Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:26:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Je vseeno rodila po naravni poti.... ma po njenih besedah je blo kr hudo, ja.... če verjameš al ne, mi je med drugim, tudi to velikokrat očitala.... .... ma kot da si ti kriva za svoje kile ob rojstvu .. halo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:31:14
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Ma mislite, da ne pol še bol sereš tam v porodni, če ti klistir naredijo.... mislim, ker je bolj vse zmehčano.... odvisno kolk se spučeš.. ta moja kolegica ni imela problemov... .. itak je že telo tako narejeno, da se začneš pucat neki časa pred porodom.. driska in to... vsaj tko pravijo Sej klistiranje te tko spuca, da nič not ne ostane . Ni panike, da bi imela pol probleme
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:38:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
. itak je že telo tako narejeno, da se začneš pucat neki časa pred porodom.. driska in to... vsaj tko pravijo Ja.... jst (skoraj) driskam že nekaj dni..... mi je čudno, ker taka sračka ni v moji navadi....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:40:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ej.... ma mislite, da bomo imele pol še kej časa za tle čokulat? Al bo ful dela z našimi bebicami?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:43:24
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej.... ma mislite, da bomo imele pol še kej časa za tle čokulat? Al bo ful dela z našimi bebicami? Mal časa bomo verjetno že rable, da se navadimo (vsaj mi prvorodke), pol pa bo verjetno da (upam) čas tut za čvek ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:45:54
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ej.... ma mislite, da bomo imele pol še kej časa za tle čokulat? Al bo ful dela z našimi bebicami? Manj ga bo sigurno kot ga imamo zdej - ampak našel se bo pa vseen . Je pa tut odvisno kolk zahtevne bebice bomo imel. Jaz sem sicer drugorodka - pa se mi zdi, da sem v 8 letih itak že vse pozabla .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:50:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you s čem nas namažejo v bolnici preden obrijejo? mene pa zanima, kdaj sploh obrijejo??ko prideš v porodno ali kasneje?????????? a to babica naredi?? in kdaj dobiš klistir?? se greš lahko potem še stuširati?? ...za vaginalno ne vem.....baje, da pri nas v mb ne brijejo..... ..mene so pred cr na nulo...... v sprejemni pisarni....naredi pa to babica oz. tista, ki je za to zadolžena....pri meni je bila pol ta zraven v operacijski..... Klistira po mojem ne dobiš..... , jaz sem morala tako ali tako biti cel dan tešča..., ostale, ki so bile vaginalno pa ga niso dobile...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:51:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem sicer drugorodka - pa se mi zdi, da sem v 8 letih itak že vse pozabla . jst sem po 21h letih tudi vse pozabla.... SIcer se ful dolgočasim cele dneve in kumi čakam, da bo spet kej za počet.... spim do 10h... pol pa se prekladam s kavča na wc in nazaj....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:51:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , bodte pridne. šibam v lj, k mizarju, da se zmenimo za zadnje podrobnosti naše nove kuhinje........... se tipkamo zvečer. ma kaj ti še kar nimaš mira....bi rada v Lj rodila al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:54:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft [ Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go! Ojoj Ma mord so se pa zmotli dej.... v enmu mescu lahko še celo kg zrase... .... meni so tud na zadnjem Uz v bolnici rekli, da ima mali pikec 3500g.....pol čez dva dni, ko se je rodil pa je imel 3030g ....sem pa vidla, ko je merila, da je malo preko robov jemala...to je pa takoj kar nekaj zraven....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:59:19
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz sem sicer drugorodka - pa se mi zdi, da sem v 8 letih itak že vse pozabla . jst sem po 21h letih tudi vse pozabla.... SIcer se ful dolgočasim cele dneve in kumi čakam, da bo spet kej za počet.... spim do 10h... pol pa se prekladam s kavča na wc in nazaj.... Tut moj ritem ni pretirano aktiven - s tem, da jaz spim najdlje do 8h pa še to samo kdaj pa kdaj, drugač pa do 7h - pa me že vse boli in itak morm vstat. Kakšno malenkost ponaredim, tamalmu naredim zajtrk - pol pa že tko šiba ven. Na zrak grem ponavadi zvečer, če uspem mojga spravit - celo na kratek sprehod. Bi bla pa več zunaj - pa mam eno tolk vsiljivo in zoprno sosedo, ki je z otroci skoz zunaj, da raje not ostanem. Če te že ona ne začopati in 2 uri brez predaha govori - pa njena ta mlajša skoz pleza po tebi in nimaš nobenga mira. Al pa oboje naenkrat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 12:59:55
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft [ Drugač sem bla pa dons na UZ - rast ploda. Zdej je velik že 3630g jst pa še 30 days to go! Ojoj Ma mord so se pa zmotli dej.... v enmu mescu lahko še celo kg zrase... .... meni so tud na zadnjem Uz v bolnici rekli, da ima mali pikec 3500g.....pol čez dva dni, ko se je rodil pa je imel 3030g ....sem pa vidla, ko je merila, da je malo preko robov jemala...to je pa takoj kar nekaj zraven.... Tole je pa zame super informacija .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:01:52
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz se pa grem počasi rihtat, pol pa v bolnico....... ....sem včeraj gledala od pikeca slike na računalniku...pa mi je začelo kar kapljati..... ...Lara in maruša..... bodita ziher, da nista pozabili...... jaz imam tudi 9 let pemora...pa tisti grif ostane..... malo se je teba samo navadit, pol pa ni panike...... Da ne pozabim.... V ponedeljek vas definitivno spet zapuščam..... sem dobila zeleno luč , da grem k pikecu...pol pa upam, da nama čimprej zalaufa to hranjenje kot so si ga zamislili in da šibnema končno domov..... Doma si boma pa tak po svoje uredila...... Držite pesti... Se javim kasneje.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:11:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz se pa grem počasi rihtat, pol pa v bolnico....... ....sem včeraj gledala od pikeca slike na računalniku...pa mi je začelo kar kapljati..... ...Lara in maruša..... bodita ziher, da nista pozabili...... jaz imam tudi 9 let pemora...pa tisti grif ostane..... malo se je teba samo navadit, pol pa ni panike...... Da ne pozabim.... V ponedeljek vas definitivno spet zapuščam..... sem dobila zeleno luč , da grem k pikecu...pol pa upam, da nama čimprej zalaufa to hranjenje kot so si ga zamislili in da šibnema končno domov..... Doma si boma pa tak po svoje uredila...... Držite pesti... Se javim kasneje..... ...držimo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:12:13
|
|
|
|
gloria
|
pa še enga lupčka dej pikecu v imenu vseh nas
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:13:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Na zrak grem ponavadi zvečer, če uspem mojga spravit - celo na kratek sprehod. Moj muc gre pa drgač ful rad na sprehod.... ma glih okoli 18h, ku se jst spravim na sprehod ima delo... ma danes si je vzel prosto.... jupiiiiiiiiiiiiiiii Če te že ona ne začopati in 2 uri brez predaha govori - Ma jst se pa kr po hitrem postopku takih znebim.... bla bla par minut... pol pa rečem, lepo je blo poklepetat, zdej pa vas pozdravljam in grem....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:14:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
..jaz se pa grem počasi rihtat, pol pa v bolnico....... Ma lepo, lepo se imejta....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:21:41
|
|
|
|
Tejchy
|
Ja.... jst (skoraj) driskam že nekaj dni..... mi je čudno, ker taka sračka ni v moji navadi.... no vidiš...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:22:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Mal časa bomo verjetno že rable, da se navadimo (vsaj mi prvorodke), pol pa bo verjetno da (upam) čas tut za čvek ... ma tud js mislim tko.... bomo videle..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:24:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Ja.... jst (skoraj) driskam že nekaj dni..... mi je čudno, ker taka sračka ni v moji navadi.... no vidiš... Ma čist nič ne vidim..... samo lenoba je okol mene...se dogaja. Kaj sem tle zamutila? Sem tla napisat, da se sam lenoba dogaja, nič drugega...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.8.2008 13:27:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:24:23
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Če te že ona ne začopati in 2 uri brez predaha govori - Ma jst se pa kr po hitrem postopku takih znebim.... bla bla par minut... pol pa rečem, lepo je blo poklepetat, zdej pa vas pozdravljam in grem.... Sej tut jst ponavadi tko naredim - pri tej pa ne gre - ker ne prideš sploh do besede, pa sem že vstala s klopce in se začela pomikat proti bloku - pa niti predahnila niti za sekundo . Zdej se raje kar izogibam, nadaleč pozdravim in grem kam naprej ... Moj dragi se pa vedno zgovarja kolk je utrujen - pa je to tolk kratek sprehod, pa še pri mojem tempu ga zmore tut 3 letni otrok. Pol ga pa mal postrani pogledam in reče "Sej bova šla..."
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:24:55
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz se pa grem počasi rihtat, pol pa v bolnico....... ....sem včeraj gledala od pikeca slike na računalniku...pa mi je začelo kar kapljati..... ...Lara in maruša..... bodita ziher, da nista pozabili...... jaz imam tudi 9 let pemora...pa tisti grif ostane..... malo se je teba samo navadit, pol pa ni panike...... Da ne pozabim.... V ponedeljek vas definitivno spet zapuščam..... sem dobila zeleno luč , da grem k pikecu...pol pa upam, da nama čimprej zalaufa to hranjenje kot so si ga zamislili in da šibnema končno domov..... Doma si boma pa tak po svoje uredila...... Držite pesti... Se javim kasneje..... Držimo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:26:15
|
|
|
|
Tejchy
|
Js tud šibam zdj po opravkih............. fan čvekajte, pa se tipkamo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:31:34
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bom kr kričala od hudga.... ma kaj bom sama tle ostalaaaaaa??? Men se čist nič ne dogaja.... Sploh imam za it še v Trst v ponedeljek.... Neeeee no Lara. Midve bova skupi tuki tam do osmega ,pol pa vsaka v svojo P. Pa mogoče se nama še Kahlo pridruži,če potegne ene pet dni , kaj pa je to pet dni ..........(sej se hecam Kahlo )
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 29.8.2008 13:41:56
|
|
|
|
andreja32
|
ker ravno vidim da se pogovarjate o britju in klistirju ....v Lj. (če je vse bp.) greš najprej v sprejemno, kjer te pregledajo, nato te odpeljejo v porodni blok kjer sledi najprej britje, nato klistir, tuš in hopla v porodno....tam pa pol fuulll uživaš ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?