|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
19.11.2008 21:33:42   
AKP
Blueeyes, jaz še nisem prebolela tokse pa imam doma tri muce. Edino pri čiščenju mačjega stranišča sem malce bolj pazljiva, drugače pa sploh ne kompliciram. Precej kolegic je imelo muce pa ni bilo nič narobe. Ko sem bila 2 noseča sem tudi imela dve muci pa je bilo vse ok. Na naslednjem pregledu si bom zapisala kaj ga moram vprašat če ne bom pozabila, tako kot sem zadnjič. Za pritisk pa mi je sestra rekla, da ni nič hudega če je nizek, samo visok je nevaren user posted image . Imam tudi jaz precej nizkega.
Taškica imam vzglavje dvignjeno in okročena sem z blazinami. Včasih se zbudim, ker ležim na roki in mi začne drevenet včasih pa ležim na  hrbtu pa mi dreveni roka. Ponavadi pa je to desna.
Janči10 revme pa res ne bi bila vesela.
Sem prav nervozna, ko mi vsakih pet minut en član družine stoji za hrbtom in me sprašuje kako dolgo še bom na računalniku. Mislim, da bi lahko imeli štiri računalnike, da bi bil mir pri hiši user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.11.2008 22:25:52   
Tanja_
Hvala punce za spodbudo!!!
Drugače pa, nosna kost se je zelo lepo videla, možgani so bp, srček lepo utripa, trebušna stena zaprta... Skratka vse ostalo je okej. PapuaNG, kdaj si pa dala kri z DHT, da še ni izvidov? Meni so rekli, da bodo v 2 dneh.

Še enkrat hvala vsem za lepe želje in spodbudo!

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.11.2008 8:36:18   
lara light
Tanja, vse bo ok. Če je lepo vidna nosna kost, se tveganje npr. 1:2000, zmanjša na 1:4000, tako približno mi je razložil dr. Pušenjak. Brez skrbi, že dolgo spremljam nosečnice in tudi ob najhujših napovedih pri NS so se rodili lepi in zdravi otročki. Le pogumno! In skrbno božaj trebušček!user posted image

Vsem en lep dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.11.2008 8:57:27   
tubby
Živjo punce,

jaz sem že cel tedn na bolniški, ker sem malo krvavela do torka, sedaj je bolje. Saj po svoje paše, a če sm odkrita ne vem kako je s to bolniško? Moraš bit res skoz doma? Tudi med vikendom? jaz tud do vrtca ne upam. kje so meje?
kaj pa če maš npr. delno bolnišlo? delaš 4 ure? potem moraš it takoj domov in nikamor ven?
sej najbrž bom bolniško zaključla, če mi bojo pustili. ker bit skoz not je adijo pamet. k bi lahko sla vsaj na sprehod al pa do kakšne trgovine...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.11.2008 9:37:35   
Lalica1
Pozdravček še od mene!

Sem vas malo zanemarila, ker je bila hčerka bolna in vidim, da se veliko dogaja user posted image
Govor teče tudi že o praznikih. Se strinjam, da je ponudba prehitro na policah in potem to izgubi svoj čar. Sva pa s hčerko že naredili novoletne čestitke, pa božička z lepljivimi barvami za steklo, sedaj kvačkam okraske za jelko,... No, če ima katera kakšne dobre ideje za doma delati, se seveda zelo priporočam. Nove ideje pridejo vedno zelo prav.user posted image

Pa lep dan vsem!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.11.2008 9:48:25   
OliveOyl
jutro

da vas na hitrco pozdravim.
vidim,da ste vse dokaj uredu.
glede drevenenja rok,meni so v drugi nosečnosti,čisto na koncu drevenele in roke in noge.ginek.je rekla,da zaradi pritiska na živec.dobro,da je trajalo samo 2 tedna.user posted image

jaz še vedno ležim,relacija wc-postelja me že ubija.user posted image stanovanje je pa kot tretji dan po napadu na Hirošimo.user posted image user posted image

lepo se imejte in uživajte na sončku(jaz se mu nastavljam čez šipo)

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.11.2008 10:52:44   
lananai
Jst jutri izvem, kako je z mojimi preiskavami - za kri, tokso in vse ostalo. Hehe, bom končno vedla, katera je moja krvna skupina. user posted image  Za tokso tudi mene zanima. Jst mam tudi doma 2 muci, pa nič preveč ne kompliciram. Pač malo bolj pazim, da si roke umivam pred jedjo. Stiskam se še vedno z njima, samo ljubčkam ju ne (komi čakam na maj, da ju bom lahko spet). user posted image  Pa ljubi je priden in se trenutno on ukvarja z mačjim wc-jem. Kar se hrane tiče, ne pazim skoraj nič. Sadje in zelenjavo sem itak vedno oprala. Meso, sire in podobno jem vse. Sej je vse pregledano in iz trgovine.

Pa jutri mogoče celo za spol izvem, če se bo kaj več vidlo. Upam, da bo lahko moj zraven. user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.11.2008 10:54:09   
piikapolonica
Pomoč, ponoči sem se zbudila ker mi je tekla kri iz nosa, komaj sem jo umirila, in sedaj zjutraj mi je spet tekla kri, zato sem si izmerila pritisk, rezultat me je kar malo šokiral prvič 138/41, puls 81, drugi pa 140/61 puls 95, kaj ima katera podobno situacijo, sem klicala v ambulanto pa so mi rekli da naj si še dvakrat kasneje izmerim in če bo spet tak da naj pridem do ginekologinje

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.11.2008 11:02:17   
Anonimen
Samo en hiter sončen pozdravuser posted image Mejte se!

(odgovor članu piikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.11.2008 11:33:19   
lananai
Sončen pozdrav?
Ljubljana je pa v megli... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.11.2008 12:12:13   
Leela
živjo,

Tanja tvoje tveganje sploh ni tako veliko. Res. V tej fazi je glavno, da je otroček ok. Da ima vse organe in to.Po DHT pa bo tveganje najrž še manjše. Jaz sem dobila rezultat DHT po 10 dneh po pošti.

FLASK_A res dobro, da si opazila problem glede depresije. Da pa o tem pišeš nas nič ne moriš. Nosečnost in rojstvo otroka niso samo rožice in metuljčki ampak je to velika hormonska in čustvena zadeva. Saj veš. Poroka pa je res lepa in sinko tudi.

AKP tudi jaz imam probleme že cel čas. Mene včasih ful križ zagrabi, zdaj me že tretji dan boli roka, da je niti nad glavo ne dvignem brez bolečin. Vse zato, ker so vezi bolj mehke in se ponoči zaležim.

Pri meni ni nič novega. Doma sem ker sem bolna, novoletnega okrasja v trgovini tako še nisem vidla. Ponedeljek imam pregled, v torek grem pa delat. user posted image user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.11.2008 12:23:52   
PapuaNG
No, jst pa končno dobila rezultate od DHT in so (vsaj po mojem) odlični - tveganje se je zmanjšalo iz 1:1300 na 1:9000 user posted image Tako da imamo vsaj eno skrb manj...se mi da pa zaradi tega še toliko manj delati user posted image Ampak malo bo treba...pa bo do pol štirih hitro minilo. user posted image  

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.11.2008 12:35:05   
Leela
u papua NG to se je pa res zmanjšalo. odlično.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.11.2008 12:45:52   
Obelix
tubby - jaz sem bila v prvi nosečnosti tudi na bolniški, ker sta bila pač dvojčka. Prvič mi je na odločbi pisalo mirovanje na domu, kar je bilo čist mimo. Saj sem hodila okoli do trgovine in mali opravki. Na srečo nikoli nisem dobila komisije. Na naslednji odločbi pa mi je pisalo, da mi je dovoljeno gibanje v kraju bivanja. Tko, da je odvisno, kako napišejo na komisji.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.11.2008 13:05:22   
Anonimen
Ja, Dolenjska je v sončku...bolj približnem, ampak je. Evo, ti ga pošiljam v LJ.user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.11.2008 13:09:25   
mayflower
Goriška pa v oblakih. Pa mraz. Brrrrruser posted image user posted image user posted image
Danes sem mela pregled za ščitnico- nič novega, ker bodo izvidi tako ali tako šele jutri. Drugi teden pa mi dohtar pošlje prošnjo za podaljšanje bolniške na komisijo in mi že zdej dela slabo.

Mislim,da sem začela čutiti tamalega. Sploh zvečer mi razganja trebuh user posted image Očitno bo tako kot ta prvi nonstop rogovilil.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.11.2008 13:09:49   
lananai
Sej še dobro urco, pa grem proti Primorski! Tam bo pa upam tudi sonček! user posted image
Hvala za teh par poslanih žarkov! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.11.2008 13:12:20   
lananai
Hmmm, ne vem, če bo kaj... Mi smo zgleda tudi v oblakih...

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/satelit_uvod2.html

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.11.2008 13:55:01   
maja1488
piikapolonica, meni sicer ne lije ampak imem vsak dan (ta teden) ko si obrišem nos noter strdnjeno ali pa sluzasto kri. Torej mal že teče najbrž, sam se ne ulije. In to čez cel dan. Si moram tudi jaz pritisk mal zmerit.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.11.2008 14:40:37   
Blueeyes
evo zdej se oglašam... sem prišla na delovno mesto... user posted image  user posted image  ... pa že zabušavam user posted image  user posted image  

žal vam ne morem sporočiti nobene novosti,... moja G je bila sicer na bolniški, ampak je vseeno prišla delat za nas nekaj nosečk ki smo imele pregled...  user posted image  user posted image  user posted image za to sem ji zelo hvaležna...

najprej sem zvedela svojo krvno skupino, za katero do zdaj še nisem vedela - imam 0 pozitivno...

potem sem zvedela, da sem toxo že prebolela... hm, dobra reč... sploh ne vem nič o tem.. je pa rekla, da je to dobra stvar, da se mi ni treba pazit, ampak da me bodo še vseeno enkrat pregledali pred naslednjim pregledom.. tako da moram kakšne 2 dni pred pregledom v laboratorij na odvzem krvi...

za spol nisem nič zvedela user posted image  user posted image , ker mi ni delala UZ... smo srček sva poslušali... pravi da močno bije, in da je skoraj 90% da je fantek - upam da bo res, ker si ga zelo želim... user posted image

naslednji pregled za evidenco je 7.1.2009 in sicer morfološki...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.11.2008 14:47:53   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 33 let  user posted image
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 19.12.,  27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.11.,
29 let 
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, M 18.12., 28 let
* avokado (1.user posted image  ; 0user posted image  ) pregled ?
* *bucka*  (1.user posted image   ; 0user posted image  ) pregled 15.12.,  25 let

03.05.

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ;  35 let
* Blueeyes (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 7.1.M,  25 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,

* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , 

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12. 24 let 
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

07.05. 

piikapolonica (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.12., M 17.12., 27 let 
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 22.12., 
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? (2user posted image  );

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.12., (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.12., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.12.

mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 22.12.M, 
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? ,
majuška10 (1.user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 02.12., 
* zoja10  (1.user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.12., 22 let 
* Čebelca10  (1user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 24.11., 26 let  user posted image

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.12., 34 let
* Lalica1  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 18.11.
28 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 9.12., 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

* FLASK_A (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled ? ;
13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2.user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 15.12., 25 let

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2user posted image  ; 1user posted image  ) ; pregled 19.12., 
34 let

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ;  31 let
* Chiara82  (?.user posted image  ; ?user posted image  ) , pregled ? ;
lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., 27 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2user posted image )
OliveOly  (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 10.12., 26 let

20.05. 

* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 05.12., 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 24.11..

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

23.05. 

janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 02.12., 27 let
madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 10.12., 28 let
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.12., 23 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?,  22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 03.12.,

tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?,
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 15.12.,  34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?,
* daisy24  (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,
* playgirl  (?user posted image  ; ?user posted image  ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 11.12., NS 28.11.

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj user posted image : 81

pričakujemo user posted image : 84

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.11.2008 14:56:01   
Blueeyes
aja, pozabla še napisat,s o mi pa rekli, da so mi po vsej vrjetnosti napačno postavili moj datum PDP,... da bom mela pomojm rok konec aprila... da mi bojo točno na morfološkem povedal kako in kej... user posted image  user posted image  a zdej bom pa kr iz moje skupine izpadla al kaj????  bom pa žalostna user posted image  user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.11.2008 16:24:26   
Anonimen
mater me je kr ven vrgu!

kaj sem že pisala!! aja, grede krvavenje iz nosu, jaz imam skojz probleme s tem, ker imam previsok pritisk!
140- 155/ 85- 110

drugače se pa še kar vredu počutim sam pritisk mi nagaja in v spodnjem delu trebuha me že dva dni boli, upam da bo vse O:K.

l.p.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.11.2008 16:43:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

aja, pozabla še napisat,s o mi pa rekli, da so mi po vsej vrjetnosti napačno postavili moj datum PDP,... da bom mela pomojm rok konec aprila... da mi bojo točno na morfološkem povedal kako in kej... user posted image  user posted image  a zdej bom pa kr iz moje skupine izpadla al kaj????  bom pa žalostna user posted image  user posted image

Te ne damo, čeprav je pdp aprila! Ostani z nami!user posted image  In super za srček!user posted image

Mani, hvala za seznam!user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.11.2008 16:49:26   
petra a
blueeyes-četudi ti prestavijo rok, si še vedno našauser posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?