|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
28.8.2008 20:15:17   
ključek
Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............držimo.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.8.2008 20:16:24   
sonček33
ribica  - držim pesti!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 402
28.8.2008 20:16:43   
leda
mah, lara, jaz glasujem za pridelek, al pa za letino septembra 08...morda zato, ker sem tut ena partizanka po letih...

no, sej glede na število postov nimam glih prava za glasanje, ampak men vse te pomanjševalnice in ljubkovalnice, pa mi kakamo, lulamo in tako naprej (ringarajina forumska špraha pač) čist preveč cukr dviguje...

pa ne bit hude, draga večina, nč slabga ne mislim, sam men je tolk fajn vsake tolk časa eno tako pripombo a la lara prebrat, da vidm, da nisem glih čist edina mama, ki pomanjševalnice črti...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.8.2008 20:20:56   
gloria
Aja - Gloria za info..... v MB moraš 8 ur po cr na noge...., seveda potem vsak dan naprej normalno vstajanje in hoja....., 3 dan na oddelek in 6 dan domov.....

...tak je tudi pri nam...ona je pa v Ptuju če se mi zdi...kakšen cr je imela ne vem,vem pa da mi je včeri poslala da jo boli ampak da se da zdržatuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 404
28.8.2008 20:33:34   
morango
Saraya - čestitke za Mariso!!! user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se spoznajta.
Punce so se pa res prve opogumile!

user posted image , tebi pa uspešno jutri. In naj tvoj user posted image  lepo napreduje, da se bosta lahko čim prej doma pestvala.

Amor real - na zahodu torej nič novega. Fino, da si opravila s pregledi in da je blo vse OK. user posted image user posted image user posted image
Jaz grem jutri na pregled, v pon. pa začnem s CTGjem. Prvič. Drugač pa pri meni čist nič novga. Počutim se super, se mi zdi, da se je dete spustilo in je prav fajn zdaj spat, ker res lažje diham.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.8.2008 20:37:31   
Lara Croft
ampak men vse te pomanjševalnice in ljubkovalnice, pa mi kakamo, lulamo in tako naprej (ringarajina forumska špraha pač) čist preveč cukr dviguje...

user posted image user posted image user posted image user posted image Mene tudi veseli, da nisem edina.... no, ma tudi Meta tku misli..... in ja... itak da ni to nič slabega..... user posted image user posted image user posted image

Ma meni je v bistvu ful hecno, ki so naslovi tem taki, kot da klepetajo naši otroci, ne pa me....  Ma dobro.... morda zato, ker bomo ful klepetale o njih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.8.2008 20:37:39   
morango
mah, lara, jaz glasujem za pridelek, al pa za letino septembra 08...morda zato, ker sem tut ena partizanka po letih...
Sem za kakšno tako varianto. Se prav fajn sliši, saj bomo itak me čvekale, naši jabučki in češpljice bodo pa zraven zadovoljno rasli.

Aja, moja prijateljica je predvčerajšnjim rodila. Je bla prepričana, da bo punčka, so ji pač povedali po UZ. No, pol mi pa sporoči, da ima prekrasnega fantiča. Zgleda, da je ime tud še problem.user posted image
Zdaj moram še jaz za vsak slučaj eno moško ime pripravit. user posted image  Ma se mi zdi, da bo moja kar frajlica ostala.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.8.2008 20:39:23   
morango
Me to you res si pridna, ko skrbiš za vse te sezname, pa nove bejbije vpisuješ in res user posted image user posted image user posted image , ker si nas spremenila v septembrke. Sori, ma ne morem iz svoje kože.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.8.2008 20:40:20   
gold fish
me to you  - kako si pa kaj ti?  

Jaz še nisem čisto na tekočem kaj se dogaja........

Sedaj mi je  tak fajn, ko se lahko spet pripognemuser posted image ..

Aja, pa še nekaj sem študirala, da vam moram napisat.....

...saj veste to naše spanje...levi bok...desni bok......   V bolnici sem po cr večino kar na hrbtru spala, ker me je bočno bolelo...... sedaj, ko so šivi ven in se je umirilo...pa spim nič drugače kot na boku...levi...desni......user posted image ...in verjele...prav fajn mi je.........   Na bušiju pa zaenkrat ne gre, ker curlja in kaplja......user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.8.2008 20:40:39   
Lara Croft
Tk..... z vsemi mastnimi prsti ok kokic klofam tle.... user posted image user posted image user posted image Ej, celo skledo sem jih pojedla.... pa pepsi zraven... user posted image user posted image user posted image

Moj muc je pa še hujši.... najprej je pojedu čips z jogurtom..... zdej za posladek pa maslene rogljičke s pepsi.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok smeha je blo, k je mislu, da sem kokice direktno stresla pa pladenj in je prašu, da če zdej kokajo po celi mikrovalovni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.8.2008 20:43:42 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.8.2008 20:41:59   
Lara Croft
Gold fish... kaj bo jutri ob 15h, ki zgleda, da mi je nekaj ušlo? user posted image Ma sej grem prečekirat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
28.8.2008 20:48:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Gold fish... kaj bo jutri ob 15h, ki zgleda, da mi je nekaj ušlo? user posted image Ma sej grem prečekirat... user posted image

jutri bo ribica probala svojega malega pikeca prvič podojit.... ji je sestra šla na roko in malo pogledala skozi prste.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
28.8.2008 20:48:53   
Lara Croft
Sem se pa zmenila danes s sestro, da lahko pridem jutri ob 15 uri, ko imajo hranjenje in ga bom lahko probala podojit....

Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata.......

Bom mislila nate in držala pesti... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
28.8.2008 21:04:16   
gold fish
Aja ...sem šla malo čitat na 3 del.....   glede cr..... jaz sem bila tokrat ful boljše volje kot prvič..... veš kdaj greš  (no,jaz sem imela isti datum predviden kot pf, pa je narava malo pohitela.....) ni straha ...., greš tja se vležeš na mizo, oni začnejo s pripravo, ko je vse tako daleč, da se lahko začne dobiš masko in akcija......  sicer si pol malo user posted image , ampak ni panike......

Vsem, ki greste v prvo na cr je spinalna varianta sigurno boljša izbira...... pri drugem ali nadaljnem cr pa ga gin. ne priporočajo razen po želji...so vseeno zarastline in brazgotine na maternici od prvič  in je lahko vse skupaj malo neprijetno za mamico...(ne boleče, ker ne čutiš ...)

Meni je gin. rekla, da je ta spinalna ok za tiste, ki hočejo imeti cel čas kontrolo nad tem kaj se dogaja, kaj ti delajo, s čim, ......v bistvu nek nadzor nad dogajanjem......  pol je to Ok...če nisi človek za to...je boljše da ne... Dejansko je razlika v tistih nekaj minutah, ko vidiš svojega user posted image , če je seveda z njim vse OK...če ni ga tako ali tako takoj odnesejo.....

Je gin. rekla, da po predhodnem cr ostanejo na maternici brazgotine in user posted image  ne gre tako na izi ven kot prvič, gin.  ti zgoraj pritiskajo na trebuh in pri tisti mali odptini potiskajo otročka ven......  če je stena gladka Ok, v drugo sigurno več ni...., pol čutiš ko ti z gobicami pivnajo trebušno steno....... in nato še ko ti praskajo brazgotine prejšnjega cr.........    meni je bil to čisto dovolj dober razlog, da se ne odločim za spinalno....... Na koncu pa so popadki prišli med vikendom..... ko spinalna tako ali tako ni možna....se šteje kot urgentni cr.......  in moji dvomi  (ki jih tako več ni bilo) so bili odveč.......

Neposredna povezava do sporočila: 414
28.8.2008 21:26:52   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jutri bo ribica probala svojega malega pikeca prvič podojit.... ji je sestra šla na roko in malo pogledala skozi prste.....user posted image

No, hvala bogu.... držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 415
28.8.2008 21:27:48   
*bubi*
Saraya nas vse lepo pozdravlja. Ji je že malo dolgčas po RR user posted image  Zgleda, da je pridna pupa in veliko pančka. Je pa v MB rodila user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.8.2008 21:28:00   
ključek
me to you - kako si pa kaj ti?

kar ok. danes sva končala MŠ..............user posted image user posted image ...............čeprav me je babica malo prestrašila, ko smo se učile dihati.................user posted image .............ko sem bila jaz na vrsti, je takoj rekla, če imam astmo, ker sem imela probleme z dihanjem...........nimam astme, imam pa bronhitis, zato sem morala k svoji zdr. po ventolin, za vsak slučaj, naj ga imam sabo.............še to se mi manjka, da me bo za luft matralo...............user posted image user posted image user posted image user posted image ..............in pol je 10 minut še razlagala o tem, da je OBVEZNO!!! treba user posted image  čutiti 10x na dan..................jaz ne vsak dan...............naj pol grem vsak dan v bolnico????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa..............naj user posted image  počaka še do nedelje, potem pa lohka pride, če želi.................

Neposredna povezava do sporočila: 417
28.8.2008 21:28:02   
meta21
Ribica, srečno jutri! Itak, da vama bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za odgovor o lažnih popadkih, najbrž bi jih blo boljše poimenovat skrivnostni!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
28.8.2008 21:31:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Se prav fajn sliši, saj bomo itak me čvekale, naši jabučki in češpljice bodo pa zraven zadovoljno rasli.

Jabučki in češpljice ... user posted image user posted image user posted image  To se pa meni tok dobr sliš!
Jaz sem sicer bolj za kaj otkačenega in drugačnega ampak obljubim da bom pršla počvekat tud če bomo septembrčki!user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.8.2008 21:44:25   
ključek
punce, a bomo dale Sarayo na forum RODILI SMOuser posted image ..............

jaz nimam njene cifre, zato je ne morem vprašati....................naj jo katera kontaktira, pa naj sporoči..................user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.8.2008 21:45:23   
ključek
dobro.. pol pa bodo SONČKI SEPTEMBRK 08 ...

a to ali kaj drugega zdej??? bomo mogle glasovati......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.8.2008 21:45:27   
KAHLO
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii končno sem vidla enga septembrčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....goldi mora bit pa težko ga samo gledat...in ga nič kaj stisnit k sebiuser posted image ...........tako da držim pesti za jutri ob 15.00 pa izkoristi dojenje še za malo cartanja, pa kaj dobrega pojej danes pa jutri zjutraj, da bo mel mlekec dober okususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara..........povej če niso zakon te pokovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi včeraj kar celo glavo v skledo vtaknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Sarayo pa čist vrjamem da ji je dolg cajt po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je bila zadovoljna z rojstvom in oskrbo v MB porodnišnici.....pa da čimprej gresta s pupo domov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam kakšna bo njena porodna zgodba, če bo podobna k pr aneji k je en dva tri rodilauser posted image

Mah moji so sami rekli da nama na začetku ne bodo težili, ker bova postala družina in je takrat čas da se spoznamo itd.  to so ble besede moje mame in vsaka ji čast, je isto povedala tudi moji tašči, da je prav da imamo mir na začetku ampak ta koka pa ni skapirala, mi že serje po glavi, danes je celo izjavla da ne bom mogla bit sama z otrokom...................meni so skoraj vsi ventili od jeze popokali, jih je moj pol kar slišal in ima da zdaj z njo naredi red. Da nema više da me klicari po telefonu, in bog ne daj da bo kaj pametovala okrog pupe, ker sem mu rekla da če se bo vtikala v mojo pupo in naš odnos nas tud vidla ne bo....vsaj najdvi ne!!!! ker zdaj pa mam zadost, danes mi je dokončno zavrelouser posted image pa mi je čist vseeno če me še kdaj pogleda

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.8.2008 21:48:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saraya nas vse lepo pozdravlja. Ji je že malo dolgčas po RR user posted image  Zgleda, da je pridna pupa in veliko pančka. Je pa v MB rodila user posted image

..... pol bi pa lahko šla malo njeno štručko požulit.....sem danes ravno tam po porodnišnici skakala in mojo cimro iskala....user posted image  ......    ma naj se cartata...jaz se malo hecam.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.8.2008 21:53:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii končno sem vidla enga septembrčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....goldi mora bit pa težko ga samo gledat...in ga nič kaj stisnit k sebiuser posted image ...........tako da držim pesti za jutri ob 15.00 pa izkoristi dojenje še za malo cartanja, pa kaj dobrega pojej danes pa jutri zjutraj, da bo mel mlekec dober okususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...saj sem ga že imela v rokah....samo ni to čisto isto.......

...za jutri bom pa kar zizike postila cel dan z vonjem po mleku user posted image , pol bomo pa videli...če ne bo hotel...bom mu pa malo mlekeca stisnila na usta...pa da vidimo........    ma no enkrat že bo.....Ma skorak ne verjamem,  če bo hotel že prvič.....če ne bo akcija drug teden...ampak takrat bolj intenzivna user posted image .... Ostajam optimist.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 424
28.8.2008 21:53:39   
ključek
Mah moji so sami rekli da nama na začetku ne bodo težili, ker bova postala družina in je takrat čas da se spoznamo itd. to so ble besede moje mame in vsaka ji čast, je isto povedala tudi moji tašči, da je prav da imamo mir na začetku ampak ta koka pa ni skapirala, mi že serje po glavi, danes je celo izjavla da ne bom mogla bit sama z otrokom...................meni so skoraj vsi ventili od jeze popokali, jih je moj pol kar slišal in ima da zdaj z njo naredi red. Da nema više da me klicari po telefonu, in bog ne daj da bo kaj pametovala okrog pupe, ker sem mu rekla da če se bo vtikala v mojo pupo in naš odnos nas tud vidla ne bo....vsaj najdvi ne!!!! ker zdaj pa mam zadost, danes mi je dokončno zavrelo user posted image  pa mi je čist vseeno če me še kdaj pogleda

vidš..........tko k sm napisala................pol se pa folk neki "butastga" dela, zakaj pa ne bi prc pršli na obisk???????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pač...............ene hočejo takoj obiske ali pa ne upajo reči ne, ene smo pa malo drugačne, imamo rade svoj mir, da se stvari vsaj malo "naglihajo" na stare tirnice.........ko sem jaz babi rekla, da prvih 14 dni ne želim obiskov........................kakšna zamera.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................pa sm ji lepo rekla-lej, če boš zamerila, je to tvoj problem..............prišla boš v bolnico, user posted image  boš videla, lahko pokličeš kadar češ, obiskov pa pač ne bo, dokler ne bomo vsi trije "pripravljeni". in če boš zamerila, pa daj. ne bo pa nič pomagalo, ker svojega stališča ne bo spremenila.

sam KAHLO......................h teb tašča vsaj zdej pride, k nama pa ne...........že dobra 2 leti je ni bilo pri naju na obisku.................zdej bo hotla vsak drug dan biti pr nama........................in bo spet štrajt..................user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?