|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
29.1.2009 21:38:30   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

INARA sončica

user posted image
se strinjamo-ma tkcart pogled,da bo ati mogu body garda dobituser posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
29.1.2009 21:41:23   
julci
mateyka super za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image ,če bi mela kakšno odvečno omaro bi ti jo odstopla

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.1.2009 7:58:19   
lumpa6
jutro user posted image

no mi prebolevamo hudo obliko noric, samo po obrazu ima več kot 100 pik, ima jih celo v ustih, ritki in stopalih, potplatih, skratka groza , user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.1.2009 8:26:46   
KT
lumpa6 hitro en šlepar user posted image , da kmalu preženete nadležne norice.

Eno vprašanje moje izkušene soborke: a so vaši škrati že kdaj preplezali otroško posteljico? No, da razložim - mimogrede skoraj pobralo me je od strahu in presenečenja - naša Alina je uspešno preplezala ograjo svoje posteljice in čmoknila na tla. Očitno je priletela na roke ali noge ne vem user posted image , ker ni imela nikjer nobene buške, našla sem jo na tleh vso prestrašeno, seveda. Jogi od posteljice imam spuščen popolnoma do dna, okoli ograje nobenih stvari navešenih, kako ji je to ratalo, ne vem. Se je pa to zgodilo že par dni nazaj, ampak sva rabla par dni, da k sebi prideva.
Kje je sedaj tista pametna zdravnica, ki pravi, da nima moči v zgornjem delu telesa in da bo dolgo štorasta itd. Kako se je že dvignila čez ograjo user posted image user posted image user posted image  Ah, ne bom se več jezila. Ampak res punce, nisem še slišala, da bi kak otrok preplezal ograjico svoje postelje user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.1.2009 8:42:40   
lumpa6
moja najstarejša jo je preplezala od 10 meseca dalje celo v spalni rečiuser posted image , tko da ni meni to nič novega, zna pa biti neprijerno, sicer pa imajo mali otroci ogromno moči v rokah

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.1.2009 11:01:43   
mateyka
Ampak res punce, nisem še slišala, da bi kak otrok preplezal ograjico svoje postelje

KT, ravno moja dobra frendica ma mulca, ki pleza čez ograje postelj. sta ga enkrat (prvič) našla pri vhodnih vratih namenjenega ven. so bli na morju in je ponoči splezal ven iz une zložljive postelje, ki je tud visoka in ma jogi pri tleh. še dobro da je šel mož ponoč pogledat kaj to ropota pri vhodnih vrateih, ker niso bla zakljenjena. no, in zdaj redno iz svoje postelje leze tako, da sta mu hotla dat uno zaščitno stranico pa je bil cel urnebes in sta dala ograjo nazaj - mali je zadovoljen  in vsako jutro prepleza ograjo, ko vstane. tako da je možno.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.1.2009 12:58:42   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
Inara....Neža ti pošilja en tak velik lubčekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image  in pravi,da upa,da se še letos spoznamo user posted image user posted image user posted image user posted image

bi bilo res lepo user posted image saj letos je še dolga in bomo sigurno našli nekaj časa? user posted image

hvala za lupčke in voščila user posted image
julci, naš oči že brusi sulice in roge na čeladi - sicer pravi, da je mama sama delno kriva, ko mamo tok lepo punčko user posted image
user posted image
beware od swedish WRATH!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.1.2009 21:23:49   
hanna1
he-he,ta je tapravi

user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
1.2.2009 1:30:30   
hanna1
.....a sem prva dons....sem bil dva dni v službi-Gradovi Kralja Matjaža...sem šla včeraj zjutraj ob pol desetih v službo in prišla danes ob pol enih...zjutraj...j bil doooooooolg šihtuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
1.2.2009 8:35:56   
julci
jutro

Hana a pol si pa fraj danes,al maš tud službol

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
1.2.2009 8:36:47   
julci
sem šele zdaj vidla urouser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
1.2.2009 13:15:03   
tanjusi
.....a sem prva dons....sem bil dva dni v službi-Gradovi Kralja Matjaža...sem šla včeraj zjutraj ob pol desetih v službo in prišla danes ob pol enih...zjutraj...j bil doooooooolg šiht
kako je gor najbrž se splača it pogledat....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
1.2.2009 13:28:38   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

.....a sem prva dons....sem bil dva dni v službi-Gradovi Kralja Matjaža...sem šla včeraj zjutraj ob pol desetih v službo in prišla danes ob pol enih...zjutraj...j bil doooooooolg šiht

po moje j takšna gužva da nikamor ne prideš.Se bolj splača čez teden gor odrajžat,ker gradovi počakajo kr neki vajta,razen če obožuješ gužvouser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
1.2.2009 18:48:40   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

po moje j takšna gužva da nikamor ne prideš.Se bolj splača čez teden gor odrajžat,ker gradovi počakajo kr neki vajta,razen če obožuješ gužvo

ne pa tudi vreme me danis ni vleklo ven iz hiše, čeprav otroci so si pa dali duška na snegu....

(a camus)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
2.2.2009 17:06:26   
julci
nikjer nobenea vas je snegec zameteluser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
2.2.2009 19:48:03   
tanjusi
nikjer nobenea vas je snegec zametel
skorda , groza od vremena, sploh bo pa fajn ko bo jug....user posted image

(a camus)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
2.2.2009 20:17:03   
KT
A ni romantično?user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
2.2.2009 20:29:20   
tanjusi
A ni romantično?

fuluser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
2.2.2009 20:33:57   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

.....a sem prva dons....sem bil dva dni v službi-Gradovi Kralja Matjaža...sem šla včeraj zjutraj ob pol desetih v službo in prišla danes ob pol enih...zjutraj...j bil doooooooolg šihtuser posted image

sem gledala včeraj po tv.....kako je lepoooooooooooooooooouser posted image ...delat verjetno ni bilo tako lepo,auser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
2.2.2009 20:34:51   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: julci

nikjer nobenea vas je snegec zameteluser posted image

ti pošljem malo dežja če češuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
2.2.2009 20:35:57   
majrim

pridi pogledat kako izgleda romantikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...dež,dež,dež........................

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
2.2.2009 20:39:48   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Ampak res punce, nisem še slišala, da bi kak otrok preplezal ograjico svoje postelje

KT, ravno moja dobra frendica ma mulca, ki pleza čez ograje postelj. sta ga enkrat (prvič) našla pri vhodnih vratih namenjenega ven. so bli na morju in je ponoči splezal ven iz une zložljive postelje, ki je tud visoka in ma jogi pri tleh. še dobro da je šel mož ponoč pogledat kaj to ropota pri vhodnih vrateih, ker niso bla zakljenjena. no, in zdaj redno iz svoje postelje leze tako, da sta mu hotla dat uno zaščitno stranico pa je bil cel urnebes in sta dala ograjo nazaj - mali je zadovoljen  in vsako jutro prepleza ograjo, ko vstane. tako da je možno.

heheheuser posted image user posted image user posted image ...imam tudi jaz eno tako kolegico...tamala je pravi mali vrage in še več kot to...je ni stvari,ki bi ji bila ovirauser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
2.2.2009 20:39:58   
KT

pridi pogledat kako izgleda romantikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...dež,dež,dež........................

Jao, jao, čaki majrim ti ga mal pošljemo, ker tu sneži ko pr' norcih user posted image

Mimogrede, kako kaj naša mala pikica Neža? A ti kaj nagaja? Jaz imam občutek, da se dan začne in konča z Alinino trmo - vse je NE user posted image  Saj potem vse naredi in se zraven smeji, ampak prvih nekaj minut je pa cepetanje in ihta. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
2.2.2009 20:40:45   
majrim
zdej pa imam monologeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
2.2.2009 20:42:00   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

heheheuser posted image user posted image user posted image ...imam tudi jaz eno tako kolegico...tamala je pravi mali vrage in še več kot to...je ni stvari,ki bi ji bila ovirauser posted image

Ti, ampak a veš kako je zaropotalo user posted image  sem mislila, da bo v spodnjem štuku pristala user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.