Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 11:26:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri buzzu me moti to, da se sedezni del (tam k so nogice) ne da cist polezt pa prednja kolescka sta majhna, pri muri me pa moti to, da je v bistvu spet ogromen Ja, res ne vem, če je Mura nadomestilo za Quinnyja zaradi teže Z vozički je pač tako - ni optimalne rešitve. Na eni strani so terenci z velikimi kolesi in tudi veliko težo, na drugi pa kompaktni vozički z manjšimi kolesi in zato lažji. Jaz vem, da našega vozička ne bi mogla skoz v in iz avta prekladat, zato bomo še Pegperego porabili. Tudi bolj okreten je, ožji,...
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 11:30:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya bubi,nimam Aneje na zizi ,ampak na vsake toliko jo prime,pa mi gnjavi,da si moram izčrpat,pol pa iz flaške spije.Je to bila včeraj njena večerja.Eh,saj škodi ji ne Ti povem, da je bubi en dan, ko sva prišli iz P, tudi sedel pri mizi in hotel za kosilo mlekeco. Ja, mlekeco, ne mleko V mislih je seveda imel alpsko pa lepo iz skodelice, ampak vseeno mi je bilo smešno, kako je hotel posnemat . pa ni pogruntal, za kaj gre in ga je prepričeval, da se mleko ne pije za kosilo, namesto da bi mu dal tisti deci.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 11:41:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Heja septemberke! Mam pa eno cist specificno vprasanje in upam, da mi bo ktera lahk pomagala - gre se namrec za vozicek. Ce ma katera kaksen pameten nasvet, bi bla zelo hvalezna.. pozdravcek Oj! Jaz sicer omenjenih vozičkov ne poznam dobro ampak, glede na to kaj si naštela, ti predlagam jane slalom pro formula strata. Mislim, da ima 8 kg. Jaz ga imam in se mi zdi odličen, samo zunaj še nismo bli, tak da ... No, upam da te nisem še bolj zmedla.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 11:46:26
|
|
|
|
meta21
|
Spet se malo javljam! Najprej čestitke bark in malemu Titu! Jaz sem danes neverjetno dobro. Sedim že tudi lahko. Ta noč je bila očitno čudežna. Tudi Lovro je spal od polnoči do 3.30 in potem od 5.30 do 8.30. Kul, ne? Najbrž sem tudi zato kot prerojena. Patronažna ga je že stehtala in se je v 2 dneh zredil 100g . Da se malo pohvalim, sem v album naložila nekaj slikc. Zdaj pa spet šibam. Bo počasi čas za budnico. Lara in ostale, ki še čakate! Go, go, go!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 11:54:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja ja... go go.... lahko rečt, sej veš.... Zdej grem v postojno na pregled.... upam, da sem kej odprta, ki sem celo noč imela po mal popadkov.... ma so preredki in premal časa trajajo, da bi lohk blu kej.... so pa krči bolj močni, ku tisti, ko mi na CTG-ju pokaže 50.... Aja, danes se mi je čep začel luščit.... sem imela zjutraj en škifo med nogami.... Timnala... jaz tudi predlagam Jane slalom pro... ni težek, enostavno se zloži.... ne gre pa športni del v čist ravno pozicijo in rabiš košaro...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:01:44
|
|
|
|
arabela*
|
timnala,jaz imam bazza,pa sem zelo zadovoljna.Sicer je res malo težji,je pa ga enostavno zložit.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:03:12
|
|
|
|
arabela*
|
lara,a pol bo pa danes akcija
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:06:11
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,ja full sem bila proti dudi.Samo včasih je boljše,kot da mi na zizi spi.Pa ne si mislit,da jo hoče ime,jo kar izpljune
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:06:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,a pol bo pa danes akcija Ma ne verjamem..... je že spet konc veselja....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:08:35
|
|
|
|
arabela*
|
meta21,dobrodošla nazaj
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:13:45
|
|
|
|
*bubi*
|
so pa krči bolj močni, ku tisti, ko mi na CTG-ju pokaže 50.... Mislim, da sploh ni važno, koliko kaže. Je odvisno tudi od tega, kako je sonda na trebuh pritrjena. Meni med porodom sploh ni nič kazalo Pa so popadki definitivno bili
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:15:28
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa tak sladko panča v mojem naročju.Samo jo moram it previt,ker bo drugač joj
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:16:33
|
|
|
|
arabela*
|
babe,ki že imate ,kaj hodite v takem hladnem vsak dan na sprehodke?
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:26:42
|
|
|
|
Marsy
|
Sem prijavljena že kar neki časa na forum, pa sploh ne vem, kaj naj napišem. Kar neki sem zdolgočasena... Sej pravijo, da naj uživam in počivam, se naspim itd. ker pol ne bo več časa. Ampak res ne vem, kam naj se sploh dam. Zunaj me zebe (greva čez vikend domov po toplejšo garderobo), notri imava ful temno (stanovanje v pritličju, samo eno okno). Prebrala sem že toliko knjig in revij, da lahko že sama začnem pisat priročnike . Če hočem bit na netu, moram pa računalnik prinest v kafič, kjer pa glasba očitno ni po okusu otročka - predvsem je preglasna. In zdej tuki jamram . Kakšen predlog, kako naj mi mine današnji dan?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:34:46
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede polivanja.Ma meni se že meša.Ravno prej je jedla,jo dvignem za kupčka,ga podre,min.za tem pa vse bljune ven.Pol gre spet jest,na koncu spet bljune vse ven.Madona,res več nisem pametna,ali je to potem tako dojenje zadovoljstvo al muka za otroka.Kar na jok mi gre,ko se pomislim,da bi ji flaško uvedla ampak enostavno več ne vidim druge rešitve mogoče pa preveč poje in zato bljuva.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:38:00
|
|
|
|
Olivija*
|
Zdaj sem pa še jaz prišla malce potožit. Danes naj bi sicer bil moj PDP, a se še popolnoma nič ne dogaja. Niti otrdevanja trebuha, kaj šele kakšni lažni popadki. Pred enim tednom se mi je odluščil čep in to mi je dalo kar nekaj upanja, da zdaj pa bo...a nič! Da je žalost še večja, so mi PDP prestavili na 12.9., tako da sem že praktično en teden čez rok. Jutri imam pregled in če bo vse OK, mi bojo za vikend še dali čas, potem pa akcija. Vsaj upam, da ne bodo že jutri želeli sprožit! Za tiste, ki ste spraševale, če vaginalni pregledi bolijo - pred enim tednom, ko sem bila odprta 1cm, je kar precej bolelo in sem imela vse občutljivo tam dol še skoraj cel dan. Včeraj ni nič bolelo, odprta 2cm. Če se bom s takim tempom odpirala (1cm na teden), bom komaj malo pred božičem rodila!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:49:22
|
|
|
|
Virtualna
|
Jaz sem tudi pravkar z zadnjega pregleda pri svoji G...opravila mi je CTG, kjer je naprava zaznala parkrat neke popadke, a jaz nic kaj takega nisem opazila, da bi me zabolelo, al kaj ze ... No...pol me je se potipala malo "tam spodaj" in pripomnila, da sem se zacela odpirati, nic ni povedala koliko, samo da sem malo odprta...nakar je bebiko pogledala se ultrazvocno, ter omenila, da je plodovnice malo manj kot zadnjic, a vseeno dovolj, da bo lahko se normalno v bauhu... Kaj, a zdaj ko sem kao odprta oz. se pocasi odpiram, je to to...mislm, cist sm zbegana...sploh ne vem kaj naj pocnem sama s sabo, ... nic mi ni znala povedati kdaj priblizno lahko pricakujem odhod v P...al tud ona tega nemore u bistvu cist vedet No, ce bom sla pa cez napovedan PDP, imam pa naslednji pregled kar v P... Evo, sem malo porocala o stanju pri meni... joj, me je strah vsega skup...
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:54:43
|
|
|
|
arabela*
|
babe,ne se sekirat.Če je čez rok,ne pomeni nič slabega.Saj zato pa so pregledi,da se vidi,če je vse ok.Vse ob svojem času.Pravijo,da je včasih še bolje,če je nekaj dni po roku. Jaz pa grem zdaj malo pospravljat kuhinjo,pa predale,imamo ta tedn skozi neke obiske,pa še za drug tedn so se napovedli,tak da je treba vsako prosto minuto malo izkoristit
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 12:57:58
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,malečka je zaspančkala v lupinici.Imamo eno fajno še od Aneje.Smo eno čist poceni kupli takrat,pa je ko en ležalnik,fajn velika,pa nič preveč dvigjena(maxi cossi se lahko skrije pred njo ),pa mala zlo uživa notri. Sem pa patronažni omenla,da ne spi rada v kinderpetu,pa mi je svetovala naj ga malo zmanjšam,ker se baje pupa ne počuti varno notri.Saj se mi je zdelo,pol pa še tisto,ko mora bit na boku,jaz bi tud silila ven
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 14:04:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem že nazaj.... danes je blo pa expresno.... V glavnem, sem odprta cela dva centimetra.... uau... Itak vem, da se brez konkretnih popadkov ne morš velik odpret.... Je rekla, da če ne bo nič do torka, da me bo dala na oddelek.... pa sem rekla, da ne.... No pol je pa rekla, da me počaka do petka.... če pa še takrat ne bo nič, pol pa da bo treba sprožit..... Je pol še dodala.... kaj je zmenjeno? Kaj je Prow? Ku da bi se bala, da ne bom prišla..... sej sem tudi imela nekaj takega v mislih.... Danes sem komaj en teden čez rok..... cela večnost, oštja...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 15:26:32
|
|
|
|
arabela*
|
no lara,super,saj bo.čisto malo še potrpi
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 15:32:12
|
|
|
|
nosek5
|
Pozdravljene septemberke!! Ne vem kje, pa bom kar tukaj sporočila, da smo 11.9.2008 dobili našo najlepšo princesko Klaro . Obe s hčerko se odlično počutiva in sporočava, da sva ob rojstvu tehtali 3840g, da sva v dolžino merili 53cm, obseg glavice pa je bil 35cm. Mamica pa sporočam, da je bil to najlepši dogodek v mojem življenju. Ko držiš v rokah svojega otročka, ves svet zastane . Lep pozdravček vsem mamicam in nosečkam...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 15:35:30
|
|
|
|
arabela*
|
nosek5
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 15:57:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,ki že imate ,kaj hodite v takem hladnem vsak dan na sprehodke? Danes je prav super na sončku
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 15:59:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Čestitke, nosek5 Kar pridruži se nam pri klepetu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?