|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
28.8.2008 21:54:34   
ključek
Ostajam optimist.....

sej je treba.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.8.2008 21:56:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Za Sarayo pa čist vrjamem da ji je dolg cajt po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je bila zadovoljna z rojstvom in oskrbo v MB porodnišnici.....pa da čimprej gresta s pupo domov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam kakšna bo njena porodna zgodba, če bo podobna k pr aneji k je en dva tri rodilauser posted image

....kar se oskrbe v mb porodnišnici tiče....lahko rečem samo to, da je bilo vse OK, niti ene sestre ni bilo, ki ne bi bila prijazna,...
Čisto drugače kot prvič......
Tisti, ki pravijo, kako slabo je...... po moje lažejo sami sebi....

Tudi glede vložkov, hlačk in wc papirja..... niti enega ni zmanjkalo ..pa sem bila noter 10 dni......

....aja...sem dobila v info račun...... 2.677 EUR.......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.8.2008 22:00:32   
ključek

toliko stane CR??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 428
28.8.2008 22:07:27   
ključek
user posted image

nočko..............

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.8.2008 22:09:21   
KAHLO
Me to you................jah saj to je za znoret.....k sva bla  v prejšnjem bivališču tud ni hodla k nama, smo šli kje na kak kofe....itak tud ni blo prostora, pol k sva se sem preselila tud ni strašila redno tukaj, zdaj k pa je moja nosečnost v finišu........pa se vsak dan pojavi, al na telefonu al pa se najavla da bo pršla in pol tud pride ..................jaz je mam poln kuferrrrrrrrrrrr.....no tako da sem danes izbruhnila in mojmu povedala za vse njene opazke k so me zmotile, kot tudi da se pr nama doma malo preveč domače počuti in da tega ne maram!!! je rekel da bo razčistil z njo....poleg tega se je še nekaj s tastom skregala in pol k sta bla včeraj tukaj na obisku ga je pred nama začela nekaj jahat, sem tud rekla da mi ni prav, da naj svoje stvari urejata doma ne pa pred nama in še najmanj da naju not meša!!!!! mislim.......................pr meni je zdaj spet pogorela na celi črti!!!

mater danes mam pa dam doli vse razbolelo, me boli križ pa celo matrnico mi misli raznest!!!! zgleda da sem malo pretiravala k sem čistla in brisala tla, ampak sem mogla nekam to jezo in frustracijo prenest, no pa jo je metla pol prenašala, pol pa še moj, k se je spet najavlala da bo jutri cel popoldan pr nama ždela................!!!! ampak ni šans, sem že mojmu rekla da me pol ne bo tako hitro s pregleda, ker je ne mislim poslušat in ne gledat!!!!! bo pa mel cajt ji svoje povedat!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.8.2008 22:11:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

toliko stane CR??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

jap

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.8.2008 22:13:17   
meta21
Kahlo, ne daj se! Drugače te pa lahko vse tišči tudi od sekiranja in ne od dela, tak da se sprosti. Pikica se sekira s tabo. Če ne drugače, pa kakšen povšter pretepi. Meni pomaga!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.8.2008 22:17:32   
gold fish
bubi - imam eno vprašanje...mogoče veš odgovor.....

s čem nas namažejo v bolnici preden obrijejo?   Jaz bi to rada vedela...sem že hotela v P poklicat.... ma nikol se mi nič ne spusti ven ...ne prvič ne zdaj...pa so me čisto na nulo pobrili..... če se pa doma bilo kak,  pa user posted image ...

Al naj se kar tam v P za frizurco dogovarjam?user posted image

Nič....

...zdaj pa počasi na delo veselo..... Avent ročna črpalka....da bo mali pikec imel kaj jest.....

Pridne bodite, božajte bušije..... dokler še lahko user posted image ...

Nočko,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
28.8.2008 22:31:27   
Lara Croft
pač...............ene hočejo takoj obiske ali pa ne upajo reči ne, ene smo pa malo drugačne, imamo rade svoj mir, da se stvari vsaj malo "naglihajo" na stare tirnice.......

Tudi mi tako.... ma v bistvu velja to samo za sorodnike, ki pričakujejo postrežbo.... mi2 že zdej velikokrat ne odpirava vrat, če folk prej ne pokliče... Ma sva žleht.. user posted image user posted image

Moji in njegovi frendi pa lahko pridejo oz. tisti, ki ne pričakujejo, da se bomo z njimi na ful ukvarjali in so zadovoljni tudi, če jim z ničemer ne postrežemo... in ne mislijo bit tle ful cajta... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.8.2008 22:36:57   
Lara Croft
Ma sem prehlajenaaaaaaaaaaaaaaaa.....user posted image Kiham že cel dal.... se bojim, da mi bo ven zletela.... user posted image user posted image user posted image user posted image Pa medenične kosti mam čist razštlane... no, filing imam tak.... 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.8.2008 23:52:23   
KAHLO
meta....saj se zaradi tašče ne sekiram, mi je čist vseeno če mi do fulla zameri bom imela vsaj mir, sam kaj če ne skapira da so mi njeni stiki več kot enkrat na teden čist preveč, prej se smo se vidli enkrat na mesec, zdaj pa me skoraj vsak drug dan kontaktira al pa mojga, pa zmeraj nekaj pamet soli..............veš da mi je pol danes douser posted image

ja nevem doli mam pa vse tako razboleno, zaj mam že občutek da mi bo pol lulike odpadlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je najbolše da si tisto eno polovičko zraven držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldi, jaz sem tud slišala da te v p tako pobrijejo da ni nobenih izpuščajčkov, pa nič ne srbi!?!?!? jaz bom pa kr babico vprašala poluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da nam bo izdala to njihovo tajnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak zaj pa grem v mižavc, jutri ob 10 pa na ctg in pregled, pa da vidimo kaj bodo nardili z manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz. z nama.....no jaz mam tak občutek, da bova s pupo še kr preživele nekaj skupnih dni ker se njej kaj ekstra ne mudi....upam samo da se še ni dodatno poredila in zrasla od zadnjega pregleda, če ne me bodo res še kje poslali rojevatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd babe se tipkamo jutri

nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vsem

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.8.2008 7:11:48   
meta21
No pa mi je v skoraj 9 meseceih vendarle uspelo!

PRVA SEM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Vstala, da ne bo kera mislila, da sem na kakšni olimpiadi zmagala!user posted image user posted image user posted image

In imam čast user posted image user posted image   user posted image , da vam pripravim zajtrk in skuham user posted image .

DOBRO JUTRO!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.8.2008 7:12:27 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.8.2008 7:43:33   
meta21
Vidim, da še nimate namena vstat pa čvekat z mano ...

Grem zdaj na zavarovalnico avto registrirat (kot da nimam ta mesec že dovolj stroškovuser posted image ;je mel še foter 60 let).

Se tipkamo!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 438
29.8.2008 7:44:53   
meta21
Oooo, Lana17, vidim, da si tukaj! Dobro jutro-danes sem pa tudi tebe prehitela v vstajanju!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.8.2008 7:53:55   
lana17
Mislim, da ne, da si me prehitela sam s svojo prisotnostjo na RR.user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.8.2008 8:10:36   
tasha23
Jutro še od mene. Upam, da jutri javim kaj lepega. Malo vas berem, ker imam PC fuč in mi ne znese vas prebrat in potem še kaj pokomentirat. Tako, da sem si danes na hitro sposodila PC od ljubija in se vam na hitro javim.

Malo sen zasledila, da se je že začelo in da imamo že nekaj septemberčkov, ki so prehitevali po desni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
berem, da se pogovarjete o taščah... NC saj imam neke vrste bitko od kar sem zanosila prvega user posted image  - je dobra kot kruh ampak kot je KAHLO napisala ne razume, da imamo radi tudi mi svoj mir... no zdaj mislim, da je malo le razumela, čeprav smo se vmes kar prijele user posted image .

Jutri pa .... ah upam, da grem zadnjič na tešče na kontrolo v porodnišnico in da končno vidim svoj zakladek. Ne morem več ker me že vse veže in dnevni popadki so Zoprni za popuser posted image . Jutri mi bodo tako ali drugače sprožili - upam, da se moj G ni premislil.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.8.2008 8:19:57   
lana17
tascha, želim ti, da jutri že cartaš svoje user posted image .

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.8.2008 9:17:43   
petrax
Ojla!
Vidm da sem kar dosti zamudila.
Saraya user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za malo Mariso.
Pa čestitke za vse mamice ki ste že doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bla pa včeraj na pregledu in ctgju. Ctg še nč ne kaže kakšnih popadkov, tko da se mali še čist dober počuti v zavetju. Mi je pa moja g že prejšnji teden oblubla pregled (vaginalni), pol je pa včeraj rekla da mi ga bo naredila šele naslednji teden. Pa sem ji rekla da je to že prejšnji teden rekla, pa da me zanima če se je mali obrnu. Pol mi je pa vseen nardila pregled, sam bi kar neki odlašala. No mali se je obrnu, je že kr dost spuščen, sam sem še zaprta, tko da bomo še čakal. Uradno še 9 dni, bomo pa vidl kok neuradno.  

Aja kateri pa lahko sporočim, ko bo mali zunajuser posted image ? Če vas seveda sploh zanimauser posted image .

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.8.2008 9:39:45   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Mislim, da ne, da si me prehitela sam s svojo prisotnostjo na RR.user posted image

Sem že od 5h pokonci (Sarayin sindrom No.2?user posted image ), ker sem obupala nad tiščanjem oči skupaj! Ob 6h sem imela že zajtrk, pol sm pa fotru pripravla vso zelenjavo za piknik (že en teden praznuje RD) pa vse kar pač rabi.

No, zdaj sem pa že nazaj s tehničnega pa zavarovalnice. Sem se znebila enga jurjauser posted image user posted image user posted image !

Mi je pa začelo zdaj oči skupaj vlečt, tak da grem malo probat še oddremat. Mi danes ni treba kuhat, ker ma foter piknik za sodelavce na enmu vikendu, dragi je pa obljubu, da me pelje na kosilouser posted image user posted image user posted image . Sicer si pa zaslužim, ker mam od včeraj tako zatečene gležnje, da jih niti upognit ne morem.user posted image  Mam čez noč 2 kili več.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 29.8.2008 9:41:07 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.8.2008 9:46:05   
gold fish
dobro jutro..

...jaz sem že tudi tu...sem pa bila že prej budna...saj veste...mlekec zahteva svoje.... pa sem zdaj zjutraj spet načrpala 80ml user posted image user posted image  ...bravo jaz.....   Zgleda, da sem depro končno nagnala, pa še ponedeljek se vse bolj bliža...

Kahlo - res ni nobenih izpuščajev,nič ne srbi, skratka ful dobro..... Ti kar vprašaj babico v P....., da bomo končno enkrat vedle kako in kajuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.8.2008 9:52:21   
sonček33
goldika - ma jaz sitskam pesti za ob 15h. Ponedeljek je pa itak že tukaj!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 446
29.8.2008 9:53:51   
gold fish
.... še nekaj o dojenju po cr sem hotela napisat ...

.....po cr se ti mleko ne pojavi takoj,ko rodiš, ampak tam okrog 3-4  dne (dan cr je dan 0)...., da ne boste mislile, če boste slučajno imele cr, da mlekeca ne bo......

Pa še nekaj ... tiste, ki pravijo, da so ga dobile takoj po cr ........ user posted image  .....    po moje so še malo od narkozeuser posted image    ....

Sama sem 2x imela cr in obakrat je mlekec prišel,ko sem prišla na oddelek - torej 3 dan ....in enako vse ostale punce, ki so rodile s cr.......

...   to sem napisala zato, ker me včasih kake take izjave - skregane s teorijo....malo znervirajo.....pa se morem malo spucatuser posted image .....

Pozdravček,user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.8.2008 10:10:58   
Tejchy
Jutro punce!

No, očitno bo pri meni tud začelo počasi neki dogajat... me je včeraj zvečer tako čudno zategovalo, da sem bla kr mal tko... v pričakovanju... pol pa se je zadeva umirila........... bomo videli kaj bo dogajalo v naslednjih dneh.....

gold fish - user posted image user posted image user posted image  da vama dojenje steče....

glede obiskov pa .... ma js upam oz. mislim, da je moja žlahta tok razumna, da ne bodo navreli vsi naenkrat... sicer pa bom itak nekaj časa po porodu doma in če se men z njimi pač ne bo dalo ubadat, sta tu dedi in babi.... pa naj jih onadva za zabavata user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .........

Neposredna povezava do sporočila: 448
29.8.2008 10:39:48   
ključek
Aja kateri pa lahko sporočim, ko bo mali zunaj

lahko meni če želiš. user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 449
29.8.2008 10:40:46   
ključek
Jutro punce!

No, očitno bo pri meni tud začelo počasi neki dogajat... me je včeraj zvečer tako čudno zategovalo, da sem bla kr mal tko... v pričakovanju... pol pa se je zadeva umirila........... bomo videli kaj bo dogajalo v naslednjih dneh.....

akcija.................user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?