Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 16:29:47
|
|
|
|
timnala
|
Ojla s5! Hvala za nasvete glede vozicka. Problem je v tem, ker ze imam lupinico maxi cosi in kosaro dreami, kar pa vse pase na buzza ali pa muro. Jane mi je super lep, samo teh stvari ne morem pol gor namontirat in tudi poleze se ne cisto, kar me mogoce malo moti...uf..se mam 3 tedne za razmislit Kaj pa tiste, ki dojite, so se vam zelo povecale stevilke modrckov? Ker me ze vse tisci, si morm kaksnega nabavit za dojenje pa mal kolebam glede stevilke, ce bo 1 stevilka vecja dovolj.. papa in uzivajte, timnala
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 18:53:46
|
|
|
|
arabela*
|
glede moderčkov.meni so se konkretno povečale,mislimda celo za 2 št.tak da mi tisti moderček za dojenje itak nič ne koristi,je premali
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:15:41
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ babike!! Čestitke bark in noseck-a Končno spet malo akcije na tem septembru.....zdaj pa že komaj čakam da naša Lara sporoči novico.... drgače pa meni se je čep počasi luščil celih 8 dni, sem mela tak vozgrček, no pol pa pred polnočjo iz mene začne tečt krvav vozgrček, čez polnoč pa so že bli popadki in že smo šli rojevat.....tak da ......tiste k se vam je začelo luščit....to bo zdaj kmalu akcija Naša pa kr fino spi v svojem kinderpetu, zjutraj pa obvezno pr mamici pa atiju Kaj se pa dude tiče so nam tud v porodnišnici rekli da naj jim tud kaj dudo damo, ne takoj zize, samo kaj k moja noče te dude v ustah met, če pa ji jo držim, pa se mi zdi k da bi jo hotla izbruhat.....tak da ji je sploh več ne tlačim v usta. Mi danes na sprehod nismo šli, je blo pr nas kr mrzlo, oblačno in vetrovno, pa še nočem lih zdaj reskirat kakega prehlada. Me pa babike nekaj zanima, moji pupi je krn od popka odpadel peti dan, pa ma še danes to je že 4 dan od tega krvav popek, .....pa kdaj neha to krvavenje s tem popkom....mi je prav groza kr naprej tam not z alkoholom šarit!! Drgače sem pa jaz danes tudi pospravljala in likala, pridejo za vikend moji štajerci, babi in dedi se že pošteno veselita svoje vnukinje.....se je pa babi javla da jo bo v soboto pazla da bova lahko šla z mojim v nabavo po nekaj stvari.....pa mam po eni strani slabo vest oz. me je strah da bo jokala k dež ........in da ne bo hotla pr babici iz flaške pit.....a mislite da preveč kompliciram......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:19:12
|
|
|
|
KAHLO
|
meta..cute bebeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:43:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Končno spet malo akcije na tem septembru.....zdaj pa že komaj čakam da naša Lara sporoči novico.... Ma meni se pa vlečejo tej popadki...... že cel dan in noč jih imam.... ma ful premalo močne in dolge... pa tudi intervali so predolgi.... upava, da se do jutra kej pospeši.... A tvoji KAHLO so bli takoj močni in pogosti?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:44:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta..cute bebeeeeeeeeeeeee Jaaaaaa reeeeeeeeeesssssssssssssssssss.... Naša ima pa tak krompirjast nosek.... Vsaj na UZ je tak grd....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:46:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa mam po eni strani slabo vest oz. me je strah da bo jokala k dež ........in da ne bo hotla pr babici iz flaške pit.....a mislite da preveč kompliciram.... Ma jst bi se tudi tko počutla.... ma sej te bojo poklicali, če bo kriza, dej....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:55:48
|
|
|
|
arabela*
|
lara,jaz sem pri Aneji imela dva dni take švoh popadke
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:57:45
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,si ista ko jaz.Meni je kriza,ko v trgovino skočim Si ji že dala pit iz flaške
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 19:59:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,jaz sem pri Aneji imela dva dni take švoh popadke IN pol? Sej jaz jih imam že tri noči.... čez dan je ponehalo... do danes, ko so tudi čez dan... tko približno na 40 minut....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:00:47
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Ojla s5! Hvala za nasvete glede vozicka. Problem je v tem, ker ze imam lupinico maxi cosi in kosaro dreami, kar pa vse pase na buzza ali pa muro. Ojla, timnala, jaz imam tud košaro dreami in enako lupinico kot ti, ogrodje in športni del pa je quinny buzz. Mene je prepričal z okretnostjo in zlahka se ga da razstavit in spet sestavit, pa tudi se mi ne zdi težek. Tako da sem zadovoljna z izbiro. Imam pa tisto verzijo ogrodja, ki ima spredaj dve kolesci skupaj, tako da je v bistvu trikolesnik.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:03:32
|
|
|
|
morango
|
Meta21; res lep pobič. Fino, bojo naše punce imele dobro izbiro.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:06:26
|
|
|
|
morango
|
bark - ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:18:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pa, če si grem klistir naredit.....baje se pol okrepijo.... Ma si ga bom rajš jutri zjutraj.... da ne bi glih ponoči tja hodili.... nej spi možek vsaj še eno noč...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:20:04
|
|
|
|
arabela*
|
lara,pol pa so se začeli na 5, švohni,pa sem šla rodit
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:21:29
|
|
|
|
arabela*
|
pa si upaš klistir sama naredit? Mene,ko mi je voda šla,me je tako šraufalo in bi mogla it akat,pa nisem upala
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:22:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,pol pa so se začeli na 5, švohni,pa sem šla rodit A ko so na pet minut je treba it... tudi, če so švoh? No, zdej se je pa mala zbudila..... me ruka v mehur...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:24:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa si upaš klistir sama naredit? Mene,ko mi je voda šla,me je tako šraufalo in bi mogla it akat,pa nisem upala Ma ja, itak da upam....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:31:29
|
|
|
|
arabela*
|
ja je treba it not.Pol pa rodiš,malo pospešijo,pa gre na brzino
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:32:43
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz pa sem prišla v P,ko mi je šla voda,pa sem tam javkala,da moram takoj akat.Res sem bila faca,same želje sem imela,pol pa sem celo večer samo hrano fehtala
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:34:03
|
|
|
|
pf
|
Bark in Noseč5 čestitke za bebije in obilo cartanja. Lara Croft evo želim ti, da si ti naslednja nova mamica, ker te že matra skozi nekaj. Imam občutek, da jutri bo. Držim pesti. Mi smo se pa danes kopali in je mala tak uživala in brcala, ter škropila, da jo je bilo veselje gledat. Niti malo ni zajokcala, no kasneje, ko smo jo oblačili in je že bila lačna. Kaki cartek je ta naša Lana, je malo razvajena se mi zdi. Jaz drugače še nisem nikamor šla, v trgovino hodi moj, drugih nekih stvari pa itak nimam še za zrihtat. V oktobru bom že mogla malo k frizerju, pa mogoče kak solarij ali masaža, da se malo razvajam. Bomo videli kako bo z našo sladkico, kako pogosto bo takrat papala.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:34:12
|
|
|
|
lana luna
|
ojla!!! bravo novim mamicam očkom in malim zakladkom meta21 tale vaš Lovro je res lepotec in prav takega si tut jest našega predstavljam. z blond laski, pa če bo fantek bo tut Lovlo pa enako posteljico mamo in postelnino se morm enkrat k bodo otroc mal zrasli dobit lara croft ti pa pejd že enkrat rodit.... si pomojem tanjveč čez rok. sej ti verjamem da si že vsega mjčkn sita... držim pesti, da jutri dobiš svojo pupo v naročje
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:34:18
|
|
|
|
morango
|
[/quote] Sej jaz jih imam že tri noči.... čez dan je ponehalo... do danes, ko so tudi čez dan... tko približno na 40 minut.... [/quote] No, vidiš, Lara, da se je počasi začelo dogajat. Jaz sem se ponoči zbudila, se mi zdi, da je bil en popadek, no, vsaj zvijalo me je kot pri menst. Sem bla že vsa srečna, da se bo začelo. Pa se ni. Sem zaspala kot polh, zjutraj pa na CTG, ki razen nemirnega otročiča in dveh popadkov ni pokazal nič drugega. Zdaj čakam do pon., da vidim, kaj bo. Odprta sem za dober prst, dete čist naštimano za it ven, ma gre pa ne. Pa vsak dan hodim zdaj po dve uri al pa še več. Se mi zdi, da še nikol nisem tako redno hodila na sprehode.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:39:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna lara croft ti pa pejd že enkrat rodit.... si pomojem tanjveč čez rok. sej ti verjamem da si že vsega mjčkn sita... držim pesti, da jutri dobiš svojo pupo v naročje Ma sej veš, da bi rada šla... me prow boli, ko se mi ta velik otrok premika po trebuhu.... ma danes zjutraj je rekla, da še nisem za v porodno....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 18.9.2008 20:40:33
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosek5 Pozdravljene septemberke!! Ne vem kje, pa bom kar tukaj sporočila, da smo 11.9.2008 dobili našo najlepšo princesko Klaro . ČESTITKE TEBI IN MALI KLARI.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?