mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Mi2 sva doma zaradi obiska pri logopedinji - boga reva, se mi kar smili, Alino spodbuja, da ji odgovori: no, kako ti je ime, povej mi kako ti je ime, ...dobiš igračo, če mi poveš kako ti je ime... in naša nonšalantno do mize logopedinje, vzame list papirja, se podpiše in da list papirja popolnoma zaprepaščeni logopedinji - tud dihat ni uspela. Konzervice moje - jest tega ne razumem več, pozna skorajda vse črke, šteje, itd. ampak govorit pa noče (avtizen izključen, naglušnost nergistrirana, itd.) - a ima mogoče katera kakšno pojasnilo - midva ostajava brez besed in logičnih razlag. Mal sm računala na mojga, ki je doktor , ampak očitno iz te moke ne bo nič, ker kar stoji in gleda . Držte se konzervice, pa res ne bo bolelo, če boste kaj napisale! KT, jaz ti skoz pravim, vse je ok z njo, samo pustite jo, da je sama svoja in nič komplicirat. tako kot z njenim spancem - a je blo kaj narobe? nope. tukaj je isto. ona je normalna punca s posebnimi navadami. so what, vsak ma svoje fore sem vas mal zapustila z branjem in sem zdaj malo pošpegala k "nam" nazaj - da vam dam lupčke in povem, da ste face samo ne vem, mam tako kronično pomanjkanje časa, da vedno potem nekaj trpi - če ne to, pa uno - v glavnem nekaj.. bizi bizi.. KT, neki si obljubljala eno kavico.. recimo ko bo boljše vreme?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 7.10.2010 0:13:18 >
|