Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 15:02:25
|
|
|
|
Tejchy
|
Zdej pa pečica kliče.... in pizza... dober tek.........
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 15:18:55
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi..........jaz bi tud rada vidla našega septembrčkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Fino da maš mlekeca in bo naš pikec hitro nadomestil izgobljene gramčke!!!! boš vidla da bo še pravi frajer!!! evo jaz sem se danes spet v laboratoriju matrala s tistim lončkom za lulat.....madonca mi ta lonček živce požre!!!! Lara ......ne govori, jaz sem jih včeraj tako jedla, k da bi jih zadnič v življenju je mogu moj kr ornk pazit da še nisem njega zraven pojedla k je v skledo segal po njih pol sem pa ponoči pila k treba bit.....tak da lulat ni blo problema...... Ne se še selit mamice......na drug forum, malo še bote pr nas in nam poročajte kako je s vašimi bejbiji, in kakoje k maš tako bitjece ob sebi........jaz ji že kr vsak dan postlco prpravlam pa se vežbam nagibat komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 15:22:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz ji že kr vsak dan postlco prpravlam pa se vežbam nagibat komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni Mi pa sploh še nimamo zibke.... niti previjalne.... jao, jao... vhodna vrata bomo a tudi mi zazidali.... Kolk bi vsi navalili prve dni.. pol pa te nobeden več ne šljivi....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 15:32:51
|
|
|
|
lana17
|
, želim vama, da se čim prej cartata v zavetju doma.
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 16:22:57
|
|
|
|
gloria
|
Čakte, čakte, ko se bomo vsul, nas pa za ustavit ne bo! ... ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 16:27:38
|
|
|
|
gloria
|
Ne se še selit mamice......na drug forum, malo še bote pr nas in nam poročajte kako je s vašimi bejbiji, in kakoje k maš tako bitjece ob sebi....... ...se strinjam ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 16:30:42
|
|
|
|
ključek
|
......... pa kaj ste že razmišljale kako se bomo poimenovale na forumu STARŠI ČVEKAMO ......... kaki pametni predlogi - sončki septembrk 08 - angelčki septembrk 08 - teh npr. še ni.... sončke imajo januarke - ..... - al samo septembrčki 08 predloge prosim............... sončki septembrk 2008 ali pa - zakladki septembrk 2008
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 16:31:11
|
|
|
|
ključek
|
.................luštnega pikeca imaš....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 17:35:20
|
|
|
|
ključek
|
komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni enostavno poveš (v naprej), da želiš na začetku mir, nič obiskov...............jaz sem tako naredila, bila deležna malo negodovanja, pa se ne sekiram, ker sedaj bo najbolj pomemben in moj počitek. prišli bodo na obisk v bolnico, kdor ne bo, mu bova poslala slike po telefonu ali mailu. obiski doma.................ko bomo mi trije "prštiman". zaradi mene se lahko na glavo postavljajo, res. če ne morejo upoštevati najinih želja, jih pa en kli gleda. jaz sem raje v naprej povedala, kot pa da bo potem imel kdo dolg nos. sem nesramna? meni se ne zdi, delam tako, kot mislim, da bo najboljše za nas tri.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 17:35:32
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy NO, lohk bi tudi blo... septembrke & pridelek ............ to bi šele izstopale Ja, ampak ni slabo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 17:37:40
|
|
|
|
ključek
|
NO, lohk bi tudi blo... septembrke & pridelek... pridelek????? kot krompir, ki ga pobirajo.......................... lara........................ .............faca.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 17:42:21
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem pa zdaj dve uri likala in cote pospravljala, zdaj grem pa še slike skup zmetat za razvijanje, k jih že kakšno leto nisem. Pol se bojim, da bo drugih slik preveč pa še cajta ne bo. Trebuh mam trd ko beton, mali mi rine v eno stran stopala (predvidevam), v eno ritko, navzdol pa glavo tak da mi bo prej al slej nekje moral ven pogledat. Danes ponoči me je spodaj v trebuhu tako čudno tiščalo, kot da me tišči kakat pa ne morem it al pa pred M. A so to ti z vso slavo opevani lažni popadki?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 17:43:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you NO, lohk bi tudi blo... septembrke & pridelek... pridelek????? kot krompir, ki ga pobirajo.......................... lara........................ .............faca................. Kaj pa septembrski krompirčki al pa jabolčki, ko je glih jesen blizu?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 18:02:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you NO, lohk bi tudi blo... septembrke & pridelek... pridelek????? kot krompir, ki ga pobirajo.......................... lara........................ .............faca................. Kaj pa septembrski krompirčki al pa jabolčki, ko je glih jesen blizu? ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 18:04:31
|
|
|
|
gloria
|
Pf sporoča....mi smo ok v nedeljo greva verjeten domov.... ....ona je pa kr mobilna po cr ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 19:32:10
|
|
|
|
Tejchy
|
Kaj pa septembrski krompirčki al pa jabolčki, ko je glih jesen blizu? ............. ti si šele faca lara - dobila si konkurenco
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 19:34:31
|
|
|
|
Tejchy
|
evo jaz sem se danes spet v laboratoriju matrala s tistim lončkom za lulat.....madonca mi ta lonček živce požre!!!! men je urin kr G pregledovala... ima aparat.... pa take fajne 3dcl lončke... ni blo nikol problema ciljat ... preprosto... če boš mogla še kdaj iti v laboratorij... pejd prej v trgovino in si kupi 0,5l plastične lončke pa jih nesi zraven .............
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 19:40:57
|
|
|
|
andreja32
|
ČAO SEPTEMBRKE 2008!!!!! Vsake toliko pridem k vam , malo obujat spomine na lansko leto,....sem septembrka 2007.Tolk je kjut brati in se spominjati svojih nosečnosti,....mi imamo že 4 fročke,....no, dva sta že najstnika.Uglavnem hotela sem vam povedati da uživajte še preostale proste dneve, fajn se naspite, pocrklajte ,..... Čestitam vsem novopečenim staršem, tistim ki pa še čakate pa lep neboleč porod. lp Andreja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 19:43:26
|
|
|
|
ključek
|
ČAO SEPTEMBRKE 2008!!!!! Vsake toliko pridem k vam , malo obujat spomine na lansko leto,....sem septembrka 2007.Tolk je kjut brati in se spominjati svojih nosečnosti,....mi imamo že 4 fročke,....no, dva sta že najstnika.Uglavnem hotela sem vam povedati da uživajte še preostale proste dneve, fajn se naspite, pocrklajte ,..... Čestitam vsem novopečenim staršem, tistim ki pa še čakate pa lep neboleč porod. lp Andreja ¸ hvala...................... pa čestitke za 4 !!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:04:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ČAO SEPTEMBRKE 2008!!!!! Vsake toliko pridem k vam , malo obujat spomine na lansko leto,....sem septembrka 2007.Tolk je kjut brati in se spominjati svojih nosečnosti,....mi imamo že 4 fročke,....no, dva sta že najstnika.Uglavnem hotela sem vam povedati da uživajte še preostale proste dneve, fajn se naspite, pocrklajte ,..... Čestitam vsem novopečenim staršem, tistim ki pa še čakate pa lep neboleč porod. lp Andreja ¸ hvala...................... pa čestitke za 4 !!!! .... ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:04:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .................luštnega pikeca imaš.................... ma namje komaj uspelo eno nardit, ko ima očke odprte.....ponavadi vedno spi v času obiskov.... kot recimo danes..... sma ga kar pustila, da pančka, pa daraste, da čimprej pride domov... Sem se pa zmenila danes s sestro, da lahko pridem jutri ob 15 uri, ko imajo hranjenje in ga bom lahko probala podojit.... Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:08:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni enostavno poveš (v naprej), da želiš na začetku mir, nič obiskov...............jaz sem tako naredila, bila deležna malo negodovanja, pa se ne sekiram, ker sedaj bo najbolj pomemben in moj počitek. prišli bodo na obisk v bolnico, kdor ne bo, mu bova poslala slike po telefonu ali mailu. obiski doma.................ko bomo mi trije "prštiman". zaradi mene se lahko na glavo postavljajo, res. če ne morejo upoštevati najinih želja, jih pa en kli gleda. jaz sem raje v naprej povedala, kot pa da bo potem imel kdo dolg nos. sem nesramna? meni se ne zdi, delam tako, kot mislim, da bo najboljše za nas tri. ...jaz tud ne mislim kar takoj povedat, da smo doma...ker že zdaj gnjavijo, da bi ga radi videli...... pa si lahko mislite, da sem zdaj na to temo še bolj občutljiva...... ljudje iz okolice....beri žlahta pa gleda samo na to, da vidi novega dojenčka...... pa jim omeniš, pa so hujši kot mali otroci...še kar sprašujejo .. .. ....pač ne bomo slišali zvonca ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:08:58
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .................luštnega pikeca imaš.................... ma namje komaj uspelo eno nardit, ko ima očke odprte.....ponavadi vedno spi v času obiskov.... kot recimo danes..... sma ga kar pustila, da pančka, pa daraste, da čimprej pride domov... Sem se pa zmenila danes s sestro, da lahko pridem jutri ob 15 uri, ko imajo hranjenje in ga bom lahko probala podojit.... Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata....... .... ....vse se bo uredilo ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:10:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Trebuh mam trd ko beton, mali mi rine v eno stran stopala (predvidevam), v eno ritko, navzdol pa glavo tak da mi bo prej al slej nekje moral ven pogledat. Danes ponoči me je spodaj v trebuhu tako čudno tiščalo, kot da me tišči kakat pa ne morem it al pa pred M. A so to ti z vso slavo opevani lažni popadki? ...meta...si lahko misliš, da imam za sabo 2 poroda......se pravi dve nosečnosti...pa še sedaj ne vem kaj so lažni popadki..... ....ma zdaj mi je že hecno vse skupaj....... pred 14 dnevi mi še ni bilo.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:12:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Pf sporoča....mi smo ok v nedeljo greva verjeten domov.... ....ona je pa kr mobilna po cr .... Kaj je imela spinalno? Aja - Gloria za info..... v MB moraš 8 ur po cr na noge...., seveda potem vsak dan naprej normalno vstajanje in hoja....., 3 dan na oddelek in 6 dan domov.....
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?