|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
29.8.2008 10:47:51   
ključek
s čem nas namažejo v bolnici preden obrijejo?

mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje??????????user posted image user posted image user posted image  a to babica naredi??

in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati?? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.8.2008 10:48:30 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.8.2008 10:57:52   
petrax
Me to you mi sporočiš številko na zs. Pa da vsaj eni sporočim ko bo začel dogajat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 452
29.8.2008 10:59:30   
ključek
imaš z.s.user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.8.2008 11:02:30   
ključek
user posted image , bodte pridne. šibam v lj, k mizarju, da se zmenimo za zadnje podrobnosti naše nove kuhinje...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo zvečer. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.8.2008 11:03:39   
petrax
Me to you hvala, boš taprva k bo zvedla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.8.2008 11:06:30   
Tejchy
mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje?????????? a to babica naredi??

in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati??

po moje te obrijejo prej..... dvomim, da te obrijejo pol ko je otrok že na pol zunaj... babica, porodničar, sestra... kdorkoli user posted image  ... po moje to glih ni najbolj važno.... sam da te....

klistir - v SG dajo svečko za odvajanje... uro pred porodom, pa greš še na wc... vsaj ko je bilo pri eni moji znanki.... pa pol na mizi ni bilo problemov v zvezi s tem... klistirja pa menda, vsaj v SG, ne delajo več... so menda lahko pol neke komplikacije... ne vem točno kake...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.8.2008 11:06:52   
Tejchy
šibam v lj, k mizarju, da se zmenimo za zadnje podrobnosti naše nove kuhinje...........

fajn zrihtaj

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 457
29.8.2008 11:14:50   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje?????????? a to babica naredi??

in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati??

po moje te obrijejo prej..... dvomim, da te obrijejo pol ko je otrok že na pol zunaj... babica, porodničar, sestra... kdorkoli user posted image  ... po moje to glih ni najbolj važno.... sam da te....

klistir - v SG dajo svečko za odvajanje... uro pred porodom, pa greš še na wc... vsaj ko je bilo pri eni moji znanki.... pa pol na mizi ni bilo problemov v zvezi s tem... klistirja pa menda, vsaj v SG, ne delajo več... so menda lahko pol neke komplikacije... ne vem točno kake...

Ko sem jaz prvič rodila v Trbovljah - mi je odtekla voda in po poti v P sem dobila popadke. Ko sem prišla je bil najprej ctg, potem pa britje in klistiranje in izpolnjevanje nekih formalnosti. POl sem šele šla v porodno sobo. Kako je pa zdaj pa ne vem.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.8.2008 11:16:57   
maruškaŠ
Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go!

Aja  Me to you - lahk še meni tvojo številko na zs?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.8.2008 11:31:40   
petrax
MaruškaŠ pol bo pa kr velik otročekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je dons taka tuga tle gor? Kje ste punce?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.8.2008 11:36:28   
Lara Croft
In imam čast , da vam pripravim zajtrk in skuham .

Dobro jutroooooooooooo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem si iz tvojega jedilnika postregla s kokicami in jogurtom.... kava mi zadnjih 10 dni ne paše in je ne pijem več.... user posted image user posted image

No, zdaj sem pa že nazaj s tehničnega pa zavarovalnice. Sem se znebila enga jurja !

Nič se ne jezi.... sej ti ne bi blo treba.... pa bodi brez avta, če si upaš.... user posted image user posted image user posted image

Jutri mi bodo tako ali drugače sprožili - upam, da se moj G ni premislil.

Tasha..... a tudi ti se poslavljaš od trebška? Srečno!!!user posted image user posted image user posted image

No, očitno bo pri meni tud začelo počasi neki dogajat... me je včeraj zvečer tako čudno zategovalo,

Jst bom kr kričala od hudga.... ma kaj bom sama tle ostalaaaaaa???user posted image user posted image Men se čist nič ne dogaja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh imam za it še v Trst v ponedeljek....

Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go!

Ojojuser posted image Ma mord so se pa zmotli dej.... v enmu mescu lahko še celo kg zrase...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.8.2008 11:38:34   
gloria
Saraya nas vse lepo pozdravlja. Ji je že malo dolgčas po RR Zgleda, da je pridna pupa in veliko pančka. Je pa v MB rodila

....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.8.2008 11:38:54   
Lara Croft

klistir - v SG dajo svečko za odvajanje...

Aja.... včasih so delali klistir kr z žajfnco menda.... user posted image user posted image user posted image Ma to svečko si pa lahko tudi sama v rit porinem.....

Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano.... user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
29.8.2008 11:42:24   
maruškaŠ

Ojoj Ma mord so se pa zmotli dej.... v enmu mescu lahko še celo kg zrase...

To bi bla čist zadovoljna - sam, ko sem imela v 33. tednu ultrazvok je bil tut za 3 tedne prevelik-a in je imel-a 2600g.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 464
29.8.2008 11:44:18   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

klistir - v SG dajo svečko za odvajanje...

Aja.... včasih so delali klistir kr z žajfnco menda.... user posted image user posted image user posted image Ma to svečko si pa lahko tudi sama v rit porinem.....

Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano.... user posted image user posted image

U Trbovljama user posted image  baje še vedno z žajfnico klistirajo...

Neposredna povezava do sporočila: 465
29.8.2008 11:45:05   
gloria

Jutri pa .... ah upam, da grem zadnjič na tešče na kontrolo v porodnišnico in da končno vidim svoj zakladek. Ne morem več ker me že vse veže in dnevni popadki so Zoprni za pop . Jutri mi bodo tako ali drugače sprožili - upam, da se moj G ni premislil.

...user posted image user posted image user posted image  za juter user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 466
29.8.2008 11:45:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

To bi bla čist zadovoljna - sam, ko sem imela v 33. tednu ultrazvok je bil tut za 3 tedne prevelik-a in je imel-a 2600g.

Bo velik-a alora.... Jaz sem se rodila, sem bla težka 4700g... je reku mami takrat ginekolog, da dobro, da nisem fant, ki bi imela še pol kg več....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.8.2008 11:46:20 >

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.8.2008 11:49:53   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
29.8.2008 11:53:51   
alysa
user posted image user posted image user posted image za goldfish danes ...

user posted image user posted image user posted image za tasho jutri ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 469
29.8.2008 12:00:25   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Bo velik-a alora.... Jaz sem se rodila, sem bla težka 4700g... je reku mami takrat ginekolog, da dobro, da nisem fant, ki bi imela še pol kg več....user posted image user posted image

Boga tvoja mama. Mene je po eni strani strah, da bi mogla imet CR, ker si ga glih ne želim - bi raje rodila po naravni poti. Mi je pa jasno, da verjetno ne bo glih lahko...

Neposredna povezava do sporočila: 470
29.8.2008 12:06:14   
Lara Croft
Boga tvoja mama. Mene je po eni strani strah, da bi mogla imet CR, ker si ga glih ne želim - bi raje rodila po naravni poti. Mi je pa jasno, da verjetno ne bo glih lahko...

Je vseeno rodila po naravni poti.... ma po njenih besedah je blo kr hudo, ja.... če verjameš al ne, mi je med drugim, tudi to velikokrat očitala.... user posted image ....

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 471
29.8.2008 12:13:33   
maruškaŠ
Je vseeno rodila po naravni poti.... ma po njenih besedah je blo kr hudo, ja.... če verjameš al ne, mi je med drugim, tudi to velikokrat očitala.... ....

Joj to je pa kr mal žalostno user posted image  slišat.

Neposredna povezava do sporočila: 472
29.8.2008 12:21:37   
Lara Croft
Joj to je pa kr mal žalostno slišat.

Ja no.... zaradi takih in podobnih zadevščin niti nimamo kej veliko stikov.... parkrat na leto po 7minut in pol.... Ma ni panike.... sem prow vesela, da mi noben se sere več po glavi... user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 473
29.8.2008 12:24:26   
Tejchy

uuuuuuuuuu ... to pa bo korenjak/inja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

.. mogoče boš pa prej rodila... sploh, če so ti namerili večji plod....
.. drugače pa... js poznam eno, ki je rodila 4,5 kg težkega user posted image  .... sicer s CR...
.. pa še za eno vem, ko je njena user posted image  imela skoraj 5 kg...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 474
29.8.2008 12:25:41   
Tejchy
Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano....

odvisno kolk se spučeš.. ta moja kolegica ni imela problemov...
.. itak je že telo tako narejeno, da se začneš pucat neki časa pred porodom.. driska in to... vsaj tko pravijo user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?