|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
18.9.2008 20:52:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Pri tistih, kjer imate krčke - res ni fajn, da jo npr. skoz po rokah nosiš. Raje naredi toplo v sobi in jo sleči ter ji razmigavaj nogice in masiraj trebušček (s kakšnim ribjim mazilom ali mandeljevim oljem).

.... mi prakticiramo brinjevo mazilo iz lekarne ...pa se mi zdi, da pomaga.....  drugače pa kot si napisala.....malo sigurno pomaga....user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.9.2008 20:55:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Duda je najboljša pogruntavščina user posted image user posted image user posted image

pa še res user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.9.2008 20:56:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Od bark še vedno nič novic?

danes ponoči je rodila fantka z imenom TIT..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bravo BARK in TITuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.9.2008 21:31:01   
Neža7
Iskrene čestitke novi mamici user posted image user posted image user posted image
Od kje pa ta ime? Brez zamere, ampak hvala bogu, da se je otrok rodil v Sloveniji, ker drugače to pomeni ziza ali joška (po angleško) user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.9.2008 22:41:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

.
Da se malo pohvalim, sem v album naložila nekaj slikc.

user posted image user posted image user posted image  fletkan fantič..... je malo našemu podobenuser posted image ...pa ponosna-žareča  mamica user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.9.2008 22:45:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

babe,ki že imate user posted image ,kaj hodite v takem hladnem vsak dan na sprehodke?

jaz grem , če ne piha in ni preveč hladno......pa še to vedno okrog 12-13 ure, ko je najbolj toplo...ampak ne daleč, pa ne za dolgo ...pa še to samo ven na dvorišče, pa malo okrog - ne v mesto......  pa še ponavadi dam pleničko prekouser posted image ...škodit ne more....  Če je pa res mrzlo, pa ne grem....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.9.2008 22:49:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nosek5

Pozdravljene septemberke!!

Ne vem kje, pa bom kar tukaj sporočila, da smo 11.9.2008 dobili našo najlepšo princesko Klarouser posted image user posted image user posted image . Obe s hčerko se odlično počutiva in sporočava, da sva ob rojstvu tehtali 3840g, da sva v dolžino merili 53cm, obseg glavice pa je bil 35cm.

Mamica pa sporočam, da je bil to najlepši dogodek v mojem življenju. Ko držiš v rokah svojega otročka, ves svet zastaneuser posted image .

Lep pozdravček vsem mamicam in nosečkam...

....user posted image user posted image user posted image   čestitke nosek5 tebi in tvojemu zakladkuuser posted image user posted image user posted image

...lepo si napisala toleuser posted image ....

Uživajta/e.....

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.9.2008 7:30:36   
onina
KAHLO - probaj drugo dudo. Naš se je z Aventovo prav dušil,ker je bila predolga. Potem smo prakticirali Nukovo.

Lara Croft - prvič sem tudi jaz imela 2 dni lažne popadke, ki so mi jih sprožili z vaginalnim pregledom. Ponoči nisem nič spala - popadki na 5 min. Podnevi pa na 10, 15, 20 in potem spet na 15 min,...v glavnem si potem v porodni čisto hin, ker se že nekaj časa nisi orgn naspal. Po neprespani noči s popadki na 5 min, so me dali zjutraj ob 8.00 v porodno in nato sem rodila ob 16.35. Dobro, da sem bila takrat v Postojni, da sem potem vsaj 3 noči fajn spala user posted image .

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.9.2008 8:31:37   
KAHLO
TAJA sporoča daje vceraj povila puncko INGRID tezko 2490 g in veliko 51 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onina in saraya hvala za nasvete sta me posteno potolazileuser posted image bom ji zdaj tud probala nukovo dudo ker ta od aventa ji verjetno res ne ugaja!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.9.2008 8:32:26   
Olivija*
onina, greš tudi zdaj rodit v Postojno?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.9.2008 8:51:41   
*bubi*
Dobro jutro!

Me pa babike nekaj zanima, moji pupi je krn od popka odpadel peti dan, pa ma še danes to je že 4 dan od tega krvav popek, .....pa kdaj neha to krvavenje s tem popkom....mi je prav groza kr naprej tam not z alkoholom šarit!!

Ti kar pridno čisti, to je čisto normalno. Pri nas patronažna ni bila zadovoljna prvi dan, ko je krn odpadel, potem pa se je porihtalo. Pa še vedno porosi in zakrvavi, ampak pravi, da je OK, ker je vedno manjša pikica svežega. Tretji teden pa bi moralo bit čisto OK.

aja, meni vedno reče, da tisto jutro ne smem popka čistit, ko ona potem pride, zato da vidi realno sliko.

Če se krvavenje ne ustavi, dajo user posted image  in mamici še po eno dozo vitamina K (pomemben za strjevanje krvi).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.9.2008 8:52:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

TAJA sporoča daje vceraj povila puncko INGRID tezko 2490 g in veliko 51 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.9.2008 8:54:51   
*bubi*
Mi smo najprej probali Nukovo dudko, pa ni šlo. Aventovo je pa kar lepo sprejela.

Pri bubiju je bilo podobno - najprej Nukovo ne, potem Aventovo na pol, na koncu pa smo spet na nukovi pristali.

Je pa res, da je malo morje tega po trgovinah, v bistvu pa so 3 oblike cucljev - poleg teh dveh še Chiccotova, ki ima kot eno kroglico za cucelj. Ta baje težje iz ust pade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.9.2008 9:12:02   
petra1978
Dobro jutro babike.

Najprej čestitke Taji za njeno pupo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa imeli v sredo CTG in še nič ni kazalo, da bi se začelo kaj dogajat. In ko sem tam ležala je v sosednji sobi ena rojevala in tudi ta čas, ko sem bila tam rodila. Moram vam povedat, da sem na tisti postelji ležala trda kot kamen. Saj jaz vem, da je porod boleč, ampak takšnik krikov pa jaz še nisem slišala. Sama sebe sem tolažila, da to ne boli tako, da ona verjetno malo pretirava. In do srede sem si želela prej rodit, potem me je pa kar malo minilo.

Ampak zdaj bi pa spet šla rodit. Pa nič ne pomaga. Sem včeraj celo tekla enih 300 m (čisto počasi), pa stopnice, pa user posted image , pa še vedni nič. Ima katera še kakšen predlog?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.9.2008 10:41:37   
onina
nosečka08 - ne, zdaj grem kar v Ljubljano rodit. V Postojni je bilo sicer ful, ful, ful dobr, vendar sedaj gledam, da bom čim prej doma (v Postojni si notri 4 dni, v Lj. pa 3 dni), potem imajo v Postojni čas obiskov le do cca 16.00, in me potem sin sploh ne bi mogel priti obiskat. Drugače je pa Postojna res zakon.

KAHLO - je res različno od otroka glede dude. Tudi potem, ko je dojenček starejši in pije npr. iz magičnega lončka...ma, smo kupili ene 5 različnih flaš, da mu je cucelj končno ustrezal. Drugače mu bo pa duda vseeno ven lezla, tako da lahko pleničko zviješ in mu jo daš pod dudo, da mu jo drži v ustih.

Petra1978 - user posted image  se že dolgo nisem tako nasmejala! Ha, ha! Med rojevanjem, sem tudi jaz poslušala eno zraven. Je bila kar glasna, da mi je bilo prav čudno. Potem itak pozabiš na bolečino (tako kot pri zobarju), vendar če se zdaj spomnim, da sem vmes hotela iti kar domov,ker sem imela vsega dosti, potem je moralo biti vsaj malce hudo, no. user posted image  No, potem pa, ko je tista soseda rodila, jaz pa še vedno ne, sem se kar zjokala. No, pa so se me potem usmilili in malce pospešili porod - dva sta se mi na trebuh ulegla in smo potiskali ter rodili!user posted image  Upam, da bo šlo v drugo hitreje...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.9.2008 10:48:50   
arabela*
jutro babikeuser posted image
mi smo do zdaj spali.Mala je danes bila papana,je celo dvakrat jedla ponoči.Ob  štirih,pa ob sedmih.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.9.2008 10:54:01 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.9.2008 10:52:30   
arabela*
mi pa imamo mama dudo,smo jo dobili v reviji.Edino to dudo mala sprejme,aventova ji je predolgauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.9.2008 10:57:01   
Tejchy
Ojla pupe!!

Evo nas doma! user posted image  ........... po 5 dneh v porodnišnici je tole prva milina.... smo bili malo rumeni, pa na teži je bilo potrebno pridobiti, ampak smo vse porihtali...

ČESTITKE VSEM, KI STE V ČASU MOJE ODSOTNOSTI POSTALE MAMICE IN KONČNO DOČAKALE SVOJE BEBICE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa je naš Nikec taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak angelček, da ne morem opisat...... bom danes tekom dneva dala kako slikco gor....

Čez dan je drugače ful priden - se zbudi, se previjeva, najeva in spet pančka..... mal drugačna zgodba pa je ponoči, ko ga začne boščka šraufat user posted image  user posted image  in se kr namatrava, da se stvari umirijo...

tko na hitrco... se še pa kaj javim...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.9.2008 11:03:06   
arabela*
tejchy,dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.9.2008 11:04:10   
arabela*
Jaz pa se grem porihta,pa malečko poštimat,da gremo v life.Upam,da nas dež ne spodiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.9.2008 11:56:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tejchy,dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image  čakamo slikice user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.9.2008 12:00:18   
*bubi*
In ko sem tam ležala je v sosednji sobi ena rojevala in tudi ta čas, ko sem bila tam rodila. Moram vam povedat, da sem na tisti postelji ležala trda kot kamen.

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila zdaj v porodni sobi od 23ih zvečer do 13ih naslednji dan. In sem tudi marsikaj slišala user posted image . Saj ponoči so mi vrata zaprli, je babica rekla, da me ne bo motilo. Se pa spomnim, da sem zjutraj babico vprašala, če bo ena ženska kmalu rodila, ker je res tak kričala user posted image user posted image user posted image  Pa se je babica samo za glavo prijela in rekla, da še ne user posted image user posted image user posted image  Saj frekvenca je bila res šele na 5 minut user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.9.2008 12:03:57   
coko
Me kakšen dan ni na RR, pa so že lepe novičke! user posted image

NOSEK5 ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

BARK ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

TAJA ČESTITKE! user posted image  user posted image  user posted image

Kako pa kaj Lara? Je že kaj novega?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
19.9.2008 12:05:29   
coko
Tejchy dobrodošla doma! Lepo se cartajte! Pa slikce...

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.9.2008 12:18:03   
KAHLO
Tejchy dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

bubi....veš da ti moram rečt da k sem jo danes zjutraj previjala, pa ni imela več tako krvavega popija, zgleda da se zdaj situacija umirja, je mela samo dve skorjici krvi not....sem bla tako srečna da se mi še rita zasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jah nič zdaj smo to aventovno dudo umaknili s programa, mam še eno od neke angleške firme, ampak tud nič dobro ne kaže, tako da grem še danes nukovo nabavit....pa da vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj si bo madmusel zbrala za en cucel, škoda da ne mora mami odlitek svoje zize narest.....in bi se pol s tisto zizo pocrklalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa sem hotla malo naš seznamček obnovit, pa glej hudiča da ga nikjer ne najdem, zdaj pa nevem a sem že tak čoro ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?