|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
17.9.2008 22:55:22   
KAHLO
oooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super končno se je začelo dogajati.....DAJMO BARK!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti vse naj naj, čim manj bolečih popadkov in da čim prej bejbek pride v tvoje naročje.....user posted image user posted image user posted image user posted image

No upam da bom jutri še kakšno novičko poleg Barkove prebrala....dajmo septemberkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj te slikce od naših septembrčkov kaj sem vidla so tako luštkani, madonca mamo lepe otročke, najbolše da jih kar med sabo oženmo pa jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, naša tud raje pr mamici in očiju v postelji aja, kot pa v svoji, samo kaj k mami in oči pol nista mirna k naju je strah da jo bi kje pomendrala, in pol počakava da trdno zaspi, in že jo spokama v njeno postelco, pol pa k mine tista ura in pol in je čas za zizo.....pa se spet vaja ponovi k nama v postlo in spet nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nevem zakaj me že zdaj vsi strašijo da se bo razvadla če jo bom ko bo zajokala po rokah nosila in prstavlala dojit, meni se zdi da tako malo dete itak joka samo zato k je lačen ali pa mu kaj manjka, ne pa da bi izsiljeval mamo in atijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah mi bomo kr pr svojem ostali pa pika.

Drgače pa moram rečt da mamo kar srečo " moram hitro potrkati", našo še nič ne ščipa in bljuva tud ne, sva se pa naučile zdaj kupček podret...drgače pa gre vse k po tekočem traku, najprej zajoka, mami jo pristavi, 15 do 20 minut papca pol še vmes kupčka podre, včasih pa tudi to ne in že spi k top, pol jo še previjem , pa prstavim še na drugo joško in pol je mir za kako uro!!! če bo šlo tako naprej sem jaz čist presrečna...

Saraya upam da bo danes vaš poskus z novo posteljo uspel in boš lahko malo več popančalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
18.9.2008 0:17:11   
arabela*
kahlo,lahko si srečna.Jaz sem našo zdaj trikrat preoblekla,ker nonstop bljuva,pa ima vedno majčko mokro.Se mi zdi,da še samo otroka preoblačim.
Zdaj smo ravno imeli ibunge.ko sem jo dala spat,kriza,samo napenjanje,pa zvijanje,pa jok.Tak da že tud dudo prakticiramo.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
18.9.2008 0:18:27   
arabela*
Nič,grem probat zadremat,upam da mi uspe vsaj tri ureuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
18.9.2008 7:31:58   
onina
Virtualna - me nekaj ščiplje, pa neha, pa spet...ampak to je dosti kriva prebava user posted image . Ko bodo pravi popadki, bodo že vedeli.

Kahlo - dokler dojiš na 1,5 ure in nato bebico daš nazaj v svojo posteljico, sploh ni panike. Pri nas je bilo tako dober mesec, potem pa je njegov želodček zdržal točno 3 ure. Pa itak, da ti zdaj zaspi med oz. ob koncu dojenja. Zdaj se še ne bo razvadila. Pri tistih, kjer imate krčke - res ni fajn, da jo npr. skoz po rokah nosiš. Raje naredi toplo v sobi in jo sleči ter ji razmigavaj nogice in masiraj trebušček (s kakšnim ribjim mazilom ali mandeljevim oljem).

Glede dojenja - dojiti moraš iz obeh strani, ker najprej dojenček pridobi tisto prvo mleko za odžejat, potem na drugi strani je pa kalorično mleko. In potem naslednjič zopet začneš na tisti strani, kjer si prej nehal. Modrčki se pa itak furajo podnevi in ponoči, da ti blazinice notri držijo. Ja, pa hormoni tudi delajo svoje - več ali manj skozi celo obdobje dojenja švicaš.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
18.9.2008 8:26:29   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image ,res ja,full je hecno.Jo držim v naročju,pa mi trdno spi.Pol pa jo položim v njeno postlo,pa začne kar godrnjat od sile,pa jo zvija,pa bljuva....user posted image .In to skoraj celo noč.Jaz pa šetam sem in tja,sem in tja,pa jo kontroliram.Pol pa sem čez dan ko mesečnikuser posted image

mojega tud nekaj crvici. patronažna mi je rekla, da naj dvignem zibko (predvsem če poliva), dojit sva se začela v višjem položaju. pomagalo pa naj bi tudi, da ga daš past kravce in ga masiraš po hrbtu, da ga držiš vnaročju v "lunci" al pa pokonci in ima nogice pokrčene, pa telovadba z nogicami. pokrčene nogice naj bi pomagale, da se iztisne zrak. rekla mi je tudi, da naj pazim kako sesa in če slišim, da poleg mleka vleče še zrak naj prekinem dojenje in ga še enkrat nastavim. pri meni velikokrat, ko greva drugo rundo dojenja pričnr spuščat vetrove iin se še pokaka. takrat je potem ok. to noč smo imeli mirno, prejšnjo pa nikakor ni mogel zaspat, ker ga tolk zvijal. pa poskisi omejit uživanje mlečnih izdelkov, baje so velikokrat vzrok za napenjanje. skratka želim vam čim bolj mirne noči.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
18.9.2008 8:29:36   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...mi smo pa danes stari 1 mesec user posted image , pa prva posvetovalnica je za nami....

....  me je pediater pohvaliluser posted image ..., da sem dobra, da sem uspela sploh obdržati mleko glede na vse skupaj.....user posted image  bravo jaz....user posted image

.

Bravo mami! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
18.9.2008 8:34:44   
lana17
Aja, dobro jutro!

Saraya mi zaupaš geslo, da si ogledam tvojo princesko.

Petrax, kak cotek.

Tko kot je, mislim da Kahlo napisala, da so vsi septembrčki tolk lepi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res so, človk se jih sploh ne more nagledat.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
18.9.2008 9:19:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Mi je ratal, tako da če kakšna hoče vidt našga malga Kristjana, sem prilimala slikco v album.

user posted image user posted image user posted image  še en user posted image  septembrček user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
18.9.2008 9:20:27   
*bubi*

...mi smo pa danes stari 1 mesec user posted image , pa prva posvetovalnica je za nami....

smo se poredili in zrasli ....za 675g in 2 cm...in imamo 3515 g in 52 cm .....user posted image   .

user posted image user posted image user posted image  pikec in user posted image user posted image user posted image  user posted image
Dobra mamica si, veliko si dala skoz s pikecom, zdaj bo pa samo še veselje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3009
18.9.2008 9:21:21   
*bubi*

jaz pa po novem že dva user posted image fujtram.

je še Aneja pogruntala,da je domača mlekarna najboljšauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ti to resno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
18.9.2008 9:27:40   
*bubi*
Zdaj smo ravno imeli ibunge.ko sem jo dala spat,kriza,samo napenjanje,pa zvijanje,pa jok.Tak da že tud dudo prakticiramo.

Res? Kdo je že govoril, da njen user posted image  ne bo imel dude? user posted image user posted image user posted image

Duda je najboljša pogruntavščina user posted image user posted image user posted image

No, pri nas na srečo ni neke sile s krči, tudi polivanje ni pretirano. Ima pa v zibki dvignjeno vzglavje. Pa ta hrana ji zgleda tudi paše, se mi zdi, da večkrat po dojenju polije kot po flaški.
Ji pa skušamo preprečit, da bi se prenajedla, takrat pa res vse ven butne. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
18.9.2008 9:30:14   
*bubi*
Od bark še vedno nič novic?

Dajmo, še malo, pa boš mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
18.9.2008 9:31:07   
ključek

danes ponoči je rodila fantka z imenom TIT..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
18.9.2008 9:31:57   
*bubi*
No, saj ste veliko napisale, kako krčke ublažit. Bubi je bil ogromno razvit, še dobro, da je bilo stanovanje tak zahajcano user posted image user posted image user posted image

Če se začne v zibki zvijat in napenjat, jo samo na drugi bok obrnem, se vse premakne in je boljše. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
18.9.2008 9:32:49   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

danes ponoči je rodila fantka z imenom TIT..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE, bark user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
18.9.2008 9:46:42   
onina

jaz pa po novem že dva fujtram.

je še Aneja pogruntala,da je domača mlekarna najboljša

Sem brala, da se to rado zgodi in najbolje, da starejšemu pustiš, da proba. Pa baje se po tednu dni naveličajo vlečt, ker itak nimajo več močnega sesalnega refleksa.

Kar se tiče dude - samo pravim, da HB, da jo ima! Prijateljičina hči je nima in ni druge variante, da ponoči zaspi, kot samo na prsih. Pa hitro tudi palec pogruntajo, tak da je bolje, da ima dudo, kot pa palec. Naš ima dudo izrecno za spanje, sedaj, ko je pa v vrtcu, pa mu pustimo, da jo ima še na poti do tja. Aja, pa tudi z dudo smo po mesecu dni prišli iz 1,5 ure dojenja na 3 ure. Če dojenček dobro napreduje, potem mu probaš podaljšat čas med dojenji z dudo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
18.9.2008 10:20:52   
*bubi*
Sem brala, da se to rado zgodi in najbolje, da starejšemu pustiš, da proba. Pa baje se po tednu dni naveličajo vlečt, ker itak nimajo več močnega sesalnega refleksa.

Če povem po pravici, si sploh ne predstavljam, da bi bubi zdaj probal user posted image user posted image user posted image  Res je, da on že dooooolgo ne ve, kaj je to zizanje. Pogleda že, vidim, da ga zanima, ampak da bi probal pa mu še ni padlo na pamet user posted image

Dudo pa je probal, pa je tudi že pozabil, kako to gre, čeprav se je je znebil šele pred pol leta user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
18.9.2008 10:54:56   
Lara Croft

...ve, ki ste čveke tu gor tak vete o kom je govora..... druge pa naj malo matrauser posted image ...

..... saj sem si mislila, ko sem napisala ...da so se eni rodili še dosti težjiuser posted image ...pa kaj pol..... mi bomo tudi prišli za vamiuser posted image

Ma mi je samo hecno, ker pišeš v množini..... user posted image

Sej jaz bi zlooooo rada imela malega dojančka..... ma na žalost bo baba kr ogromna..... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
18.9.2008 11:00:20   
Lara Croft

Res? Kdo je že govoril, da njen ne bo imel dude?

Hehe... jst.... ma nam je ginekologinja rekla, da naj jo kr  porodnišnico že prinesemo, ker že v trebuhu cuza ročko..... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
18.9.2008 11:01:40   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

A še vedno so fantki na vrsti? user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
18.9.2008 11:10:02   
arabela*
barkuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
18.9.2008 11:11:16   
arabela*
bubi,nimam Aneje na ziziuser posted image ,ampak na vsake toliko jo prime,pa mi gnjavi,da si moram izčrpat,pol pa iz flaške spije.Je to bila včeraj njena večerja.Eh,saj škodi ji neuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
18.9.2008 11:13:51   
arabela*
Glede polivanja.Ma meni se že meša.Ravno prej je jedla,jo dvignem za kupčka,ga podre,min.za tem pa vse bljune ven.Pol gre spet jest,na koncu spet bljune vse ven.Madona,res več nisem pametna,ali je to potem tako dojenje zadovoljstvo al muka za otroka.Kar na jok mi gre,ko se pomislim,da bi ji flaško uvedla ampak enostavno več ne vidim druge rešitveuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
18.9.2008 11:18:55   
timnala
Heja septemberke!

Sama sem oktoberka pa vas veckrat berem, ker se vam ze veliko vec dogaja kot nam..sploh malcki prihajajo vsake toliko pa malce vidim, kaj me se caka user posted image
Ste pa res cvekice..super to..sploh tiste, ki ze imate user posted image  doma.
Cestitke tudi vsem mamicam in tistim, ki to v kratkem se boste. user posted image

Mam pa eno cist specificno vprasanje in upam, da mi bo ktera lahk pomagala - gre se namrec za vozicek. Z user posted image  sva ga ze imela kupljenega in sicer quinny freestyle, ki ima vse, kar bi zelela od vozicka (trikolesnik, rocaj se premika, velika strehica, lahko se cisto poleze, nakupovalna kosara, dober za vsak teren...), ampak je ful tezak, jaz pa vem, da ga bom veckrat morala dajat v avto in ven in sem bolj drobne sorte. Zdaj pa kolebam med buzzom in muro 3. A ma katera od vas ta vozicek doma in lahko da kak komentar - sem prebrala ze velik po forumih, sam se se kr ne morm odlocit.. Bom pa na zacetku tudi imela trdo kosaro. Pri buzzu me moti to, da se sedezni del (tam k so nogice) ne da cist polezt pa prednja kolescka sta majhna, pri muri me pa moti to, da je v bistvu spet ogromen user posted image  Ah ja..kaksne tezave.. user posted image
Ce ma katera kaksen pameten nasvet, bi bla zelo hvalezna..

pozdravcek

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.9.2008 11:22:16   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Res? Kdo je že govoril, da njen ne bo imel dude?

Hehe... jst....

Ja, pa Saraya tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?