Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:15:17
|
|
|
|
ključek
|
Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata....... .............držimo.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:16:24
|
|
|
|
sonček33
|
ribica - držim pesti!
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:16:43
|
|
|
|
leda
|
mah, lara, jaz glasujem za pridelek, al pa za letino septembra 08...morda zato, ker sem tut ena partizanka po letih... no, sej glede na število postov nimam glih prava za glasanje, ampak men vse te pomanjševalnice in ljubkovalnice, pa mi kakamo, lulamo in tako naprej (ringarajina forumska špraha pač) čist preveč cukr dviguje... pa ne bit hude, draga večina, nč slabga ne mislim, sam men je tolk fajn vsake tolk časa eno tako pripombo a la lara prebrat, da vidm, da nisem glih čist edina mama, ki pomanjševalnice črti...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:20:56
|
|
|
|
gloria
|
Aja - Gloria za info..... v MB moraš 8 ur po cr na noge...., seveda potem vsak dan naprej normalno vstajanje in hoja....., 3 dan na oddelek in 6 dan domov..... ...tak je tudi pri nam...ona je pa v Ptuju če se mi zdi...kakšen cr je imela ne vem,vem pa da mi je včeri poslala da jo boli ampak da se da zdržat ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:33:34
|
|
|
|
morango
|
Saraya - čestitke za Mariso!!! . Lepo se spoznajta. Punce so se pa res prve opogumile! , tebi pa uspešno jutri. In naj tvoj lepo napreduje, da se bosta lahko čim prej doma pestvala. Amor real - na zahodu torej nič novega. Fino, da si opravila s pregledi in da je blo vse OK. Jaz grem jutri na pregled, v pon. pa začnem s CTGjem. Prvič. Drugač pa pri meni čist nič novga. Počutim se super, se mi zdi, da se je dete spustilo in je prav fajn zdaj spat, ker res lažje diham.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:37:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak men vse te pomanjševalnice in ljubkovalnice, pa mi kakamo, lulamo in tako naprej (ringarajina forumska špraha pač) čist preveč cukr dviguje... Mene tudi veseli, da nisem edina.... no, ma tudi Meta tku misli..... in ja... itak da ni to nič slabega..... Ma meni je v bistvu ful hecno, ki so naslovi tem taki, kot da klepetajo naši otroci, ne pa me.... Ma dobro.... morda zato, ker bomo ful klepetale o njih...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:37:39
|
|
|
|
morango
|
mah, lara, jaz glasujem za pridelek, al pa za letino septembra 08...morda zato, ker sem tut ena partizanka po letih... Sem za kakšno tako varianto. Se prav fajn sliši, saj bomo itak me čvekale, naši jabučki in češpljice bodo pa zraven zadovoljno rasli. Aja, moja prijateljica je predvčerajšnjim rodila. Je bla prepričana, da bo punčka, so ji pač povedali po UZ. No, pol mi pa sporoči, da ima prekrasnega fantiča. Zgleda, da je ime tud še problem. Zdaj moram še jaz za vsak slučaj eno moško ime pripravit. Ma se mi zdi, da bo moja kar frajlica ostala.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:39:23
|
|
|
|
morango
|
Me to you res si pridna, ko skrbiš za vse te sezname, pa nove bejbije vpisuješ in res , ker si nas spremenila v septembrke. Sori, ma ne morem iz svoje kože.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:40:20
|
|
|
|
gold fish
|
me to you - kako si pa kaj ti? Jaz še nisem čisto na tekočem kaj se dogaja........ Sedaj mi je tak fajn, ko se lahko spet pripognem .. Aja, pa še nekaj sem študirala, da vam moram napisat..... ...saj veste to naše spanje...levi bok...desni bok...... V bolnici sem po cr večino kar na hrbtru spala, ker me je bočno bolelo...... sedaj, ko so šivi ven in se je umirilo...pa spim nič drugače kot na boku...levi...desni...... ...in verjele...prav fajn mi je......... Na bušiju pa zaenkrat ne gre, ker curlja in kaplja......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:40:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tk..... z vsemi mastnimi prsti ok kokic klofam tle.... Ej, celo skledo sem jih pojedla.... pa pepsi zraven... Moj muc je pa še hujši.... najprej je pojedu čips z jogurtom..... zdej za posladek pa maslene rogljičke s pepsi.... Kok smeha je blo, k je mislu, da sem kokice direktno stresla pa pladenj in je prašu, da če zdej kokajo po celi mikrovalovni.....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.8.2008 20:43:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:41:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Gold fish... kaj bo jutri ob 15h, ki zgleda, da mi je nekaj ušlo? Ma sej grem prečekirat...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:48:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fish... kaj bo jutri ob 15h, ki zgleda, da mi je nekaj ušlo? Ma sej grem prečekirat... jutri bo ribica probala svojega malega pikeca prvič podojit.... ji je sestra šla na roko in malo pogledala skozi prste.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 20:48:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem se pa zmenila danes s sestro, da lahko pridem jutri ob 15 uri, ko imajo hranjenje in ga bom lahko probala podojit.... Tako, da babnce...jutri ob 15 uri držite pesti, da nama rata....... Bom mislila nate in držala pesti...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:04:16
|
|
|
|
gold fish
|
Aja ...sem šla malo čitat na 3 del..... glede cr..... jaz sem bila tokrat ful boljše volje kot prvič..... veš kdaj greš (no,jaz sem imela isti datum predviden kot pf, pa je narava malo pohitela.....) ni straha ...., greš tja se vležeš na mizo, oni začnejo s pripravo, ko je vse tako daleč, da se lahko začne dobiš masko in akcija...... sicer si pol malo , ampak ni panike...... Vsem, ki greste v prvo na cr je spinalna varianta sigurno boljša izbira...... pri drugem ali nadaljnem cr pa ga gin. ne priporočajo razen po želji...so vseeno zarastline in brazgotine na maternici od prvič in je lahko vse skupaj malo neprijetno za mamico...(ne boleče, ker ne čutiš ...) Meni je gin. rekla, da je ta spinalna ok za tiste, ki hočejo imeti cel čas kontrolo nad tem kaj se dogaja, kaj ti delajo, s čim, ......v bistvu nek nadzor nad dogajanjem...... pol je to Ok...če nisi človek za to...je boljše da ne... Dejansko je razlika v tistih nekaj minutah, ko vidiš svojega , če je seveda z njim vse OK...če ni ga tako ali tako takoj odnesejo..... Je gin. rekla, da po predhodnem cr ostanejo na maternici brazgotine in ne gre tako na izi ven kot prvič, gin. ti zgoraj pritiskajo na trebuh in pri tisti mali odptini potiskajo otročka ven...... če je stena gladka Ok, v drugo sigurno več ni...., pol čutiš ko ti z gobicami pivnajo trebušno steno....... in nato še ko ti praskajo brazgotine prejšnjega cr......... meni je bil to čisto dovolj dober razlog, da se ne odločim za spinalno....... Na koncu pa so popadki prišli med vikendom..... ko spinalna tako ali tako ni možna....se šteje kot urgentni cr....... in moji dvomi (ki jih tako več ni bilo) so bili odveč.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:26:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jutri bo ribica probala svojega malega pikeca prvič podojit.... ji je sestra šla na roko in malo pogledala skozi prste..... No, hvala bogu.... držimo pesti
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:27:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya nas vse lepo pozdravlja. Ji je že malo dolgčas po RR Zgleda, da je pridna pupa in veliko pančka. Je pa v MB rodila
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:28:00
|
|
|
|
ključek
|
me to you - kako si pa kaj ti? kar ok. danes sva končala MŠ.............. ...............čeprav me je babica malo prestrašila, ko smo se učile dihati................. .............ko sem bila jaz na vrsti, je takoj rekla, če imam astmo, ker sem imela probleme z dihanjem...........nimam astme, imam pa bronhitis, zato sem morala k svoji zdr. po ventolin, za vsak slučaj, naj ga imam sabo.............še to se mi manjka, da me bo za luft matralo............... ..............in pol je 10 minut še razlagala o tem, da je OBVEZNO!!! treba čutiti 10x na dan..................jaz ne vsak dan...............naj pol grem vsak dan v bolnico???? drugače pa..............naj počaka še do nedelje, potem pa lohka pride, če želi.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:28:02
|
|
|
|
meta21
|
Ribica, srečno jutri! Itak, da vama bo uspelo. Pa hvala za odgovor o lažnih popadkih, najbrž bi jih blo boljše poimenovat skrivnostni!?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:31:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Se prav fajn sliši, saj bomo itak me čvekale, naši jabučki in češpljice bodo pa zraven zadovoljno rasli. Jabučki in češpljice ... To se pa meni tok dobr sliš! Jaz sem sicer bolj za kaj otkačenega in drugačnega ampak obljubim da bom pršla počvekat tud če bomo septembrčki!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:44:25
|
|
|
|
ključek
|
punce, a bomo dale Sarayo na forum RODILI SMO .............. jaz nimam njene cifre, zato je ne morem vprašati....................naj jo katera kontaktira, pa naj sporoči..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:45:23
|
|
|
|
ključek
|
dobro.. pol pa bodo SONČKI SEPTEMBRK 08 ... a to ali kaj drugega zdej??? bomo mogle glasovati......................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:45:27
|
|
|
|
KAHLO
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii končno sem vidla enga septembrčka jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....goldi mora bit pa težko ga samo gledat...in ga nič kaj stisnit k sebi ...........tako da držim pesti za jutri ob 15.00 pa izkoristi dojenje še za malo cartanja, pa kaj dobrega pojej danes pa jutri zjutraj, da bo mel mlekec dober okus Lara..........povej če niso zakon te pokovke jaz bi včeraj kar celo glavo v skledo vtaknila Za Sarayo pa čist vrjamem da ji je dolg cajt po RR upam, da je bila zadovoljna z rojstvom in oskrbo v MB porodnišnici.....pa da čimprej gresta s pupo domov!!! komaj čakam kakšna bo njena porodna zgodba, če bo podobna k pr aneji k je en dva tri rodila Mah moji so sami rekli da nama na začetku ne bodo težili, ker bova postala družina in je takrat čas da se spoznamo itd. to so ble besede moje mame in vsaka ji čast, je isto povedala tudi moji tašči, da je prav da imamo mir na začetku ampak ta koka pa ni skapirala, mi že serje po glavi, danes je celo izjavla da ne bom mogla bit sama z otrokom...................meni so skoraj vsi ventili od jeze popokali, jih je moj pol kar slišal in ima da zdaj z njo naredi red. Da nema više da me klicari po telefonu, in bog ne daj da bo kaj pametovala okrog pupe, ker sem mu rekla da če se bo vtikala v mojo pupo in naš odnos nas tud vidla ne bo....vsaj najdvi ne!!!! ker zdaj pa mam zadost, danes mi je dokončno zavrelo pa mi je čist vseeno če me še kdaj pogleda
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:48:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya nas vse lepo pozdravlja. Ji je že malo dolgčas po RR Zgleda, da je pridna pupa in veliko pančka. Je pa v MB rodila ..... pol bi pa lahko šla malo njeno štručko požulit.....sem danes ravno tam po porodnišnici skakala in mojo cimro iskala.... ...... ma naj se cartata...jaz se malo hecam.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:53:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii končno sem vidla enga septembrčka jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.....goldi mora bit pa težko ga samo gledat...in ga nič kaj stisnit k sebi ...........tako da držim pesti za jutri ob 15.00 pa izkoristi dojenje še za malo cartanja, pa kaj dobrega pojej danes pa jutri zjutraj, da bo mel mlekec dober okus ...saj sem ga že imela v rokah....samo ni to čisto isto....... ...za jutri bom pa kar zizike postila cel dan z vonjem po mleku , pol bomo pa videli...če ne bo hotel...bom mu pa malo mlekeca stisnila na usta...pa da vidimo........ ma no enkrat že bo.....Ma skorak ne verjamem, če bo hotel že prvič.....če ne bo akcija drug teden...ampak takrat bolj intenzivna .... Ostajam optimist.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 28.8.2008 21:53:39
|
|
|
|
ključek
|
Mah moji so sami rekli da nama na začetku ne bodo težili, ker bova postala družina in je takrat čas da se spoznamo itd. to so ble besede moje mame in vsaka ji čast, je isto povedala tudi moji tašči, da je prav da imamo mir na začetku ampak ta koka pa ni skapirala, mi že serje po glavi, danes je celo izjavla da ne bom mogla bit sama z otrokom...................meni so skoraj vsi ventili od jeze popokali, jih je moj pol kar slišal in ima da zdaj z njo naredi red. Da nema više da me klicari po telefonu, in bog ne daj da bo kaj pametovala okrog pupe, ker sem mu rekla da če se bo vtikala v mojo pupo in naš odnos nas tud vidla ne bo....vsaj najdvi ne!!!! ker zdaj pa mam zadost, danes mi je dokončno zavrelo pa mi je čist vseeno če me še kdaj pogleda vidš..........tko k sm napisala................pol se pa folk neki "butastga" dela, zakaj pa ne bi prc pršli na obisk??????????? pač...............ene hočejo takoj obiske ali pa ne upajo reči ne, ene smo pa malo drugačne, imamo rade svoj mir, da se stvari vsaj malo "naglihajo" na stare tirnice.........ko sem jaz babi rekla, da prvih 14 dni ne želim obiskov........................kakšna zamera................. ................pa sm ji lepo rekla-lej, če boš zamerila, je to tvoj problem..............prišla boš v bolnico, boš videla, lahko pokličeš kadar češ, obiskov pa pač ne bo, dokler ne bomo vsi trije "pripravljeni". in če boš zamerila, pa daj. ne bo pa nič pomagalo, ker svojega stališča ne bo spremenila. sam KAHLO......................h teb tašča vsaj zdej pride, k nama pa ne...........že dobra 2 leti je ni bilo pri naju na obisku.................zdej bo hotla vsak drug dan biti pr nama........................in bo spet štrajt..................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?