|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
21.11.2008 12:49:04   
petra a
pokica-nič se ne boj, izvid za toxo čakaš dlje časa (okoli 14 dni), zna se zgoditi da se kaj izgubi (meni so ga prvič "izgubili", sem dala 2x kri, potem sem pa čudežno dobila oba izvida), če nimaš še nič v knjižici, verjetno izvida še ni, pride v kartoteko in ti bodo na naslednjem pregledu vpisali, če ne jih pa le opomni

petra zg-user posted image  za prve brcike user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.11.2008 13:18:59   
tubby
jaz sem pa od zdravnice ki mi je podalšala bolniško do ginekološkega pregleda.

Pokica jaz sem tudi malo zakrvavela v nedeljo, v pon šla na urgenco, pa nism ostala not niti nobenih zdarvil nimam, ampak so napisali stroga abstinenca spolnih odnosv do kontrole pri ginekologu!!! tako da ti absolutno osvetujem ga srat... No saj vem, jaz bi tud zdaj malo, k pol k rodiš rabiš svoj čas da se normalizira vse skupuser posted image

Ja, še to, na urgenci so mi nrdil UZ in napisal da je otrok v prečni legi. Saj vem da je časa dovolj da se obrne, ampak kaj če se ne bo?

jaz bom kmalu 17 tednov noseča pa se mi ne zdi da bi mela kaj ful velik trebušček, pa je to drugi otrokuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.11.2008 13:29:55   
Anonimen
Ojla. Neka debata o trebuščkih. No, jaz ga nimam še čisto nič, je že res, da sem bolj na koncu meseca...samo me vsi gledajo in merijo v stilu "a se še nič ne vidi?" Ne, se ne...drugače pa mamo jutri šele NS in upam na dobre novice.

Mejte se!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.11.2008 13:33:04   
baba84
ojla

no da e še jaz malo javim, mi zmanjkuje časa čvekat, pišem diplmsko pa valda mala nadebudnica doma, pa pospravljanje, cunje itd.

ve pa ste preveč pridne s čvekanjem, da bi mi vas uspelo skoraj vse prebirat!

jaz sem uredu tudi moj trebušček, glede na to da je drugič ni posebno velik počasi se napenja... sem pa že vesela ker svojo pikcio že čutim fin občutek ni kej!

nič samo, da vas pozdarim pa drukič kaj več od mene!
pridne bit pa božat user posted image  papa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.11.2008 13:44:00   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Ja, še to, na urgenci so mi nrdil UZ in napisal da je otrok v prečni legi. Saj vem da je časa dovolj da se obrne, ampak kaj če se ne bo?

brez skrbi. Meni se je skoraj v 8 mesecu prečno obrnil pa se je do rojstva nazaj.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.11.2008 13:54:59   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

pokica-nič se ne boj, izvid za toxo čakaš dlje časa (okoli 14 dni), zna se zgoditi da se kaj izgubi (meni so ga prvič "izgubili", sem dala 2x kri, potem sem pa čudežno dobila oba izvida), če nimaš še nič v knjižici, verjetno izvida še ni, pride v kartoteko in ti bodo na naslednjem pregledu vpisali, če ne jih pa le opomni

Verjetno se je izvid res kje izgubil, ker sem kri dala že 30. oktobra. Bom vidla naslednji teden, ko moram zaradi krvavitve na pregled h G. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.11.2008 14:30:41   
AKP
Zoja10 če je to tvoj prvi otrok se nič ne sekiraj. Meni se ni prvič skoraj nič poznalo do 5 meseca, drugič se mi je malo prej, zdaj tretjič sem že začela v sredini septembra nosit nosečniške hlače in imam precej velik trebuh user posted image .
Meni tudi nekaj spreminja porodni datum. Bom videla, kaj mi bodo rekli 4.12. v UKC.  Počutje je super in če bo tako ostalo naprej bom lahko do konca v službi user posted image . Edino, kaj me muči je apetit, posledično pa kg. Se kar lepijo na mene.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.11.2008 15:46:48   
Blueeyes
pokica_ - jaz tud nisem vedela glede testiranja za toxo... pol jo pa včeri vprašam k sem mela pregled, pa je rekla da so men že testiral - ta prvič k so mi vzel kri, na prvem pregledu.. s tem da imam pa že vpisano v materinski knjižici pod rubriko toxo... mogoče bojo šele poslal izvide al so se pa kje založili, tudi to se dogaja

petrazg - sem ti kr fouš za brcike... jaz jih pše kr pričakujem,... sploh ne vem kako to zgleda, tako da upam, da otročiček še ne brca, jaz pa o tem sploh nič ne vem  user posted image

zoja10 - hvala...

imam pa eno vprašanje ... kje pa vse vidite mojo slikico? a se nariše če s kurzorjem kliknete na moj nick?? a mogoče tako kot če jz kliknem na zojo10 in vidim tisti meter kok časa je že noseča, torej 15t in 5d??

baba84 - čestitke za pisanje diplome...  upam na čimprejšnje dokončanje in uspešen zagovor

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.11.2008 15:55:31   
AKP
Blueeyes, jaz sem videla tvojo slikico v albumu. Če grem na tvojo ime se pa nič ne zgodi.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.11.2008 15:59:02   
zoja10
jst sm šla pa takoj pogledat k so te druge hvalile:D
babji firbci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.11.2008 16:06:40   
Blueeyes
he he...  sej take smo, firbčne, že po naravi... sej ko si bom vzela čas, bom posnela še kakšno fotko in jo dodala v album... obljubim

zdej vse samo o mojem bušiju razglabljate... a ma še katera kakšne svoje slikce gor (letošnje) z bušijem?? jaz bi si tudi ogledovala slikce user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.11.2008 16:21:13   
FLASK_A
Jaz bušija sploh še nimamuser posted image No, čisto čisto malo. Kot bi pojedla malo več kosila kot ponavadiuser posted image

Sem pa tudi jaz že začutila prve brcike. Se spomnem še iz prejšnje nosečnosti kako to zgleda, tako da sedaj sem res miljon posto prepričana, da to ni samo prebavauser posted image

Lepo je to, jauser posted image
Drugače sem pa pri 1.user posted image prvič začutila malčka okrog 20.T, nič prej.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.11.2008 18:05:09   
Anonimen
Joj, flask_a, kok hude fotke s poroke maš!Dober fotograf, ni kaj. Ene par slik te kar dol vrže. Temu bi dala pa otroke slikat...Lokacija je pa na slikah tud bistveno bolj fotogenična kot v živo...kdo bi si mislu.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.11.2008 18:24:32   
Anonimen
ojla

jaz sem pa ravno zdaj pršla domov, ker sem mogla it z decem, ker smo klali pujska, pri mojih starših, sem skoraj bruhala, sem decu lih včeraj rekla sploh zakaj kolemo, če pa nesmem jest svinine zarad previsokega pritiska, pa mi je nazaj reku, pa kaj pol bo pa za mene več klobas vstal. no ja se vsaj zredila ne bomuser posted image user posted image user posted image

glede bušija je čist odvisno, enim se že pozna drugim pa ne, meni se v prvi nosečnosti do šestega meseca ni prav nič poznalo, še shujšala sem, zdaj pa ko sem drugič noseča me pa nekateri kar gledajo tja v trebuh kojk imam že velikega... pa še večji bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede cigaret, da ne bo kakšna misenla, da sovražim kadilce, ker to ni res, sovražim samo to da moj mož noče nič slišat v tem da bi saj malo pojenjav s kajenjem, še bolje pa bi bilo da bi nehav, ker res ful nagravžno kašlja in se bojim da ne bo dobil kakšnega raka, ker ga imajo v sorodu!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.11.2008 18:57:22   
mani2
ola

Punce kakšno vreme kaj imate v vaših koncih. Pri nas dežuje pa še ful grmi zraven. Se mi sine jočena koga seBogeckrega keron naj bi bil priden.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.11.2008 19:00:30   
Blueeyes
jz vidim da ma zdej folk marele.. žal ne vidim kakšno je vreme zunaj, ampak predvidevam da močno pada - vsaj glede na to kok je folk mokr...
user posted image  user posted image  user posted image  jaz pa brez marele, ker je še skor sonček sijal ko sem šla od doma

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.11.2008 19:05:10   
mani2
Slišala sem po radiu da nekje pada sneg sam sempreslišala kje. Moj sine že cel navdušen skače po stanovanju da bo jutri sneg ker je vzgojiteljica tako rekla.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.11.2008 19:08:45   
Blueeyes
ej full dobr ... upam da bo nekdo zgoraj uslišal tvojega sinka in nam poslal sneg... na mojmu koncu zihr še ne pada, ker bi me moj dec zihr poklical... ker ve da obožujem sneg

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.11.2008 20:07:44   
Tanja_
No, jaz sem pa danes dobila izvid DHT. In je še slabše- tveganje za DS 1:973user posted image .... Boma šla na amnio, ampak mi je vse dol padlo...Čist sem apatična, k se tok bojim, kaj bo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.11.2008 20:13:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

No, jaz sem pa danes dobila izvid DHT. In je še slabše- tveganje za DS 1:973user posted image .... Boma šla na amnio, ampak mi je vse dol padlo...Čist sem apatična, k se tok bojim, kaj bo.

Tanja, pošiljam ti ogrooooooomno pozitivnih misli! Boš videla, da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stisni se k možeku in pobožaj trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.11.2008 20:14:35   
mani2
Tanja_ bodi optimistična. Vse bo dobro s tvojo user posted image . More biti. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.11.2008 21:04:21   
taškica
Obelix - najprej odgovorim tebi, ko te matra s tremi v planicah. Jaz jih bom imela 4. Sicer ne v planičkah, (to bosta samo dva) ampak glavo gor, otroci so najlepše in najboljše kar imamo. Jaz sem tri dni jokala, ko sem izvedela da sem noseča z dvojčki. Potem pa se mi je zvedrilo in vem, da bo vse ok. Pozitvno razmišljaj, pomisli kako bo čez 18 let (oziroma prej) ko bo šla na maturantski ples. Jaz imam dva fanta, še eden je ziher na poti, za drugega pa sumim, da je tudi isti spol. Si predstavljaš moj maturantski ples? Madona se bom vrtela!!!!! (Mož pa samo z mano, ha, ha, ha)
Tanja, veš kaj, jaz se ne bi tako sikirala; nuhalna svetlina je zgolj statistika. To pa pomeni da ni točna. Moja kolegica je imela 1:16, druga je imela 1:50; obe imasta danes zdrave otročiče. Ne vem, meni ta amniocinteza sploh ni všeč, čeprav jo zagovarjajo kot rutinsko. In prosi nehaj sama sebe matrati, dovoli si, da si žalostna 1 uro, to pa je zadosti, kajti ti in tvoj bebe bosta lepa in zdrava in debela (ti zaradi nosečnosti, on/ona pa zaradi tvojega že malček razširjenega trebuščka).  In kar prepričaj se v to, da bo vse ok. Povej koliko jih pa poznaš z D. sindromom. Če enega je veliko - to je redka zadeva, pa še stara nisi 40 let.

Dejmo punce dvignit moralo!!!!!!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.11.2008 21:49:23   
petra a
tanja-probaj dati strah na stran in misli pozitivno, ker boš v nasprotnem primeru morila samo sebe in s tem tudi počutje tvoje pikice...želim ti vse dobro in verjamem da bo s tvojo štručko vse vredu...pošiljam ti cel koš user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa glavo gor in se stisni k svojemu dragemu in se pogovarjajta o lepih stvarehuser posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.11.2008 22:51:05   
Anonimen
tanja imaš ZS

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.11.2008 7:48:46   
Anonimen
Tanja: vso srečo, saj bo vse vredu, boš videla, saj mora bit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste preživele noč, jaz sem danes spala kot angelček. včeraj je tud pri padal dež. danes je pa sonček, so pa obljubili da bo padel sneg, saj za drug teden je napovedan, da bo cel teden po malem padal, no tako da izgleda, da bomo imel zimo!

upam da se mali hi tro pozdravi, ker je prehlajen!

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.