|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
20.11.2008 17:19:37   
tubby
Koliko nas je ki mamo pa na začetku maja rok in zna katera roditi aprila... ali pa kaka aprilčica zavleče do maja user posted image

Meni se tudi zdi, da že nekaj čutim, ta tedn k sem na bolniški in mirujem in sem bolj pozorna. prav res se mi zdi vask dan bolj user posted image

ne vem kako se doplnjuje naš seznam, ampak naj povem da mam pregled 27.11, za morfologijo še ne vem.
Stara sem 16 let in imam že enega otroka. A moram sma doplnit?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
20.11.2008 17:20:32   
tubby
ooooo ou, sm se zatipkala user posted image
26 sem stara ne 16 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
20.11.2008 17:23:03   
mani2
tubby Glede seznama po želji lahko sama dopišeš lahko pa tudi jaz.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
20.11.2008 17:30:00   
Blueeyes
hvala lara light in petra a ... sej sem se tudi nameravala "potuhniti" in dopisovati še naprej pri majčicah... nisem niti pomislit hotla na aprilčice user posted image  ja to vem da bo zihr kakšna majčica od 1-5.5.09 rodila v aprilu in obratno kakšna aprilčica v maju..  logika...

tubby - uuu, jaz sem pa glih hotla napisat mlada mamica, pa da 1 otroka že imaš... pol pa preberem naslednji post da je pomota user posted image  ... še vedno si mlada mamica

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
20.11.2008 17:32:39   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.11.,
29 let 
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 15.12.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 7.1.M,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) pregled27.11. , 26 let

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? (2user posted image  );

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 22.12.M, 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 24.11., 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 9.12., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

* FLASK_A (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ? ;
13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 15.12., 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12., 23 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 15.12.,  34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12., NS 28.11.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 81

pričakujemo user posted image : 84

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
20.11.2008 18:21:25   
Blueeyes
majčice moje drage ... spočijte si do jutri ... malo poležavanja ne škodi user posted image

user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
20.11.2008 19:31:26   
taškica
Ojla punce, tale 16tica je tudi mene mal zmedla, ampak a ni luštno, če se nehote mal pomladiš - za celih 10 let!
Tudi jaz imam rok sredi aprila, ampak itak se ve, da dvojčice rodimo 14 dni prej in je precej možnosti, da rodim aprila. Ampak ostajam tu, pri vas. So me aprilčice že povabile na njihov forum naj se pofočkam, to sem storila in to je vse.

Lara midve bova skupi rodile, ane? Jaz v 39 tednu, ti v 38, prav?

Danes sem precej utrujena, težko prenašam fanta, ki norita za mojim hrbtom.  Starejši  na boben igra, grem ju umirit, prebrat pravljico in spravit nina nana.

Še to: ima katera izrazit voh? Jaz na primer zjutraj obvezno zavoham kavo in toplo mleko, potem pa vidim, da možiček še spi. Ugotovim, da imam odprto okno  in da se vonja menza fakultete dva bloka stran.....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
20.11.2008 19:38:34   
PapuaNG
Mislim, da imamo vse nekoliko bolj izostren vonj...sploh, če že tako precej dobro vohaš. Meni recimo zdaj sladkarije nenavadno bolj 'dišijo' kot sicer user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
20.11.2008 19:43:20   
Blueeyes
moj je tud prov močen... sicer prvo voham stvari ki mi niti najmanj ne dišijo...torej cigarete, alkohol, kava, suho meso... tega zdej niti podrazno ne prenesem... mi pa vedno lepo zadišijo sveže štručke iz pekarne... mjami mjami... še tople... mi kar apetit zbuja... spet bom lačna prišla domov

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
20.11.2008 20:28:41   
tubby
Mani2 hvala k si me dala na seznamuser posted image

Blueeyes ja mal sem se pomladila, prov zatipkala sem se user posted image

jaz mam borbe z našo 3 letnico k protestira se noče sama oblečtuser posted image no hoče da jo jaz a nepopustim. samo pomagam če se zaplete.

ne vem zakaj mam vse poboldano pa če hočem izklopit ne greuser posted image

želim vam lahko noč vsem skupaj  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.11.2008 7:02:33   
Anonimen
dobro jutro user posted image

kako ste kaj danes je že petek,  jaz sem bla danes kr pridna za vstat nisem mogla spat pa še dec ful kašla, da bi pa nehu kadit to pa ne, zjutraj napiva ene pol ure, da vse zbudi, potem pa neha, kaj me to razjezi, najraje mu bi celo škatlo cigaret utaknila v gobec, da bo že enkrat nehu tojk nabivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sva pa z malim še kar O.k.

l.p.

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.11.2008 8:30:24   
FLASK_A
Leela, hvala za tvoje besedeuser posted image user posted image Sinko je pa res taki cuker. Najlepši je pa itak, ko spiuser posted image Kaj sem jaz dobra ane... Sam da mam mi, hehehehe.

Blueyes, nič se ne prestavljaj. Boš videla, da boš majčicauser posted image Z ano je bilo enako pri prvem- rok sem imela 10.6., potem so mi ga pa na 29.5. prestavli. Pa me punce niso dale majčicam, in na koncu sem tudi rodila kot junijkauser posted image Mal za štos... Nikamor hodit, tukej si že čisto domačauser posted image

Jaz imam pregled naslednji teden, komaj čakam.user posted image

Pa snegec komej čakam, so ga napovedali ane? Tile prazniki mene čisto zasvojijo, tako not padem da je joj. Pa ne v nakupe, da ne bo katera narobe mislilauser posted image Vzdušje mi je tako všeč, da sem čisto iz sebeuser posted image

Lep in čim maj naporen dan!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.11.2008 8:33:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: janci10

dobro jutro user posted image

kako ste kaj danes je že petek,  jaz sem bla danes kr pridna za vstat nisem mogla spat pa še dec ful kašla, da bi pa nehu kadit to pa ne, zjutraj napiva ene pol ure, da vse zbudi, potem pa neha, kaj me to razjezi, najraje mu bi celo škatlo cigaret utaknila v gobec, da bo že enkrat nehu tojk nabivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sva pa z malim še kar O.k.

l.p.

user posted image user posted image user posted image user posted image

kako pasjo bombico mu not vtakni dedcu. Ga bo še njega fajn zbudilouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.11.2008 8:50:58   
taškica
"jaz mam borbe z našo 3 letnico k protestira se noče sama oblečtuser posted image no hoče da jo jaz a nepopustim. samo pomagam če se zaplete. "

Tubby, jaz imam 6,5 letnika in 5 letnika pa ju kdaj pa kdaj še zmeraj jaz oblečem, obujem - še posebno 5 letnika. Potem pa se zmeniva - jaz majico, on hlače itd. To zadevo dojemam - ne kot merjenje moči in kdo bo popustil, ampak zgolj kot puljenje otrok za mojo pozornost (ljubezen). Zdaj ko sem doma, jima še vedno kdaj pa kdaj ustrežem; veliko se bo spremenilo, ko dobimo oba dojenčka. Drugače pa poskusim, da gre za sodelovanje in ne trmo in jok (ki je pogosta, če naletita na strikten NE!)

Predvsem ta mali 5 letnik se mi zdi, da me sedaj zahteva zase še bolj kot prej. Zgublja status najmlajšega in se mi zdi, da se tega, vsaj podzavestno zaveda. Manifestira pa preko določenih zahtev za mojo pozornost. Mogoče ju pa malce tudi razvajam. Mogoče. Malo.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.11.2008 9:22:08   
pokica_
Živjo majčice!

Mene pa že dolgo ni blo na spregled, ane?
V nedeljo zvečer sem opazila, da krvavim-svežo kri in me je moj peljal na gin. urgenco; sem računala, da mi dajo kak Dobroston, pa me je G kar not zadržala. Sprva je rekla, da samo za en dan, pol so me pa držali not kar doooolgih 5 dni! user posted image  Vsak dan sem dobivala ta hude injekcije Spasmex, pol šele 4. dan pa že tablete in z njimi nadaljujem tudi zdaj, ko sem prišla včeraj domov.
K sreči je z pikico vse ok, sedaj tudi z maternico. Menda je bila zatečena maternica in otrdela, ampak odprla se hvala bogu nisem nič. Sedaj je vredu, občasno še čutim tiste krče, ampak je že boljše. Imam pa strogo mirovanje.
Ja, ni mi pa nič rekla, če se moram izogibat spolnim odnosomuser posted image  kaj menite?

Tolko na kratko o meni te dni....LPuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.11.2008 9:53:21   
lara light
Dan lepotičke!

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ooooo ou, sm se zatipkala user posted image
26 sem stara ne 16 user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot je rekla blueeyes, še vedno mlada...a vseeno sem trznila pri 16. dva otroka??? Pa tako zrela delujeuser posted image ...je že bolje tako, 26 je krasna številkauser posted image

Taškica, tudi jaz zavoham pol ure pred mojim dragim nekatre stvari..pa se kregava al je al ni...potem itak zmagamuser posted image
Skupaj rodile? Velja, sprejmem, 38 teden mi je več kot ok!!!!user posted image

Janci, upam, da se mu poleže in da boš lažlje spala.user posted image  Shit so tele palčke, imaš prav.

Blueeyes, super fotka, sva si precej podobni te dniuser posted image

Pokica, 5 dni notr?? Bogica. Upam, da si zdaj ok.Po vsaki krvavitvi se je dobro izogibati odnosom. Jaz na tvojem mestu ne bi reskirala. Dajta se samo malo pocrtat...čuvaj se in res počivaj!!!user posted image user posted image  Čez čas pa bosta lahko spet normalno imela sp. odnose...velja se potruditi.user posted image

A sem bila pridna? Kot da sem na bolniškiuser posted image ..grem ven na spehod. user posted image user posted image
Lep vikend!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.11.2008 9:59:18   
AKP
Danes sem slučajno sama v službi in lahko vsaj dopoldan na hitro malce poklepetam. Pokica samo, da je vse Ok. Trenutno bi bila jaz na tvojem mestu raje abstinet in bi počakala, kaj ti bo rekel g. Kolegica je imela malce probleme in je imela občasno izcedke in ko sta imela z možem odnose je začela ful močno krvavet. Na srečo je bilo vse ok je pa potem bila raje abstinent do konca. Blueeyes imaš lep trebušček.
Pri mojem prvem otroku sem bila v 17 letu, ko sem rodila user posted image , pravzaprav sem še bila 16, sem bila komaj čez 3 mesece 17. Sem bila zelo mlada mamica.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.11.2008 10:41:53   
Blueeyes
dobro jutro vsem... danes je bil dan za poležavanje,... kle skor burja piha... tako da me kar mineva da bi šla delat... bi raj poležavala doma in se crkljala... moj partner je tud na bolniški, tko da bi poležavala v dvoje user posted image

FLASK_A - res sem se pri majčicah že zelo udomačila, vas ne bi zamenjala za nič na svetu  user posted image  user posted image  jaz sem tudi v pričakovanju snega... ga obožujem... le kaj je lepše kot sprehodi v dvoje po snegu...

lara light & AKP - hvala za komentarje slikc.. žal je to zdej edina slikca ki jo imam pri sebi... sem pa rekla da se bom vsak mesec slikala, tako da bom na "stara" leta videla kako mi je rastel buši... drgač pa sem hotla dat notr še slikce od UZ pa jih nikakor noče dodati... enkrat mi bo že uspelo

AKP - no, ti se pa nisi zatipkala pri starosti... ja sej nimaš kej... se zgodi.. niso vsi godni pri npr. 30... še hvala bogu, da so starosti različne user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.11.2008 11:01:59   
pokica_
Verjetno imate prav punce,...bomo se raje malo cartali in bemčkali, pa bo tudi ok! Sam da bo bebica vredu. user posted image

V katerem tednu ste tiste punce, ko že čutite prve brcike? Jaz sem v 14. in koooooomaj čakam ta prve brcike, sam kaj ko ne vem, kako to zgleda,....bom morala ugibat, če so to ali niso, ...ko bojo! user posted image

Vsem skupaj en veeeelik zimski user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 21.11.2008 11:04:54 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
21.11.2008 11:04:02   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Koliko nas je ki mamo pa na začetku maja rok in zna katera roditi aprila... ali pa kaka aprilčica zavleče do maja user posted image

Ja, taka sem jaz. Sem si sama naracunala PDP 28.4., potem pa sta moja G in NS rekli, da bom pa kar 2.5. godna za rojevanjeuser posted image  Tako pa sedaj klepetam malo tu, malo tam pri aprilcicah. Je fajn malo pokukat tudi k njim, saj so ze malo naprej in se marsikaj koristnega zves.

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pa snegec komej čakam, so ga napovedali ane? Tile prazniki mene čisto zasvojijo, tako not padem da je joj. Pa ne v nakupe, da ne bo katera narobe mislilauser posted image Vzdušje mi je tako všeč, da sem čisto iz sebeuser posted image

ceprav nisem nek pristas zime in mraza, pa bi rada da bi bil snegec za praznike. Ceprav jih verjetno ne bom prezivljala doma.

pokica_ Samo, da si sedaj doma in verjemi da bo vse ok. Jaz vem, da bi bila tako prestrasena, da bi me minilo za nekaj casa imet spolne odnose.
Jaz jutri zacnem 18t, pa se nic ne cutim. Ampak se ne bom sekirala do 21t, razen ce ne boste vse prej cutile od mene, potem pa se bomuser posted image

o, AKP- ti pa si res mlada mamica. user posted image  Ampak vsak ob svojem casuuser posted image

< Sporočilo je popravil copka -- 21.11.2008 11:05:36 >

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.11.2008 11:53:04   
mani2
No da se vam še jaz malo javim. Jaz nimam nobenih posebnih težav razen tega da sem zelo lena user posted image .  Moja user posted image  zaenkrat poteka b.p. Če mi nebi rastel trebušček  sploh nebi vedela da sem user posted image . No edino kar me muči so pa moji zobje ki pa občutijo hormonske spremembe. Je pa bilo isto tudi v 1.user posted image .

Za vse tiste ki imate težave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.11.2008 12:01:26   
pokica_
Ženske eno vprašanje imam...
Včeraj sem v bolnišnici dobla nazaj svojo materinsko knjižico, ki je do zdaj bla v laboratoriju, in sem gledala rezultate za toxo, pa ne najdem nič, da bi pisalo kaj o tem, kakšen je izvid.
Piše sledeče:
- krvna skupina A
- RhD pozitivna
- eritrocitni antigeli kell: K-
- indirektni Coombsov test,gel: negativen
- preiskave na LUES, TPHA: nereaktiven
To vse piše na izvidih, ki so dani v knjižici zraven. V knjižici pa so zapolnjena samo naslednja polja:
- ICT negativen
- Sifilis: TPHA NEGATIVEN
V okencih za toxo (3 okenca) pa mi niso napisali čisto nič, pa vem, da mi je G na napotnico za laboratorij napisala tudi toxo. Če je mogoče izvid prišel naknadno in čaka v moji kartoteki? Poklicali me pa tudi niso nič, če bi bilo kaj narobe z rezultati za toxo. Tako da sploh nimam pojma, če sem pozit. ali neg.user posted image  

Kakšen odgovor na vse to...? user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.11.2008 12:03:09   
Obelix
Punce, jaz sem tolk utrujena. Mož je na službeni poti, jaz pa sama z doma z otrokoma. Potem pa zmešana kot sem, pa čistim in pucam kot nora takoj, ko zaspita. Čist sem brez energije. Sploh se ne upam pomisliti, kako bo s tremi otročički v plenicah....Včasih grem prav sama sebi na živce user posted image .

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.11.2008 12:03:28   
petrazg
ojla bejbike...

Pokica samo, da je sedaj vse ok... Vidva se malo več cartajta te dni, pa bo... naj se stvari malo umirijo...

Brcike... jst sem pa včeraj prvič čutila tiste prave brcike user posted image user posted image user posted image kako je bilo lepo... Pa to cele 4 user posted image user posted image user posted image Sem pa na koncu 16. tedna...

pdp - ti datumi so pa tako tako... user posted image Jst sem imela pri Anžetu dva datuma... moj g. je rekel 24.5., Strahova pa 9.5. ... in potem sem rodila 26.5. in nato so zdravniki ugotovili, da je naš otrok nedonošenček... kr neki... Smo pa imeli problem izračunati, saj nisem imela menstruacije in so po meritvah računali... Zdaj imam tudi 2 datuma - 10.5. moj g, 5.5. Strahova... user posted image Tako, da punce ne se prestavljat, ostanite z nami, ker vas bomo pogrešale, rodile bosta pa tako nekje vmes... user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.11.2008 12:27:56   
zoja10
Pozdravčke,
jst že komi čakam sneg.... user posted image  baje da bo v ponedeljek...no sam da se mi ne bo treba nikamor vozit pa je kul:D
Že prbl. dva dni me neki okrog popka ščipa...ma ni tko pogosto, danes sem se celo zbudila ker ob hitrih gibih me kr uščipne tud bolj odspodi...no ja še vedno smatram da je vse kul.
Drgač pa pr nas vreme sam za se obest, al pa spatuser posted image
Modrookica....kok maš ti lep trebuh, jst ga niti pol tolk nimam...mam pa že od prej šlaufek tko da mislm da je pol zarad tega k zakriva bebiko...čeprou sm že tolk neučakana da občasno pomislm da ni kej narobe...kr men se še kr nč ne pozna...user posted image
No ja upam da je kul...
Lepo preživite dan... sploh pa je fajn...ker je PETEK user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?