|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
18.9.2008 16:29:47   
timnala
Ojla s5!

Hvala za nasvete glede vozicka. Problem je v tem, ker ze imam lupinico maxi cosi in kosaro dreami, kar pa vse pase na buzza ali pa muro. Jane mi je super lep, samo teh stvari ne morem pol gor namontirat in tudi poleze se ne cisto, kar me mogoce malo moti...uf..se mam 3 tedne za razmislit user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tiste, ki dojite, so se vam zelo povecale stevilke modrckov? Ker me ze vse tisci, si morm kaksnega nabavit za dojenje pa mal kolebam glede stevilke, ce bo 1 stevilka vecja dovolj..

papa in uzivajte,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
18.9.2008 18:53:46   
arabela*
glede moderčkov.meni so se konkretno povečale,mislimda celo za 2 št.tak da mi tisti moderček za dojenje itak nič ne koristi,je premaliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.9.2008 19:15:41   
KAHLO
OJ babike!!

Čestitke bark in noseck-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno spet malo akcije na tem septembru.....zdaj pa že komaj čakam da naša Lara sporoči novico....

drgače pa meni se je čep počasi luščil celih 8 dni, sem mela tak vozgrček, no pol pa pred polnočjo iz mene začne tečt krvav vozgrček, čez polnoč pa so že bli popadki in že smo šli rojevat.....tak da ......tiste k se vam je začelo luščit....to bo zdaj kmalu akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pa kr fino spi v svojem kinderpetu, zjutraj pa obvezno pr mamici pa atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa dude tiče so nam tud v porodnišnici rekli da naj jim tud kaj dudo damo, ne takoj zize, samo kaj k moja noče te dude v ustah met, če pa ji jo držim, pa se mi zdi k da bi jo hotla izbruhat.....tak da ji je sploh več ne tlačim v usta.
Mi danes na sprehod nismo šli, je blo pr nas kr mrzlo, oblačno in vetrovno, pa še nočem lih zdaj reskirat kakega prehlada.
Me pa babike nekaj zanima, moji pupi je krn od popka odpadel peti dan, pa ma še danes to je že 4 dan od tega krvav popek, .....pa kdaj neha to krvavenje s tem popkom....mi je prav groza kr naprej tam not z alkoholom šarit!!

Drgače sem pa jaz danes tudi pospravljala in likala, pridejo za vikend moji štajerci, babi in dedi se že pošteno veselita svoje vnukinje.....se je pa babi javla da jo bo v soboto pazla da bova lahko šla z mojim v nabavo po nekaj stvari.....pa mam po eni strani slabo vest oz. me je strah da bo jokala k dež ........in da ne bo hotla pr babici iz flaške pit.....a mislite da preveč kompliciram......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
18.9.2008 19:19:12   
KAHLO
meta..cute bebeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.9.2008 19:43:41   
Lara Croft
Končno spet malo akcije na tem septembru.....zdaj pa že komaj čakam da naša Lara sporoči novico....

Ma meni se pa vlečejo tej popadki...... že cel dan in noč jih imam.... ma ful premalo močne in dolge... pa tudi intervali so predolgi.... upava, da se do jutra kej pospeši.... user posted image user posted image user posted image

A tvoji KAHLO so bli takoj močni in pogosti?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.9.2008 19:44:49   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

meta..cute bebeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaaa reeeeeeeeeesssssssssssssssssss.... user posted image

Naša ima pa tak krompirjast nosek.... user posted image Vsaj na UZ je tak grd.... user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.9.2008 19:46:10   
Lara Croft
pa mam po eni strani slabo vest oz. me je strah da bo jokala k dež ........in da ne bo hotla pr babici iz flaške pit.....a mislite da preveč kompliciram....

Ma jst bi se tudi tko počutla.... ma sej te bojo poklicali, če bo kriza, dej.... user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.9.2008 19:55:48   
arabela*
lara,jaz sem pri Aneji imela dva dni take švoh popadke

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.9.2008 19:57:45   
arabela*
kahlo,si ista ko jaz.Meni je kriza,ko v trgovino skočimuser posted image
Si ji že dala pit iz flaškeuser posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.9.2008 19:59:07   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,jaz sem pri Aneji imela dva dni take švoh popadke

IN pol?

Sej jaz jih imam že tri noči.... čez dan je ponehalo... do danes, ko so tudi čez dan... tko približno na 40 minut.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.9.2008 20:00:47   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Ojla s5!

Hvala za nasvete glede vozicka. Problem je v tem, ker ze imam lupinico maxi cosi in kosaro dreami, kar pa vse pase na buzza ali pa muro.
Ojla, timnala, jaz imam tud košaro dreami in enako lupinico kot ti, ogrodje in športni del pa je quinny buzz. Mene je prepričal z okretnostjo in zlahka se ga da razstavit in spet sestavit, pa tudi se mi ne zdi težek. Tako da sem zadovoljna z izbiro. Imam pa tisto verzijo ogrodja, ki ima spredaj dve kolesci skupaj, tako da je v bistvu trikolesnik.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.9.2008 20:03:32   
morango
Meta21; res lep pobič. Fino, bojo naše punce imele dobro izbiro.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.9.2008 20:06:26   
morango
bark - ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.9.2008 20:18:42   
Lara Croft
Kaj pa, če si grem klistir naredit.....baje se pol okrepijo.... Ma si ga bom rajš jutri zjutraj.... da ne bi glih ponoči tja hodili.... nej spi možek vsaj še eno noč... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.9.2008 20:20:04   
arabela*
lara,pol pa so se začeli na 5, švohni,pa sem šla rodituser posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.9.2008 20:21:29   
arabela*
pa si upaš klistir sama naredit?
Mene,ko mi je voda šla,me je tako šraufalo in bi mogla it akat,pa nisem upalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.9.2008 20:22:45   
Lara Croft

lara,pol pa so se začeli na 5, švohni,pa sem šla rodituser posted image

A ko so na pet minut je treba it... tudi, če so švoh?

No, zdej se je pa mala zbudila..... me ruka v mehur... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.9.2008 20:24:58   
Lara Croft

pa si upaš klistir sama naredit?
Mene,ko mi je voda šla,me je tako šraufalo in bi mogla it akat,pa nisem upalauser posted image

Ma ja, itak da upam.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.9.2008 20:31:29   
arabela*
ja je treba it not.Pol pa rodiš,malo pospešijo,pa gre na brzinouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.9.2008 20:32:43   
arabela*
user posted image ,jaz pa sem prišla v P,ko mi je šla voda,pa sem tam javkala,da moram takoj akat.Res sem bila faca,same želje sem imela,pol pa sem celo večer samo hrano fehtalauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.9.2008 20:34:03   
pf
Bark in Noseč5 čestitke za bebije in obilo cartanja.
Lara Croft evo želim ti, da si ti naslednja nova mamica, ker te že matra skozi nekaj. Imam občutek, da jutri bo. Držim pesti.
Mi smo se pa danes kopali in je mala tak uživala in brcala, ter škropila, da jo je bilo veselje gledat. Niti malo ni zajokcala, no kasneje, ko smo jo oblačili in je že bila lačna. Kaki cartek je ta naša Lana, je malo razvajena se mi zdi. Jaz drugače še nisem nikamor šla, v trgovino hodi moj, drugih nekih stvari pa itak nimam še za zrihtat. V oktobru bom že mogla malo k frizerju, pa mogoče kak solarij ali masaža, da se malo razvajam. Bomo videli kako bo z našo sladkico, kako pogosto bo takrat papala.

Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.9.2008 20:34:12   
lana luna
ojla!!!

bravo novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image očkom in malim zakladkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

meta21 tale vaš Lovro je res lepotec in prav takega si tut jest našega predstavljam. z blond laski, pa če bo fantek bo tut Lovlouser posted image pa enako posteljico mamo in postelninouser posted image user posted image user posted image se morm enkrat k bodo otroc mal zrasli dobituser posted image user posted image user posted image

lara croft ti pa pejd že enkrat rodit.... si pomojem tanjveč čez rok. sej ti verjamem da si že vsega mjčkn sita... držim pesti, da jutri dobiš svojo pupo v naročjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.9.2008 20:34:18   
morango
[/quote]

Sej jaz jih imam že tri noči.... čez dan je ponehalo... do danes, ko so tudi čez dan... tko približno na 40 minut.... user posted image

[/quote] No, vidiš, Lara, da se je počasi začelo dogajat. Jaz sem se ponoči zbudila, se mi zdi, da je bil en popadek, no, vsaj zvijalo me je kot pri menst. Sem bla že vsa srečna, da se bo začelo. Pa se ni. user posted image Sem zaspala kot polh, zjutraj pa na CTG, ki razen nemirnega otročiča in dveh popadkov ni pokazal nič drugega. Zdaj čakam do pon., da vidim, kaj bo. Odprta sem za dober prst, dete čist naštimano za it ven, ma gre pa ne. Pa vsak dan hodim zdaj po dve uri al pa še več. Se mi zdi, da še nikol nisem tako redno hodila na sprehode.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.9.2008 20:39:34   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

lara croft ti pa pejd že enkrat rodit.... si pomojem tanjveč čez rok. sej ti verjamem da si že vsega mjčkn sita... držim pesti, da jutri dobiš svojo pupo v naročjeuser posted image user posted image user posted image

Ma sej veš, da bi rada šla... me prow boli, ko se mi ta velik otrok premika po trebuhu.... ma danes zjutraj je rekla, da še nisem za v porodno....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.9.2008 20:40:33   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: nosek5

Pozdravljene septemberke!!

Ne vem kje, pa bom kar tukaj sporočila, da smo 11.9.2008 dobili našo najlepšo princesko Klarouser posted image user posted image user posted image .
ČESTITKE TEBI IN MALI KLARI. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?