|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
3.2.2009 10:24:16   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jao, jao, a ste vidle, da še kar sneži. user posted image  Vrag, moram jutri zjutraj prav dobro pomislit kje sem dans popoldan parkirala, da ne bom spet napačen avto kidala tko kot dans zjutraj user posted image . Pišuka, sem tablce začela ometat, me je kar zvil. Jutri najprej tablce, potem pa ostalo. user posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  - joj, tole te pa je mal razjezilo, a?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
3.2.2009 10:32:08   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

sem napisala cel roman,pa mi je vrglo vennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem.....naša Neža je zakonuser posted image user posted image user posted image ...če bi bilo možno,bi plesala 24 ur na dan...moram prilepit kako sliko te dneveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Neža! Bi lahko z Laro skupaj nastopali. Lara namreč ful poje...in sicer "Kuža pazi" je hit. Melodijo  zadane..besedilo gre pa: Kuša pazi, mami miga...miga, miga...tacko da. No ja...user posted image
Aja..Lari so zrasli zobje - 4 naenkrat - spodnji dvojki in štirki - ni čudno, da je ponoči akcija.

Julči...kolk lepe fotke od Zale. Je pa res že prava mala damica. Tista s čevlji..super je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.2.2009 13:29:24   
julci
danuser posted image
nas je skor zametlo,zdaj pa hoče sonček kukat izpod oblakov.Ni kaj prekrasna zimska idila,kijo spremlja zvok lopatuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.2.2009 21:43:24   
KT
Upa, da nas malo dvignem user posted image

Kje ste snežne konzervice?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.2.2009 22:34:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ni kaj prekrasna zimska idila,kijo spremlja zvok lopatuser posted image

user posted image user posted image user posted image tole si dobro zadela...Pa KT...kolk sem se režala zjutra,ko sem brala...sory....sam se nisem mogla zadržat....julci,kake dolge lase ma Zala,naši pa štrlijo ,ko omelo vseokroguser posted image ...nas je dobro zametlo,pa gorenjke tud,so čist zametene...ampak poročila s cest pa niso bila prijetna,madonca...same nesreče....aj ta sneg...kako je že rekel zadnič vremenar...eni se veselijo,ko pada,drugi pa,ko kopni...

.pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.2.2009 22:37:32   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator

sem napisala cel roman,pa mi je vrglo vennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem.....naša Neža je zakonuser posted image user posted image user posted image ...če bi bilo možno,bi plesala 24 ur na dan...moram prilepit kako sliko te dneveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Neža! Bi lahko z Laro skupaj nastopali. Lara namreč ful poje...in sicer "Kuža pazi" je hit. Melodijo  zadane..besedilo gre pa: Kuša pazi, mami miga...miga, miga...tacko da. No ja...user posted image

user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jeDq3yrq03Y&feature=PlayList&p=DC8F4332F6C79B6C&playnext=1&index=4

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.2.2009 13:24:27   
hanna1
en majhen dvig pred službo...se mi tako user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še likanja me čaka cel kup,sam....težka bo...user posted image

pa-pa do zvečer...itak bom spet zadnja,še bolj verjetno pa me bo vrglo v predčasno v horizontalo.....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.2.2009 19:35:07   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

http://www.youtube.com/watch?v=jeDq3yrq03Y&feature=PlayList&p=DC8F4332F6C79B6C&playnext=1&index=4

Hanna - hvala za link!!! Zdej skoz to gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.2.2009 19:36:09   
viator

en majhen dvig pred službo...se mi tako user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še likanja me čaka cel kup,sam....težka bo...user posted image

pa-pa do zvečer...itak bom spet zadnja,še bolj verjetno pa me bo vrglo v predčasno v horizontalo.....

Da bi čim prej minila tale služba danes...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.2.2009 19:46:25   
majrim
jojjjjjjjjjjjjj sem se nasmejala KT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.2.2009 19:47:55   
majrim
joijjjjjjjjjjjjjjjj,kako čupo ima Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja bo imela tako pri 18 user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.2.2009 21:58:50   
hanna1

Hanna - hvala za link!!! Zdej skoz to gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

...mi tud,pa račke,pa Hugo,čebelica maja......včasih mi že pri ušesih ven gledauser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
5.2.2009 10:22:25   
makala
Hojla!
Pr nas na Dolenjskem je pa trenutno sonček, skoraj nemogoče. Pa je.
Moram se pohvalt, da smo včeraj izpeljali projekt. Kupili smo maturantsko obleko in srajco. Smo pa odšli domov brez čevelj, ker naš Matevž se kej dost ne sekira in misli, da jih bo kar v prvi trgovini dobil. Se bo že mami za to sekirala.
Drugače pa Lana več ali manj šmrka, od včeraj ima vnete očke, tako, da gremo danes popoldne k P. To vse so čari vrtca. Sicer je mala trmica, afna, sonček in še kaj.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
5.2.2009 11:07:35   
hanna1
ojla makala,sem ravno včeraj,ko sem se peljala iz službe,tuhtala,ali ste bili uspešni pri nakupih...sej čevlje pa mislim,da se le nekolk lažje dobi,ker obleka pa res ne sede vsaka prav...pa čestitke za maturanta user posted image user posted image user posted image ...in upam,da se Lana hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja,to pa so res čari vrtca-zdaj bodo pa itak spet idealne temp.za viruse...šššššc stran z njimiuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
5.2.2009 12:03:48   
hanna1
Pita učiteljica malog Muju šta mu mater radi i kako zive.

- Moja mama je prostitutka i dobro zaradjuje tako da dobro
živimo i imamo sve što nam treba.

Uciteljici bi nezgodno pa preformulisa pitanje za Sulju.

- Šta tvoj otac radi i kako živite ?

- Moj otac je policajac i malo pise kazne za drzavu a malo
za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve sto nam treba .

Dodje red i na malog Hasana a on ne cekajuci pitanje poce
govoriti uciteljici:

- Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i
Suljinog oca i mi bi fino živjeli.*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
5.2.2009 17:59:28   
julci
Stres v službi??

takšna bi morala biti pavza za kafe
user posted image pol bi meli sam kofitimeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 5.2.2009 18:02:30 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
5.2.2009 20:11:08   
tanjusi
julči a ti si tako masažo privoščiš, al si jo samo želišuser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
6.2.2009 8:13:14   
lumpa6
 http://www.genspot.com/video-100164/the-mom-song.aspx

mame smo zakon

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
6.2.2009 11:07:18   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

julči a ti si tako masažo privoščiš, al si jo samo želišuser posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
6.2.2009 11:08:50   
hanna1

mame smo zakon

toooooo....pa je brzina...men se zlomi,zaplete,sfrclja pa še kaj...jezikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
6.2.2009 11:23:45   
Laubica

mame smo zakon

toooooo....pa je brzina...men se zlomi,zaplete,sfrclja pa še kaj...jezikuser posted image user posted image user posted image

ja men tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kak je zunaj lušno-jaz pa moram v služboooooooooooouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
6.2.2009 11:59:44   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

kak je zunaj lušno-jaz pa moram v služboooooooooooouser posted image

user posted image user posted image user posted image sva že dve-sam jutr sem pa fraj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
6.2.2009 12:00:13   
hanna1
...jes pa kuham joto...je že sto let nisem user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
6.2.2009 15:16:54   
viator

mame smo zakon

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je!!!

Bili na cepljenju - rdečke, ošpice, mumps - Lara se je drla kot norc že pri tehtanju in merjenju, ko pa je bilo na vrsti igla, jo je slišal cel Vič! Mah, kaj čmo, glavno da je mimo. Težka je pa 11,9 in velika 84 cmuser posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
6.2.2009 15:18:44   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak una masaža malo višje je pa zakon!!!!

Ej Makala...user posted image user posted image user posted image za obleko, to je res tazoprni del. Kje pa bo maturantski ples?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!