|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
19.9.2008 12:18:59   
coko
Jaz sem bila pa včeraj na CTG in na pregledu. Zaenkrat je vse bp. user posted image  se je že full spustil, baje da že čaka pred vrati. user posted image   Naslednji pregled je čez en teden,če ne bo še nič.
Je pa danes kar umirjen. Ponavadi full razgraja po trebuhu. sej jaz sem danes tudi full zaspana, sva včeraj z mojim hodila po trgovinah in sem bila že zvečer kot cunja. Potem pa še ponoči, obiskovanje WC-ja... Se počutim kot en varnostnik, ko ponoči hodim po stanovanju. user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.9.2008 12:21:03   
KAHLO
Meni je tudi sumljivo k naše Lare ni tukaj.....hmmmmmmmmmmmmmmmm.....mogoče pa je šla v Rim....upam da je takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da kmalu pride kak glas od njeuser posted image

Kaj se pa tiče rjovečih mamic k rojevajo, pa moram rečt da sem jaz pr zadnjem potisku tud spustila glas, k kak lev, k mi je babica rekla še zadnič potisnite, in sem tako tiščala sem mislila da bom vse iz sebe zrinla in pol mi je kr ušlo, ampak to ni bil krik bolečin ampak tak borben, so se pol kr malo smejali, sem se pol opravičla....ampak si nisem mogla pomagat....se mi zdi da je šlo lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.9.2008 12:28:32   
petra1978
Kaj se pa tiče rjovečih mamic k rojevajo, pa moram rečt da sem jaz pr zadnjem potisku tud spustila glas, k kak lev, k mi je babica rekla še zadnič potisnite, in sem tako tiščala sem mislila da bom vse iz sebe zrinla in pol mi je kr ušlo, ampak to ni bil krik bolečin ampak tak borben, so se pol kr malo smejali, sem se pol opravičla....ampak si nisem mogla pomagat....se mi zdi da je šlo lažje

Saj verjetno bo pri meni isto. Hotela sem samo povedat, da ko sem slišala to punco, me je kar strah postalo in sem si zaželela, da bi naš user posted image še malo počakal s prihodom na svet.

Danes se pa počutim tako brez veze, pa vse mi je tečno, pa nekaj me kuha, pol pa si zmerim vročino in kaže 34,8user posted image . Mogoče pa sem podhlajena.

Grem zdaj malo sščistit stanovanje, da mi ne bo preveč dolgčas.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.9.2008 12:44:44   
coko
po moje je danes en čuden dan. Jaz se tudi čudno počutim, sicer že par dni, pa si tudi merim vročino, pa nič. Naj bi bilo pa full bolnih. Upam, da moj user posted image  ne zboli, ker potem bom sama v porodni user posted image .

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.9.2008 13:01:20   
onina
se samo še smejim - petra1978 - podhajena user posted image user posted image user posted image

Tudi meni se samo še spi...sicer sem bila ob 06.00 pokonci, potem pa sem se ob 8.00 kar nazaj ulegla za 2 urici

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.9.2008 13:11:02   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: onina

Tudi meni se samo še spi...sicer sem bila ob 06.00 pokonci, potem pa sem se ob 8.00 kar nazaj ulegla za 2 urici

enako! Potem sem se še eno uro premikala po stanovanju kot mesečnik!

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.9.2008 13:46:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

TAJA sporoča daje vceraj povila puncko INGRID tezko 2490 g in veliko 51 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.9.2008 13:48:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tejchy,dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

...se pridružim ...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.9.2008 13:54:36   
gold fish
... babike..... ,ki ste že mamice.....

...naš je pa danes ponoči bil 2x moker- no okrog 4 in pol okrog 7 zjutraj.....  mu je zgleda plenica premočilauser posted image ...pa sma danes dala nemško pampersko gor.....user posted image , pa sem pol čeikrala in se mi zdi, da je bolj nežna guma okrog nogic.... ker mu je šlo ven na tisto stran, ko je ležal..... mokro je pa bilo vse.... bodi (ta še najmanj), pa majčka preko in pajac, pa v prvi rundi še spalna vrečauser posted image ......

...bom muzdaj kar te baby dry 2 čez noč dajala gor...

A so pri 1 rudi baby dry?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.9.2008 14:01:31   
onina
Ko sva se midva na začetku dojila na 1,5 uri, sem ga tudi ponoči previjala. Ko smo pa prešaltali na 3 ure, se je pa tudi kakšne par dni dogajalo, da je bil ponoči moker, potem je bilo pa spet ok. Spalne vreče nismo uporabljali, ker je dojenček itak čisto pri miru. Vrečo smo začeli uporabljati pri 8 mesecih, ko je bilo konec poletja in je bil takrat že ful aktiven.

Neposredna povezava do sporočila: 3110
19.9.2008 14:07:07   
pf
Tejchy dobrodošla doma. Čimprejšnje okrevanje in veliko, veliko cartanja.
Mi imamo pa Aventovo dudo, včeraj je user posted image kupil v lekarni še Nukovo in ji ni najbolj všeč, tak da bomo kar pri Aventovi vztrajali.
Gold fish mogoče pa si imela premalo gor potegnjeno in prerahlo zategnjeno. Saj ne, da mora biti tako močno, da ga boli, samo malo bolj probaj. Mi je rekla patronažna, da otročkom paše, če je malo bolj na tesno povit, ker se počuti bolj varno. V čem je finta ne vem, ampak jaz sedaj tudi našo bebiko malenkost bolj močno povijem. Tudi v porodnišnici zjutraj, ko so delali nego so mi jo kar močno povili. Mamice smo nežne, ker nas je strah, da ne bomo našim bavcekom kaj hudega storile, ko pa so tak slatki.
Po moje je Lara Croft v porodnišnici, ker se nič ne oglasi. V vsakem primeru držim pesti zanjo.
Taja čestitke za pupo Ingrid, ter obilo cartanja in lepih trenutkov.
Mamice a ve tudi masirate kaj dojenčke? Jaz to prakticiram že dober teden in se obnese.

Neposredna povezava do sporočila: 3111
19.9.2008 14:19:21   
ključek
meta21.................user posted image user posted image user posted image .............fletkan tale tvoj lovro...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
19.9.2008 14:20:19   
ključek
joj babnce, klofate te strani k nore.......................user posted image user posted image user posted image user posted image ...............vas ne dohajam več...........user posted image user posted image user posted image user posted image ..........sm zgleda mal "zarustala".......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
19.9.2008 14:22:31   
ključek
lana neja je danes stara že 15 dni.................pol meseca...............še malo, pa bo en mesec................kok leti ta čas.....................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
19.9.2008 14:56:25   
emi*
Leppozdravvsem in čestitke novim mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V sredo je imela Ines pregled in sedaj ima že 4kg,velika je 53cm.Hitro raste ta punčkica.Saj je non stop.user posted image user posted image

Ampak to kar praviš Saraya,naša tudi,ko leži se non stop neki zvija,jo napenja,jo dam v roke je mir,sploh se ne premakne.Očitno so že tolko prebrisane da nas že malo za nos vlečejo.user posted image Ne moreš verjet kaj so tej user posted image  vse zmožni.

Nič grem jaz skuhat kosilo do konca dokler lahko pa pol počivat,ker se mi full spi danes.

Od poroda sem shujšala že skoraj za 4kg,a nočem jih zgubit!!!Help!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Kako jih obdržat,kaj da jem??user posted image

Bye

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
19.9.2008 15:10:51   
arabela*
emi,jaz sem tud čist suha nazaj.Kot da nebi rodila.Vem,da premalo jem,samo kaj ko pa ni časa.Bi tud rada kak kg. obdržala,pa zgleda ne bo šlouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
19.9.2008 15:11:27   
arabela*
Vse mi samo v zizah ostajauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
19.9.2008 15:22:25   
ključek
aja.............user posted image user posted image ....................se opravičujem.......................

iskrene čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
19.9.2008 15:25:35   
arabela*
ja,enako,vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
19.9.2008 15:40:09   
arabela*
naša razvajanka pa spet na maminem buhu ajčkauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
19.9.2008 15:51:24   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Kaj se pa dude tiče so nam tud v porodnišnici rekli da naj jim tud kaj dudo damo, ne takoj zize, samo kaj k moja noče te dude v ustah met, če pa ji jo držim, pa se mi zdi k da bi jo hotla izbruhat.....tak da ji je sploh več ne tlačim v usta.
Mi danes na sprehod nismo šli, je blo pr nas kr mrzlo, oblačno in vetrovno, pa še nočem lih zdaj reskirat kakega prehlada.
Me pa babike nekaj zanima, moji pupi je krn od popka odpadel peti dan, pa ma še danes to je že 4 dan od tega krvav popek, .....pa kdaj neha to krvavenje s tem popkom....mi je prav groza kr naprej tam not z alkoholom šarit!!

Men so tudi predlagali dudo, ker je imel tako močan refleks sesanja. zdaj dudo sprejme le, če se hoče crkljat, če je pa lačen jo pa meče ven. ponavadi jo ima tud preden zaspi in jo potem vrže ven.user posted image

Jaz sem šla danes z mojim zakladkom prvič ven za 10 min. Je blo bolj toplo in sem si rekla, da en dan morva it prvič, da se ne bo to odhajanje preveč za lkelo. Čeprav mi je blo kr mal čudn. Tolk priprav za 10 min. user posted image komaj čakam, ko bom lahko vozičkala. tole posedanje doma je že kr utrujajoče. 
Punce kako oblečete svoje zakladke za ven. Imate vozičke pokrite s plenico?

Mojemu je popek odpadel 4 dan inmu še vedno krvavi. Jaz mislim, da to ni nič naobe. Je pa zoprno čistit. kolk globoko ga pa čistiš?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.9.2008 16:36:05   
pf
Lana 17 jaz sem ji samo malenkost razprla popek in očistila, ampak sedaj nič več z alkoholom že dolgo ne. Prvih dvakrat je itak patronažna, potem pa sem še dvakrat jaz, pa včeraj ji je še enkrat vredu pregledala preden smo se kopali. V bistvu je imela dobro zaceljeno že v porodnišnici, doma smo samo malo preventivno še čistili.
Emi a vidve sta pa imele že posvetovalnico? Medve jo imava drug teden v torek. Lepo rasteta in se redita, sta pridne. Kaj ti lepo spančka ponoči?
Vsak dan se pozabim naročiti na pregled k ginekologu, ko da sem senilna, pa bo počasi že štiri tedne od poroda, pa lepo mi je rekla G, da ko bo 14 dni naj se naročim, da bom po šestem tednu na pregledu potem.
Punce meni se zdi, da jih danes kar enih par manjka na forumu. A mislite, da so v Rimu?

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.9.2008 17:04:30   
*bubi*
po moje je danes en čuden dan. Jaz se tudi čudno počutim,

Se pridružujem tistim, ki že cel dan zehajo user posted image user posted image user posted image  No, mene je zdaj popoldan zgrabilo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.9.2008 17:11:05   
*bubi*
Punce kako oblečete svoje zakladke za ven. Imate vozičke pokrite s plenico?

Jaz nič ne pokrivam s pleničko. Oblečena pa je približno tako:

user posted image

Uh, zdaj, ko gledam, se mi zdi že skoraj preveč user posted image user posted image user posted image

Pa en digitalni termometer sem not dala, tako da približno vidim....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.9.2008 17:13:39   
*bubi*
Vsak dan se pozabim naročiti na pregled k ginekologu, ko da sem senilna,

Evo, se še tukaj pridružujem user posted image user posted image user posted image

Saj sem že parkrat klicala, pa se tajnica oglaša. V celem dnevu je ena ura, ko bi se naj naročale, kdo ve, kdaj bom jaz to zadela user posted image user posted image user posted image

Aja, si pa ne predstavljam, da bi bilo kaj urgentnega, ker ni šans, da dobiš sestro.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?