Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 10:47:51
|
|
|
|
ključek
|
s čem nas namažejo v bolnici preden obrijejo? mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje?????????? a to babica naredi?? in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.8.2008 10:48:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 10:57:52
|
|
|
|
petrax
|
Me to you mi sporočiš številko na zs. Pa da vsaj eni sporočim ko bo začel dogajat
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 10:59:30
|
|
|
|
ključek
|
imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:02:30
|
|
|
|
ključek
|
, bodte pridne. šibam v lj, k mizarju, da se zmenimo za zadnje podrobnosti naše nove kuhinje........... se tipkamo zvečer.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:03:39
|
|
|
|
petrax
|
Me to you hvala, boš taprva k bo zvedla
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:06:30
|
|
|
|
Tejchy
|
mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje?????????? a to babica naredi?? in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati?? po moje te obrijejo prej..... dvomim, da te obrijejo pol ko je otrok že na pol zunaj... babica, porodničar, sestra... kdorkoli ... po moje to glih ni najbolj važno.... sam da te.... klistir - v SG dajo svečko za odvajanje... uro pred porodom, pa greš še na wc... vsaj ko je bilo pri eni moji znanki.... pa pol na mizi ni bilo problemov v zvezi s tem... klistirja pa menda, vsaj v SG, ne delajo več... so menda lahko pol neke komplikacije... ne vem točno kake...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:06:52
|
|
|
|
Tejchy
|
šibam v lj, k mizarju, da se zmenimo za zadnje podrobnosti naše nove kuhinje........... fajn zrihtaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:14:50
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje?????????? a to babica naredi?? in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati?? po moje te obrijejo prej..... dvomim, da te obrijejo pol ko je otrok že na pol zunaj... babica, porodničar, sestra... kdorkoli ... po moje to glih ni najbolj važno.... sam da te.... klistir - v SG dajo svečko za odvajanje... uro pred porodom, pa greš še na wc... vsaj ko je bilo pri eni moji znanki.... pa pol na mizi ni bilo problemov v zvezi s tem... klistirja pa menda, vsaj v SG, ne delajo več... so menda lahko pol neke komplikacije... ne vem točno kake... Ko sem jaz prvič rodila v Trbovljah - mi je odtekla voda in po poti v P sem dobila popadke. Ko sem prišla je bil najprej ctg, potem pa britje in klistiranje in izpolnjevanje nekih formalnosti. POl sem šele šla v porodno sobo. Kako je pa zdaj pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:16:57
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go! Aja Me to you - lahk še meni tvojo številko na zs?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:31:40
|
|
|
|
petrax
|
MaruškaŠ pol bo pa kr velik otroček Kaj pa je dons taka tuga tle gor? Kje ste punce?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:36:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
In imam čast , da vam pripravim zajtrk in skuham . Dobro jutroooooooooooo.... Jaz sem si iz tvojega jedilnika postregla s kokicami in jogurtom.... kava mi zadnjih 10 dni ne paše in je ne pijem več.... No, zdaj sem pa že nazaj s tehničnega pa zavarovalnice. Sem se znebila enga jurja ! Nič se ne jezi.... sej ti ne bi blo treba.... pa bodi brez avta, če si upaš.... Jutri mi bodo tako ali drugače sprožili - upam, da se moj G ni premislil. Tasha..... a tudi ti se poslavljaš od trebška? Srečno!!! No, očitno bo pri meni tud začelo počasi neki dogajat... me je včeraj zvečer tako čudno zategovalo, Jst bom kr kričala od hudga.... ma kaj bom sama tle ostalaaaaaa??? Men se čist nič ne dogaja.... Sploh imam za it še v Trst v ponedeljek.... Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go! Ojoj Ma mord so se pa zmotli dej.... v enmu mescu lahko še celo kg zrase...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:38:34
|
|
|
|
gloria
|
Saraya nas vse lepo pozdravlja. Ji je že malo dolgčas po RR Zgleda, da je pridna pupa in veliko pančka. Je pa v MB rodila .... ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:38:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
klistir - v SG dajo svečko za odvajanje... Aja.... včasih so delali klistir kr z žajfnco menda.... Ma to svečko si pa lahko tudi sama v rit porinem..... Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:42:24
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go! Ojoj Ma mord so se pa zmotli dej.... v enmu mescu lahko še celo kg zrase... To bi bla čist zadovoljna - sam, ko sem imela v 33. tednu ultrazvok je bil tut za 3 tedne prevelik-a in je imel-a 2600g.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:44:18
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft klistir - v SG dajo svečko za odvajanje... Aja.... včasih so delali klistir kr z žajfnco menda.... Ma to svečko si pa lahko tudi sama v rit porinem..... Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano.... U Trbovljama baje še vedno z žajfnico klistirajo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:45:05
|
|
|
|
gloria
|
Jutri pa .... ah upam, da grem zadnjič na tešče na kontrolo v porodnišnico in da končno vidim svoj zakladek. Ne morem več ker me že vse veže in dnevni popadki so Zoprni za pop . Jutri mi bodo tako ali drugače sprožili - upam, da se moj G ni premislil. ... za juter ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:45:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ To bi bla čist zadovoljna - sam, ko sem imela v 33. tednu ultrazvok je bil tut za 3 tedne prevelik-a in je imel-a 2600g. Bo velik-a alora.... Jaz sem se rodila, sem bla težka 4700g... je reku mami takrat ginekolog, da dobro, da nisem fant, ki bi imela še pol kg več....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.8.2008 11:46:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:49:53
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 11:53:51
|
|
|
|
alysa
|
za goldfish danes ... za tasho jutri ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:00:25
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ To bi bla čist zadovoljna - sam, ko sem imela v 33. tednu ultrazvok je bil tut za 3 tedne prevelik-a in je imel-a 2600g. Bo velik-a alora.... Jaz sem se rodila, sem bla težka 4700g... je reku mami takrat ginekolog, da dobro, da nisem fant, ki bi imela še pol kg več.... Boga tvoja mama. Mene je po eni strani strah, da bi mogla imet CR, ker si ga glih ne želim - bi raje rodila po naravni poti. Mi je pa jasno, da verjetno ne bo glih lahko...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:06:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Boga tvoja mama. Mene je po eni strani strah, da bi mogla imet CR, ker si ga glih ne želim - bi raje rodila po naravni poti. Mi je pa jasno, da verjetno ne bo glih lahko... Je vseeno rodila po naravni poti.... ma po njenih besedah je blo kr hudo, ja.... če verjameš al ne, mi je med drugim, tudi to velikokrat očitala.... ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:13:33
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Je vseeno rodila po naravni poti.... ma po njenih besedah je blo kr hudo, ja.... če verjameš al ne, mi je med drugim, tudi to velikokrat očitala.... .... Joj to je pa kr mal žalostno slišat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:21:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj to je pa kr mal žalostno slišat. Ja no.... zaradi takih in podobnih zadevščin niti nimamo kej veliko stikov.... parkrat na leto po 7minut in pol.... Ma ni panike.... sem prow vesela, da mi noben se sere več po glavi...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:24:26
|
|
|
|
Tejchy
|
Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go! uuuuuuuuuu ... to pa bo korenjak/inja .. mogoče boš pa prej rodila... sploh, če so ti namerili večji plod.... .. drugače pa... js poznam eno, ki je rodila 4,5 kg težkega .... sicer s CR... .. pa še za eno vem, ko je njena imela skoraj 5 kg...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:25:41
|
|
|
|
Tejchy
|
Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano.... odvisno kolk se spučeš.. ta moja kolegica ni imela problemov... .. itak je že telo tako narejeno, da se začneš pucat neki časa pred porodom.. driska in to... vsaj tko pravijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?