|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
26.1.2009 22:40:41   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

joj punce, jaz sem pa hotla to na superge.si kupit.. pol pa ne morem tam probat, saj je online. user posted image
ahh..

Matejka potem pa ji na papir naredi  odtis nogice s svinčnikom ,zmeri po najdalšem delu stopala in dodaj  cm pa bo.

< Sporočilo je popravil julci -- 26.1.2009 22:41:00 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.1.2009 22:45:29   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Tanjusi kupli smo jo v sončku v Dravogradu,cena je bila 240 eu,midva sva vzela zraven še omaro Metro,je isto visoka kot pri predsobi jutro(isti model),ta je bila pa 100 eu.S popustom pa sva dala vsega skupaj 313 eu,tk da se je kr splačalo.

hvala za info, sem takoj danes šla v našo najbližjo trgovino z pohištvom ja in majo tudi tole sam za nas je prevelikouser posted image user posted image , bom pa najbrž eno mal manjšo od garanta vzela, grem najbrž jutri kar naročit , sam boga denarnica mojauser posted image user posted image

kakšno velikost pa rabiš,jaz mam namreč ta velik hodnik dolg metra in nama v nulo paše notr,pa še placa ostane.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.1.2009 8:38:00   
manca

user posted image makala user posted image
joj punce, jaz sem pa hotla to na superge.si kupit.. pol pa ne morem tam probat, saj je online. user posted image
ahh..

Glej, te stvari, ki jih prodajajo na superge.si si greš lahko probat v trgovino Tomas Sport, potem ko boš pa vedela št. pa naročiš preko internetauser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.1.2009 14:17:08   
mateyka
julci, to ni slaba ideja, met nogo tamale v torbici user posted image
manca, to pa res moram pogledat. samo odvisno od modela - da majo oboji istega. ta je kamiko, ki sem ga gledala..

hej punce moram vam povedat. dobila sem stanovanje user posted image torej: bom v mostecu in je res lepo stanovanje user posted image tako da se mi ne bo treba npr. čez pol leta selit, je za daljši čas. in pri agenciji so bili tako super, šef rekel: prvo otroka, prvo otroka - kao naj meni prvo pokažejo (ogled), tako da sem ga zato tudi lahko dobila. jupi, bova lahko šle na sprehod na rožnik preden greva k dediju (ali pa na sprehod preden greva nazaj). pa še 5-10 minut je do dedija. saj, ta lokacija me je najbolj omejevala najt kaj primernega..
yey punce, sem tok vesela user posted image aja, pa še dvigalo mam v drugo nadstropje - how fancy is that user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
27.1.2009 15:19:03   
tanjusi

Tanjusi kupli smo jo v sončku v Dravogradu,cena je bila 240 eu,midva sva vzela zraven še omaro Metro,je isto visoka kot pri predsobi jutro(isti model),ta je bila pa 100 eu.S popustom pa sva dala vsega skupaj 313 eu,tk da se je kr splačalo.

hvala za info, sem takoj danes šla v našo najbližjo trgovino z pohištvom ja in majo tudi tole sam za nas je preveliko , bom pa najbrž eno mal manjšo od garanta vzela, grem najbrž jutri kar naročit , sam boga denarnica moja

kakšno velikost pa rabiš,jaz mam namreč ta velik hodnik dolg metra in nama v nulo paše notr,pa še placa ostane.

Mi imamo 160 cm prostora , je bolj mali prostor ja sem našla eno še kar dobro predsobo, ki bo menda nam tudi pasala, sam tista tvoja je pa tudi user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
27.1.2009 16:27:49   
KT

manca, to pa res moram pogledat. samo odvisno od modela - da majo oboji istega. ta je kamiko, ki sem ga gledala..

hej punce moram vam povedat. dobila sem stanovanje user posted image torej: bom v mostecu in je res lepo stanovanje user posted image tako da se mi ne bo treba npr. čez pol leta selit, je za daljši čas. in pri agenciji so bili tako super, šef rekel: prvo otroka, prvo otroka - kao naj meni prvo pokažejo (ogled), tako da sem ga zato tudi lahko dobila. jupi, bova lahko šle na sprehod na rožnik preden greva k dediju (ali pa na sprehod preden greva nazaj). pa še 5-10 minut je do dedija. saj, ta lokacija me je najbolj omejevala najt kaj primernega..
yey punce, sem tok vesela user posted image aja, pa še dvigalo mam v drugo nadstropje - how fancy is that user posted image

Really fancy user posted image user posted image user posted image  Super mateyka, dve muhi na en mah user posted image user posted image user posted image  Kaj bo ljubezen tvojega življenja (beri tvoj v.d. mož) prišel za tabo? To bi bil šele zadetek v polno. Aja, ti ka lahk pridemo na "Homewarming Party" user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
27.1.2009 17:58:50   
hanna1
krasno mateyka,za stanovanje,še posebej,ker ga najbrž ni tako lahko dobit v Ljubljani,sem prej malo gledala slikce tvoje Inare in prav uživa v naših koncih user posted image user posted image

..sam,nas pa misli zasut tale sneg,ki sploh ni več snegecuser posted image ,je moj user posted image prej kidal na parkplacu,nazadnje so ga pa še tišali,da se je lohk odpelu na šiht

...jes pa šivam,ampak si zdaj hladim živce...mi je v.d. tašča dala eno jopco,ki je prav simpatična,sam preširoka...in sem jo jaz razstavila na prafaktorje,sedaj jo pa na novo sestavljam,ampak rokavi.......ja moram malo preizkusit svoje talente,preden jo zabrišem v smetjeuser posted image ....julci ti bi mela to tiktak skupaj ,jaz pa...enkrat že,če ne dons,pa jutr...no do pomladi ni panikeuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
27.1.2009 19:15:58   
Laubica
MATEYKA super za stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
27.1.2009 20:14:30   
tanjusi
.sam,nas pa misli zasut tale sneg,ki sploh ni več snegec ,je moj prej kidal na parkplacu,nazadnje so ga pa še tišali,da se je lohk odpelu na šiht

ja katastrofa od vremena in tudi od cest, popoldne je bil totalni cestni kaos na mislinjskem klancu. Hanna1 tebi je najbrž znano kje je to.user posted image

(a camus)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
27.1.2009 21:12:42   
hanna1
ja katastrofa od vremena in tudi od cest, popoldne je bil totalni cestni kaos na mislinjskem klancu. Hanna1 tebi je najbrž znano kje je to.user posted image
...ja je,pa je bil včasih še hujši klanc tam...pa radeljski klanc pred leti...a hodiš dol čez v službo user posted image ...mene kar mine,sem bla zdaj 2 dni fraj,jutri zjutraj pauser posted image .....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
27.1.2009 23:05:11   
hanna1
pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.1.2009 10:22:59   
viator

user posted image user posted image user posted image  - yeeeee - samo da se je zrihtalo. Pa sva še zmeraj sosedi (no skoraj).

Drugače pa mal sem prebrala za nazaj, sem pa mal v gužvi, itak.

Ampak tamalidve od Nataške sta pa cukerčka, res!!

Makala - user posted image user posted image  - si pa res stara, ja...vauu, že maturanta imate.

Tanjuši - do zaves še nisem prišla....

Predsoba je super Julci!! pa user posted image user posted image user posted image  za kile - carica si.

Upam, sta Klemen od Stephany in Žiga od Lumpe že zdrava, za vsak slučaj še user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim mojim konzervicam pa en pozdravček!!!user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.1.2009 11:11:49   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: KT
Kaj bo ljubezen tvojega življenja (beri tvoj v.d. mož) prišel za tabo? To bi bil šele zadetek v polno. Aja, ti ka lahk pridemo na "Homewarming Party"user posted image

haha, party - stanovanje bo treba prej opremit (je neopremljeno) lahko pa tudi na tleh sedite in imamo piknik, seveda user posted image
ja, moj mož in jaz delava na tem da bi bili čimprej skupaj. samo to bo verjetno čez kaki dve leti. vmes bo pa lahko samo na obiske hodiluser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.1.2009 12:20:16   
manca

Poglej si tole:

http://www.superge.si/html/svn/715-AA.shtml

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.1.2009 13:58:48   
tanjusi
Kaj bo ljubezen tvojega življenja (beri tvoj v.d. mož) prišel za tabo? To bi bil šele zadetek v polno. Aja, ti ka lahk pridemo na "Homewarming Party"

haha, party - stanovanje bo treba prej opremit (je neopremljeno) lahko pa tudi na tleh sedite in imamo piknik, seveda
ja, moj mož in jaz delava na tem da bi bili čimprej skupaj. samo to bo verjetno čez kaki dve leti. vmes bo pa lahko samo na obiske hodil

se ti opravičujem in če želiš ni treba odgovarjat ampak sem nova tule na vašem forumu in me zanima, kje je tvoj mož?

(a camus)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.1.2009 15:25:16   
viator

Kaj bo ljubezen tvojega življenja (beri tvoj v.d. mož) prišel za tabo? To bi bil šele zadetek v polno. Aja, ti ka lahk pridemo na "Homewarming Party"user posted image

haha, party - stanovanje bo treba prej opremit (je neopremljeno) lahko pa tudi na tleh sedite in imamo piknik, seveda user posted image
ja, moj mož in jaz delava na tem da bi bili čimprej skupaj. samo to bo verjetno čez kaki dve leti. vmes bo pa lahko samo na obiske hodiluser posted image

Ja, jaz sem tud za party...user posted image user posted image user posted image user posted image pa piknik. Lokacija je ful dobra...imaš blizu Rožnik, pa Mostec....pa Koseze - za kafe, pa starši so blizu, skratka idealno. Šiška rulesuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.1.2009 21:25:10   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ja, jaz sem tud za party...user posted image user posted image user posted image user posted image pa piknik. Lokacija je ful dobra...imaš blizu Rožnik, pa Mostec....pa Koseze - za kafe, pa starši so blizu, skratka idealno. Šiška rulesuser posted image user posted image user posted image .

Piknik user posted image  toooooo.

Mateyka, da vam čim prej uspe in da zaživite skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image . Če potrebujeta kakršnokoli pomoč don't be a stranger; veš, da bova obe z Viator skupaj stopile, pa še deco pripeljale, in ni vrag, da tudi kaj pametnega naredimo, ne samo škode v hladilniku user posted image   

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.1.2009 6:02:02   
majrim
drage moje partizanke!!!!!!!!!!!!!!!!!
da vam zaželim dobro jutrouser posted image ,da ne boste rekle,da ne mislim na vas!!!!!!!!!!!..pa še ena user posted image  za lep dan..en velik user posted image vsem skupaj...heheh,to pa je kot v dobrih straih časihuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.1.2009 11:43:58   
mateyka
hej hej, naša punca je pa danes stara lepo in pol! user posted image

drugače sem pa ravno včeraj razmišljala da bi lahko Alina, Lara in Inara mele skupaj kako rojstnodnevno žurko ker so cca mesec dni narazen in koneckoncev - why not, ko je takrat lepo vreme? user posted image kaj pravita KT in viator - bi mele kak piknik in seveda povabile naše parrtizanke da se dobimo? se mi zdi prav kul ideja user posted image

tanjusi ne ni panike, če vprašaš - saj če bi brala vso zgodovino mamic bi vedela zakaj se gre, samo je mal dolga user posted image moj mož je na švedskem (je šved). jaz sem tudi živela gor, ko sem prišla mal mamice pogledat, ker sem mela mal domotožja tam med losi v divjini user posted image samo sva prišle z Inaro nazaj aprila, ker je mel moj oče hudo prometno nesrečo in morma bt tukaj, ker ima rehabilitacijo doma. in traja tud dolgo časa - po več let, odvisno od poškod in notranje motivacije. v glavnem, sedaj sva same tukaj in papa na švedskem ter delamo na tem da bomo čimprej skupaj user posted image

hej KT, če si že omenila - moram opremit un flet. sicer ni velik (27 kvadratov), ampak nisem ravno planirala opremljat stanovanja user posted image tako da nimam ravno kake omare, ki bi mela tudi uni del za obešat. mam predlanike, samo ene stvari je pa boljš obesit. tako da če ima katera kako manjšo omaro za posodit bi se priporočala user posted image ok, manjšo mizo in 2 stola, to bom neki sklanfala skupi, ne bo lepo ampak sej ne bom dala v revijo objavituser posted image tamala je pa tudi že dovolj velika da bi stolček lahko probala zamenjat s tisto gugalnico/mizico+stol. da sama papa, ko velikauser posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 29.1.2009 11:44:22 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.1.2009 12:45:17   
mateyka
evo naše princese danes zjutraj user posted image
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.1.2009 17:57:46   
Laubica
INRA LEPOTIČKA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.5 LETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak zapeljiv pogledddddddd

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.1.2009 19:43:25   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

INRA LEPOTIČKA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.5 LETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak zapeljiv pogledddddddd
..ja tale pogled bo pa pribijal fante........hbuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.1.2009 20:33:30   
tanjusi
ja katastrofa od vremena in tudi od cest, popoldne je bil totalni cestni kaos na mislinjskem klancu. Hanna1 tebi je najbrž znano kje je to.

...ja je,pa je bil včasih še hujši klanc tam...pa radeljski klanc pred leti...a hodiš dol čez v službo ...mene kar mine,sem bla zdaj 2 dni fraj,jutri zjutraj pa .....

Ja mislinjskega premagujem vsak dan.user posted image

(a camus)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.1.2009 20:35:37   
KT
INARA sončica

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.1.2009 21:00:25   
majrim
Inara....Neža ti pošilja en tak velik lubčekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image  in pravi,da upa,da se še letos spoznamo user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.