|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
28.8.2008 15:02:25   
Tejchy
Zdej pa pečica kliče.... in pizza...

dober tek......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.8.2008 15:18:55   
KAHLO
goldi..........jaz bi tud rada vidla našega septembrčkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fino da maš mlekeca in bo naš pikec hitro nadomestil izgobljene gramčke!!!! boš vidla da bo še pravi frajer!!!

evo jaz sem se danes spet v laboratoriju matrala s tistim lončkom za lulat.....madonca mi ta lonček živce požre!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara ......ne govori, jaz sem jih včeraj tako jedla, k da bi jih zadnič v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je mogu moj kr ornk pazit da še nisem njega zraven pojedla k je v skledo segal po njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem pa ponoči pila k treba bit.....tak da lulat ni blo problema......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne se še selit mamice......na drug forum, malo še bote pr nas in nam poročajte kako je s vašimi bejbiji, in kakoje k maš tako bitjece ob sebi........jaz ji že kr vsak dan postlco prpravlamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se vežbam nagibatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.8.2008 15:22:17   
Lara Croft
jaz ji že kr vsak dan postlco prpravlam pa se vežbam nagibat komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni

user posted image user posted image user posted image Mi pa sploh še nimamo zibke.... niti previjalne.... jao, jao... vhodna vrata bomo a tudi mi zazidali.... Kolk bi vsi navalili prve dni.. pol pa te nobeden več ne šljivi....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.8.2008 15:32:51   
lana17
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim vama, da se čim prej cartata v zavetju doma.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.8.2008 16:22:57   
gloria
Čakte, čakte, ko se bomo vsul, nas pa za ustavit ne bo!

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.8.2008 16:27:38   
gloria
Ne se še selit mamice......na drug forum, malo še bote pr nas in nam poročajte kako je s vašimi bejbiji, in kakoje k maš tako bitjece ob sebi.......

...se strinjam user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.8.2008 16:30:42   
ključek
......... pa kaj ste že razmišljale kako se bomo poimenovale na forumu STARŠI ČVEKAMO user posted image

......... kaki pametni predlogi user posted image

- sončki septembrk 08
- angelčki septembrk 08 - teh npr. še ni.... sončke imajo januarke
- .....
- al samo septembrčki 08

predloge prosim...............

sončki septembrk 2008 user posted image user posted image user posted image

ali pa - zakladki septembrk 2008user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.8.2008 16:31:11   
ključek
user posted image .................luštnega pikeca imaš....................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.8.2008 17:35:20   
ključek
komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni

enostavno poveš (v naprej), da želiš na začetku mir, nič obiskov...............jaz sem tako naredila, bila deležna malo negodovanja, pa se ne sekiram, ker sedaj bo najbolj pomemben user posted image  in moj počitek. prišli bodo na obisk v bolnico, kdor ne bo, mu bova poslala slike po telefonu ali mailu. obiski doma.................ko bomo mi trije "prštiman". zaradi mene se lahko na glavo postavljajo, res. če ne morejo upoštevati najinih želja, jih pa en
kliuser posted image gleda. jaz sem raje v naprej povedala, kot pa da bo potem imel kdo dolg nos. sem nesramna? meni se ne zdi, delam tako, kot mislim, da bo najboljše za nas tri.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.8.2008 17:35:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

NO, lohk bi tudi blo... septembrke & pridelek

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

............ to bi šele izstopale user posted image  user posted image  user posted image

Ja, ampak ni slabo. user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.8.2008 17:37:40   
ključek
NO, lohk bi tudi blo... septembrke & pridelek...

pridelek?????user posted image user posted image user posted image user posted image  kot krompir, ki ga pobirajo..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lara........................user posted image user posted image user posted image .............faca.................

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.8.2008 17:42:21   
meta21
Jaz sem pa zdaj dve uri likala in cote pospravljala, zdaj grem pa še slike skup zmetat za razvijanje, k jih že kakšno leto nisem. Pol se bojim, da bo drugih slik preveč pa še cajta ne bo.

Trebuh mam trd ko beton, mali mi rine v eno stran stopala (predvidevam), v eno ritko, navzdol pa glavo tak da mi bo prej al slej nekje moral ven pogledat.user posted image  

Danes ponoči me je spodaj v trebuhu tako čudno tiščalo, kot da me tišči kakat pa ne morem it al pa pred M. A so to ti z vso slavo opevani lažni popadki?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.8.2008 17:43:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pridelek?????user posted image user posted image user posted image user posted image  kot krompir, ki ga pobirajo..........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lara........................user posted image user posted image user posted image .............faca.................

Kaj pa septembrski krompirčki al pa jabolčki, ko je glih jesen blizu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.8.2008 18:02:51   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kaj pa septembrski krompirčki al pa jabolčki, ko je glih jesen blizu?user posted image user posted image user posted image

...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.8.2008 18:04:31   
gloria
Pf sporoča....mi smo ok v nedeljo greva verjeten domov....

....ona je pa kr mobilna po cruser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.8.2008 19:32:10   
Tejchy
Kaj pa septembrski krompirčki al pa jabolčki, ko je glih jesen blizu?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ............. ti si šele faca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

lara - dobila si konkurenco  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.8.2008 19:34:31   
Tejchy
evo jaz sem se danes spet v laboratoriju matrala s tistim lončkom za lulat.....madonca mi ta lonček živce požre!!!!

men je urin kr G pregledovala... ima aparat.... pa take fajne 3dcl lončke...user posted image  user posted image   ni blo nikol problema ciljat user posted image  user posted image  user posted image  ... preprosto... če boš mogla še kdaj iti v laboratorij... pejd prej v trgovino in si kupi 0,5l plastične lončke pa jih nesi zraven user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .............

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.8.2008 19:40:57   
andreja32
ČAO SEPTEMBRKE 2008!!!!!

Vsake toliko pridem k vam , malo obujat spomine na lansko leto,....sem septembrka 2007.Tolk je kjutuser posted image  brati  in se spominjati svojih nosečnosti,....mi imamo že 4 fročke,....no, dva sta že najstnika.Uglavnem hotela sem vam povedati da uživajte še preostale proste dneve, fajn se naspite, pocrklajte ,.....
Čestitam vsem novopečenim staršem, tistim ki pa še čakate pa lep  neboleč porod.

lp Andreja

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 393
28.8.2008 19:43:26   
ključek
ČAO SEPTEMBRKE 2008!!!!!

Vsake toliko pridem k vam , malo obujat spomine na lansko leto,....sem septembrka 2007.Tolk je kjut brati in se spominjati svojih nosečnosti,....mi imamo že 4 fročke,....no, dva sta že najstnika.Uglavnem hotela sem vam povedati da uživajte še preostale proste dneve, fajn se naspite, pocrklajte ,.....
Čestitam vsem novopečenim staršem, tistim ki pa še čakate pa lep neboleč porod.

lp Andreja
¸

hvala......................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa čestitke za 4 user posted image !!!!user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 394
28.8.2008 20:04:19   
gloria

ČAO SEPTEMBRKE 2008!!!!!

Vsake toliko pridem k vam , malo obujat spomine na lansko leto,....sem septembrka 2007.Tolk je kjut brati in se spominjati svojih nosečnosti,....mi imamo že 4 fročke,....no, dva sta že najstnika.Uglavnem hotela sem vam povedati da uživajte še preostale proste dneve, fajn se naspite, pocrklajte ,.....
Čestitam vsem novopečenim staršem, tistim ki pa še čakate pa lep neboleč porod.

lp Andreja
¸

hvala......................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa čestitke za 4 user posted image !!!!user posted image

....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 395
28.8.2008 20:04:41   
gold fish

user posted image .................luštnega pikeca imaš....................user posted image user posted image user posted image

ma namje komaj uspelo eno nardit, ko ima očke odprte.....ponavadi vedno spi v času obiskov.... kot recimo danes..... sma ga kar pustila, da pančka, pa daraste, da čimprej pride domov...

Sem se pa zmenila danes s sestro, da lahko pridem jutri ob 15 uri, ko imajo hranjenje in ga bom lahko probala podojit....

Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata.......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 396
28.8.2008 20:08:12   
gold fish

komaj čakam da bo se stiskala z mano...no z nama......bom kr zagradila vhodna vrata....da bomo sami trije nekaj dni

enostavno poveš (v naprej), da želiš na začetku mir, nič obiskov...............jaz sem tako naredila, bila deležna malo negodovanja, pa se ne sekiram, ker sedaj bo najbolj pomemben user posted image  in moj počitek. prišli bodo na obisk v bolnico, kdor ne bo, mu bova poslala slike po telefonu ali mailu. obiski doma.................ko bomo mi trije "prštiman". zaradi mene se lahko na glavo postavljajo, res. če ne morejo upoštevati najinih želja, jih pa en
kliuser posted image gleda. jaz sem raje v naprej povedala, kot pa da bo potem imel kdo dolg nos. sem nesramna? meni se ne zdi, delam tako, kot mislim, da bo najboljše za nas tri.

...jaz tud ne mislim kar takoj povedat, da smo doma...ker že zdaj gnjavijo, da bi ga radi videli...... pa si lahko mislite, da sem zdaj na to temo še bolj občutljiva......    ljudje iz okolice....beri žlahta pa gleda samo na to, da vidi novega dojenčka......   pa jim omeniš, pa so hujši kot mali otroci...še kar sprašujejo ..user posted image ..

....pač ne bomo slišali zvonca user posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
28.8.2008 20:08:58   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ma namje komaj uspelo eno nardit, ko ima očke odprte.....ponavadi vedno spi v času obiskov.... kot recimo danes..... sma ga kar pustila, da pančka, pa daraste, da čimprej pride domov...

Sem se pa zmenila danes s sestro, da lahko pridem jutri ob 15 uri, ko imajo hranjenje in ga bom lahko probala podojit....

Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata.......

....user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse se bo uredilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 398
28.8.2008 20:10:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Trebuh mam trd ko beton, mali mi rine v eno stran stopala (predvidevam), v eno ritko, navzdol pa glavo tak da mi bo prej al slej nekje moral ven pogledat.user posted image  

Danes ponoči me je spodaj v trebuhu tako čudno tiščalo, kot da me tišči kakat pa ne morem it al pa pred M. A so to ti z vso slavo opevani lažni popadki?user posted image

...meta...si lahko misliš, da imam za sabo 2 poroda......se pravi dve nosečnosti...pa še sedaj ne vem kaj so lažni popadki.....user posted image ....ma zdaj mi je že hecno vse skupaj....... pred 14 dnevi mi še ni bilo.....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 399
28.8.2008 20:12:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Pf sporoča....mi smo ok v nedeljo greva verjeten domov....

....ona je pa kr mobilna po cruser posted image ....

Kaj je imela spinalno?

Aja  - Gloria za info..... v MB moraš 8 ur po cr na noge...., seveda potem vsak dan naprej normalno vstajanje in hoja....., 3 dan na oddelek in 6 dan domov.....  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?