|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
2.2.2009 20:42:29   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

zdej pa imam monologeuser posted image user posted image user posted image

A jest sem pa luft user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
2.2.2009 20:44:25   
KT
Pa viator vidim in našo natasom - kak sta tvoji sončici?

Viator me bomo pa morale še dolgo čakat na našo kavo, če misli tkole snežit user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
2.2.2009 21:12:04   
julci
evo takšno drsalnico pa smo mi imeli zadnjič na enem klancu,kjer pelem Mihana v šolo,ampak je preventivno spal pri dedanu,ker nisem bla ziher kakšna bo cesta zjutraj

http://www.youtube.com/watch?v=TcUyoybsI28

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
2.2.2009 21:13:44   
julci
majrim sem ti poslala ZSuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
2.2.2009 21:16:07   
julci
punce pri nas sneguje kot bi bil soden dan,nas bo čisto zasipalo.jutr gremo pa še v Celje,ker morma k odvetniku papirje podpisat,pa ne morma preložitupam da bo cesta kolkor tolko,če ne bo pa sranje po domače,kr v takem je boljš v bajti bit,kot zunaj

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
2.2.2009 21:17:10   
julci
ma so zgleda monologi nalezljiviuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
2.2.2009 21:17:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ti, a jaz tud kakega dobim user posted image  Povsod se zraven štulim, ane user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
2.2.2009 21:19:47   
majrim
sem napisala cel roman,pa mi je vrglo vennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem.....naša Neža je zakonuser posted image user posted image user posted image ...če bi bilo možno,bi plesala 24 ur na dan...moram prilepit kako sliko te dneveuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
2.2.2009 21:20:23   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ti, a jaz tud kakega dobim user posted image  Povsod se zraven štulim, ane user posted image
pa si ga doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
2.2.2009 21:23:19   
julci
mene je glih zdaj zbrisalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša Zala pa nosi po bajti moje špičake z visoko petouser posted image pa non stop afne gunca pred ogledalom-po kom je kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
2.2.2009 21:27:55   
julci
kje se zdaj skrivateuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
2.2.2009 21:46:46   
KT

pa si ga doblauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ga imam tud jaz user posted image . Vrag, če kdo mene bere mi nebi dal 15 let kaj šele 30+ user posted image  (konzerva pa taka).

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
2.2.2009 21:47:45   
KT

Naša Zala pa nosi po bajti moje špičake z visoko petouser posted image pa non stop afne gunca pred ogledalom-po kom je kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je še pokonci navihanka mala?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
2.2.2009 21:50:15   
julci

danes začuda spi,ker ni popoldne kaj spala,če ne nam pa hodi ob 11 zvečer spat-po kom je kajuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.2.2009 21:54:07   
KT
Jao, jao, a ste vidle, da še kar sneži. user posted image  Vrag, moram jutri zjutraj prav dobro pomislit kje sem dans popoldan parkirala, da ne bom spet napačen avto kidala tko kot dans zjutraj user posted image . Pišuka, sem tablce začela ometat, me je kar zvil. Jutri najprej tablce, potem pa ostalo. user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 2.2.2009 21:56:17 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.2.2009 21:56:00   
KT

danes začuda spi,ker ni popoldne kaj spala,če ne nam pa hodi ob 11 zvečer spat-po kom je kajuser posted image

Po tebi mogoče, ah to pa ziher ne user posted image  Pridna je pikica user posted image  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
2.2.2009 21:56:31   
julci
evo nekaj slikic naše madamuser posted image
user posted image
takšne čopke sem nosila dokler se nisem postrigla
user posted image
ja bo treba povadituser posted image
user posted image
pa malo še potrenirat,ampak zrasla pa semuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
2.2.2009 21:57:10   
julci

Jao, jao, a ste vidle, da še kar sneži. user posted image  Vrag, moram jutri zjutraj prav dobro pomislit kje sem dans popoldan parkirala, da ne bom spet napačen avto kidala tko kot dans zjutraj user posted image . Pišuka, sem tablce začela ometat, me je kar zvil. Jutri najprej tablce, potem pa ostalo. user posted image

pa ti si svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
2.2.2009 21:59:48   
julci
mi mamo avto pa v garaži,sam kaj hudiča ko mormo enih 200 metrov do ceste sami skidat jaouser posted image ,to pa ni več lušno.Že 3 lete kupujema tisto široko potisno lopato,pa je še doo danes nisva kuplauser posted image -ja je treba gonit malo lopato,da ne pozabiš kakega videza je in kk ti v roke pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
2.2.2009 22:04:58   
KT

.....da ne pozabiš kakega videza je in kk ti v roke pašeuser posted image user posted image

Naš hišnik je tud čist pozabu kaj je to lopata. Pravi moj, da ga bo jutri mal spomnu, da ne bom slučajno še ta male zgubila jutri med snegom user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 2.2.2009 22:06:05 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
2.2.2009 22:06:39   
julci

.....da ne pozabiš kakega videza je in kk ti v roke pašeuser posted image user posted image

Naš hišnik je tud čist pozabu kaj je to lopata. Pravi moj, da ga bo jutri mal spomnu, da ne bom slučajno še ta male zgubila jutri med snegom user posted image
to je pa višja tehnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
2.2.2009 22:10:25   
KT

to je pa višja tehnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja saj me mal skrbi, ker to niso indikatorji, indeksi, variable, koeficienti in je verjetno tud moj že pozabu kaj je to omelo in lopata user posted image  Bova mela zdajle en šnel kurz!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
2.2.2009 22:12:01   
julci

Ja saj me mal skrbi, ker to niso indikatorji, indeksi, variable, koeficienti in je verjetno tud moj že pozabu kaj je to omelo in lopata user posted image  Bova mela zdajle en šnel kurz!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
3.2.2009 7:23:42   
lumpa6

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
3.2.2009 10:23:15   
viator

Pa viator vidim in našo natasom - kak sta tvoji sončici?

Viator me bomo pa morale še dolgo čakat na našo kavo, če misli tkole snežit user posted image

Jebela...pa res. Letos pa je zima....

Glede plezanja iz posteljice..taprvi dve sta eno obdobje plezali iz posteljice..non stop..pa padci so bili tudi vmes..kakšen tudi jako spektakularen.  Zgleda, da že mora tako bituser posted image .  Ha, uni dohtarci pa le povej, kdo nima moči v rokah!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

nosek
Lelly28 RR

Kako majhnim otrokom čistite nos?

s baby vac-om (36%)

s pumpico (55%)

z robčki in fiziološko (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!