi pa lahko pridejo oz. tisti, ki ne pričakujejo, da se bomo z njimi na ful ukvarjali in so zadovoljni tudi, če jim z ničemer ne postrežemo... in ne mislijo bit tle ful cajta...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 22:36:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sem prehlajenaaaaaaaaaaaaaaaa..... Kiham že cel dal.... se bojim, da mi bo ven zletela.... Pa medenične kosti mam čist razštlane... no, filing imam tak....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 23:52:23
|
|
|
|
KAHLO
|
meta....saj se zaradi tašče ne sekiram, mi je čist vseeno če mi do fulla zameri bom imela vsaj mir, sam kaj če ne skapira da so mi njeni stiki več kot enkrat na teden čist preveč, prej se smo se vidli enkrat na mesec, zdaj pa me skoraj vsak drug dan kontaktira al pa mojga, pa zmeraj nekaj pamet soli..............veš da mi je pol danes do ja nevem doli mam pa vse tako razboleno, zaj mam že občutek da mi bo pol lulike odpadlo je najbolše da si tisto eno polovičko zraven držim Goldi, jaz sem tud slišala da te v p tako pobrijejo da ni nobenih izpuščajčkov, pa nič ne srbi!?!?!? jaz bom pa kr babico vprašala pol upam da nam bo izdala to njihovo tajno Tak zaj pa grem v mižavc, jutri ob 10 pa na ctg in pregled, pa da vidimo kaj bodo nardili z mano oz. z nama.....no jaz mam tak občutek, da bova s pupo še kr preživele nekaj skupnih dni ker se njej kaj ekstra ne mudi....upam samo da se še ni dodatno poredila in zrasla od zadnjega pregleda, če ne me bodo res še kje poslali rojevat ajd babe se tipkamo jutri nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsem
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 7:11:48
|
|
|
|
meta21
|
No pa mi je v skoraj 9 meseceih vendarle uspelo! PRVA SEM!!!! Vstala, da ne bo kera mislila, da sem na kakšni olimpiadi zmagala! In imam čast , da vam pripravim zajtrk in skuham . DOBRO JUTRO!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.8.2008 7:12:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 7:43:33
|
|
|
|
meta21
|
Vidim, da še nimate namena vstat pa čvekat z mano ... Grem zdaj na zavarovalnico avto registrirat (kot da nimam ta mesec že dovolj stroškov ;je mel še foter 60 let). Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 7:44:53
|
|
|
|
meta21
|
Oooo, Lana17, vidim, da si tukaj! Dobro jutro-danes sem pa tudi tebe prehitela v vstajanju!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 7:53:55
|
|
|
|
lana17
|
Mislim, da ne, da si me prehitela sam s svojo prisotnostjo na RR.
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 8:10:36
|
|
|
|
tasha23
|
Jutro še od mene. Upam, da jutri javim kaj lepega. Malo vas berem, ker imam PC fuč in mi ne znese vas prebrat in potem še kaj pokomentirat. Tako, da sem si danes na hitro sposodila PC od ljubija in se vam na hitro javim. Malo sen zasledila, da se je že začelo in da imamo že nekaj septemberčkov, ki so prehitevali po desni berem, da se pogovarjete o taščah... NC saj imam neke vrste bitko od kar sem zanosila prvega - je dobra kot kruh ampak kot je KAHLO napisala ne razume, da imamo radi tudi mi svoj mir... no zdaj mislim, da je malo le razumela, čeprav smo se vmes kar prijele . Jutri pa .... ah upam, da grem zadnjič na tešče na kontrolo v porodnišnico in da končno vidim svoj zakladek. Ne morem več ker me že vse veže in dnevni popadki so Zoprni za pop . Jutri mi bodo tako ali drugače sprožili - upam, da se moj G ni premislil.
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 8:19:57
|
|
|
|
lana17
|
tascha, želim ti, da jutri že cartaš svoje .
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 9:17:43
|
|
|
|
petrax
|
Ojla! Vidm da sem kar dosti zamudila. Saraya čestitke za malo Mariso. Pa čestitke za vse mamice ki ste že doma . Jaz sem bla pa včeraj na pregledu in ctgju. Ctg še nč ne kaže kakšnih popadkov, tko da se mali še čist dober počuti v zavetju. Mi je pa moja g že prejšnji teden oblubla pregled (vaginalni), pol je pa včeraj rekla da mi ga bo naredila šele naslednji teden. Pa sem ji rekla da je to že prejšnji teden rekla, pa da me zanima če se je mali obrnu. Pol mi je pa vseen nardila pregled, sam bi kar neki odlašala. No mali se je obrnu, je že kr dost spuščen, sam sem še zaprta, tko da bomo še čakal. Uradno še 9 dni, bomo pa vidl kok neuradno. Aja kateri pa lahko sporočim, ko bo mali zunaj ? Če vas seveda sploh zanima .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 9:39:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Mislim, da ne, da si me prehitela sam s svojo prisotnostjo na RR. Sem že od 5h pokonci (Sarayin sindrom No.2? ), ker sem obupala nad tiščanjem oči skupaj! Ob 6h sem imela že zajtrk, pol sm pa fotru pripravla vso zelenjavo za piknik (že en teden praznuje RD) pa vse kar pač rabi. No, zdaj sem pa že nazaj s tehničnega pa zavarovalnice. Sem se znebila enga jurja ! Mi je pa začelo zdaj oči skupaj vlečt, tak da grem malo probat še oddremat. Mi danes ni treba kuhat, ker ma foter piknik za sodelavce na enmu vikendu, dragi je pa obljubu, da me pelje na kosilo . Sicer si pa zaslužim, ker mam od včeraj tako zatečene gležnje, da jih niti upognit ne morem. Mam čez noč 2 kili več.
< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.8.2008 9:41:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 9:46:05
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro.. ...jaz sem že tudi tu...sem pa bila že prej budna...saj veste...mlekec zahteva svoje.... pa sem zdaj zjutraj spet načrpala 80ml ...bravo jaz..... Zgleda, da sem depro končno nagnala, pa še ponedeljek se vse bolj bliža... Kahlo - res ni nobenih izpuščajev,nič ne srbi, skratka ful dobro..... Ti kar vprašaj babico v P....., da bomo končno enkrat vedle kako in kaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 9:52:21
|
|
|
|
sonček33
|
goldika - ma jaz sitskam pesti za ob 15h. Ponedeljek je pa itak že tukaj!
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 9:53:51
|
|
|
|
gold fish
|
.... še nekaj o dojenju po cr sem hotela napisat ... .....po cr se ti mleko ne pojavi takoj,ko rodiš, ampak tam okrog 3-4 dne (dan cr je dan 0)...., da ne boste mislile, če boste slučajno imele cr, da mlekeca ne bo...... Pa še nekaj ... tiste, ki pravijo, da so ga dobile takoj po cr ........ ..... po moje so še malo od narkoze .... Sama sem 2x imela cr in obakrat je mlekec prišel,ko sem prišla na oddelek - torej 3 dan ....in enako vse ostale punce, ki so rodile s cr....... ... to sem napisala zato, ker me včasih kake take izjave - skregane s teorijo....malo znervirajo.....pa se morem malo spucat ..... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 10:10:58
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! No, očitno bo pri meni tud začelo počasi neki dogajat... me je včeraj zvečer tako čudno zategovalo, da sem bla kr mal tko... v pričakovanju... pol pa se je zadeva umirila........... bomo videli kaj bo dogajalo v naslednjih dneh..... gold fish - da vama dojenje steče.... glede obiskov pa .... ma js upam oz. mislim, da je moja žlahta tok razumna, da ne bodo navreli vsi naenkrat... sicer pa bom itak nekaj časa po porodu doma in če se men z njimi pač ne bo dalo ubadat, sta tu dedi in babi.... pa naj jih onadva za zabavata .........
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 10:39:48
|
|
|
|
ključek
|
Aja kateri pa lahko sporočim, ko bo mali zunaj lahko meni če želiš.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 10:40:46
|
|
|
|
ključek
|
Jutro punce! No, očitno bo pri meni tud začelo počasi neki dogajat... me je včeraj zvečer tako čudno zategovalo, da sem bla kr mal tko... v pričakovanju... pol pa se je zadeva umirila........... bomo videli kaj bo dogajalo v naslednjih dneh..... akcija.................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?